Gość Profesor10 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 W necie co było to posprawdzałem sobie, ale nie ma to jak info z ręki od emigranta. Interesuje mnie: łycha, browar, wino, wódka, brandy i takie gówna też, jakieś rumy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leinad Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 W necie co było to posprawdzałem sobie, ale nie ma to jak info z ręki od emigranta. Interesuje mnie: łycha, browar, wino, wódka, brandy i takie gówna też, jakieś rumy coś Republika Zielonego Przylądka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 u ruskich w bezcłowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 Czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 a zna ktoś może jakąś hurtownie w niemczech z alko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 Ja znam tylko Bimbrowników z Altenheim gdzie sznaps za litra płacisz 7€ jak kupujesz wiecej to może za 6€ Ci sprzedaja Ale prima! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nelusek89 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamil_lk Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 Czechy, ale u Ukraińców też nie drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gasiorksd Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2014 Cały Wschód pije tanio, Zachód drogo. Różnica taka, że Zachód ma za co pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2014 Skoro o tanim alko mowa, to ogarnijcie http://prostozpalety.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość igambler Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 Ukraina jakość + cena, czeska wóda jest niepijalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2014 no tam to teraz na pewno kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stephen Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2014 na Litwie, na każdym parkingu przy granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys28 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2014 Na ukrainie... a tak powaznie to na ukrainie i w bezcłowym najtaniej wychodzi w samolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalinho91 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 Na ukrainie... a tak powaznie to na ukrainie i w bezcłowym najtaniej wychodzi w samolocie Co do bezcłowego potwierdzam, Dobre ceny nieraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 W norwegi tylko jak czeskie busy przyjadą można coś wziać taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_cmc Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2014 A Ja kupuje wódę na Białorusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cooler88 Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 Obwód kaliningradzki tak zakupisz wszystko tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi