Skocz do zawartości

landzia was bos, wpadł

Gość Profesor10

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profesor10

i [Dzisiaj 16:02] Piostar: zmieniłeś forum i tu szukasz "naiwnych"? polecić mogę, żeby nie wchodzili w "interesa" z Tobą użytkownicy

i [Dzisiaj 16:02] banita88: o prosze %-)

i [Dzisiaj 16:02] banita88: kolejny zdemaskowany dziś %-)

i [Dzisiaj 16:03] Landzaat21: Nie szukam, sami się znajdują %-) nie znasz całej historii z Poznaniakiem, to przestań proszę

i [Dzisiaj 16:06] Piostar: tylko pamiętaj, że to nie jedyna "historia" i nie jedyny nick na którym wyleciałeś - no ale nie przeszkadzam skoro znajnują się naiwni, co do pytania - Czorsztyn polecam :)

i [Dzisiaj 16:06] pershing: pożyczki są zabronione, etc.

i [Dzisiaj 16:06] pershing: kurs jazdy na desce w tamtym roku w zakopanym dla dwóch osób 700-1000zł

i [Dzisiaj 16:06] pershing: 1h daily

i [Dzisiaj 16:07] Piostar: a masz wgląd na pw, gg, mail etc.

i [Dzisiaj 16:07] ciurwa: %-)

i [Dzisiaj 16:07] pershing: co robią użytkownicy na prywatnych komunikatorach to nie moja sprawa

Dalej wchodźcie mu w dupe :))

od razu mówiłem, ze ban i po sprawie :bz:

Gość Profesor10

i [Dzisiaj 16:12] Piostar: nie bądź złośliwy pershing ;) gość wyleciał na kilku nickach za oszustwa to grzecznie napisałem Wam przez wzgląd na dawny udział na obstawianiu :bz:

Gość Profesor10

Wiecie jak to miało wyglądać. Pożyczył wam teraz trochę kasy, tym co mu rowa lizali. Póżniej by napisał do was wszystkich, ze ma peffke od kumpla z Kambodży na itfa(jakaś 15latka gra z 40latkiem :k: ) . Tylko, że jakimś cudem bloknęli mu te miliony i potrzebuje 500zł. Wtedy taki pyton i inne "skrobacze" brałyby pożyczke w vivusie i słały do bosa landzie. Wiadomo, oddałby wam 100% więcej + jakiś bonus. %-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...