Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #17 (LIVE) Gaz Metan Medias - Sageata NavodariWygra mecz - Gaz Metan Medias1,61Bet365 Mecz pograłem już w AKO przed spotkaniem, a skoro do przerwy jest 0-0 to warto wrzucić do tematu i dać wygrać innym użytkownikom.Myślę, że gospodarze po przerwie strzelą jedną, dwie bramki i zgarną 3 punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #18 Zduńska Wola - Pogoń 04 SzczecinWygra mecz - Zduńska Wola1,90Bet365 Zduńska Wola jeśli dzisiaj pokona Pogoń to będzie na półmetku na pierwszym miejscu wraz z Rekordem Bielsko-Biała. Zapewne jest to dla nich ogromna motywacja chodź Pogoń gra dobrze i zajmuję miejsce tuż za zawodnikami z Zduńskiej Woli. Myślę jednak, że gospodarze odniosą wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #15 Wisła Kraków - Pogoń Szczecin Wygra mecz - Wisła Kraków 1,91 Bet365 Dzisiaj o godzinie 18:00 na Reymonta 22 dojdzie do niesamowitego spotkania pomiędzy fenomenalnie spisującą się u siebie Wisłą Kraków, a walcząca o europejskie puchary Pogonią która po objęciu sterów przez Dariusza Wdowczyka prezentuję niezły poziom jak na polską ligę. Krakowianie wygrywając dzisiejsze spotkanie na przerwę zimową zejdą zajmując trzecie miejsce, a wiele osób przed sezonem spisywało ich na straty mówiąc, że czołowa ósemka będzie już sensacją w wykonaniu piłkarzy Franciszka Smudy. Biała Gwiazda u siebie spisuję się wspaniale gdyż na dziesięć spotkania osiem razy odnosili zwycięstwo nad drużyną przyjezdną i tylko dwa razy remisowali bo o porażkach nie ma mowy. Czy dzisiaj Pogoń po raz pierwszy pokona Wisłę na ich stadionie? Myślę, że nie ma takiej możliwości. Wisła u siebie jest bardzo dobrym i zorganizowanym zespołem natomiast na wyjazdach jest już nieco gorzej. Pogoń odnosząc dzisiaj zwycięstwo zamieni się miejscem z Ruchem Chorzów czyli tylko jedną pozycję mogą awansować, a ich statystyki na obcych stadionach to 4-3-2. Krakowska Wisła ma przed sobą bardzo udaną rundę i myślę, że dzisiaj to potwierdzoną przed własną publicznością która jest zachwycona ich grą. Uważam, że Franciszek Smuda da dzisiaj zagrać Patrykowi Małeckiego troszkę więcej minut niż w ostatnich spotkaniach i Wiślak z krwi i kości pokaże, że stać go na granie jak przed wyjazdem do Turcji kiedy to On był człowiekiem od którego trener układał skład. Wisła powinna pokazać dzisiaj bardzo dobry futbol po ostatniej przegranej z Lechem na wyjeździe oraz przegraniu meczu w Białymstoku 5-2. Ostatnie 6 spotkań pomiędzy tymi drużynami: 31.08.2013 D1 Pogon Szczecin 0-0 Wisla Krakow 17.03.2013 D1 Wisla Krakow 2-0 Pogon Szczecin 14.09.2012 D1 Pogon Szczecin 2-0 Wisla Krakow 14.04.2007 D1 Pogon Szczecin 1-1 Wisla Krakow 10.09.2006 D1 Wisla Krakow 0-0 Pogon Szczecin 24.03.2006 D1 Pogon Szczecin 1-2 Wisla Krakow 2-1. :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #16 Węgry - Hiszpania Wygra mecz - Hiszpania 1,71 Bet365 Nie ma innej możliwości jak wygrana Hiszpanek w dzisiejszym meczu, a kurs wyśmienity! 28-21. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #17 (LIVE) Gaz Metan Medias - Sageata Navodari Wygra mecz - Gaz Metan Medias 1,61 Bet365 Mecz pograłem już w AKO przed spotkaniem, a skoro do przerwy jest 0-0 to warto wrzucić do tematu i dać wygrać innym użytkownikom. Myślę, że gospodarze po przerwie strzelą jedną, dwie bramki i zgarną 3 punkty. 1-2. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 #18 Zduńska Wola - Pogoń 04 Szczecin Wygra mecz - Zduńska Wola 1,90 Bet365 Zduńska Wola jeśli dzisiaj pokona Pogoń to będzie na półmetku na pierwszym miejscu wraz z Rekordem Bielsko-Biała. Zapewne jest to dla nich ogromna motywacja chodź Pogoń gra dobrze i zajmuję miejsce tuż za zawodnikami z Zduńskiej Woli. Myślę jednak, że gospodarze odniosą wygraną. 3-5. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #19 (LIVE) Buffalo Sabres - Winnipeg JetsWygra mecz - Buffalo Sabres2,55Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #20 (LIVE) Boston Bruins - Calgary Flames - Winnipeg JetsWygra mecz - Boston Bruins1,75Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #21 (LIVE) New York Islanders - Tampa Bay LightningWygra mecz - New York Islanders2,50Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #22 Górnik Zabrze - Legia WarszawaWygra mecz - Górnik Zabrze3,30Bet365 Dzisiaj o godzinie 19:00 rozpocznie się spotkanie w Pucharze Polski pomiędzy Górnikiem, a Legią Warszawa. Jest to pierwsze i ostatnie spotkanie rozgrywane pomiędzy tymi drużynami w tegorocznym Pucharze Polski gdyż na tym etapie rozgrywek rozgrywany jest tylko jeden mecz. Obie te drużyny to obecnie dwa najlepsze zespoły w T-Mobile Ekstraklasa gdzie Zabrzanie plasują się na drugiej pozycji, natomiast Legioniście na pierwszym i pewnie nie zagrają w najmocniejszym zestawieniu bo będą czuć, że sięgną po Mistrzostwo Polski. Myślę, że będzie to ich wielkim błędem gdyż mogę mieć problemy w tym roku z Mistrzostwem bo znakomicie się spisuję zespół Górnika oraz Wisły i uważam, że to te dwa kluby rozegrają ze sobą spór o Mistrzostwo Polski 2013/2014. Kurs na Górnik jest przyzwoity i nawet się nie zastanawiam przed postawieniem tego bo Górnik przed własną publicznością zapewne będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony, wygrywać dzisiejsze spotkanie oraz awansować do dalszej fazy turnieju. Górnik zapewne wyjdzie w najmocniejszym zestawieniu, a kibice muszą być ich 12-stym zawodnikiem. Ostatnie 6 spotkań pomiędzy tymi drużynami: 22.09.2013 D1 Legia Warszawa 2-1 Gornik Zabrze 15.03.2013 D1 Legia Warszawa 3-0 Gornik Zabrze 16.09.2012 D1 Gornik Zabrze 2-2 Legia Warszawa 19.02.2012 D1 Gornik Zabrze 2-0 Legia Warszawa 12.08.2011 D1 Legia Warszawa 3-1 Gornik Zabrze 10.05.2011 D1 Gornik Zabrze 1-1 Legia Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #19 (LIVE) Buffalo Sabres - Winnipeg Jets Wygra mecz - Buffalo Sabres 2,55 Bet365 4-2! $$$! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #20 (LIVE) Boston Bruins - Calgary Flames Wygra mecz - Boston Bruins 1,75 Bet365 2-0! Plussss$$$$ssssss! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #21 (LIVE) New York Islanders - Tampa Bay Lightning Wygra mecz - New York Islanders 2,50 Bet365 Jak można prowadzić do 17-stej minuty trzeciej tercji 2-0 i zremisować 2-2? Piękne AKO siadłoby z NHL, a tak to trzeba cieszyć się dwoma singlami. 2-2. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #23 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG1 gol - Raja Casablanca4,0Bet365 Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #22 Górnik Zabrze - Legia Warszawa Wygra mecz - Górnik Zabrze 3,30 Bet365 Dzisiaj o godzinie 19:00 rozpocznie się spotkanie w Pucharze Polski pomiędzy Górnikiem, a Legią Warszawa. Jest to pierwsze i ostatnie spotkanie rozgrywane pomiędzy tymi drużynami w tegorocznym Pucharze Polski gdyż na tym etapie rozgrywek rozgrywany jest tylko jeden mecz. Obie te drużyny to obecnie dwa najlepsze zespoły w T-Mobile Ekstraklasa gdzie Zabrzanie plasują się na drugiej pozycji, natomiast Legioniście na pierwszym i pewnie nie zagrają w najmocniejszym zestawieniu bo będą czuć, że sięgną po Mistrzostwo Polski. Myślę, że będzie to ich wielkim błędem gdyż mogę mieć problemy w tym roku z Mistrzostwem bo znakomicie się spisuję zespół Górnika oraz Wisły i uważam, że to te dwa kluby rozegrają ze sobą spór o Mistrzostwo Polski 2013/2014. Kurs na Górnik jest przyzwoity i nawet się nie zastanawiam przed postawieniem tego bo Górnik przed własną publicznością zapewne będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony, wygrywać dzisiejsze spotkanie oraz awansować do dalszej fazy turnieju. Górnik zapewne wyjdzie w najmocniejszym zestawieniu, a kibice muszą być ich 12-stym zawodnikiem. Ostatnie 6 spotkań pomiędzy tymi drużynami: 22.09.2013 D1 Legia Warszawa 2-1 Gornik Zabrze 15.03.2013 D1 Legia Warszawa 3-0 Gornik Zabrze 16.09.2012 D1 Gornik Zabrze 2-2 Legia Warszawa 19.02.2012 D1 Gornik Zabrze 2-0 Legia Warszawa 12.08.2011 D1 Legia Warszawa 3-1 Gornik Zabrze 10.05.2011 D1 Gornik Zabrze 1-1 Legia Warszawa 3-1! $$$! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #24 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG2 gol - Raja Casablanca4,0Bet365 Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #23 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG 1 gol - Raja Casablanca 4,0 Bet365 Polecam! 1-0! Pięknie! $$$! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #24 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG 2 gol - Raja Casablanca 4,0 Bet365 Polecam! 1-1. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #25 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG3 gol - Raja Casablanca5,50Bet365 Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2013 #25 (LIVE) Raja Casablanca - Atletico-MG 3 gol - Raja Casablanca 5,50 Bet365 Polecam! 2-1! $$$! Pięknie! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #26 (LIVE) Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes1 gol - Phoenix Coyotes1,85Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #27 (LIVE) Wilstermann - Oriente Petrolero2 gol - Oriente Petrolero4,33Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #26 (LIVE) Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes 1 gol - Phoenix Coyotes 1,85 Bet365 1-0. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #27 (LIVE) Wilstermann - Oriente Petrolero 2 gol - Oriente Petrolero 4,33 Bet365 2-0. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #27 (LIVE) St. Pauli - KarlsruherWygra mecz - St. Pauli2,20Bet365 Mecz wejdzie bankowo... Po meczu dam skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #29 Brazylia Kobiety - Dania KobietyDo przerwy/Koniec meczu - Brazylia/Brazylia2,54Bet365 O godzinie 20:45 odbędzie się drugi półfinał na Mistrzostwach Świata w piłce ręcznej odbywających się w Serbii. W pierwszym półfinale lepsze okazały się Serbki pokonując Polską drużynę aż 24-18. Polski w tym spotkaniu zagrały najgorszy mecz na tych Mistrzostwach i przez 12 minut nie potrafiły strzelić bramki rywalowi co spowodowało ich przegraną i walkę jedynie o brązowy medal. Z kim? Przekonamy się tuż za kilka godzin. Obydwie drużyny zapewne pragną jednego - zwycięstwa i zagrania w finale przeciwko gospodyniom. Faworytem tego spotkania są Brazylijki, które już w grupie mierzyły się właśnie z Dunkami i pokonały je 23-18. Myślę, że Brazylia na to spotkanie wyjdzie bardzo zmotywowana i Dunki nie będą w stanie zatrzymać świetnie grającej ofensywy. W defensywie drużyna Brazylii również prezentuję niezły poziom dlatego mój typ jest do przerwy/koniec meczu. Brazylia w grupie zajęła pierwsze miejsce wygrywając wszystkie spotkania. Bilans ich bramek był 142-102, a w późniejszej fazie rozgrywek pokonali Holandię oraz Węgry. Z Węgrami zagrali gorsze spotkanie ale zdołali wygrać i dzisiaj nie mogą sobie pozwolić na tak kiepską grę, natomiast Dunki w grupie zajęły dopiero trzecie miejsce z bilansem 151-112, a w play-offach męczyli się z Czarnogórą oraz Niemcami. Uważam, że w dzisiejszym spotkaniu jest tylko jeden faworyt - Brazylia. Kurs na czystą jedynkę jest znakomity ale ja również uważam, że mój typ jest warty uwagi gdyż jeśli Brazylijki będą prowadzić do przerwy to w drugiej połowie już nie przegrają tego meczu, a będą konsekwentnie kontrować rywalki i powiększać swoją przewagę nad nimi. Jestem również zdania, że Dunkom szczęście się już wykorzystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #27 (LIVE) St. Pauli - Karlsruher Wygra mecz - St. Pauli 2,20 Bet365 Mecz wejdzie bankowo... Po meczu dam skan. 0-2. :n: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 #29 Brazylia Kobiety - Dania Kobiety Do przerwy/Koniec meczu - Brazylia/Brazylia 2,54 Bet365 O godzinie 20:45 odbędzie się drugi półfinał na Mistrzostwach Świata w piłce ręcznej odbywających się w Serbii. W pierwszym półfinale lepsze okazały się Serbki pokonując Polską drużynę aż 24-18. Polski w tym spotkaniu zagrały najgorszy mecz na tych Mistrzostwach i przez 12 minut nie potrafiły strzelić bramki rywalowi co spowodowało ich przegraną i walkę jedynie o brązowy medal. Z kim? Przekonamy się tuż za kilka godzin. Obydwie drużyny zapewne pragną jednego - zwycięstwa i zagrania w finale przeciwko gospodyniom. Faworytem tego spotkania są Brazylijki, które już w grupie mierzyły się właśnie z Dunkami i pokonały je 23-18. Myślę, że Brazylia na to spotkanie wyjdzie bardzo zmotywowana i Dunki nie będą w stanie zatrzymać świetnie grającej ofensywy. W defensywie drużyna Brazylii również prezentuję niezły poziom dlatego mój typ jest do przerwy/koniec meczu. Brazylia w grupie zajęła pierwsze miejsce wygrywając wszystkie spotkania. Bilans ich bramek był 142-102, a w późniejszej fazie rozgrywek pokonali Holandię oraz Węgry. Z Węgrami zagrali gorsze spotkanie ale zdołali wygrać i dzisiaj nie mogą sobie pozwolić na tak kiepską grę, natomiast Dunki w grupie zajęły dopiero trzecie miejsce z bilansem 151-112, a w play-offach męczyli się z Czarnogórą oraz Niemcami. Uważam, że w dzisiejszym spotkaniu jest tylko jeden faworyt - Brazylia. Kurs na czystą jedynkę jest znakomity ale ja również uważam, że mój typ jest warty uwagi gdyż jeśli Brazylijki będą prowadzić do przerwy to w drugiej połowie już nie przegrają tego meczu, a będą konsekwentnie kontrować rywalki i powiększać swoją przewagę nad nimi. Jestem również zdania, że Dunkom szczęście się już wykorzystało. 27-21! izi $$$! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2013 #30 (LIVE) Kto wygra skoki w Engelbergu? Jan Ziobro8,50Bet365 $$$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2013 #30 (LIVE) Kto wygra skoki w Engelbergu? Jan Ziobro 8,50 Bet365 $$$? Pięknie Janek! Rekord wyrównany! 141m! $$$! :t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi