amciek Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 No ale ja już mam taki samochód i nie pytam co sądzisz o kupowaniu takich samochodów tylko co sądzisz o takich samochodach Prawa jazdy jeszcze nie mam ale to kwestia jednego weekendu w stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Aha.. w takim razie naprawde gratuluje i podziwiam zarazem A z którego roku ta ósemka można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Tzn gwoli formalności ja mam taki samochód w domu, a czy mi dają do pojeżdzenia to nie wiem bo już od 3 lat go mamy i ani razu nie powąchałem kierownicy, może dlatego, że nie potrafię jeździć nie wiem Ale o co Ci chodzi z tym białym kolorem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 mustafa jest murzynem i w białym za bardzo sie w oczy rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 akupok, niezly blefik z ta tesciowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2007 to temat o tesciowej a nie po samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2007 Samochód,teściowa... i to wku**ia i to więc nie ma problemu bo co to za off top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2007 A6 jeździ prymas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Filmy RMVB/ KomediaTydzień kawalerski - The Groomsmen *2006* [DVDRip] [RMVB] [Lektor PL] czy takie cos ma szanse odpalic na dvd chodzi mi dokladnie o ten skrot DVDRip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Jasne spokojnie odpalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 nie odpalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Bo? - ja na swoim spokojnie takie filmy oglądam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 rmbv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 to nie wiem już sam mi się wydaje że ciężko znaleźć odtwarzacz który czyta rmvb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 pytalem wyzej to bylo ze nie ma takich co odtwarzaja ale slyszalem ze przerobione rmvb moze odczytac wiec pytam ale najlepiej bedzie jak chyba sam sprawdze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Najlepiej sprawdź i się przekonasz bo ja już szczerze powiem sam na 100% nie wiem jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2007 zapomnialem napisac ze tesciowa szczesliwa czyli pewnie da kase na slub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2007 zapodaj fotke nie tesciowej a zony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2007 zapomnialem napisac ze tesciowa szczesliwa czyli pewnie da kase na slub marzenia te duże i te m... duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi