akupoczek Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 mam problem musze kupic tesciowej dvd ale potrzebuje takiego co bedzie odtwarzalo filmy rmvb wiec pytam czy to bedzie dobre a jak nie to jakie help me ! odtwarza formaty: DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW,CD, CD-R/RW, MP3 ,WMA, JPEG,Xvid Kodak picture CD ; czyta polskie napisy w formatach: txt ; odtwarza filmy ze wszystkich stref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 nie będzie dobre do filmów RMVB a w ogóle jest taki co odtwarza rmvb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 jak nie ma jak jest nagrywalem kumplowi i mu dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 nie będzie dobre do filmów RMVB a w ogóle jest taki co odtwarza rmvb? Skoro telefony odtwarzaja ten format to zapewne juz i DVD odtwarzaja tylko ktory odtwarzacz ma taki bajer to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 chyba na xboxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 rozglądałem się za DVD ostatnio, ale żeby taki format odtwarzał to chyba się nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 NO TO NIE WIEM JUZ SAM ;/ A TEN CO NAPISALEM TO DOBRY JEST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 na potrzeby teściowej powinien być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 a co to za firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 ale w sumei bez divixa ;/ na potrzeby teściowej powinien być ok jej do video bym kupil i by starczylo ale sie poswiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 ale w sumei bez divixa ;/ na potrzeby teściowej powinien być ok jej do video bym kupil i by starczylo ale sie poswiece ty masz teściową ? chyba niedoszłą zaszłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 ku**a teściowej DVD?????????????????? poje**o już ludzi na tym świecie Kup jej jakiś wycior do czyszczenia kibla lub patelnie teflonową a nie ku**a DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 kur*** teściowej DVD?????????????????? poje****ło już ludzi na tym świecie Kup jej jakiś wycior do czyszczenia kibla lub patelnie teflonową a nie kur*** DVD a nie lepiej 5kg ziemniorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 Ale w sumie akupoczek może ma powody Bo dobry zięć to żone raz a teściową 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 ty masz teściową ? chyba niedoszłą zaszłą cicho byc w tym roku tzn w przyszlym planuje zareczyny ale cisza ku**a bo pozabijam EDIT: a na slub przecie ktos musi dac to taka inwestycja w przyaszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 EDIT: a na slub przecie ktos musi dac to taka inwestycja w przyaszlosc Padłem po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 ty masz teściową ? chyba niedoszłą zaszłą cicho byc w tym roku tzn w przyszlym planuje zareczyny ale cisza kur*** bo pozabijam EDIT: a na slub przecie ktos musi dac to taka inwestycja w przyaszlosc dopiero zaręczyny no to teściowa już pełną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 cicho byc w tym roku tzn w przyszlym planuje zareczyny ale cisza kur*** bo pozabijam a Audi jest?? bez audioli nie masz co iść nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 cicho audi juz prawie jest bedzie na poczatku roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 A jakie??? Bo to ważne p.s.O Audi moge gadać Bo moja narzeczona ma Sam wybierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 a4 1,9 - 2.0 tdi to podstawa a o bajery to bede martwil sie pozniej obecnie chodzi tak miedzy 12-18 tys ja tak planuje cos za 15K kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Jak sobie chcesz a4 kawał fury i z tym silnikiem troszke mulaste jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 a jaki powinien byc twoim zdaniem 2.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Za 15k nie kupisz silnika 2.0 tdi Bo ten silnik siedzi w nowych Audicach Za 15k masz a4 z rocznika mniej wiecej od 96 do 98 moze 99 roku Zapierdol 1,8 Turbo Ja taki mam w A3 180 KM i napęd Quatrro i styka :mrgreen: A silnika 2.2 wogóle w a4 nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 A co powiedziecie o A8, białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Białe Audi? W ogóle białe samochody "coś warte" to moim zdaniem totalnie nieporozumienie najlepsze są tylko i wyłącznie żółte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 Panie Mustafa, rozwiń Pan swoją wypowiedź bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 z mustafa mi na drzewo bo sie wkurze Co tu rozwijać...białe to sobie możesz Tico lub ewentualnie 126p kupić i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi