Skocz do zawartości

Typy na dzień 30.12.2013

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

• 4 weeks later...

http://obstawianie.com/wta-brisbane-shenzhen-auckand-vt127017.htm#1813778

Dyscyplina: Tenis

Spotkanie: Maria Sharapova vs Caroline Garcia

Typ: Zwycięzca pierwszego seta? Caroline Garcia :n:

Kurs: 8,00

Buk: Bet365

Data/godzina rozpoczęcia: 30.12.2013/10-00

Analiza:

Zaczynamy! Zaczynamy nowy sezon tenisowych zmagań. Czeka nas mnóstwo turniejów. Jednym z pierwszych są zmagania kobiet w Brisbane. Wystąpi czołówka tenisistek na czele z Sereną Williams i właśnie Marią Sharapovą. Do baczniejszej obserwacji wziąłem spotkanie Rosjanki. Na wstępie zaznaczę, że proponuję grać najróżniejsze dodatnie handicapy w stronę Francuzki jak również chociażby over gemowy. Żadnej wątpliwości nie ulega, że faworytką jest Sharapova. Wraca na korty po czteromiesięcznej przerwie spowodowanej kontuzją ramienia. Maria zaznacza, że dała sporo czasu sobie na powrót, aby był w pełni udany. Jak się okaże-zobaczymy. W Brisbane panują niesamowite upały o czym oznajmia sama Sharapova na swoim fanpagu. Zmienił się trener utytułowanej zawodniczki. Obecnie jest nim Holender Sven Groneveld. Jak większość z Was kojarzy styl gry Rosjanki to przede wszystkim mocny serwis, jak również i przytrafiające się błędy. Caroline Garcia jest sklasyfikowana na 73 miejscu w rankingu WTA. Jak na razie dotychczas jest to zawodniczka bez większych sukcesów. W swojej dotychczasowej karierze wygrała zaledwie jeden turniej rangi ITF. To zawodniczka praworęczna, dysponująca oburęcznym backhandem. Od turnieju w Brisbane również zaczyna nowy sezon. Z pewnością mecz z Marią Sharapovą będzie dla niej sporym wyzwaniem. W dwóch dotychczasowych bezpośrednich spotkaniach pomiędzy tymi zawodniczkami zawsze górą była Rosjanka. Liczę na to, że Francuzka powalczy w pierwszym secie. Spotkanie nie rozpocznie się przed godziną 10:00 polskiego czasu.Dopóki piłka w grze-wszystko jest możliwe, ale over 17,5 gema jak najbardziej do grania-powowdzenia

:minus: 200

Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael ( Toto League )

Spotkanie: Hapoel Tel Aviv - Hapoel Beer Sheva

Typ: 1 :n:

Kurs: 2.45

Data: 30.09.2013

Godz: 19.45

Bukmacher: WilliamHill

Analiza:

Zapraszam na piętnasta kolejkę izraelskiej Toto League.

W meczu na Bloomfield Stadium w Tel Avivie zmierza się ze sobą miejscowy Hapoel oraz Hapoel Beer Sheva.

Hapoel Tel Aviv czyli czternastokrotny mistrz Izraela oraz piętnastokrotny zdobywca Pucharu Izraela rozegrał w tym sezonie czternaście meczy ligowych w których zdobył dziewiętnaście punktów po pięciu zwycięstwach, czterech remisach oraz pięciu porażkach co obecnie plasuje ich na dalekiej jak na ich tradycje siódmej pozycji w tabeli rozgrywek, bilans bramek 22-18.

Hapoel Beer Sheva zdobył trzydzieści jeden oczek w swoich czternastu meczach po dziewięciu zwycięstwach, czterech remisach oraz jednej porażce, bilans bramek 25-9.

Gospodarze zagrali u siebie sześć razy zdobywając jedenaście oczek po trzech wygranych, dwóch remisach oraz jednej porażce, bilans bramek u siebie 9-6.

Goście na wyjazdach zdobyli czternaście punktów w sześciu meczach po czterech zwycięstwach oraz dwóch remisach, bilans bramek na wyjazdach 13-4.

Moim zdaniem będzie to mecz walki i mój typ w tym meczu to jedynka, Hapoel Tel Aviv ma ogromną tradycję, wiernych kibiców i u siebie w tym sezonie też nie gra źle co nie zmienia faktu że powinien lepiej a Hapoel Beer Sheva niby na wyjazdach gra bardzo dobrze ale ostatni mecz po za swoim stadionem rozegrał bardzo dawno bo siódmego grudnia czyli prawie miesiąc temu co może uśpić graczy gości których czeka podróż po tak długim czasie i mogą przegrać z Hapoel Tel Aviv pierwszy raz w tym sezonie na wyjeździe.

http://obstawianie.com/izrael-vt119693.htm#1813786

:minus: 150

Gość delpiero88

Dyscyplina: Tenis- ATP Brisbane

Spotkanie: Sugita Y.- Herbert P.H.

Typ: Herbert P.H. :n:

Kurs: 2,20

Godz: 03:30

Bukmacher: Bet365

Analiza:

W nocy z niedzieli na poniedziałek dojdzie do ostatniego spotkania rundy kwalifikacyjnej do turnieju w Brisbane, gdzie Japończyk Sugita zmierzy się z Francuzem Herbertem. Wczoraj stawiałem na Francuza i się nie zawiodłem, dlatego na dzisiejszą noc również postawię na żabojada. Herbert pokazał wczorajszym meczem z Mitchellem, że bardzo zależy mu na dobrym wyniku tutaj, wygrywając w 3 równych setach 7-5, 5-7, 7-6. Dzisiejszy rywal to Japończyk Sugita, który w pierwszej rundzie kwalifikacji uporał się z Boltem w 2 setach, a w kolejnej w 3 setach pokonał Klahna. Jednak wydaje mi się, że na Herberta będzie miał mniej argumentów i przegra to spotkanie. Dla obu panów będzie to pierwsze spotkanie (przynajmniej ja nie znalazłem żadnego oficjalnego spotkania). Wczoraj typ na Herberta okazał się trafny i na plusik, dlatego w ostatniej rundize grzechem byłoby nie zagrać na Francuza po takim atrakcyjnym kursie. Jak dla mnie to spore value.

http://obstawianie.com/atp-brisbane-chennai-doha-vt127011.htm#1813812

:minus: 100

Dyscyplina:tenis Doha

Spotkanie:Berdych T. (Cze) -Karlovic I. (Cro)

Typ:2

Kurs:4,5

Godz:15.00

Bukmacher: bet-at-home

Analiza: nowy sezon zmagań tenisowych czas zacząć.Dla mnie faworytem jest Chorwat po pierwsze wygrał ostatni mecz miedzy nimi w październiku,po drugie 5 meczów miedzy nimi i z bilansem 3-2 dla Karlovica,początek sezonu zawsze obfituje w wiele niespodzianek ,nie wiem skont taki kurs ale trzeba korzystać i grać .Ja gram za 100 na sylwka będzie :piwo1::piwo1::piwo1:

słaba analiza...typ niezaliczony

Dyscyplina: Hokej

Data: 30.12.2013 17:30

Spotkanie: Jokerit - Tappara

Typ: +4.5 :n:

Kurs: 1.98

Buk: ComeOn

O godzinie 17:30 będziemy świadkami ciekawie zapowiadającego się spotkania.

Po dwóch stronach staną dwie solidne ekipy i możemy oczekiwać, że będzie sporo emocji.

Na wstępie zacznę od drużyny gości:

Idealnie przygotowani do obecnego sezonu, świetna dyspozycja zarówno psychiczna jak i motoryczna.

Świetną robotę wykonuję sztab szkoleniowy i widać u nich pomysł na grę.

Ostatnie spotkania są grane przez nich konsekwentnie i do przodu a motoryka o której wspomniałem dużo daje.

Sporo zdobywają w ostatnich fragmentach meczu czy też dogrywkach.

Mają fajnie ułożone piątki i w każdej z nich jakiegoś konkretnego hokeistę wiec przy zmianach i odrobinie świeżości wiele się dzieję.

Są całkiem skuteczni o ofensywie a obronę mają dość przyzwoitą. Przyzwoitą na trochę słabszych rywali bo gdy trafi się ktoś z wyższej półki to zaczynają się kłopoty. Dziś bowiem zagrają na ciężkim terenie a drużyna, która ma zupełnie inne plany na przyszły sezon chce zostawić dobre wrażenie.

Przynajmniej takie obietnice są ze strony osób związanych z klubem.

Co prawda grają w kratkę, ale dwa ostatnie spotkania wyglądały bardzo przyzwoicie.

Istotne jest to że Tappara gubi gole na wyjazdach a w strzelonych też nie odstaje.

Myślę, że kluczowa będzie postawa właśnie tej drużyny i koniecznie muszą też coś trafiać a mają szanse to spotkanie nawet wygrać.

Linka nie mogę zamieścić bo mniej niż 5dni na forum .

Dyscyplina: Piłka Nożna – Szkocka League One 2013/2014

Spotkanie: Dunfermline – Rangers EHC (3:0)

Typ: 1 :n:

Kurs: 1,40

Buk: Betsson

Data i godzina: 30.12.13 20:45

Stawka: 3/10

Dziś o godz. 20:45 zostanie rozegrany mecz 17. kolejki trzeciej ligi szkockiej pomiędzy Dunfermline a Glasgow Rangers. Gospodarze to wicelider rozgrywek, goście pewnie zmierzają po awans zajmując pierwsze miejsce w ligowej hierarchii.

Glasgow Rangers czeka dziś najtrudniejsza przeszkoda w drodze po kolejną ligową promocję. 54-krotni Mistrzowie Szkocji zagrają z wiceliderem rozgrywek i to w dodatku na wyjeździe. Zdobywcy Pucharu Zdobywców Pucharów z 1972 roku na trzecim szczeblu rozgrywek wygrali 15 z 16 spotkań. Ostatnie ligowe starcie z trzecim w tabeli Stranraer zakończyło się jednak sensacyjnym remisem na Ibrox Stadium 1:1. Mimo iż Rangers obieli prowadzenie po bramce w rzutu karnego to nie potrafili tego jednobramkowego zwycięstwa „dowieźć do końca”. W 94. minucie meczu Longworth zdobył bramkę dla gości i tym samym doprowadził do zaskakującego zakończenia meczu.

Dunfermine jest wyżej w tabeli od Stranraer, dodatkowo będzie rozgrywało mecz na własnym boisku. Ten mecz będzie dla gospodarzy bardzo ważny, bowiem da im odpowiedź czy realnym jest dogonienie wielkiego rywala w wyścigu o pierwsze miejsce w tabeli. Nawet remis w tak prestiżowym spotkaniu powinien być dla Dunfermline sukcesem. Gospodarze zdobyli w 8 spotkaniach domowych aż 16 punktów. Ostatni raz Dunfermline przegrało dwoma bramkami na własnym na początku marca 2013 (z ówczesnym liderem Chmpionship zespołem Partick).

Zapewne dla Rangersów ostatni pojedynek był wypadkiem przy pracy i zapewne wygrają pojedynek z wiceliderem League One. Myślę jednak iż nie będziemy świadkami pogromu i mecz zakończy się skromnym zwycięstwem gości.

http://obstawianie.com/szkocja-puchary-i-pozostale-ligi-vt119629,25.htm#1814019

Dyscyplina.Hokej na lodzie - Szwecja - SHL

Spotkanie.Brynäs IF - Växjö Lakers HC

Typ.x :n:

Kurs.4,00

Bukmacher.Sportingbet

Data.30.12.2013 g.19.00

Analiza.

Liga Szwedzka w hokeja na lodzie i spotkanie pomiedzy zespolami Brynäs IF - Växjö Lakers HC .Jak wiadomo ta liga obfituje w bardzo duzo remisow i ja typuje ,ze wlasnie w tym spotkaniu taki wynik bedzie.Mam pewna teorie na to spotkanie i dlatego stawiam tutaj na wynik remisowy.Po pierwsze spotykaja sie tutaj dwa wyrownane zespoly bowiem Brynäs IF - 3 i 55 oczek na koncie ,natomiast Växjö Lakers HC-4miejsce i takze 55 oczek zdobytych wiec poziom sportowy wyrownany.W dodatku obie ekipy w ostatnim czasie sporo remisow bo...

Brynäs IF -ostatnie dwa mecze i dwa remisy z Frolunda na wyjezdzie 2-2 i u siebie takze 2-2 z MODO

Växjö Lakers natomiast takze dwa spotkania ostatnie remisowe ze Skellefteaa 2-2 i 1-1 z Orebro ,oba u siebie

Ale nie to jest najwazniejsze...Historia spotkan pomiedzy tymi ekipami daje duzo do myslenia...

12/11/13 SHL Vaxjo - Brynas 3:4 (Pk)

12/10/13 SHL Brynas - Vaxjo 0:3

21/09/13 SHL Vaxjo - Brynas 0:3

16/02/13 SHL Brynas - Vaxjo 4:3 (Pk)

05/01/13 SHL Vaxjo - Brynas 0:1 (OT)

Ostatnie spotkania to pewna sekwencja...2 remisy,2 mecze rozstrzygniete(takze idealne remisy)w regulaminowym czasie,nastepnie remis,wiec dzisiaj wypada na kolejny remis...Wiem,ze teoria spiskowa i moze byc z tego wielki klops,ale ja po takim kursie sprobuje,tym bardziej,ze ekipy w tym sezonie wyrownane i w dodatku sasiedzi z ligowej tabeli...

http://obstawianie.com/liga-szwedzka-2013-2014-vt126144.htm#1814023 :minus::minus: 200

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...