Kailenaa Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Witam. Nie bede wklejal linku ani nazwy calego profilu tej osoby na facebooku, bo pewnie jest to wbrew regulaminowi, zreszta nie ma to sensu. Chodzi o to, ze jest sobie, tak jak wiele oszustow, pewien profil z osoba na FB ktora 'oferuje' co jakis czas niby ustawione mecze. Rozni sie tym od calej masy oszustow.. ze mecze wrzuca naprawde rzadko, po czym wrzuca zdjecia z bukow naziemnych razem z cala masa swoich zlotych rolexow.. pod kazdym postem zgarnia mase pozytywnych komentarzy i lajkow, i nigdy nie widzialem, zeby ktokolwiek napisal cos w stylu 'scammer' a przeciez chyba nie pilnuje tego profilu 24/h. Osoba ta podpisuje sie jako Mr.A Moje pytanie: Czy ktos o tym profilu slyszal? mial z tym jakiekolwiek doswiadczenie? Kolejny, bardzo dobrze rozegrany scamm czy moze cos wiecej? Dwie rzeczy mnie intryguja: foty z postawionymi typami typu kursy 25, 30 zl u bukow naziemnych oraz same pozytywne komentarze. Gdyby mnie taka osoba oszukala, spammowalbym jej codziennie z roznych kont profil zeby ostrzec innych, a tu nic. P.S Sadzac po kuponach w buku ktorego wrzuca screeny, moze to byc czeski bukmacher lub gdzies z okolic. W Kazdym razie jezyk Podobny P.S2 Nie jestem czechem, zreszta gdzie tu reklama? Jak chcesz znalezc ten profil niby? Profili o takiej lub podobnej nazwie sa pewnie setki. A Profil nie nazywa sie Mr.A, tylko autor tak sie podpisuje. P.S3 Gdybym mial tyle rolexow naprawde mialbym lepsze rzeczy do roboty niz pisanie tego typu postow na forum P.S 4: Dla wszystkich ktorzy widza w tym reklame: Nigdzie nie podalem linku ani nazwy profilu, a do wysylania PW nie mam wystarczajacej ilosci postow. [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2013-12-12, 05:10 ] FIXA mowimy stanowczo nie Scaming to scaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Ciekawe podejście do reklamy, z marketingu dostałabyś/dostałabyś 3 i pół drogi Mr.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Takich stronek z z typami typu HT/FT po kursach 20-30 jest w necie od groma, każda to ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Dobra, w takim razie z czystej ciekawosci. Jak mozna wytlumaczyc tego typu screeny ktore wrzuca po kazdym rozegraniu typow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Nie wiem jak mozna wytlumaczyc takie screeny. Kiedys z kumplem sie bawilem w cos takiego. Zaczelo sie od jednego meczu, ktory ktos podal, zagralismy po jakies 50-60 zl i wygralismy po ok 1500. Wtedy uwierzylismy, ze jest to mozliwe. Jednak nic bardziej mylnego. Zaczelismy placic ludziom za typy, skladalismy sie, kombinowalismy. Niektorzy chcieli za typy po 100 euro inni 200. Teraz moge Ci powiedziec, ze na pewno istnieje cos takiego jak ustawiane mecze, ale nikt Ci nigdzie takich typow nie poda. Bo po co? Jak ktos ma pewny typ z kursem ok 30 to sam laduje kase w ten mecz, a nie dzieli sie z kims za jakies kilkaset euro, jak moze duzo wiecej wyciagnac z meczu. Screeny sa robione w photoshopach, to jeszcze mozna wytlumaczyc, a my z kumplem nieraz widzielismy, jak goscie robili filmiki, pokazujac na monitorach swoich komputerow, logujac sie na wlasne konto u bukmachera, pokazujac wygrane po ok 2500-3000 euro na mecz irzeczywiscie to widzielsimy, a jak sie typ kupilo to okazal sie oszustem. Liczne pozytywne komentarze moga byc zrbione z falszywych kont, a oszukani ludzie moga byc poblokowani. Uwierz mi nikt Ci takich meczow nie sprzeda na FB i lepiej nie kupuj stamtad zadnych typow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 W 100% popieram kolegę wyżej. Również kiedyś zgarnąłem ok. 30 tysięcy na meczach HT/FT bo miałem takie trzy spotkania za 100PLN przed meczem od gostka z gg. Zagrałem standardowo 40PLN, potem 300 i na koniec za równe 1000PLN. Do tej pory mam zdjęcia tych kuponów ale teraz jeśli ktoś handluję takimi meczami to tylko i wyłącznie oszust bo nie raz dałem się nabrać na 500/1000PLN i dlatego jeśli płacę za spotkania ustawione to tylko i wyłącznie po meczu. Gram grubo, zarabiam i robię przelew. Nie warto bawić się w blogspoty, facebooki i inne strony bo jeśli ktoś coś takiego ma to gra to dla siebie za grubą kasę i siedzi cicho bo jeśli miałbyś coś 100% pewnego i ciągle by mecze wchodziły to nie wierzę, że grałbyś po 50PLN, a nie 500PLN... Także lepiej sobie odpuść i graj swoje spotkania. Lepiej pomału do celu niż od razu się chce 100 000PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Z Jednej strony macie racje, a z drugiej, zeby stawiac takie mecze w bukach naziemnych ( bo o to przeciez chodzi, zeby legalnie wygrywac gruby hajs ) Nie jest tak latwo. W Niektorych placowkach jak chcesz postawic wiecej niz 2k to babeczka za lada juz dzwoni do szefostwa i sie pyta czy moze to zaakceptowac Przynajmniej tak bylo dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Tak jak już poprzednicy pisali, takimi informacjami się nikt nie dzieli jeśli są pewne. Ale, takie typy czasami można trafić z własnego doświadczenia mogę to potwierdzić. Druga sprawa co do grania tego w naziemnych i stawki, to te kupony są z Bośni więc tam może da się tak grać, choć i u nas by się dało. Co do samego zdjęcia to te żetony słabo wyglądają. Rozumiem żeby to były 'prawdziwe' z kasyna, które były by warte konkretne pieniądze, a tak to można zakładać, że zegarki to też pewnie podróbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Kailenaa jak ja chodziłem do STS-u czy Toto-mixu to miałem dobry układ z babką czy gościem i sami mi proponowali, że zagra mi przykładowo 10 kuponów aby na każdym było do wygrania 2 tysiące także zależy na kogo trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Kailenaa jak ja chodziłem do STS-u czy Toto-mixu to miałem dobry układ z babką czy gościem i sami mi proponowali, że zagra mi przykładowo 10 kuponów aby na każdym było do wygrania 2 tysiące także zależy na kogo trafisz. To nie jest dpbry układ, tylko standard, żeby uniknąć podatku, etc. jakoś przedtem było od ~2200 i się praktycznie każdego pytali czy rozbić, aby uniknąć takiej sytuacji. W kwestii tematu się nie wypowiadam...nawet nie wiem jaki to profil, etc. ba, nie mam konta na fb ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Pousuwalem nazwy profilu zeby uniknac oskarzen o self-reklame. Jesli ktos z wyzej postawionych na forum chce, to moge podeslac na PW. P.S Przegladam wszystkie te screeny.. za cholere to nie jest photoshop. No chyba, ze gosc jest prawdziwym mistrzem. P.S2 O ile to rzeczywiscie moze byc photoshop jesli ktos sie uprze, i o ile te zegarki moga byc podrobkami o zerowej wartosci, to najbardziej dalej mnie ciekawi brak negatywnych komentarzy. Na tyle osob lubiacych ten profil ( 10 tysiecy ) Pewnie sprzedal typy setkom osob. Gdybym ja zostal oszukany, po prostu codziennie poswiecalbym te 5minut i robil powiedzmy 2 profile, zeby ostrzec innych i zaspamowac mu profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Kailenaa wyślij na PW swoje gg lub nazwę jego na facebook. Zobaczy co potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kailenaa Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Zabezpieczenie antyspamowe. Nie moge wysylac PW. Mozesz zagadac na gg 1130638. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 Kailenaa, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2013 niech ktoś usunie ten tema, bo to jest żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi