scorpi Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2013 Jak ktoś ma coś ciekawego to niech zarzuci tytułem. Czasem można na coś trafić Ode mnie strategia - nastawiona głównie na gospodarkę z elementami bojowymi, The Tribez, jakiś czas już gram. Dostępna także na facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Cut the Rope 2 (dzisiejsza premiera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrik724 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Ja polecam Subway Surfers bardzo fajna gra zręcznościowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Super Stickman Golf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemia82 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2014 Grał już ktoś z was w Floppy Bird? Podobno nie jest łatwo ale cholernie wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość esito Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 Polecam 100 doors - ciekawa gra, w niektórych levelach trzeba pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2015 Panowie polecam ściągnijcie sobie tą apke http://www.gry-pegasus.xaa.pl/Pegasus-nes-android.htmlpóźniej kliknijcie na zakładke GRY/ROMY zgrajcie gre na telefon i odpalajcie świetne tytuły Mario , Tank , Bombarder i wile wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muaqinho Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2015 badland polecam ! super gra , a co najważniejsze długa ; ) Można dokupić też dodatkowe poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi