Skocz do zawartości

[<font color=red>KZ</font>] >>TenisaSiatkówkaBeMe<<

adi1006

Rekomendowane odpowiedzi

Na dzisiaj wpadło mi w oko kilka meczy. Na dobry początek dnia Herbert, młody Francuz, który świetnie zaprezentował się w Paryżu, wiadomo własna publiczność trochę mu pomogła. Jednak we wczorajszym dniu również błysnął formą pokonując Polaka, który na pewno nie przyjechał do Włoch po to by odpaść w 1 rundzie. Po statystykach widać, że Francuzowi nie do końca siedział serwis ( a to jest jedna z jego zalet ) pomimo tego zdołał ograć Przysiężnego po 2 TB. Dzisiaj naprzeciwko stanie trochę mniej wymagający rywal Fischer. Nie jest on gwiazdą na hali. W 1 rundzie przegrał seta z anonimowym Praderem. Myślę, że kurs na Francuza bardzo zachęcający i należy grać póki jeszcze się trzyma.

Do Francuza dodaje Kubota, jego obawiam się bardziej. Jednak po przeanalizowaniu tego meczu stwierdzam, że Ungur nie ma argumentów w tym meczu. Cały sezon Rumuna raczej średni. Większość wygranych to mączka, a do tego dodam jeszcze, że w Rumunii. Polak na pewno chce pod koniec sezonu coś powygrywać. Serwis w 1 rundzie siedział. Będzie gonił do siatki. Turniej u sąsiadów, więc może i paru Polaków przyjdzie mu pokibicować. Mam nadzieje, że dokładanie go nie będzie błędem.

Herbert-Fischer 1 @ 1,5

Kubot-Ungur 1 @ 1,3

Ako 1,95

Stawka:700zł

Zysk:665zł

Bet365

Na dzisiaj wpadło mi w oko kilka meczy. Na dobry początek dnia Herbert, młody Francuz, który świetnie zaprezentował się w Paryżu, wiadomo własna publiczność trochę mu pomogła. Jednak we wczorajszym dniu również błysnął formą pokonując Polaka, który na pewno nie przyjechał do Włoch po to by odpaść w 1 rundzie. Po statystykach widać, że Francuzowi nie do końca siedział serwis ( a to jest jedna z jego zalet ) pomimo tego zdołał ograć Przysiężnego po 2 TB. Dzisiaj naprzeciwko stanie trochę mniej wymagający rywal Fischer. Nie jest on gwiazdą na hali. W 1 rundzie przegrał seta z anonimowym Praderem. Myślę, że kurs na Francuza bardzo zachęcający i należy grać póki jeszcze się trzyma.

Do Francuza dodaje Kubota, jego obawiam się bardziej. Jednak po przeanalizowaniu tego meczu stwierdzam, że Ungur nie ma argumentów w tym meczu. Cały sezon Rumuna raczej średni. Większość wygranych to mączka, a do tego dodam jeszcze, że w Rumunii. Polak na pewno chce pod koniec sezonu coś powygrywać. Serwis w 1 rundzie siedział. Będzie gonił do siatki. Turniej u sąsiadów, więc może i paru Polaków przyjdzie mu pokibicować. Mam nadzieje, że dokładanie go nie będzie błędem.

Herbert-Fischer 1 @ 1,5 :plus:

Kubot-Ungur 1 @ 1,3 :minus: I człowiek głupi dołożył a miał taką peffke...

Ako 1,95

Stawka:700zł

Zysk:665zł

Bet365

700zł :minus:

Na dzisiaj znów wiele ciekawych meczy i teraz pytanie czy grać coś najwcześniejszego, aby później móc jeszcze coś dołożyć czy tylko jeden kuponik. Człowiek jednak pazernym jest i zagram coś z wczesnych godzin. Jednak ze stawka nie szaleje bo te mecze mogą się różnie ułożyć.

Co do pierwszego zakładu zastanawiałem się między dwoma meczami: Łukasza Lacki i Ksenii Pervak. Po przeanalizowaniu wybrałem jednak Ksenie. Rosjanka jest w formie, albo może inaczej nie ma zbyt wymagających rywalek, a nawierzchnia na pewno jej sprzyja do wygrywania tych spotkań. Dzisiaj spotyka się z Terezą Smitkova. Grały ze sobą tydzień temu i górą była Ksenia 6:2 6:2. Sugeruję się czystym wynikiem bo meczu nie miałem przyjemności śledzić ale jak widać Czeszka nie miała za wiele do powiedzenia. Myślę, że dobra passa Pervak po tym meczu nadal będzie trwała.

Odrzuciłem mecz Lacki, ponieważ uważam, że to może być bardzo równy wyczerpujący pojedynek. Jeżeli Struff będzie trafiał serwisem to ten element może mu dać wygraną. Czuję tutaj over gemowy 22,5 ;)

Drugi mecz to Dustin Brown. Tu nie chce się rozpisywać po prostu wydaję mi się że wygra z rodakiem.

I trzeci mecz to Skra Bełchatów. Widzę, że leci w ich stronę masówka, ale w sumie się nie dziwie. Reska nie gra nic ciekawego w tym sezonie, a ekipę mają mocną. Jeszcze osłabienie w postaci braku Igły to spory argument bo to on napędzał rzeszowski zespół i trzymał przyjęcie.

Na dzisiaj znów wiele ciekawych meczy i teraz pytanie czy grać coś najwcześniejszego, aby później móc jeszcze coś dołożyć czy tylko jeden kuponik. Człowiek jednak pazernym jest i zagram coś z wczesnych godzin. Jednak ze stawka nie szaleje bo te mecze mogą się różnie ułożyć.

Co do pierwszego zakładu zastanawiałem się między dwoma meczami: Łukasza Lacki i Ksenii Pervak. Po przeanalizowaniu wybrałem jednak Ksenie. Rosjanka jest w formie, albo może inaczej nie ma zbyt wymagających rywalek, a nawierzchnia na pewno jej sprzyja do wygrywania tych spotkań. Dzisiaj spotyka się z Terezą Smitkova. Grały ze sobą tydzień temu i górą była Ksenia 6:2 6:2. Sugeruję się czystym wynikiem bo meczu nie miałem przyjemności śledzić ale jak widać Czeszka nie miała za wiele do powiedzenia. Myślę, że dobra passa Pervak po tym meczu nadal będzie trwała. :plus::plus:

Odrzuciłem mecz Lacki, ponieważ uważam, że to może być bardzo równy wyczerpujący pojedynek. Jeżeli Struff będzie trafiał serwisem to ten element może mu dać wygraną. Czuję tutaj over gemowy 22,5 ;):plus:

Drugi mecz to Dustin Brown. Tu nie chce się rozpisywać po prostu wydaję mi się że wygra z rodakiem. :minus:

I trzeci mecz to Skra Bełchatów. Widzę, że leci w ich stronę masówka, ale w sumie się nie dziwie. Reska nie gra nic ciekawego w tym sezonie, a ekipę mają mocną. Jeszcze osłabienie w postaci braku Igły to spory argument bo to on napędzał rzeszowski zespół i trzymał przyjęcie. :plus: