Skocz do zawartości

Typy na dzień 02.10.2013

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia ( Eredivisie )

Spotkanie: ADO Den Haag - Vitesse

Typ: 2

Kurs: 1.91

Data: 02.10.2013

Godz: 15.30

Bukmacher: WilliamHill

Analiza:

Zapraszam na zaległy mecz szóstej kolejki Eredivisie w Holandii.

W meczu zmierzą się ADO Den Haag oraz Vitesse.

ADO Den Haag w tym sezonie ligowym gra bardzo słabo, zdobyło cztery punkty w siedmiu meczach a ich bilans bramkowy to 8-16 i zajmują przedostatnie siedemnaste miejsce w tabeli.

Vitesse w siedmiu swoich meczach ligowych zgromadziło czternaście punktów, bilans bramek 14-9 i zajmują obecnie szóste miejsce w Eredivisie.

Gospodarze u siebie grają bardzo słabo, zdobyli tylko jeden punkt w dodatku z równie słabym Nijmegen, bilans bramek u siebie 3-8.

Goście na wyjazdach zdobyli w czterech meczach pięć punktów wygrywając ostatnio z Nijmegen, bilans bramek na wyjazdach 7-8.

Mój typ to dwójka, ADO Den Haag jest jedną z najsłabszych drużyn w lidze do tego bardzo słabo grającą u siebie a Vitesse po słabszych meczach wyjazdowych na początku sezonu powróciło ostatnio na dobre tory zwyciężając i teraz będzie podobnie.

http://obstawianie.com/holenderska-eredivisie-vt123320,50.htm#1786147

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:05 ]

:minus: 100

Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL

Spotkanie: Winnipeg Jets @ Edmonton Oilers

Typ: Edmonton Oilers strzelą powyżej 4 bramek (zwrot jeśli strzelą dokładnie cztery bramki)

Kurs: 3,75

Godz: 02.10.2013 4:05

Bukmacher: William Hill

Analiza: Edmonton Oilers to drużyna, która ma wielu młodych, bardzo utalentowanych hokeistów. Na papierze ten zespół wygląda mocno, jednak w ostatnich sezonach zawodził na całej linii. Całkiem możliwe, że ten sezon będzie dla nich znacznie bardziej udany. Edmonton świetnie grał w meczach przedsezonowych. Szczególnie imponująco wyglądała ich gra na własnym lodowisku. Grali u siebie pięć spotkań: porażka 5:6 z Calgary Flames, wygrana 5:2 z Vancouver Canucks, wygrana 2:1 z Winnipeg Jets, zwycięstwo z New York Rangers 5:3 oraz przegrana 0:4 z Dallas Stars. Jak widać w trzech na pięć spotkań granych u siebie Edmonton strzelał rywalom po pięć bramek. Winnipeg słabiutko grali w meczach przedsezonowych. Jedno zwycięstwo na osiem rozegranych spotkań to fatalny wynik tej drużyny. Ostatni swój mecz Jets przegrali 0:5 z Boston Bruins. Myślę, że kurs jest warty ryzyka no i mamy zwrot jeśli Oilers strzelą cztery bramki.

http://obstawianie.com/nhl-2013-2014-vt126206.htm#1786170

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:07 ]

zwrot

Dyscyplina: Tenis- ATP Pekin

Spotkanie: Hewitt-Fognini

Typ: Wygra Hewitt

Kurs: 1,41

Godz: 02.10.2013 6:30

Bukmacher: ComeOn

W drugiej rundzie turnieju w Pekinie spotkają się Hewitt i Fognini. Patrząc na ostatnie wyniki obu tenisistów faworytem spotkania z całą pewnością jest Hewitt.

Podczas Us Open Hewitt grał rewelacyjne. Najpierw pokonał Bakera. Późnej po niesamowitym meczu wygrał z jednym z faworytów a mianowicie z Del Potro. W trzeciej rundzie pokonał Donskoya. Przegrał dopiero z Youzhnym. Moim zdaniem wpływ na ta przegraną mogła mieć słabsza kondycja Australijczyka po przejściach. Podczas Davis Cup grał z Kubotem i wygrał bez większych problemów, chwilami grając rewelacyjne. Natomiast w pierwszej rundzie w Pekinie pokonała Haasa.

Fognini to natomiast tenisista który nie lubi grać na kortach twardych i w ostatnich tygodniach to pokazuję.Na 8 spotkań wygrał 3 mecze na kortach twardych w ostatnich tygodniach. Przegrywał zawodnikami takimi jak Ram, Stepanek czy Przysięzny. W pierwszej rundzie dość niespodziewanie pokonał Robredo.

Mi się wydaję ze w tym meczu Fognini nie będzie miał wiele do powiedzenia.

http://obstawianie.com/atp-pekin-vt126337.htm#1786173

Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów

Spotkanie: Manchester City – Bayern Monachium

Kurs: 2.30

Data i Godzina: 2.10.2013 20:45

Bukmacher: William Hill

Analiza:

Mój typ to zwycięstwo graczy z Monachium. Manchester zaczyna ten sezon ligowy od małego falstartu. Drużyna na sześć rozegranych meczów wygrała zaledwie trzy, przegrywając z beniaminkiem z Cardiff, czy w ostatniej kolejce z Aston Villą, grającą bez swoich czołowych zawodników: Benteke i Agbonlahora. W LM gracze Pellegriniego wygrali co prawda 3:0 z Victorią Pilzno, ale o tym, że czeska drużyna jest najsłabszym zespołem tej grupy chyba nie trzeba nikogo szczególnie przekonywać. Z kolei Bayern radzi sobie w Bundeslidze bardzo dobrze, idąc łeb w łeb z BVB, wygrywając szcześć spotkań i remisując tylko jedno. W LM podopieczni Guardioli również pewnie wygrali 3:0 ale z losowaną z drugiego koszyka CSKA.

Patrząc na obecną formę obu zespołów, czy ich grę w poprzednich edycjach Ligi Mistrzów, faworyt moim zdaniem może być tylko jeden: Bayern.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,75.htm#1786190

:plus: 130

Real Madrid - FC Copenhagen godz.20:45

typ: Obie drużyny strzelą ? Tak

kurs: 2,20

Buk: Bet-at-home

Dzisiaj w Madrycie Real podejmuję teoretycznie najsłabszy zespół w grupie B FC Kopenhagę . Real gładko pokonał w pierwszym spotkaniu Galatasaray w Stambule 6-1 ,choć wynik nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Świetne interwencje Ikera oraz Lopeza uchroniły Real przed wysoką przegraną w pierwszej połowie. Ogólnie Real w tym sezonie tylko w jednym spotkaniu nie stracił gola,wygrana 1-0 z Granadą. Królewscy są oczywiście faworytem ,jednak myślę,że gościom uda się strzelić gola. Kopenhaga w strzela ostatnio sporo goli , w trzech ostatnich meczach zdobyła ich osiem w tym 4 na boiskach ligowych. Trzeba zaznaczyć,że piłkarze z Danii w pierwszym meczu zremisowali z Juventusem i sprawili chyba największą niespodziankę w pierwszej kolejce.

Real ponadto przegrał w sobotę derby z Atletico. Wygrana Realu jest raczej pewna jednak uważam,że Królewscy nadzieją się na jakąś kontrę lub stracą bramkę po stałym fragmencie gry.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786194

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:08 ]

Dyscyplina.Hokej na lodzie - Finlandia - Fińska Liiga

Spotkanie.Jokerit-Ilves

Typ.under 5,5 gola

Kurs.1,57

Bukmacher.Unibet

Data.02.10.2013 g.17.30

Analiza.

Liga Finska i znowu gramy under 5,5 gola w meczu,tym razem wybor padl na spotkanie pomiedzy zespolami Jokerit-Ilves.Obie ekipy wiekszosc meczy konczy underem i tak Jokerit-na 8 meczy ,az 7 underow,natomiast Ilves na 7 meczy 5 underow,a wiec oba zespoly statystyki bardzo mile dla tego typu.Po drugie Jokerit 4 mecze u siebie i 4 undery,natomiast Ilves na wyjazdach 2 na 2 nczyli srednio...Jednak tym co przekonalo mnie do takiego typu jest statystyka meczow obu zespolow na tafli w Jokerit..

22/02/13 SM-L Jokerit - Ilves 2:1

26/10/12 SM-L Jokerit - Ilves 2:0

Ostatnie dwa mecze to bardzo niskie wyniki i po tym co w tym sezonie prezentuje Jokereit na wlasnym lodowisku to powinno byc podobnie.Tym bardziej,ze obie ekipy maja jedne z najlepszych formacji defensywnych w tym sezonie i wielkiej kanonady bramkowej tutaj nie powinno byc...

http://obstawianie.com/liga-finska-2013-2014-vt126137.htm#1786230

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:08 ]

:plus: 57

Dyscyplina: Piłka Nożna (Liga Mistrzów)

Mecz: Manchester City – Bayern Monachium

Typ: liczba bramek w meczu – over 3,5

Kurs: 3,00

Bukmacher: WilliamHill

Data: 02.10.2013 godz: 20:45

Analiza:

Niewątpliwy hit drugiej kolejki spotkań Ligi Mistrzów: Manchester City podejmie obrońcę tytułu Bayern Monachium. Wydaje się, co potwierdziła pierwsza kolejka, że oba zespoły nie powinny mieć problemów z awansem z grupy, zatem dzisiejsze spotkanie może decydować o pierwszym miejscu w grupie. To na tyle wysoka stawka (do tego dochodzi oczywiście prestiż) byśmy mieli dziś zaciętą walkę, ale przy tym nie powinno być presji wymuszającej bardzo ostrożną, defensywną grę.

The Citizens pod wodzą Pellegriniego świetnie spisują się na własnym boisku. Najlepszym przykładem jest oczywiście wygrana w derbach z United aż 4:1. Ponadto pokonali w lidze Newcastle 4:0 i Hull 2:0, oraz W Pucharze Ligi Wigan 5:0. Pierwszy mecz w Lidze Mistrzów wygrany wysoko w Pilznie pokazał że chyba problemy z grą w tych rozgrywkach też należą już do przeszłości.

Bayern pod wodzą Guardioli nie zachwyca tak jak w poprzednim sezonie, ale gra solidnie. Od czasu do czasu, gdy gwiazdom chce się grać to dają taki popis jak wygrana z Schalke 4:0 na wyjeździe. Myślę że dzisiaj też zagrają na całego i pokażą klasę w ofensywie, tak jak wielokrotnie to czynili w poprzednich rozgrywkach.

Patrząc na to jakie gwiazdy występują w obu zespołach: Aguero, Dzeko, Navas, Negredo, będący w świetnej formie Toure – Ribery, Robben, Mandzukić, Muller – spodziewam się dobrego meczu i wielu bramek. To jeszcze nie czas na taktyczne szachy, tu wypada dać kibicom kawał widowiska i wiele bramek.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786290

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:09 ]

:plus: 200

Gość delpiero88

Dyscyplina: Liga Mistrzów- piłka nożna

Spotkanie: Juventus- Galatasaray

Typ: liczba kartek- powyżej 4,5

Kurs: 2,00

Godz: 20:45

Bukmacher: Bet365

Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:45 dojdzie w Turynie do pojedynku pomiędzy miejscowym Juventusem a tureckim zespołem Galatasaray. Faworytem pojedynku są, gospodarze, jednak czy zwycięstwo przyjdzie tak łatwo? Juve wprawdzie w lidze idzie bardzo dobrze, jednak zwycięstwa nie są przekonujące. Juventus dominuje na boisku, jednak zespół nie potrafi wygrać pewnie, i zazwyczaj mecze kończą się 1-bramkowym zwycięstwem. Dzisiaj na przeciw starej damy zespół Galaty, który jest na pewno podrażniony porażką w pierwszej kolejce z Realem Madryt aż 1-6, i to na własnym stadionie. Dlatego zespół Turecki najprawdopodobniej będzie walczył o 2 lokatę w tej grupie właśnie z Juventusem. Dlatego to spotkanie zapowiada się na bardzo zacięte, bo Juve też nie może zgubić tutaj jakichkolwiek punktów, gdyż w pierwszej kolejce zawiódł, remisując jedynie z zespołem Kopenhagi. Dlatego w to spotkanie dla obu ekip jest bardzo ważne, i na pewno nikt nogi nie odstawi, a co za tym idzie posypią się kartki. Jak dla mnie 5 żółtych w tym spotkaniu powinno wpaść bez problemu, tym bardziej, że spotkanie poprowadzi Węgier Viktor Kassai, który na pewno nie pozwoli na ostrą grę, i będzie pokazywał kartkę, w każdym ostrzejszym zagraniu. Co ciekawe w tym sezonie prowadził już spotkanie Ligi Europy gdzie pokazał 11 żółtych kartek. Dlatego jak dal mnie warto spróbować.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786312

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:09 ]

Dyscyplina: Hokej, NIEMCY: DEL

Spotkanie: Düsseldorf - Eisbaren Berlin(-1.5)

Kurs: 2,3

Bukmacher: Unibet

02.10.2013 19:30

Analiza:

Kolejne zmagania w niemieckiej lidze hokejowej.Gospodarzom poczatek sezonu nie udaje się i mam nadzieję że w tym spotkaniu także nie wyjdzie.Nie wygrali od początku sezonu i nie zapowiada się aby i w tym spotkaniu coś ugrali.Grają z obrońcą trofeum którzy także dostali zadyszki.Cztery spotkania z rzędu po tyłku.Fiu fiu fatalna seria trwa.Czyżby?Dziś sądzę że zostanie przełamana i wygrają pewnie te spotkanie.Poznali już smak zwycięstwa i dziś ze najsłabiej dysponowaną drużyną w lidze powinni zdobyć łatwo punkty.W końcu muszą zacząć wygrywać i łapać punkty a nie grać ogony tabeli.Sądzę ze ten mecz będzie przełamaniem dla berlińczyków , uwierzą w siebie i dziś pewnie wygrają te spotkanie.Kurs z handicapem nie zachwyca ale myślę że warto jest zaryzykować na gości.Mam nadzieję że nie przestraszą się obcej tafli i dziś zainkasują pełną pulę punktów jak na prawdziwych mistrzów przystało.Powodzenia Eisbaren!!!

http://obstawianie.com/liga-niemiecka-del-2013-2014-vt126140.htm#1786350

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:10 ]

Champions League » Anderlecht - Olympiakos Piraeus 02 Oct 2013, 20:45

typ 1x

kurs 1,48

Bet365

Mój bet dnia po takim kursie z podpórka warto zagrać na popularne fiolki.Nie wiem dlaczego goście sa bardziej faworyzowani w tym meczu.Jak dla mnie spotykają sie 2 wyrównane drużyny, doświadczone w europejskich pucharach.Liga Belgijska jest dla mnie zdecydowanie mocniejsza bardziej wyrównana niz Grecka- lata świetności piłki Greckiej klubowej sa zdecydowanie minęły. Ok Olympiakos to solidna firma ale kryzys w tym regionie zrobił swoje.Fiolki to potentat na rynku bardzo dobry skating liga w której gra ogrywa sie wielu młodych zawodników z rożnych afrykański krajów.U siebie przy wsparciu fanów moim zdaniem troszkę więcej szans należy dać gospodarzą tego meczu.Pierwsza kolejka pokazała ze greccy nie sa zespołem, którego należy sie bać porażka dość bolesna u siebie 1-4 z PSG -fiolka długo walczyły, ale porażka 2-0 na estadio da luz na pewno wstydu nie przynosi. Jestem pewny ze u siebie róża od początku meczu będą się starali zdominować rywala możemy sie spodziewać sporej ilości stałych fragmentów gry.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697.htm#1786357

Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów, godz. 20.45

Spotkanie: Bayer Leverkusen v Real Sociedad

Typ: Bayer Leverkusen over 1,5

Kurs: 1.7

Bukmacher: Betsson

Analiza: Na BayArena w Leverkusen zagrają dzisiaj piłkarze Realu Sociedad. Oba zespoły przegrały swoje pierwsze mecze w fazie grupowej tegorocznej Ligi Mistrzów. Bayer po bardzo dobrym meczu przegrał w ManU 2:4, a Real u siebie uległ Szachtarowi Donieck 0:2. Bayer ma szanse na gola numer 100 w Lidze Mistrzów – do tej pory Aptekarze zdobyli ich 98, więc 2 gole w dzisiejszym meczu powinny paść, aby uczcić jubileusz. W znakomitej formie jest Kiessling, który jest najskuteczniejszym zawodnikiem Bundesligi, poza tym są też Sidney Sam i Heung-Min Son. Zdecydowanie gorzej w nowy sezon ligowy wszedł Realu Sociedad. W Primiera Division w pierwszych siedmiu spotkaniach zdobyli zaledwie siedem punktów.

Baskowie dobrą grą przeciwko Lyon narobili sporo szumu wokół siebie. Niestety w pierwszej kolejce zapłacili frycowe mimo że wcale gorsi od Szachtara nie byli. Aptekarze konsekwentnie wykańczają swe akcje czego nie można powiedzieć o Realu Sociedad , który ewidentnie ma problemy ze strzelaniem goli. 2 bramki dla gospodarzy bardzo możliwe.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697.htm#1786360

:plus: 70

Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów, godzina 20:45

Spotkanie: Manchester City - Bayern Monachium

Typ: Manchester City poniżej 1,5 gola

Kurs: 1.50

Analiza:

Typ oparty czysto na statystykach i dokonaniach Bayernu Monachium w tym sezonie. Gdy trenerem ekipy z Monachium był Jupp Heynckes to drużyna grała na pewno lepiej do oka niż za Guardiolii, na dodatek wygrywała mecze bardzo wysoko, ale też traciła bramki, co za Hiszpana jest bardzo rzadkie. W Bundeslidze Bayern ma niesamowitą liczbę straconych bramek, jest ona niezwykle niska, w 7 meczach stracili zaledwie 2 bramki, jedną na wyjeździe z Freiburgiem w końcówce spotkania na 1:1, oraz u siebie w meczu wygranym 3:1 z Borussią Moenchengladbach, a strzelcem był Dante bowiem było to samobójcze trafienie. Ogólnie można powiedzieć że za Pepa gra mistrz Niemiec świetnie w obronie, Bayern ma uwaga serie 14 meczy z rzędu, w których stracił maksymalnie jedną bramkę, chodzi mi tutaj o 90 min gry. Ostatni raz więcej niż 2 bramki Bayernowi strzelił w lipcu Dortmund w Superpucharze Niemiec pokonując FCB 4:2, był to jednak debiut Hiszpana na ławce trenerskiej. Wszyscy natomiast zachwycają się nad grą Manchesteru City, a ja nie wiem dlaczego, w Premier League według mnie słabo w 6 meczach: 3 zwycięstwa, 1 remis, oraz 2 porażki, 14 bramek strzelonych oraz 7 straconych, Obywatele obecnie zajmują w lidze dopiero 7 miejsce. Jedynie co mnie martwi to świetna postawa na własnym boisku, w 3 meczach strzelonych 10 goli, 4:0 z Newcastle, oraz 2:0 z Hull nikogo nie dziwi, jednak aż 4:1 z innym klubem z United, aktualnym mistrzem Anglii robi wrażenie, trzeba jednak zaznaczyć, że Czerwone Diabły są bez formy. Według mnie wcale to mecz nie będzie overowy, może nawet nie wejść BTS, którego wczoraj byli wszyscy bardzo pewni w spotkaniu Arsenal - Napoli. Za moim typem na pewno jest to, że Bayern w tym sezonie jest świetny w defensywie, i według mnie maksymalnie co stracą to jednego gola. Składy są wyrównane, kursy na City spadają, mimo że przegrali z Aston Villą w ostatniej kolejce ligowej 3:2 na wyjeździe ludzie na nich stawiają. W sumie niespodzianką nie będzie wygrana gospodarzy, ale według mnie Neuer nie wyciągnie piłki z siatki więcej niż raz. Kurs nie za wysoki, ale według mnie bardzo duże prawdopodobieństwo wejścia typu.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786364

:plus: 50

Piłka nożna, liga mistrzów

02.10.2013 20:45

Juventus - Galatasaray

Typ: AH(0:1,5) 1

Kurs: 1.94

Pinnacle

Druga kolejka fazy grupowej ligi mistrzów. Juventus Turyn zagra u siebie z Galatasaray Stambuł. Gospodarze tego meczu w lidze zdobywają punkty i są wysoko w tabeli, z 16 punktami na koncie zajmują trzecie miejsce, wygrali 5 z 6 spotkań. Nie są to jednak spotkania wygrywane w takim stylu jak by życzyli sobie tego kibice, większość to jednobramkowe wygrane. Zwłaszcza do napastników są pretensje, dziś ma jednak zagrać Tevez prawdopodobnie z Vucinicem i to jest najlepsze zestawienie w tej formacji według mnie. Problemów kadrowych nie ma, powinna być zestawiona najmocniejsza możliwa jedenastka, w pomocy zagrają Pirlo, który odpoczywał w spotkaniu derbowym z Torino. Pogba powinien zastąpić Marchisio, zagra też Vidal i prawdopodobnie Asamaoah. Jest to doświadczony zespół, który po remisie w Kopenhadze u siebie grać będzie o pełną pulę. Galatasaray spisuje się fatalnie w każdych rozgrywkach, w lidze zaledwie 7 punktów w 5 spotkaniach, a w lidze mistrzów przegrali u siebie 1:6 z Realem. Nowym trenerem został Mancini ale nie chce mi się wierzyć że nagle Galatasaray zacznie grać i to jeszcze że przełom nastąpi na tak trudnym terenie. Prawda jest taka że przyjezdni jako zespół pomimo kilku wielkich nazwisk spisują się przeciętnie, a jeśli Juventus zagra swoje wypunktuje ich u siebie i wygra nawet trzema bramkami.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786368

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:11 ]

Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów, godzina 20:45

Spotkanie: Manchester City - Bayern Monachium

Typ: Powyzej 12 rzutow roznych

Kurs: 3.0

Analiza:

Do hitu 2.kolejki Ligi Mistrzow dojdzie na Etihad Stadium, gdzie miejscowy Citizens podejmie triumfatora poprzedniej edycji Lm Bayern Monachium. Mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco. W obydwu ekipach mamy swietnych pilkarzy, ktorzy powinni dzisiaj stworzyc fantastyczny spektakl. Trudno wskazac zdecydowanego faworyta tego spotkania, choc minimalnym faworytem jest Bayern.

2 lata temu obie ekipy spotkaly sie w fazie grupowej Ligi Mistrzow. Wtedy lepsi okazali sie gospodarze wygrywajac 2-0.

Gospodarze przystąpią do meczu w niemalże pełnym zestawieniu. Jedynym nieobecnym pozostaje bowiem Martin Demichelis. Jeśli chodzi o Bayern, Pep Guardiola nie będzie mógł skorzystać z Holgera Badstubera, Javiego Martineza i Thiago Alcantary.

W dzisiejszym spotkaniu powinno byc wiele sytuacji podbramkowych. Warto tez wspomniec ze obecny Bayern gra bardzo dobrze w defensywie i traci bardzo malo bramek w lidze. Bayern tez stwarza sobie duzo sytuacji podbramkowych. Jest wiec duza szansa ze moze byc w tym spotkaniu sporo rzutow roznych.

W ostatnim spotkaniu wyjazdowym z Aston Villa (przegranym 2:3 przez Citizens) ManCity mial az 13 rzutow roznych !!!

Bayern Monachium w ostatnim starciu z angielska druzyna (Chelsea - Superpuchar Europy) mial az 15 rzutow roznych ! Pamietac trzeba ze byla wtedy dogrywka. Mimo to mozemy spodziewac sie dzisiaj wyrownanego spotkania z duza iloscia sytuacji podbramkowych. A stamtad do rzutu roznego jest juz niedaleko... Licze, ze w tym spotkaniu bedzie duzo rzutow roznych - conajmniej 13.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786383

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:12 ]

:minus: 150

Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów

Spotkanie: PSG – Benfika

Typ: 1

Kurs: 1.7

Data i godzina: 02.10.13 20:45

Bukmacher: Sportingbet

Druga kolejka elitarnej Ligi Mistrzów, w której zmierzą się piłkarze PSG z Benfiką Lizbona. Gospodarze są oczywiście zdecydowanym faworytem tego starcia i w tym meczu stawiam na nich jako na pewniaka, aczkolwiek wielkiego pogromu się nie spodziewam. Zakładam przekonujące zwycięstwo 2-0 lub 3-1. Gospodarze praktycznie w najsilniejszym zestawieniu, brakuje jedynie Pastore, wystarcyz wymienić jednak Ibrę, Cavaniego czy Lavezziego z przodu, żeby zorientować się o potędze tej drużyny. W tym sezonie gospodarze jeszcze bez porażki. W pierwszej kolejce Ligi Mistrzów wygrali na wyjeździe z Olimpiakosem aż 4-1. Benfika natomiast mimo, że utrzymuje bardzo dobry poziom to nie jest już tą samą ekipą co 2 czy 3 lata temu. W lidze póki co zajmują 5 lokatę ze stratą 5 punktów do Porto. W Lidze Mistrzów mają na koncie domowe zwycięstwo z Anderlechtem.

http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2013-2014-vt125697,100.htm#1786387

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-10-04, 18:11 ]

:plus: 70

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...