Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Sports betting

Gość Grzegorz8

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzegorz8

Witam, postanowiłem zarejestrować się na tym forum aby dzielić się z wami moimi typami/przemyśleniami na temat sportu. Interesuję się głównie piłką nożną i koszykówką ale jak znajdę czas to oglądam też inne rzeczy typu tenis czy siatkówka. Swoją przygodę z typowaniem rozpocząłem dość niedawno. Traktuję to tylko i wyłącznie jako zabawę. Nie oczekuję z obstawiania niewiadomo jakich zysków. Pięniadze jakie postanowiłem przeznaczyć na grę traktuję jako wydane. Oczywiście jak każdy chciałbym sobie coś tam zarobić. Gram praktycznie za grosze więc nie denerwuję się czy zakład wejdzie czy też nie. W ogólę nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że grają dla przyjemności a przeznaczają na to całkiem sensowane pieniądze i potem denerwują się niesamowicie przed ekranem monitora obgryzając paznokcie bo dany typ np. nie wchodzi. Co to za rozrywka przy, której musisz się denerwować? Dla mnie żadna. Tak więc pochodzę do tego na luzie, bez żadnego denerwowania. Gra ma sprawiać mi przyjeność i taki jest właśnie jej cel :ok:

Co do bukmachera to ciągle się nie mogę zdecydować. Kursy nie są dla mnie aż tak ważne jak kompletna oferta, przejrzysta i czytelna stronka a także niskie limity wpłat/wypłat. Póki co zastanawiam się nad Expektem, Betcliciem oraz Unibetem. Chcę wpłacać/wypłacać tylko na konto bankowe ponieważ opłaty za MB są dla mnie "troszkę" za duże.

To tyle na wstępie. Już niedłego pierwsze typy. Powodzenia!