hunter Napisano 12 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2013 Finał play off 2012/2013 04.04.2013 Fribourg - Bern 1:4 06.04.2013 Bern - Fribourg 4:3 09.04.2013 Fribourg - Bern 1:0 11.04.2013 Bern - Fribourg 1:3 13.04.2013 Fribourg - Bern 2:3 16.04.2013 Bern - Fribourg 5:1 Mistrz NLA 2012/2013 - Bern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2013 Dyscyplina: SZWAJCARIA: NLA Hokej Spotkanie: Zurich - Fribourg Typ: 1 Kurs: 2.25 Bukmacher: Bet-at-home 12.09.2013 19:45 Analiza: Pierwsza kolejka we Szwajcarskiej lidze hokejowej.Przyznam że stawiam na czuja i stawiam na czystą jedynkę.Pierwsze spotkania są wielką niewiadomą.Ale cóż na typ polega sport że należy kogoś typować i czuć że drużyna sobie poradzi i wygra.Patrząc na statystyki ostatnich meczy przedsezonowych to dla obu zespołów nie wyglada tak źle.Gospodarze bardzo dobrze sobie radzili na własnej tafli więc dziś mam nadzieję że to potwierdzą i wygrają te spotkanie.Goście na wyjazdach już nie radzili sobie tak dobrze więc w tym upatruję swoją szansę.fribourg nie zachwycał w grze na wyjazdach ale gra towarzyska rządzi się swoimi prawami a liga innymi.Myślę jednak że dziś szansę Zurich ma dużą i stawiam na nich.Mam nadzieję że mnie nie zawiodą.Powodzenia chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria Spotkanie: Rapperswil(-1.5) - Lausanne Typ: 1 Kurs: 2.85 Bukmacher: Sportingbet 17.09.2013 19:45 Analiza: trzecia kolejka we szwajcarskiej lidze hokejowej NLA. Dziś liczę na przełamanie gospodarzy dlatego tez tak odważny typ na nich.Sądzę że w końcu powinni pokazać że należy się z nimi liczyć i wygrają pewnie te spotkanie.Goście nie należą do najmocniejszych w lidze a do przeciętniaków jak Rapperswil więc dziś na własnej tafli powinno być zwycięsko dla gospodarzy.Ostatnie cztery spotkania należały do Rap więc myślę że pociągną i dalej na plus w statystykach.Goście mają jedno zwycięstwo na koncie i jedną porażkę.Myślę jednak że dziś odniosą porażkę i nie zdobędą punktów.W sumie dopiero początek sezonu ale Rapperswil tez powinno zdobywać jakieś punkty i sądzę że dziś przyszedł ten dzień.Powodzenia chłopaki i grajcie o pewne zwycięstwo dziś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinache Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria NLB Spotkanie: GCK Lions - Basel Typ: GCK Lions (reg. czas) Kurs: 1.85 Bukmacher:Bet365 08.10.2013 20:00 Analiza: Spotkanie w ramach 9. kolejki NLB. Na przeciw siebie wyjadą dziś 2. i 9. drużyna obecnych rozgrywek. Lions na własnym terenie spisuje się dobrze, w 4 meczach 3 zw i jedna porażka, goście natomiast póki co nie mogą odnieść zwycięstwa na obcym terenie w regulaminowym czasie gry ich bilans to 3 porażki i jedna wygrana po karnych w 7. kolejce. Gospodarze po 4 wygranych na początku sezonu ostatnio 3 porażki w 4 spotkaniach i dzisiaj przychodzi czas na przełamanie po 2 porażkach z rzędu. A sytuacja ku temu bardzo dobra, ponieważ Basel to jedna ze słabszych drużyn w lidze a na wyjazdach prezentują się bardzo słabo. W poprzednich 2 sezonach Lions wygrali z Basel u siebie 4 z 5 spotkań w regulaminowym czasie, jedno spotkanie zakończyło się porażką po dogrywce. Widać jednoznacznie, że Lions bardzo dobrze radzi sobie z tą drużyną. Biorąc pod uwagę must win gospodarzy po 2 porażkach, dotychczasową grę obu drużyn oraz H2H obu zespołów jednoznacznym faworytem tego spotkania jest GCK Lions i liczę, że dziś ok. 22:00 nastąpi tego potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 12 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2013 Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria Spotkanie: Rapperswil - Zurich (-1.5) Typ: 2 3:6 Kurs: 2.60 Bukmacher: WH 12.10.2013 19:45 analiza: Spotkanie ostatniej z czwartą drużyną w szwajcarskiej lidze hokejowej.Wczoraj na tafli Lions ich pewne zwycięstwo pięć do zera.Jak będzie tym razem?z dnia na dzień nie sądzę aby Lakers się podnieśli i powalczyli z lepiej dysponowanymi graczami z Zurichu. Dziś sądzę że będzie powtórka z rozrywki z wczorajszego spotkania. Rapperswil jest najsłabszą drużyną w lidze która wygrała jak na razie na jedenaście spotkań tylko raz.Zanotowała siedem porażek bezpośrednio tak więc za dużo dla nich nie wróżę w dzisiejszym spotkaniu.Na ostatnie pięć spotkań między nimi tylko raz gospodarzom udąło się zremisować z Lions ale po doliczonym czasie i tak polegli.ciekawy kurs myślę że warty zaryzykowania znowu na gości ktorzy dziś także powinni wygrac pewnie te spotkanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 12 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2013 Rapperswil - Zurich godz. 19:45 typ: 2 kurs: 2,00 Buk: Unibet Widzę,że kolega już mnie uprzedził z typem ale zagrał handicap,ja gram na zwycięstwo gości. Oba zespoły spotkały się wczoraj , Zurych gładko pokonał swojego przeciwnika 5-0 jednak był gospodarzem,myslę jednak ,że przez dobę dużo się nie zmieni i podobnie wygra Zurych. Rapperswil przegrali sześć ostatnich meczy i są ostatnią drużyną w tabeli. Odnieśli tylko dwa zwycięstwa w tym jedno po dogrywce. Mają zdecydowanie najwięcej straconych goli w całej lidze. Co prawda Zurych nie wygrał jeszcze żadnego spotkania na wyjeździe jednak sytuacja do tego jest doskonała. Gospodarze dzisiejszego spotkania są zupełnie bez formy o czym świadczy ich miejsce w tabeli. Myślę,że hokeiści z Zurychu po dwóch przegranych na wyjeździe z rywalami z czołówki tj. Davos i Ambri-Piotta przełamią w końcu złą serię meczy wyjazdowych i odniosą pierwsze zwycięstwo w regulaminowym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik 2013 Rapperswil - Zurich godz. 19:45typ: 2 kurs: 2,00 Buk: Unibet Widzę,że kolega już mnie uprzedził z typem ale zagrał handicap,ja gram na zwycięstwo gości. Oba zespoły spotkały się wczoraj , Zurych gładko pokonał swojego przeciwnika 5-0 jednak był gospodarzem,myslę jednak ,że przez dobę dużo się nie zmieni i podobnie wygra Zurych. Rapperswil przegrali sześć ostatnich meczy i są ostatnią drużyną w tabeli. Odnieśli tylko dwa zwycięstwa w tym jedno po dogrywce. Mają zdecydowanie najwięcej straconych goli w całej lidze. Co prawda Zurych nie wygrał jeszcze żadnego spotkania na wyjeździe jednak sytuacja do tego jest doskonała. Gospodarze dzisiejszego spotkania są zupełnie bez formy o czym świadczy ich miejsce w tabeli. Myślę,że hokeiści z Zurychu po dwóch przegranych na wyjeździe z rywalami z czołówki tj. Davos i Ambri-Piotta przełamią w końcu złą serię meczy wyjazdowych i odniosą pierwsze zwycięstwo w regulaminowym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi