Skocz do zawartości

Liga Szwajcarska NLA 2013/2014

hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Finał play off 2012/2013

04.04.2013 Fribourg - Bern 1:4

06.04.2013 Bern - Fribourg 4:3

09.04.2013 Fribourg - Bern 1:0

11.04.2013 Bern - Fribourg 1:3

13.04.2013 Fribourg - Bern 2:3

16.04.2013 Bern - Fribourg 5:1

Mistrz NLA 2012/2013 - Bern

Dyscyplina: SZWAJCARIA: NLA Hokej

Spotkanie: Zurich - Fribourg

Typ: 1 :plus:

Kurs: 2.25 :ok:

Bukmacher: Bet-at-home

12.09.2013 19:45

Analiza:

Pierwsza kolejka we Szwajcarskiej lidze hokejowej.Przyznam że stawiam na czuja i stawiam na czystą jedynkę.Pierwsze spotkania są wielką niewiadomą.Ale cóż na typ polega sport że należy kogoś typować i czuć że drużyna sobie poradzi i wygra.Patrząc na statystyki ostatnich meczy przedsezonowych to dla obu zespołów nie wyglada tak źle.Gospodarze bardzo dobrze sobie radzili na własnej tafli więc dziś mam nadzieję że to potwierdzą i wygrają te spotkanie.Goście na wyjazdach już nie radzili sobie tak dobrze więc w tym upatruję swoją szansę.fribourg nie zachwycał w grze na wyjazdach ale gra towarzyska rządzi się swoimi prawami a liga innymi.Myślę jednak że dziś szansę Zurich ma dużą i stawiam na nich.Mam nadzieję że mnie nie zawiodą.Powodzenia chłopaki.

Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria

Spotkanie: Rapperswil(-1.5) - Lausanne

Typ: 1 :nie:

Kurs: 2.85 :minus:

Bukmacher: Sportingbet

17.09.2013 19:45

Analiza:

trzecia kolejka we szwajcarskiej lidze hokejowej NLA. Dziś liczę na przełamanie gospodarzy dlatego tez tak odważny typ na nich.Sądzę że w końcu powinni pokazać że należy się z nimi liczyć i wygrają pewnie te spotkanie.Goście nie należą do najmocniejszych w lidze a do przeciętniaków jak Rapperswil więc dziś na własnej tafli powinno być zwycięsko dla gospodarzy.Ostatnie cztery spotkania należały do Rap więc myślę że pociągną i dalej na plus w statystykach.Goście mają jedno zwycięstwo na koncie i jedną porażkę.Myślę jednak że dziś odniosą porażkę i nie zdobędą punktów.W sumie dopiero początek sezonu ale Rapperswil tez powinno zdobywać jakieś punkty i sądzę że dziś przyszedł ten dzień.Powodzenia chłopaki i grajcie o pewne zwycięstwo dziś!!!

• 3 weeks later...

Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria NLB

Spotkanie: GCK Lions - Basel

Typ: GCK Lions (reg. czas)

Kurs: 1.85

Bukmacher:Bet365

08.10.2013 20:00

Analiza:

Spotkanie w ramach 9. kolejki NLB. Na przeciw siebie wyjadą dziś 2. i 9. drużyna obecnych rozgrywek. Lions na własnym terenie spisuje się dobrze, w 4 meczach 3 zw i jedna porażka, goście natomiast póki co nie mogą odnieść zwycięstwa na obcym terenie w regulaminowym czasie gry ich bilans to 3 porażki i jedna wygrana po karnych w 7. kolejce. Gospodarze po 4 wygranych na początku sezonu ostatnio 3 porażki w 4 spotkaniach i dzisiaj przychodzi czas na przełamanie po 2 porażkach z rzędu. A sytuacja ku temu bardzo dobra, ponieważ Basel to jedna ze słabszych drużyn w lidze a na wyjazdach prezentują się bardzo słabo.

W poprzednich 2 sezonach Lions wygrali z Basel u siebie 4 z 5 spotkań w regulaminowym czasie, jedno spotkanie zakończyło się porażką po dogrywce. Widać jednoznacznie, że Lions bardzo dobrze radzi sobie z tą drużyną.

Biorąc pod uwagę must win gospodarzy po 2 porażkach, dotychczasową grę obu drużyn oraz H2H obu zespołów jednoznacznym faworytem tego spotkania jest GCK Lions i liczę, że dziś ok. 22:00 nastąpi tego potwierdzenie.

Dyscyplina: Hokej, Szwajcaria

Spotkanie: Rapperswil - Zurich (-1.5)

Typ: 2 3:6

Kurs: 2.60 :ok::plus:

Bukmacher: WH

12.10.2013 19:45

analiza:

Spotkanie ostatniej z czwartą drużyną w szwajcarskiej lidze hokejowej.Wczoraj na tafli Lions ich pewne zwycięstwo pięć do zera.Jak będzie tym razem?z dnia na dzień nie sądzę aby Lakers się podnieśli i powalczyli z lepiej dysponowanymi graczami z Zurichu. Dziś sądzę że będzie powtórka z rozrywki z wczorajszego spotkania. Rapperswil jest najsłabszą drużyną w lidze która wygrała jak na razie na jedenaście spotkań tylko raz.Zanotowała siedem porażek bezpośrednio tak więc za dużo dla nich nie wróżę w dzisiejszym spotkaniu.Na ostatnie pięć spotkań między nimi tylko raz gospodarzom udąło się zremisować z Lions ale po doliczonym czasie i tak polegli.ciekawy kurs myślę że warty zaryzykowania znowu na gości ktorzy dziś także powinni wygrac pewnie te spotkanie!!!

Rapperswil - Zurich godz. 19:45

typ: 2

kurs: 2,00

Buk: Unibet

Widzę,że kolega już mnie uprzedził z typem ale zagrał handicap,ja gram na zwycięstwo gości. Oba zespoły spotkały się wczoraj , Zurych gładko pokonał swojego przeciwnika 5-0 jednak był gospodarzem,myslę jednak ,że przez dobę dużo się nie zmieni i podobnie wygra Zurych. Rapperswil przegrali sześć ostatnich meczy i są ostatnią drużyną w tabeli. Odnieśli tylko dwa zwycięstwa w tym jedno po dogrywce. Mają zdecydowanie najwięcej straconych goli w całej lidze. Co prawda Zurych nie wygrał jeszcze żadnego spotkania na wyjeździe jednak sytuacja do tego jest doskonała.

Gospodarze dzisiejszego spotkania są zupełnie bez formy o czym świadczy ich miejsce w tabeli. Myślę,że hokeiści z Zurychu po dwóch przegranych na wyjeździe z rywalami z czołówki tj. Davos i Ambri-Piotta przełamią w końcu złą serię meczy wyjazdowych i odniosą pierwsze zwycięstwo w regulaminowym czasie.

Rapperswil - Zurich godz. 19:45

typ: 2

kurs: 2,00

Buk: Unibet

Widzę,że kolega już mnie uprzedził z typem ale zagrał handicap,ja gram na zwycięstwo gości. Oba zespoły spotkały się wczoraj , Zurych gładko pokonał swojego przeciwnika 5-0 jednak był gospodarzem,myslę jednak ,że przez dobę dużo się nie zmieni i podobnie wygra Zurych. Rapperswil przegrali sześć ostatnich meczy i są ostatnią drużyną w tabeli. Odnieśli tylko dwa zwycięstwa w tym jedno po dogrywce. Mają zdecydowanie najwięcej straconych goli w całej lidze. Co prawda Zurych nie wygrał jeszcze żadnego spotkania na wyjeździe jednak sytuacja do tego jest doskonała.

Gospodarze dzisiejszego spotkania są zupełnie bez formy o czym świadczy ich miejsce w tabeli. Myślę,że hokeiści z Zurychu po dwóch przegranych na wyjeździe z rywalami z czołówki tj. Davos i Ambri-Piotta przełamią w końcu złą serię meczy wyjazdowych i odniosą pierwsze zwycięstwo w regulaminowym czasie.

:t:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...