goldberger Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2013 Biorę udział w konkursie, w którym jak uplasuję się na 1 pozycji w tym tygodniu wygram ALKOMAT - fajna zabaweczka nie ma co ale potrzebuje głosów, które są najlepiej punktowane. Do kolesia na "jedynce" trochę mi brakuje ale mam plany - dymnąć go do końca niedzieli. Jakby ktoś chciałby porostu pomóc to serdecznie dzięki. Tutaj storna: http://furora.tv/konkurs/zawodnik/MesKO/ Po prawej jest ikona "Głosuje" klikamy i wypełniamy formularz (dane musza być poprawne nikt ich nie wykorzysta i nie ma co się strachać - a tylko te prawdziwe dodadzą mi punkty), na końcu dodajemy ciekawy transparent (jakieś motto) i potwierdzamy e-mail - głoś będzie zaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2013 Twój głos został zapisany, dziękujemy Twoja wiadomość pojawi się na karcie użytkownika po akceptacji moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2013 Twój głos został zapisany, dziękujemy Twoja wiadomość pojawi się na karcie użytkownika po akceptacji moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 podziękował panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielec Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 ok [ Komentarz dodany przez: BePe: 2013-10-01, 11:26 ] W tym dziale posty nie są zliczane więc nie masz co nabijać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielec Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 No właśnie tak myślałem, rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 1 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2013 Strona jedna wielka ściema - nie ma nic za darmo Temat do zamknięcia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi