polamaniec Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Wiec zabawa polega na tym iż pierwsza osobaw tym wypadku ja podaje jakąś podpowiedz do piosenki o którą mi chodzii osoba ktora zgadnie zadaje następną zagadkę takie same zasady jak w zabawie ze zdjeciami A wiec moja podpowiedz brzmi W piosence znajdują sie słowa " Malowane na niebiesko okiennice " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 http://www.google.pl/search?q=Malowane+na+niebiesko+okiennice&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Miałes zanucić a nie podać słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi