eltondi Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam ! Wczoraj miałem postawiony handicap oraz over w meczu Dominikana - Paragwaj http://www.livesports.pl/mecz/zL12UOzs/#szczegoly-meczu Mecz zakończył się jakoś 4:43 minuty przed końcem z powodu awarii prądu. Wynik 83-54 1szy kupon miałem na over zwrócili stawkę 2gi kupon miałem na handicap do którego brakowało niewiele i przy 6 faulach drużyny przegrywającej Dominikana właśnie rzucała osobiste i tu jeb prądu nie ma - tu mi stawki nie chcą oddać. Moim zdaniem skoro oddali stawkę za over to powinni również oddać za handicap bo przecież też handicap trzeba wypracować nie w 35minut spotkania tj over. Mam pytanko czy mam racje czy buk jeśli mam szanse się odwołać to gdzie się pisze w takich sytuacjach bo sb uparło się ze jest git i nic nie zmienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 niestety lipa Rozliczenie zakładu Wszystkie wygrane zakłady zostaną rozliczone według kursów aktualnych i opublikowanych na stronie Sportingbet w momencie wnoszenia zakładów. Nie dotyczy to wszelkich odwołań wpływających na zmianę końcowego rezultatu, a złożonych przez którąkolwiek z drużyn po zakończeniu zawodów. Wszystkie zakłady na Koszykówkę Europejską są oparte na wynikach po regulaminowym czasie gry, jeżeli nie postanowiono inaczej lub zakład nie został już rozliczony. Dogrywka nie jest wiążąca w Koszykówce Europejskiej (UWAGA: zasada ta różni się od zasad na Koszykówkę Amerykańską, sprawdź zasady poniżej). Zakłady na Kursy standardowe, Handicapy, Handicapy ½ punkta zostaną rozliczone pod warunkiem, że zostało rozegrane 35 minut meczu) Dla celów przejrzystości tych zasad określa się, iż Połowa czasu to pierwsze 20 minut 1. i 2. kwarty. Regulaminowy czas gry jest określany jako suma 40 minut gry, nie wliczając dogrywki. 35 minut gry jest określone jako pierwsze 35 minut gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 to pech mogło prąd wywalic 30 sekund wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Glurty Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2014 Życie pisze różne scenariusze jak widać . Osobiście mam same pozytywne doświadczenia ze sportingbetem - maja bardzo dobre kursy, wypłacają szybko kasę i nie miałem z nimi nigdy problemów. Wiadomo, że są alternatywy, ale po co zmieniać coś co działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi