Chemiczny Napisano 28 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2013 Postanowiłem otworzyć swój temacik zachęcony postem jednego z typerów, nie wiem jak będzie ze skutecznością, ale postaram się aby była ona jak najwyższa, miałem dość dużą przerwę, ale powoli się rozkręcam razem z rozpoczynającymi się sezonami. Mój temat póki co będzie dotyczył dwóch projektów, oby za szybko się nie zakończyły: Pierwszy o nazwie od setki do tysiąca - polegał on będzie na pomnożeniu singlami kwoty 100 zł, którą dzisiaj wygrałem w jednym z konkursów i wpłaconej do bet 365. Mnożyć tą kwotę będę singlami raczej tylko na ilość bramek i za wyjątkiem dzisiejszego debiutującego typu, raczej będą to mecze obstawiane na live, więc niewiele osób z niej pewnie skorzysta, kiedyś mi takie mnożenie dość dobrze wychodziło więc od dzisiaj zacznę może uda się dojść do chcianego tysiąca. Jak się nie uda to trudno, liczy się fun. Pierwszy projekt będzie trwał do momentu osiągnięcia tałzena lub przegraniu jednego zakładu. Drugi projekt oby na plus będzie polegał na typowaniu singli, dubli lub tripli ze stawką początkową konta 1000j, a trwał będzie mam nadzieję do końca roku i jak to w nazwie oby na plus. Zachęcam do komentowania typów jak i podpowiedzi na temat szczególnie pierwszego tematu, co myślicie o takim mnożeniu stawki do dziesięciokrotności meczami live na bramki o kursach od 1.05 do 1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemiczny Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2013 "Od setki do tysiąca" Stawka:100zł Spotkanie : Barcelona - Atletico Typ: Powyżej 1,5 bramki w meczu Kurs:1.15 Do wygrania:115zł "Oby na plus" Stan konta: 1000j Stawka:200j Spotkanie : V. Williams - J. Zheng (live) z uwagi na deszcz nie wiadomo kiedy się zacznie Typ: 1 Kurs:1.3 Do wygrania:260j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El_Siete Napisano 29 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2013 Niestety, słaby mecz w Barcelonie, zaskoczył chyba wszystkich .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi