Matthias Kasson Napisano 28 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2013 Witam! Jestem nowy na forum z predyspozycjami jako zawodowy gracz od piłki nożnej. Znajdziesz w wątkach moje zawodowe typy na których zarabiam i utrzymuję się. Wiem jak ważna jest stawka, dlatego istotna ona będzie i będzie ona tutaj stała 5% od kapitału przeznaczonego na grę. Tak podchodzę do zawodowej gry. Tutaj 100 pln na typ. A więc zaczynamy. Śr 28.08.13 SOCCER Liga Mistrzów – Kwalifikacje AC Milan -0,5,-1,0 kurs 1,8 stawka 100 Śr 28.08.13 SOCCER Liga Mistrzów – Kwalifikacje Lyon +0.5 kurs 1,975 stawka 100 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2013 Witam. Jestem i w czwartek z Wami aby zapewnić lepsze wygrane niż wczoraj gdzie zdobyliśmy zeledwie 1 z 2. Dzisiaj przejdźmy do Ligi Europejskiej licząc na moje DOGI (nie faworyci według bukmacherów) pod spodem. Czw 29.08.13 SHOTGUN SOCCER Liga Europejska – Kwalifikacje Skenderbeu Korce +0,5, +1 kurs 1,88 Czw 29.08.13 SHOTGUN SOCCER Liga Europejska – Kwalifikacje Śląsk Wrocław +1.0 kurs 1,75 Czw 29.08.13 SHOTGUN SOCCER Liga Europejska – Kwalifikacje FK Baumit Jablonec +1,5 kurs 1,875 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on [ Komentarz dodany przez: BePe: 2013-08-30, 13:55 ] Uprzedzam, że jakakolwiek reklama związana z płatnymi typami = ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 Jutro Sobota Weekend Ca$h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 Przejdę szybko do dzisiejszych gier bo jest tego sporo BEST BET TV SOCCER NIEMCY: 2. Bundesliga Bochum 1,9 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER NIEMCY: 2. Bundesliga St Pauli 0.0,+0.5 1,95 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER TURCJA: Superliga Sivasspor +1.0 1,725 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Newcastle 0,0,-0,5 1,875 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER HISZPANIA: Primera Division Villarreal 0.0 2 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER NIEMCY: Bundesliga Borussia M'gladbach -0.5 1,725 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Norwich 0.0,+0.5 1,8 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Crystal Palace 0.0 1,825 Stawka 100 pln Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV to zakłady "jak widzisz zespół w akcji tak wiesz jak grają" Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2013 Długa praca aby zrozumieć wszystkie moje BEST BET TV i jest to ślęczenie przed TV i oglądanie meczy na bieżąco. Zdobyliśmy wczoraj dzięki pracy wspaniałe 6-2 75% i przechodzimy dzisiaj z wielką przewagą nad bukmacherami do kolejnych BEST BET TV których posiadam na bieżąco wiele. Przechodzę do gier niedzielnych: BEST BET TV SOCCER HISZPANIA: Primera Division Real Betis +0.5 1,85 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Inter Milan 0.0 2,025 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Fiorentina 0,0,-0,5 1,875 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Swansea 0.0 1,95 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Parma +0.5 1,8 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Roma -1.0 1,675 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Man Utd 0.0,+0.5 1,825 Stawka 100 pln BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A AC Milan -1.0 1,625 Stawka 100 pln Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV to zakłady "jak widzisz zespół w akcji tak wiesz jak grają" Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2013 Podsumowując BEST BET TV w weekend 12-4 (75%). Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 Wejdę dzisiaj w ten zakład chodź wiem że jest to czysty strzał. Mam mimo to duże zaufanie to FLU i wiem jak są mocni aby wywieść remis. Przyłącz się do mnie do gry, jestem na fali po udokumentowanym tutaj BEST BET TV weekendzie 12-4 75% Śr 04.09.13 SOCCER Brazil – Serie Fluminense -0,5 kurs 1,95 stawka 100 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2013 Oczywiście wczoraj i pisałem "wywieść remis FLU" a typ napisałem -0,5 szybko pisałem i pomyłka. Kurs także 1,95 co wskazywało na +0,5 gdyż na czyste zwycięstwo FLU -0,5 było 4,20. Przejdę do mojej lubianej ligi a jest nią ta co wczoraj Brazil Serie A. Uderzę też SHOTGUNA dzisiaj i wiem jak silny jest to zespół u siebie co nawet zastosuje handicap na nich -0,5, -1 aby zwiększyć wartość kursu. Mecz w nocy z czwartku na piątek: Pt 06.09.13 Brazil Seria A Botafogo RJ -0,5,-1 kurs 1,93 stawka 100 pln Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 8 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 Pozostanę przy tej lidze ponieważ same korzyści. Dwa wejścia w Brazil i dwie wygrane. Przejdę po następnego z tej ligi. Nd 08.09.13 Brazil Seria A Botafogo RJ 0.0 kurs 2,05 stawka 100 pln Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2013 Trzy z rzędu z ligi Brazylijskiej 3-0 i trzymam tą ligę na pulsie. Dzisiaj przerwa w podawaniu selekcji. Cieszmy się z wygranych 15-4 OST/19 (78%) tutaj. Wkrótce następne free typy. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2013 Jesteśmy last 19 15-4 (78%) w tym 3-0 Brazil Serie A. Dzisiaj przejdę do tej ligi także i jest to mecz w nocy z czwartku na piątek. Pt 13.09.13 Brazil Seria A Sao Paulo -1 kurs 1,77 stawka 100 pln Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2013 Gdy graliśmy ostatnio za Sao Paulo -1 mieliśmy ZWROT. Teraz Was zapraszam na wtorek, środa LIGĘ MISTRZÓW i czwartek LIGĘ EUROPEJSKĄ. Puki co dzisiaj. Moje wszystkie BEST BET TV - jak widzisz zespół w akcji tak wiesz jak gra KURSY z Bet365 Poniedziałek BEST BET TV SOCCER HISZPANIA: Primera Division Athletic Bilbao 1,66 BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Premier League Swansea 0.0,+0.5 2,025 BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Roma 0.0 1,675 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 Keep it rolling - Zachować toczenie $$$$$$$$$$$$$$$ Będę później z Champs League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 Jestem już z moim SOCCER Handicapping Champs! Przygotowałem jedną grę jako SHOTGUN. Jesteśmy po SWEEEEEP 3-0 za wczoraj Wtorek SHOTGUN SOCCER Liga Mistrzów Man Utd 1,83 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wati91 Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 Będzie coś więcej na dzisiaj? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2013 Dzisiaj jedna gra. Zapraszam na kolejne dni. W weekendy będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2013 Wczoraj kolejna wygrana i chcę trzymać ten bieg wygranych Środa SHOTGUN SOCCER Liga Mistrzów Milan -1 1,85 SHOTGUN SOCCER Liga Mistrzów Dortmund 0 1,65 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 19 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2013 Nie byłem wczoraj idealny ponieważ miałem 1:1 nie źle nie gorzej ale minimalna strata. Przechodząc do dzisiejszych rozdań mam ich cztery z Ligi Europejskiej. Są to typy silne i przedstawiam tutaj mecze zespołów 3 z Hiszpanii. Typy nie będą wszystkie na drużyny Hiszpańskie gdyż mam tu dla typowania dzisiejszego jedną grę jako niespodzianka Szkockich Anglików. Tak widziałem Szkockich Anglików jak grają dlatego będzie godne poparcie na nich. Przejdę do prezentowanych dla czwartku: Czwartek SHOTGUN SOCCER Liga Europejska PSV -1.0 1,5 BEST BET TV SOCCER Liga Europejska Swansea +0.5,+1.0 1,875 BEST BET TV SOCCER Liga Europejska Real Betis 1,85 SHOTGUN SOCCER Liga Europejska Sevilla 1,9 Zakłady dzisiejsze z tytułu strzał czyli mój SHOTGUN i BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 19 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2013 Sorry Walijscy Anglicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2013 Lubię mniej gier dlatego też lubię normalne dni tygodnia, można łatwiej wygrać i wtedy też możesz być bardziej doskonałym. Dzisiaj mam jeden z skali BEST BET TV. Poniedziałek mam grę lubię St.Pauli są w notatniku moim już trochę. Gdy grałem na nich w tym sezonie to 2:1. Są już prawie miesiąc. BEST BET TV SOCCER NIEMCY: 2. Bundesliga St Pauli 0.0 1,675 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 24 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2013 Wczoraj nie przegraliśmy. Mieliśmy PUSH. Dzisiaj mam ochotę wygrać i mam zanotowaną jedną drużyna która powinna dać nam wygraną. Są w formie a ich ostatni u siebie wygrany mecz 5:0 potwierdza to. BEST BET TV SOCCER HISZPANIA: Primera Division Malaga -0,5,-1,0 1,80 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 25 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2013 Wczoraj winner a teraz chcę uzyskać najlepiej dla chłopaków pod koniec września wszędzie. BEST BET TV SOCCER ANGLIA: Capital One Cup Swansea 1,83 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2013 Nie wyszedł nam wczorajszy. Dzisiaj Revange Day. BEST BET TV SOCCER FRANCJA: Ligue 1 Rennes +0.5 1,65 BEST BET TV SOCCER HISZPANIA: Primera Division Villarreal 1,72 BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Inter Milan -0.5 2,025 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2013 Pozamiataliśmy ostatnio 3-0. I tutaj bardzo dobre wyniki. W weekend dużo pracy ale polecam na szybkiego niedzielny typ. To rozgrywka z Serie A. Szybko stawiam BEST BET TV SOCCER WŁOCHY: Serie A Roma -1,5 2,025 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2013 Następny wygrany Trwa Showing $$$$$$$$$$$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 4 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2013 Kilka dni nie było mnie. Wcześniej CA$H. I wiem jak dzisiejsze mam dobre aby wygrać BEST BET TV HISZPANIA: Primera Division Villarreal -1.0 1,85 BEST BET TV HISZPANIA: Primera Division Malaga -1.0 2,025 Zakłady dzisiejsze z tytułu BEST BET TV Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 6 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2013 Mam w wątku tym tutaj 30-12-2 71,428%. Dzisiaj zdziwił mnie kurs na Milan i skorzystam z azjatyckiego. SHOTGUN SOCCER WŁOCHY: Serie A AC Milan +1.0 1,875 Zakłady dzisiejsze z tytułu SHOTGUN SOCCER Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 8 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Trzymamy 30-12-3 71,428%. To naprawdę świetny wynik. Dzisiaj próbuję Johnstone's Paint Trophy SHOTGUN ANGLIA: Johnstone's Paint Trophy Peterborough -0,5 1,70 Zakłady dzisiejsze z tytułu SHOTGUN SOCCER Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 13 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2013 Ostatni mój strzał był winner i posunęliśmy się na 31 zwycięstw. Minęliśmy bardziej barierę skuteczności 70%. Mam dzisiaj jednego aby bukmacherów jeszcze bardziej zezłościć. Dokładnie mamy 31-12-3 72,093% SHOTGUN BRAZYLIA:Serie A Botafogo RJ 0 1,77 Zakłady dzisiejsze z tytułu SHOTGUN SOCCER Powodzenia. Najwięcej szczęścia w Twoich grach Matthias Ka$$on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias Kasson Napisano 13 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2013 Ka$$on maszynka bankowa chłopaki $$$$$$$$$$$$$. Tak właśnie drukujemy pieniądze ponad 70% zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi