scorpi Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2013 "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2013 zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2013 W szkole nam puścili kiedyś na dniach filmowych Teraz ode mnie: kategoria: film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2013 zielona mila (nie rysuje bo nie mam czasu,elo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2013 correct, pierwszy niech wrzuci w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2013 Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 prity łomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonCAMILL Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 "Niania Frania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 Jak ten coś narysuje, to nie ma ch**a, ze ktoś zgadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 Jak ten coś narysuje, to nie ma ch***, ze ktoś zgadnie ban ! tytuł filmu jest dosłownie zawarty na obrazku !! film z lat 80-tych, którego nie oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 Jak ten coś narysuje, to nie ma ch***, ze ktoś zgadnie ban ! tytuł filmu jest dosłownie zawarty na obrazku !! film z lat 80-tych, którego nie oglądałem widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 dlaczego kolor sukienki jest podkreślony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 dziwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2013 dziwka nie, proszę dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 Znowu pewnie były do niego tylko napisy rumuńskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 dlaczego kolor sukienki jest podkreślony? czerwona dziwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 "Dziewczyna w czerwonej pelerynie" (2011) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 "Dziewczyna w czerwonej pelerynie" (2011) nie, napisałem film z lat 80-tych... w tytule występuje kolor czerwony, można powiedzieć, że Profesor i Ty byliście blisko jakimś cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 czerwony kapturek kierwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 Dziwka w czerwonej pelerynie? btw. scorpi jak wrzuciłem w google jego wskazówki też mi ten film wyrzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 nie, ale coraz cieplej nie używajcie słowa dziwka, tylko określcie płeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 haaaa Kobieta w czerwieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 Kobieta w czerwonym płaszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 brawo Chomik !! teraz Ty rysujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 chomika dobrze, jest taki film. Weź persh już nie zadawaj, tych zagadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 23 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 obecnie nie mam weny na rysunki ktoś może przejąć rysowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 Narysowałem niezłą kobietą w czerwieni, jak ktoś oglądał film (tak jak nie Ja) to od razu by zgadł A więc silentttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2013 toś może przejąć rysowanie No to ja Kat: film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi