Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 o jezu, co ma skręt wspólnego z drogą bez powrotu? ten zakaz jeszcze rozumiem, nigdy też nie wiedziałem, ze droga bez powrotu to zły zakręt, nie no dziwne to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 źle przeczytałem, tytuł to zły skręt, a nie zakręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 w LETKIM szoku byłem i myślałem sobie jak trzeba być naćpanym, żeby człowieka skręta uznać za zakręt teraz rozumiem Twoją koncepcję artystyczną, ale na drugi raz narysuj jakiegoś mutanta i jakąś droge wklej, to szybciej ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 Byłem pewien,że to zły zakręt Perszing, jeśli to Ty rysowałeś jointa to gratuluję inwencji twórczej, nie rozumiałem co ma skręt do horroru, ale jak spojrzałem na jego minę to uświadomiłem sobie,że to musi być zły bo nie ma kto go zjarać i tak wpadłem na rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 przecież ma rogi, diabelskie spojrzenie, "kopci" mu się z głowy = diabeł, jaki jest diabeł? zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 pani od polskiego musiała być z Ciebie dumna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 użytkownik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piostar Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Piostar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 Piostar Skąd wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 sorry nie podałem kategorii, FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 Green Street Hooligan ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 Ucieczka do zwycięstwa http://www.filmweb.pl/film/Ucieczka+do+zwycięstwa-1981-11453 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 jakieś bony tutaj są, że nagle taki ruch się zrobił w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 Banita zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 z życia forum - hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 bon ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 co za refleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2014 a bo myślałem, że dostanę bon Niech ktoś za mnie rysuje, bo jestem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 perszink rysuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Wczoraj obejrzałem, film słaby ale jak ktoś oglądał to może skojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trampek1 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Ni mam pojęcia. Ja mam łatwiejsze. Co to za film: o@@@@@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 planeta małp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Samotność w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Nie, te dolary to 8 mln $, pomieszczenie to chłodnia, a 3 obrazek - ruska mafia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Freezer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Tak, rysuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Kraina lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi