Gość Profesor10 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 nie mam pojęcia, ale to pewnie Twój ulubieniec...Landzaat21 jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Spider-Man? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Znowu narysowałeś pewnie coś, co nie miało premiery w Polsce Daj popowiedź, bo ja tam tylko pająka widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 a to stary film zainspirowany książką, ale ona ma inny tytuł...jak zawsze rysunek jest dosadny, co widzisz na Nim oprócz pająka? człowieka z wystraszoną miną, co to może oznaczać? dobry film był słaby, dlatego nie każdy go pewnie oglądał, w związku z tym dam super podpowiedź, na rysuuku widzimy chorobę, która jest tytułem filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Arachmofobia ? jeśli tak to oddaje rysowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Arachnofobia E: aj Tomek mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Arachnofobia E: aj Tomek mnie wyprzedził Nie. Ty trafiłeś Arachnofobia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Sky rysuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tajfun92 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2013 ja tez chetnie wezme udział jeśli można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2013 film, polski tytuł, bo pierwotny tytuł znacznie się różni od rodzimego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Ej no, juz odgadliście na sb, także wpiszcie i niech ktoś rysuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 babcia gandzia, narysuję coś w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 film broń nie jest skierowana na te dziewczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2013 Daj jakąś podpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2013 American Beauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2013 tołdi rysuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 31 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2013 czasami mam wrażenie, że tylko my się bawimy pershing co innego jak by można wygrać bon 3 zł do baha albo 2 spiny na jacka hammera w kreczadarmo-cebule.com w takim przypadku po 30 rys dziennie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2014 Inni nie potrafią się bawić bez nagród ! A naprawdę to jest fajny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2014 Film, obrazek nie mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 podpowiedz daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 Polskie tłumaczenie tego tytułu jest znane pod dwoma tytułami, pierwszy to dosłowne tłumaczenie - wzięło z pirackich nagrań, natomiast drugie nadali polscy dystrybutorzy. Na tym rysunku jest podane to pierwsze, dosłowne tłumaczenie. To co widzisz na rysunku jest tytułem - dwa wyrazy... a mega podpowiedź to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 zakaz skrętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 a gdzie na pierwszym rysunku widzisz zakaz skrętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 na pierwszym widzę, dymek i chyba "człowieka jointa" tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 joint zwany potocznie....i przedstawia zapewne jakieś wcielenie, imitujące coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 Zły zakręt/Droga bez powrotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 yeap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi