adrian154845 Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 czterej pancerni i pies joke taki do usuniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 można powiedzieć, że w chmurkach jest odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 Obecność btw. nie rysuje jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 tak, niech ktoś inny narysuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 Przejmuje Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2013 Wróg u bram ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 correct. twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 niech ktoś przejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 Darak oddaje to ja coś walne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 Jak zwykle proste Kat. Książka albo jak ktoś poda dobry tytuł filmu to też uznam Muzyka ma znaczenie Klasyk do dzieła chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 Macie podpowiedź: Zwróciłbym raz jeszcze uwagę na gówno przy tej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 120 dni Sodomy czyli szkoła libertynizmu (niech ktoś przejmie rysowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2013 Niech ktoś przejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 kierwa, podupadla nasza wspaniala zabawa, wiec ja sie tym zajme wpadla mi dzis do rak cudowna ksiazka, a moze to jest zbyt blaha nazwa na te dzielo loool mysle, ze perpan, jako znawca historii moze miec najwieksze szanse na odgadniecie tego, ale Wam tez zycze swietnej zabawt (nie no, w sumie to jest tak potezne dzielo i narysuje je latwo, ze kazdy powinien to wiedziec, oprocz Faulika ofc, ktory jest niedojeebany ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Robinson Crusoe , tudzież Castaway - Poza światem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Odyseja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 booom, headshot a teraz sobie wyobrazcie, ze ja naprawde to czytam a tak serio, to powinno sie to czytac na glos, ale bym wkurwial wszystkich, bo nie wiedziec czemu, nie znajom sie kurrwy na literaturze jak moja wspollokatorka ;< mowie jej dzis, ze sobie pozyczylem od kolezanki Odyseje, a ona mi mowi, ze tez czyta ksiazki, to sie pytam: jakie? a ona mi wpierdala - 50twarzy greya i powiedzcie mi, jak tu nie zajebac komus takiemu? beka, rysujesz MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 a ona mi mowi, ze tez czyta ksiazki, to sie pytam: jakie? a ona mi wpierdala - 50twarzy greya Czytając wstęp już myślałem, że to będzie "Łysek z pokładu Idy" albo ... %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 mysle, ze nie ogarnelaby tego, co sie dzieje z Anarukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Kat. film sorry za brak talentu ale myślę że sporo osób widziało ten film to będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 cienka czerwona linia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 nie, wtedy linia byłaby czerwona ale trop dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Za Linią wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 dobrze, jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Oczy szeroko zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 Oczy szeroko otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi