Linek_75 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 Witam.Może mi ktoś pomóc w odzyskaniu hasła do Moneybookers?Długo nie używałem i zapomniałem hasło.Chcę szybko odzyskać hasło więc jest potrzebna koma.Ja niestety nie mam.Mam tylko stacjonarny.Może ktoś pomoże?Bardzo proszę. Jestem skłonny odwdzięczyć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darnok87 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 sorry ale jak można nie mieć komórki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 takie pokolenie ;)trochę lat mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 Nie widzę problemu, klikasz w odzyskiwanie hasła, wpisujesz maila na którym miałeś mb a oni wysyłają maila i ustawiasz nowe hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 tutaj to masz Nie wiem czy widać, coś nie działa chyba, no ale to od razu na głównej stronie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 Kliknąłem w odzyskiwanie hasła...wpisałem dane e-mail,data urodzenia(to było wymagane) i potem napisane jest był wpisał swój numer komórkowy bym mógł otrzymać kod dzięki któremu jak wpiszę go w wyznaczone miejsce.I potem będę mógł zmienić hasło. Jeśli nie wierzycie sami spróbujcie.Jak coś to mogę wysłać screena jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linek_75 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 ZWERYFIKUJ SWÓJ NUMER TELEFONU KOMÓRKOWEGO Przed odzyskaniem hasła proszę potwierdzić swój numer telefonu komórkowego: 1. Proszę podać lub sprawdzić numer swojego telefonu komórkowego i kliknąć „Wyślij”: 2. Wysłana zostanie wiadomość SMS z kodem weryfikacyjnym, który należy wpisać na następnym ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2013 no to podaj numer kogoś bliskiego, bo masz podać dopiero ten numer Chyba ma ktoś telefon z Twojego otoczenia? Zaproponowałbym swój, ale możesz mi nie zaufać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi