eltondi Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 http://mocnopomocni.pl/ wybieracie postac on zadaje pytania, ze sportu mu idzie srednio, ale seriale mi zgadl 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Specjalnie dobierane pytania u mni tez zgadl trudno nie mial bo chodzilo mi o lewego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Kurde dobrzy są mojego Tomasza Karolaka też zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Haha jak wymyslilem sobie Kamil Stoch to nie zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Stirlitz nie rozpoznany , Hans Brunner to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgadł je***y Rivaldo ale Muniese miał już problem ale jest dobry je***y bo, zaje**ł zamiast Muniesy, Bartre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Maćka z klanu zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Maćka z klanu zgadł Ja spróbowałem tylko jedną osobę - Krzysztofa Przytułę, jeżeli go nie zna to nie zna nikogo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 50 pytan, a Krzysiek Jarzyna ze Szczecina dalej postacią nierozpoznawalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 2 razy nie zgadl jak wymyslilem Liroya i 2 razy podajac rozne odpowiedzi myslal ze to Peja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Już wiem! Daenerys Targaryen Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2013 Wyjebałem go, wiedziałem, ze zjebie. Dałem mu Rafe Alcantare, a odpowiedział Thiago. Byłem pewny, że tak go wydymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miałpiaty Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 Mi Paolo Maldiniego zgadł i Thierriego Henry , maldiniego dopiero po 40 pytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 brudasa Kanoute mi nie odgadł - myślał że Soldado i wbrew pozorom nie trudno o taki program - za pomocą selekcji dochodzi do jednostki która z góry jest wpisana w komputerze - dlatego pomylił tych dwóch napadziorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 Już wiem! Sasha Grey Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 U mnie zgadł Kwaśniewskiego dopiero po pytaniu mniej wiecej brzmiacym tak " czy twoja osoba ma problem z wchodzeniem po schodach" - no a wiadomo, że Olek za kołnierz nie wylewał Poza tym nieźle bo myślałem, że Till Lindemann oraz Mr. Satan z Dragon Balla sprawią mu więcej problemów, natomiast nie zgadł jedynie WuWunio. Fajna zabawa na kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 ostatnie pytanie " Czy Twoja postać ma związek z kolorem czerwonym" i zgadł :o Jedyna podpowiedź to to, że jest Hiszpanem i Pomocnikiem i wywalił mi, że pomyślałem o Isco! :k: // nawet Hodora z Gry o Tron wyciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 je***y gnój no, zgadł Allie z Pamiętnika po 30 pytaniach to było ciężki, bo postać ewoluowała w filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2013 Siatkarza Murillo Endresa nie zgadł a przy Jarosławie Psikuta'sie zawisił się przy 37 pytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi