yaras Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2013 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Dyscyplina: WTA Roland Garros Spotkanie: Maria Kirilenko vs Victoria Azarenka Typ: Over 18,5 gemów Kurs: 1.72 Bukmacher: Unibet Godzina: 11:00 Jutro o godzinie 11:00 (godzina na pewno się zmieni ale na razie podana jest właśnie 11) ciekawie zapowiada się żeńskie starcie pomiędzy Marią Kirilenko a Victorią Azarenką.Wiadomo, że to Białorusinka jest faworytką tego starcia ale Rosjanki nie wolno skreślać.W tym turnieju już nie raz pokazała że wraca do dobrej formy i może jeszcze namieszać.W tym turnieju nie straciła jeszcze seta pokonując takie zawodniczki jak Bratichkova, Barty, Voegele oraz w ostatnim meczu Bethanie Mattek-Sands.Najbardziej okazale prezentuje się wygrana właśnie z Amerykanką.Mimo iż Bethanie miała lekkie problemy zdrowotne to jednak nie można szukać usprawiedliwienia właśnie w tym wymiarze bo to po prostu Maria zagrała na prawdę dobry mecz.Często grała przy siatce co przynosiło jej wiele punktów a i na linii radziła sobie bardzo dobrze.Teraz czeka ją bardzo trudny sprawdzian z Victorią Azarenką która tu w Paryżu nie gra jakiegoś genialnego tenisa.Korty ziemne to nie jest jej domena o czym świadczą wyniki.We French Open najdalej zaszła do ćwierćfinał€ czyli do fazy w której właśnie się znajduje więc ma szanse na największy swój sukces w Paryżu.Od początku ten turniej układał się dla niej spokojnie choć w 3 rundzie była blisko odpadnięcia po tym jak Alize Cornet wygrałą z nią 1 seta a potem prowadziła z przełamaniem.Victoria jednak podniosła się i zdołała zwyciężyć a w walce o 1/4 finału łatwo ograła Francescę Schiavone.Teraz jednak czeka ją trudny bój z Kirilenko.W starciach pomiędzy tymi paniami jak na razie 3-0 dla Azarenki ale 2 razy bariera 18 gemów została złamana a raz właśnie tyle gemów było w ich meczu dlatego jutro powinno być podobnie czyli Maria na pewno podejmie walkę.Maria na pewno będzie chciała pokazać że jest wartościową zawodniczką i w ten sposób może to udowodnić.Ja bym jej nie skreślał bo ostatnio gra skutecznie i solidnie co w meczu z taką bombardierką jak Azarenka może być kluczowe.Tak więc gorsza gra Azarenki na clayu+ coraz lepsza dyspozycja Kirilenko powinna tu dać zamierzany przeze mnie over gemowy i sądzę że nie będzie z tym większego problemu.Już w meczu z Cornet dało się zauważyć że Victoria łatwo ulega zdenerwowaniu i psuje wtedy wiele punktów dlatego to też może być klucz do ugrania czegoś więcej ze strony Kirilenko. http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766097 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:06 ] 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Tenis- Roland Garros Spotkanie: Nadal-Wawrinka Typ: Wawrinka +2,5 seta Kurs: 2,40 Godz: 15:20 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: W środę paę minut po 15 dojdzie do bardzo ciekawego spotkania w ramach ćwierćfinału Roland Garros w którym to Hszpan Nadal zmierzy się ze Szwajcarem Wawrinką. Zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Rafa, jednak taki kurs na niego w spotkaniu ze Szwajcarem to jak dla mnie śmiech na sali. Biorę w ciemno typ, że Szwajcar wygra co najmniej jednego seta, bo to co grał z Gasquetem to po prostu poezja. Rafa trochę się w tym turnieju męczy, nie wygrywa setów pewnie, do czego kiedyś nas mógł przyzwyczaić. Wiemy dobrze, że ma problemy z kolanami, i pewnie niedługo to zacznie mu doskwierać. Dlatego Stasiek w moim odczuciu w tym spotkaniu wcale nie stoi na takiej przegranej pozycji. Faktem jest, że Nadal w meczach h2h ma miażdżącą przewagę 9-0 i do tego w żadnym ze spotkań nie stracił nawet seta z Wawrinką, ale ja jakoś w jutrzejszym spotkanu wróżę w końcu przełamanie Szwajcara i wygranie co najmniej seta z Hiszpanem. Ale jakoś mam wewnętrzne przeczucie, że jutro możemy zobaczyć nawet 5 setów. Jak dla mnie warto spróbować po takim kursie, bo jak dla mnie to spore value. http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766113 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:07 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshihiko Koga Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 dyscyplina: piłka ręczna, Toyota Handball Bundesliga spotkanie: HSV Hamburg - TBV Lemgo typ: 1 kurs: 1,65 godz: 19:00 bukmacher: bet-at-home analiza: przed nami spotkanie 33. kolejki niemieckiej pierwszej ligi piłkarzy ręcznych, do rywalizacji stają najlepsza drużyna świata (od niedzieli), czyli HSV Hamburg oraz ligowy średniak, drużyna która w tym sezonie ani nie awansuje do europejskich pucharów ani nie spadnie TBV Lemgo. HSV zajmuje obecnie 5. miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem 46 punktów, które zdobyli dzięki 21 zwycięstwom, 4 remisom oraz 7 zwycięstwom. Ich bilans bramkowy wynosi obecnie 971:883. Z 16 spotkań u siebie Hamburg wygrał 11, zremisował 2 i przegrał 3. Lemgo natomiast zajmuje w tabeli 9. miejsce z 32 punktami zdobytymi dzięki 14 zwycięstwom, 4 remisom i 14 porażkom. Na wyjeździe drużyna ta wygrała 5 spotkań, 8 przegrała i ostatnie 3 zremisowała. Ogólnie dziwi mnie wysokość kursów na Hamburg, bo niby grają bez Pascala Hensa i w weekend zagrali dwa ciężkie mecze, ale po spotkaniu zaplanowana jest wielka feta, więc HSV będzie chciało zrobić kibicom przyjemność i raczej nie przegra tego spotkania. http://obstawianie.com/toyota-handball-bundesliga-vt125215.htm#1766116 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:07 ] 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL, PlayOffy Mecz: Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks Typ: over 4.5 Kurs: 1.86 Bukmacher: Bet-at-home 05.06.2013 03:00 analiza: To już trzecie spotkanie między tymi wspaniałymi zespołami.Mistrzowie NHL sprzed roku jak na razie w dwumeczu przegrali oba spotkania.Ostatnie na wynik ponad 5,5 bramki.Coś ciężko w wyjazdowych spotkaniach z Chicago.Ale dziś na własnej tafli mogą zacząć odwracać się od porażek.Myślę że są w stanie wygrać to spotkanie i to pewnie strzelając przy tym więcej niż tylko dwie bramki.Sądzę że dziś to będzie w pełni ofensywne spotkanie w ktorym posypią się bramki dla obu zespołów.Goście z pewnością będą chcieli jak najszybciej skończyć tą faze play-offów.Myślę że nie będą odpuszczać i także strzelą jakieś bramki.Wynik over uważam za otwarty i możliwy do wejścia.jeśli nie będą grali zachowawczo to zanosi się na grad bramek.Sądzę że tak będzie i stawiam na to. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,200.htm#1766120 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:08 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodywilc Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Tenis - French Open Spotkanie: Rafa Nadal - Stanislas Wawrinka Typ: over 32.5 gemów Kurs: 1.91 Bukmacher: Pinnacle Data (i godz): 05.06.2013, 15.30 Analiza: Ostatnio grałem w strone Nishikori`ego w meczu z Nadlem i sie zawidłem, ponieważ Japończyk powalczył 10 minut i to by było na tyle. Od drugiego seta bez żadnej wiary, w dodatku był obrażony na cały świat i przegrał gładziutko. Teraz przed Nadalem wieksze wyzwanie gdyż trzeba bedzie walczyc ze swietnie grającym w tym roku Wawrinką. Wawrinka ostatnio przegrywał po pierwszym secie, a potem 4-0 w drugim. Miał problem z udem, ale po masażu mięśnia zaczął grac swietnie i wygrał 3-2. Grał kapitalnie, widac u niego moc i wielki potencjał. Dalej uważam, że Nadal jest pod formą, rywale sami przegrywają w głowach, jak Wawrinka sie postawi, a na pewno sie postawi, to Nadal bedzie sie strasznie meczył. Ani serwis ani return NAdala nie są takie jak za dawnych lat. Popełnia sporo błedó prostych i często posyła piłki w pół kortu i ułatwia zadanie rywalowi. Stas Wawrinka uwielbie cegłę i jak stan zdrowia na to pozwoli to ostro powalczy z Nadalem. Dla mnie super typ po swietnym kursie i zdecydowanie w to wchodzę. http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766123 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:08 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL, PlayOffy Mecz: Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks Typ: 1 Kurs: 2.45 Bukmacher: Bet365 05.06.2013 03:00 Królowie przegrywają w serii 2:0, ale pora na mecze u siebie, gdzie jest szansa na wyrównanie stanu gry. Oglądałem pierwsze spotkanie, w którym gracze z miasta aniołów nie mieli wiele do powiedzenia (strzały 36:22), ale przegrali tylko 2:1. Patrzę teraz na statystyki meczu nr 2 i widzę ciekawą sytuację: strzały 26:31, 7 kar Chicago, z czego LAK potrafiło wykorzystać tylko 1, a więc Blackhawks zaczynają tracić przewagę. To chyba właśnie jedynie brak skuteczności sprawił, że Królowie przegrali ten mecz. Teraz będą grać przed własną publicznością gdzie są niepokonani od 14 spotkań! Jastrzębie mogą być dziś porażeni grą gospodarzy, którzy jak oczekuję, zagrają o niebo lepiej. Goście pewnie ockną się zbyt późno na odrabianie strat i trafią do bramki rywali, ale nie dogonią Kings. Tak na marginesie, w dwóch poprzednich rywalizacjach Chicago przegrywało trzeci mecz. Mam nadzieję, że historia się powtórzy. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,200.htm#1766129 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:09 ] 145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2013 Tenis WTA Rolland Garros, 5.06 14:00 Sharapova - Jankovic typ: 2-0 1,60 Bwin Analiza Jutro kolejne spotkania cwiercfinalowe turnieju singlowego pan, a w jednym z nich, Maria Sharapova zagra z Serbka, Jelena Jankovic. Czyzby Jelena przypomniala sobie swoje najlepsze czasy? Juz dawno nie zanotowala tak dobrego wyniku. Serbka oczywiscie poprawila swoja gre, lecz do najlepszych sporo jej jeszcze brakuje. Bedzie to widac w jutrzejszym spotkaniu z Rosjanka. Jankovic praktycznie poza bedaca ostatnimi czasy kompletnie bez formy Stosur nie pokonala tutaj nikogo szczegolnego, Hantuchova przegrywa wszystko, Hampton to jednak mowa przyszlosci, podobnie jak Muguruza. Ogladalem spotkanie Rosjanki ze Stephens, ktore jak na kobiecy poziom bylo bardzo dobre. Agresywne, ofensywne wymiany, Jankovic nie powinna juz wytrzymywac tak jak robila to Amerykanka. Sila gry Rosjanki moze byc dla Serbki przytlaczajaca. Serbka nie jest w swojej najwyzszej formie, tu ograla kogo musiala, pora zejsc ze sceny. Przed turniejem Rollanda Garrosa, przegrywala z Halep, Scheepers czy Lisicka. Nie sa to nazwiska pokroju Sharapovej. Bedziemy jutro swiadkami jednostronnego spotkania na korzysc Rosjanki. http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766131 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:09 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Tenis,ATP - DEBEL: Roland Garros (Francja), ziemna,05.06.2013 11:00 Spotkanie:Fyrstenberg M. / Matkowski M. - Peya A. / Soares B. Typ:1 Kurs:2,90 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Dziś o godzinie 11:00 zobaczymy ostatnich reprezentantów Polski w tym prestiżowym turnieju Roland Garros. W deblu mężczyzn będą reprezentować Polskę Fyrstenberg wraz z Matkowskim w ćwierćfinale z parą Austriacką-Brazylijską.Polacy przeszli 3 rundy jak burza nie tracąc ani seta ,oddając rywalom zaledwie 15 gemów, co daje imponującą średnią zaledwie 5 na mecz . Polska para pokazywała już w niedawnym czasie,że potrafi grac bardzo dobrze na tej nawierzchni . W zeszłym roku wygrała przecież turniej w Madrycie. W ostatnich miesiącach szło im przeciętnie, jednak wydaję się że odpowiednia forma przyszła właśnie na ten najważniejszy turniej . Nasza para pokazuje w tym turnieju bardzo dobry i skuteczny tenis, dlatego nie rozumiem tak wysokiego kursu na nich. Para Peya/Soraes co prawda są rozstawienie z numerem 7 a nasi z 16 , także ostatnio ulegliśmy z nimi gładko 2-0 , jednak to nie oznacza,że wtedy nie mieli złego dnia . Na pewno są po części faworytami , ale nie ta tyle , aby kurs na Polaków był w okolicach 3,00 . Warto spróbować.. Turniejowa "7" straciła 1 seta w 1 rundzie z parą nierozstawioną ponadto stracili aż 27 gemów , czyli o 12 więcej niż nasi. Nasza para należy do światowej czołówki deblistów i na tym etapie turnieju gdzie odczuwane jest coraz większe zmęczenie szanse znacznie sie wyrównują . Jeżeli Polacy popełnią tyle błędów niewymuszonych co w ostatnich 3 meczach to szans e na zwycięstwo są spore. Warto spróbować po tak świetnym kursie http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766145 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:10 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna - Międzynarodowy – Towarzyski Spotkanie: Urugwaj – Francja Typ: over 2.5 Kurs: 2.50 Bukmacher: Pinnacle Godz. 21:00 Analiza: Jak na mecz towarzyski linia over 2 azjatycki po takim kursie jest dla mnie zaskoczeniem ale przejdźmy do konkretów. Reprezentacja Urugwaju troszeczkę mnie zaskakuje ostatnim wynikami nie wiem czy tam nie potrzeba zmiany trenera ale to tylko moje osobiste zdanie. W swoje strefie eliminacyjnej do przeszłorocznych Mistrzostwa Świata czwarta ekipa poprzedniego mundialu po jedenastu kolejkach nie zajmują miejsca premiowanego awansem. Obecnie są na szóstym miejscu tracąc do pozycji barażowej piątej oraz czwartej która daje awans dwa punkty. Niby strata nie jest duża ale spodziewałem się że mogą wygrać te eliminacje tym bardziej że nie bierze w nich udziału oczywiście Brazylia. Dzisiejsze stracie ma na celu sprawdzenie aktualnej dyspozycji zespołu oraz poprawienie atmosfery przed bardzo ważnym meczem eliminacyjnym z Wenezuelom i niedługo rozpoczynającym się Pucharem Konfederacji. Największym problemem zespołu patrząc na ostatnie gry przegrane z Chile 2:0, remis z Paragwajem 1:1 i przegrana 3:1 w meczu towarzyskim z Hiszpanami, jest gra w destrukcji. Obrona od kilku lat gra w taki samy zestawieniu Lugano, Caceres, Godin czy Pereira i wygląda to jakby się wypalili zamiast jeszcze bardziej się zgrywać. Natomiast z drugiej strony ofensywa jest świetna, zaczynając od Suareza. Chłopaka jest szybki świetnie wyszkolony technicznie tylko ma problemy z głową ale to akurat dziś będzie sprzyja, bo jak większość z nas wie został zawieszony prze federację angielską za ugryzienie Ivanovica w meczu z Chelsea 21.04 i od tamtej pory nie zagrał w barwach Liverpoolu. Dziś wystąpi od początku wypoczęty i bardzo głodny gry a że jest świetny pokazują to bramki zdobyte dla Liverpoolu w tym sezonie 23 w 33 grach i gdyby nie tak głupota może wywalczył by króla strzelców. Jego partnerem dziś będzie kolejny świetny graczy o którego biją już wszyscy Cavani. Jego 29 bramek w 33 spotkaniach!! we włoskim Napoli dało wicemistrzostwo kraju. Atuty świetna gra w powietrzu, bardzo silny i po prostu niesamowicie skuteczny. Nie ma co więcej pisać czołowy napastnik w tej chwili na świecie. W obwodzie trener ma jeszcze doświadczonego Forlana to nie jest sam zawodnik co na ostatnim mundialu ale po powrocie do Brazylia chyba się odbudowała w tym roku w 13 występach dla Internacional strzelił dziewięć bramek. Kolejna sprawa to Urugwajczycy będą grać na własnym stadionie w Montevideo który może pomieścić ponad 73 tys. osób i jestem przekonany że z tego powodu będą cisnąć i grać do przodu bo u siebie bardzo rzadko goszczą rywali z Europy ostatnio w 2011 roku grali z Holendrami. Dziś będą chcieli dać pokaz futbolu swoim kibicom. Tyle na temat gospodarzy przejdźmy do Trójkolorowych. Na stracie selekcjoner Francuzów z racji tego ze w tym terminie FIFA pauzują jeśli chodzi o gry eliminacyjne powołał kilku debiutantów. Średnia wieku 25 lat i tylko obrońca Arsenalu Sagna ma na karku już 30 lat. Didier Deschamps nie ukrywa, że bardziej niż wynik, interesuje go przyjrzenie się kilku młodym zawodnikom i dziś będą oni zasuwać na boisku bo będzie to dla nich duża szans na pokazanie się i zagoszczenie w kadrze na dłużej. Szansę debiutu dostanie 22- letni obrońca Mangala, pomocnicy: Grenier 22 latek z Lyonu ma świetny sezon, bardzo dobrze ułożona noga, Guilavogui oraz napastnik Lacazette. W kadrze są też stali bywalcy jak Benzema, Gomis, Giroud, Gourcuff…. Przyznam szczerze że Francuzów w akcji dawno nie widziałem może grają teraz dobrze ale mi osobiście nie imponują (tylko za kadencji Zidane i niżej fajnie się ich oglądało). Przeanalizowałem tylko pod kątem występów w klubach defensywę która dziś będzie musiała radzić sobie z napastnikami klasy światowej. Tak prezentuje się cała obrona powołana na ten mecze, dwójka defensorów Arsenalu Sagna i Kościelny jak kto się interesuje piłką w Anglii to doskonale wie że Arsenal w obronie to wyprawiał cuda a niektóre stracone bramki ewidentnie po błędach wspominanej dwójki (a wiem to dobrze bo oglądałem prawie wszystkie mecze Arsenalu), kolejni gracze Clichy tutaj mocny punkt, Debuchy z Newcastle tragiczny sezon tego zespołu i jedna z najgorszych defensyw w lidze. Debiutant Mangala na co dzień podstawowy defensor Porto i nie ma co ukrywać po za Benficą nie ma tam godnego rywala by defensywa musiała się w jakiś sposób wykazywać. Dwójka z Valencii (której nie udało się zakwalifikować do LM) – Mathieu tylko jeden mecz w reprezentacji i Rami 25 spotkań w kadrze. Ostatni to najpewniejszy punkt defensywy Sakho występujący w PSG. Tak wiec nie ma w kadrze ostatnio podstawowych graczy: lewego Evry, środkowego Varane, prawego Jalleta. Jak dla mnie bardzo słabo wygląda to w tyłach. Kurs na ten over chyba wziął się z tego że ostatnie cztery spotkania kończyły się po 0:0 ale dla mnie nie jest to żadnym wyznacznikiem, inne kadry, forma, miejsce rozgrywania meczu i biorąc pod uwagę to wszystko co napisałem wyżej powinniśmy zobaczyć dziś bramki. http://obstawianie.com/spotkania-towarzyskie-vt7278,225.htm#1766147 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:10 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina:Piłka nożna - FINLANDIA(Ykkonen) Spotkanie: Haka vs Ilves Typ: 1 Kurs: 1.73 Godz:17.30 Bukmacher: WilliamHill Analiza: Zapraszam na mecz ligi Ykkonen w Finlandii. W meczu tym zmierza się Haka oraz Ilves. Gospodarze dzisiejszego meczu rozegrali do tej pory sześć meczy i zdobyli w nich dziewięć punktów co daje im piąte miejsce w tabeli. Goście rozegrali pięć meczy i zdobyli w nich dziesięć punktów co daje im czwarte miejsce w tabeli. Haka u siebie do tej pory rozegrała trzy mecze i zdobyła w nich siedem punktów, stosunek bramek 7-2. Ilves na wyjeździe rozegrało trzy mecze i zdobyło w nich siedem punktów, stosunek bramek 4-1. Mój typ to jedynka, Haka pokonała u siebie niezłe na wyjeździe OPS i Oulu, a Ilves pokonywało na wyjeździe słabe u siebie zespoły Viikingit i PK-35 Vantaa co już na dobrze grającą Hakę u siebie nie wystarczy. http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,50.htm#1766157 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:11 ] 73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soren Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Tenis Challenger Prostejov 05.06.2013 12:30 Vesely - Sock typ: 2 kurs: 2.75 buk: Expekt Druga runda challengera w czeskim Prostejov i bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie pomiędzy reprezentantem gospodarzy Jiri Veselym a zawodnikiem ze Stanów Zjednoczonych Jackiem Sock. 20-letni Czech to do tej pory obok Hiszpana Carreno-Busta największe odkrycie tego sezonu. Początek sezonu to futuersy, ale potem przyszły wygrane w chalengerach w tureckim Mersin i Ostravie. Przed Roland Garros odpadł w pierwszej rundzie w Uzbekistanie z Krajinoviciem. Potem przyszły pierwsze dla tego zawodnika kwalifikacje do turnieju wielkoszlemowego i od razu awans do pierwszej rundy. Po drodze pokonał on bez straty seta Molchanova, Jaziriego i Roberta, a w pierwszej rundzie ugrał seta Kohlschreiberowi. Tutaj w pierwszej rundzie pokonał 6:2 6:2 Garcię-Lopeza. Sock do Roland Garros miał bardzo nieudany sezon. Najlepszym jego wynikiem był ćwierćfinał w Memphis, ale ten turniej odbywał się w lutym. Przed turniejem na paryskich kortach w 4 challengerach na mączce odpadał w pierwszych rundach ugrywając zaledwie seta. I wkońcu nadszedł Roland Garros i 21-letni Jack pokazał, że nie nadarmo jest nadzieją amerykańskiego tenisa. Przeszedł przez kwalifikacje nie tracąc seta, ogrywając po kolei Authoma, Olivo i Arguello. W pierwszej rundzie spotkał się Guilermo Garcią-Lopezem i nie dał mu żadnych szans wygrywając 6:2 :2 7:5. W drugiej rundzie trafił na będącego w kapitalnej formie Haasa (dziś zagra w ćwierćfinale z Djokoviciem) i chodź przegrał w trzech setach, to trzeba powiedzieć, że podjął walkę przegrywając dwa sety jeden do pięciu, a drugi po tie-breaku. W pierwszej rundzie w Prostejov wygrał w pierwszej rundzie z Nedovesovem 7:6 6:3. Zapowiada nam się bardzo ciekawe i wyrównane spotkanie, a ja po takim kursie postanowiłem zagrać powracającego do formy, o rok starszego Socka. http://obstawianie.com/challenger-2013-vt124166,25.htm#1766161 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:11 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 CZECHY: Dywizja 2 05.06.2013 17:00 Zlin - Karvina Typ:1 Kurs: 1,85 Stawka:6/10 Bukmacher:Expekt Dzisiejszego dnia dokładnie o godzinie 17:00 zostanie rozpoczęta ostatnia czyli trzydziesta kolejka meczy w Czeskiej drugiej Dywizji. Awans do Czeskiej Ekstraklasy zapewniły sobie już takie ekipy jak Znojmo i Bohemians 1905 natomiast spadek do niższej klasy rozgrywkowej zaliczyli Caslav i Opava. Przeglądając ofertę spotkań postanowiłem zagrać a gospodarzy z meczu Zlin – Karvina. Zlin zajmują szóstą lokatę w tym sezonie z dorobkiem 45 oczek. Grali oni różnie co widać po wynikach ponieważ zaliczyli 13 zwycięstw sześć remisów i 10 porażek. Karvina to zespół który uklasyfikował się na pozycji 9 z siedmioma oczkami mniej niż Zlin. Ich bilans meczy wygląda tak że wygrali 11 zremisowali 9 i tyle samo przegrali. Dzisiejszy mecz moim zdaniem będzie należał do gospodarzy ponieważ są oni lepszą ekipą od Karviny patrząc na cały sezon i ostatnimi czasy mecze na własnym obiekcie wychodzą im bardzo dobrze. Karvina natomiast na wyjazdach nie pokazuje tego samego co na własnej płycie boiska. Jak będzie zobaczymy ale wydaje mi się że chłopaki z Zlin będą chcieli wygrać ostatni mecz w tym sezonie zwłaszcza ze grają przed własną publiką. Jak będzie zobaczymy. http://obstawianie.com/czechy-vt119655,25.htm#1766164 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:12 ] 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766169 Dyscyplina: Tenis ziemny Spotkanie: Jelena Jankovic vs Maria Sharapova Typ: 1 Kurs: 5,00 Buk: Bet365 Data/godzina rozpoczęcia: 05.06.2013/14-00 Analiza: Za blisko ponad godzinę na Court Philippe Chatrier rozpocznie się ćwierćfinałowe spotkanie turnieju kobiet na paryskim turnieju. Faworytką zdaniem bukmacherów jest Rosjanka Maria Sharapova, ale czy rzeczywiście Serbka Jelena Jankovic nie ma rzeczywiście szans. Ja właśnie bym nie skreślał tenisistki sklasyfikowanej obecnie na 18 miejscu w rankingu WTA. Jelena dobrze spisuje się na Roland Garros. W pierwszych dwóch spotkaniach ograła odpowiednio Hantuchovą, i Muguruza bez straty seta. W pierwszym dniu czerwca musiała uporać się już z bardziej wymagającą rywalką jaką była Samantha Stosur. Pomimo porażki w pierwszym secie Jankovic podniosła się i ostatecznie wygrała 2-1. Poniedziałkowe spotkanie z Hampton było łatwą, szybką przeprawą, albowiem spotkanie trwało zaledwie 62 minuty, a Hampton ugrała zaledwie dwa gemy. Janković miała 11 kończących uderzeń i 15 niewymuszonych błędów. Te niewymuszone błędy czasami się trafiają. Jeśli chodzi o niewymuszone błędy takie zawodniczki jak właśnie Sharapova, Azarenka, Williams mają tą przewagę, że potrafią następnie mieć kilkanaście wygranych kończących uderzeń. Wspomnę, że wczorajsze spotkanie Williams z Kuznetsovą teoretycznie była przesłanka, że Rosjanka wygra, jednak Amerykanka pomimo przegrywania w trzecim secie 0-2 i miała wówczas podanie Sveta, Serena potrafiła się podnieść, i wygrać 6-3. Po tym właśnie poznaje się zawodniczki światowego formatu. Wracając jednak jeszcze na chwilę do analizowanego przeze mnie spotkania uważam, że Sharapova jest do pokonania. Tak wiem, wygrała wszystkie dotychczasowe spotkania bez straty seta, jednak kiedyś musi nastąpić słabszy moment w grze. Trzeba jednocześnie zaznaczyć, że Rosjanka nie miała wymagających rywalek. Sharapova ostatnie spotkanie z Stephans zakończyło na tak zwanym minusie gdyż miała więcej niewymuszonych błędów co do kończących uderzeń. Obie zawodniczki grały ze sobą pod koniec marca tego roku. Pewnie wygrała Sharapova, jednak to była inna nawierzchnia, etc, a więc dziś może być różnie-powodzenia [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:12 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (Eliminacje ME U19) Mecz: Polska U19 – Hiszpania U19 Typ: liczba bramek w meczu – over 2,5 Kurs: 1,65 Bukmacher: Expekt Data: 05.06.2013 godz: 18:00 W Polsce zostanie rozegrany turniej eliminacyjny do tegorocznych Mistrzostw Europy w kategorii U19. Udział w nim wezmą reprezentacje Polski, Hiszpanii, Chorwacji i Grecji a awans uzyska tylko zwycięzca. Już w pierwszym swoim meczu Polacy zmierzą się z faworytami turnieju – drużyną Hiszpanii. Ten kraj zdobył mistrzostwo Europy w tej kategorii wiekowej przed rokiem, choć z oczywistych względów skład jest już bardzo mocno zmieniony. Hiszpanie co roku mają jednak bardzo dobre drużyny w kategoriach juniorskich i w tym roku pewnie też pokażą kilka nowych przyszłych gwiazd. Polakom będzie bardzo trudno o korzystny wynik, ale myślę że przynajmniej powalczą. Mamy w tej kategorii kilku ciekawych zawodników, którzy poznali już nawet smak ligowej walki, a w kategoriach juniorskich wywalczyli przed rokiem brązowy medal w Mistrzostwach Europy kategorii U17. Łukasz Kacprzycki, Konrad Nowak, Radosław Murawski, Dariusz Formella, Mariusz Stępiński to nazwiska już znane kibicom w Polsce i myślę że dające szansę na nawiązanie walki z Hiszpanami. Ja spodziewam się ciekawego meczu z wieloma bramkami, ponieważ Hiszpanie z reguły w tych kategoriach wiekowych dysponują dużą siłą ognia i zdobywają wiele bramek, a nasz zespół też ma kim straszyć i zapewne jakiegoś gola dzisiaj strzeli. W tak młodych kategoriach wiekowych z reguły nie ma jeszcze takiego kunktatorstwa i wyrachowania, drużyny grają do przodu starają się strzelać gole i myślę że podobnie będzie też dzisiaj. http://obstawianie.com/rozgrywki-mlodziezowe-vt7708,25.htm#1766179 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:13 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@drian Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Piłka nożna, CZECHY: Dywizja 2: Most - Varnsdorf 05.06.2013 17:00 typ: obie druzyny strzela bramke kurs 1.57 Bet365 O godzinie 17:00 zostanie rozegrana ostatnia kolejka ligi czeskiej. Kolejka zostanie rozegrana bez zadnych emocji, bowiem nic już w tabeli się nie zmieni. Gospodarze zajmujący 14 pozycje z bilansem 7-7-15 zapewnili sobie utrzymanie 4 dni temu wygrywając z ostatnia w tabeli Opavą. Ich ostatnie mecze to m.in. dwie porażki z druzynami zajmującymi obecnie pierwsza i druga lokate, remis z szóstym Zlinem i dwie wygrane u siebie. W bezpośrednich meczach u siebie z Varnsdorfem na 3 rozegrane spotkania w 2 padł bts. Natomiast dzisiejsi goście w ostatnich swoich meczach strzelali bramki i również te bramki tracili. Uwazam, ze dziś obie ekipy także postarają się o dobre ostatnie spotkanie i bramki zobaczymy z obu stron. http://obstawianie.com/czechy-vt119655,25.htm#1766181 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:14 ] 57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butelkaodpiwa Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Tenis - French Open Spotkanie: Djokovic N. (Srb) - Haas T. (Ger) Typ: ilość gemów poniżej 36,5 Kurs: 1,80 Bukmacher: Pinnacle Data (i godz): 05.06.2013, 15.30 Analiza: Djokovic w 4 rundach stracil jak do tej pory 1 seta. haas rowniez dobrze sie spiuje bo stracil 2 sety. duze znaczenie moze miec wiek haasa. nie regeneruje sie on juz tak szybko jak serb. zwlaszcza, ze cztery dni temu rozegral ciezkie 5setowe spotkanie z isnerem. w kolejnej rundzie zwyciesca zagra wg mnie z nadalem. ja stawiam na polfinal djokovic z nadalem. jak dla mnie bylby to przedwczesny final. chociaz i tsonga i ferrer graja bardzo dobrze. majac w perspektywie mecz z nadalem novak powinien oszczedzac sily i szybko rozprawic sie z haasem. nawet przy wyniku 7:6, 7:6, 6:4 moj typ bylby trafiony. oczywiscie djokovic musi wygrac w 3 setach. djokovic ma bardzo dobra skutecznosc pierwszego serwisu 74% w ostatnim meczu. haas troche gorzej 61%. nie sadze by niemiec zagral tak dobrze jak w "demolce" z youzhnym (praie miesiac temu to youzhny odprawil haasa z kwitkiem).poza tym nie mozna porownywac klasy rosjanina i serba. typuje gladkie zwyciestwo djokovicia. http://obstawianie.com/roland-garros-vt125566,25.htm#1766183 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:14 ] 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Mecze Towarzyskie Spotkanie: Urugwaj - Francja Typ: Obie strzela gola Bts Kurs: 2.00 Godz: 21:00 Bukmacher: Bet365 Analiza: Dziś na Estadio Centenario zostanie rozegrany mecz towarzyski między urugwajem a francja.Urugwaj zajmuje 6 miejsce z 13 punktami bilans bramek 17:21.Trzy wygrane,cztery remisy,cztery porażki.Urugwaj walczy o bezpośredni do mś 2014.Traci tylko dwa punkty do chile które zajmuje 4 miejsce i daje awans.Rozegrają jeden ważny mecz podczas tego zgrupowania z Wenezuela.Francja zajmuje drugie miejsce w tabeli z 10 punktami bilans bramek 8:4.Trzy wygrane,jeden remis,jedna przegrana.Tracą do pierwszej Hiszpanii tylko jeden punkt a walczą o bezpośredni awans bez baraży.Francja nie rozegra na tym zgrupowaniu żadnego meczu o eliminacje do mś 2014.Rozegrają tylko towarzyskie z urugwajem i brazylią.Dziś moim zdaniem jedna i druga drużyna strzeli po golu . http://obstawianie.com/spotkania-towarzyskie-vt7278,225.htm#1766185 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:15 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GolkeeperSuczi Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina : Piłka Nożna - POLSKA II Liga Wschodnia. 05.06.2013 17:00 Mecz: Motor Lublin - Puszcza Typ: 2/2 Kurs: 3.20 Bukmacher: Expekt Analiza: Mecz o awans do pierwszej ligi. Poprawka, mecz o awans dla Puszczy do pierwszej ligi gdyż bądź co bądź ale Motor na to najmniejszych szans już nie ma w porównaniu do swoich dzisiejszych rywali. Jest to spotkanie z trzydziestej pierwszej kolejki, a więc do końca zostały jeszcze trzy mecze. Aktualnie w Tabeli pierwsze miejsce zajmuje Wisła Płock z 63 punktami, z takim samym dorobkiem punktowym na drugiej lokacie plasuje się Puszcza. Trzecie miejsce to aktualnie Pelikan Łowicz z 61 oczkami. Czwarte miejsce szans na awans już nie ma gdyż ich strata do drugiego miejsca wynosi 10 punktów, tak więc Resovia Rzeszów na awans będzie musiała jeszcze poczekać. Mecz o awans dla Puszczy? Na pewno tak. Goście aby awansować, muszą wygrywać spotkania z drużynami z dolnej części tabeli bo taką drużyną jest na przykład Motor. Piętnaste miejsce w stawce na osiemnaście możliwych to na pewno nie jest powód do większej dumy. Ja nawet z tak drobnej statystki odważę się postawić na Puszczę. Kursy w granicach 2.00 na pewno ulicą nie chodzą i trzeba je wyłapywać. W niektórych bukach już stawki na gości poszły znacząco w dół. Co do kolejnego argumentu przemawiającego za Puszczą, dodam że w pierwszym meczu tych drużyn ówczesny gospodarz pewnie pokonał rywala 3:0, myślę że dziś będzie podobnie. http://obstawianie.com/polska-pozostale-ligi-vt119816,100.htm#1766189 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:15 ] 220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (Eliminacje ME U21) Mecz: Andora - Bułgaria Typ: under 3,5 Kurs: 2,03 Bukmacher: Pinnacle Data: 05.06.2013 godz: 17:00 Eliminacje do Euro U21 są zawsze bardzo ciekawe, bo te słabsze drużyny lubią robić psikusy w pewnym sensie - tzn. bardzo długo grać na czyste konto i przegrywać nieznacznie. W grupie drugiej jest Rosja, Bułgaria, Słowenia, Dania, Estonia i Andora. Obecnie Rosja ma 3pkt po wygranej 0:3 z Andorą, Bułgaria też wygrała z Andorą 3:0 ale u siebie i też ma 3 punkty. Dzisiaj kolejne spotkanie i to bardzo ważne bo może dać Bułgarii dobry start, aczkolwiek przed turniejem zakładano i tak, że 6 punktów w dwumeczu z Andorą jest konieczne. Tak więc awansują dwie ekipy, faworytami jest Rosja i... no właśnie: o drugie miejsce powalczą Bułgaria, Dania i chyba również Słowenia, bo Estonia też jest swoistym kopciuszkiem który będzie głównie dostarczał punkty. Zajrzałem na kilka stron, przejrzałem kadry obu zespołów i powiem krótko, że szału nie robi ta reprezentacja U21 Bułgarii w kontekście drużyn zawodników. Z drugiej jednak strony to może i dobrze, bo nie odbiła im sodówa i będą grać na 100%, a nazwiska czasami schodzą na dalszy plan o czym przekonać mogliśmy się wczoraj podczas meczu Polaków. Tak sobie patrzę na ostatnie mecze obu ekip i Bułgaria wcale nie ma takiej łatwości w strzelaniu, a raczej łatwiej jej się traci. Jednak nie sądzę by dziś coś stracili, a strzelić też nie powinni więcej niż trzech bramek. Nie jestem ekspertem od rozgrywek młodzieżowych, ale sporo spotkań w tym przedziale wiekowym widziałem i wydaje mi się, iż tutaj warto zagrać po kursie 2,03. GL! http://obstawianie.com/rozgrywki-mlodziezowe-vt7708,25.htm#1766192 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:16 ] 103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Koszykówka: Hiszpania - Liga ACB, godz. 21.00 Spotkanie: Gran Canaria – Barcelona Typ: Barcelona under 74 Kurs: 1.84 Bukmacher: Betsson Analiza: Spotkanie nr 3 w półfinale fazy playoff ligi ACB. Barcelona prowadzi w rywalizacji 2-0. Mecze wygrywali jednak po ciężkiej walce. Wyniki to 69:63 i 77:73. Oczywiście jak zawsze w meczach Barcy wszystko zależało od Navarro, który zdobywał 14 i 22 pkt. Reszta zawodników nie przekraczała 10 pkt. w meczu (wyjątek Wallaca w2 meczu - 13 pkt.) Gran Canaria w tym sezonie 2 wygrane z Barcą (w obu meczach z sezonie zasadniczym Barcelona nie przekroczyła granicy 74 pkt.), ale to niczego nie udowadnia (Barcelona grała Euroligę). W poprzedniej rundzie Caja Laboral zdobyła 57, 67 (w regulaminowym czasie gry, po dogrywce 78 pkt.) i 66 pkt. w meczach z Gran Canaria. Myślę że gospodarze są w stanie dzisiaj powalczyć, a może nawet wygrać, bo stać ich na to na pewno. Canaria nie ma nic do stracenia i po wcześniejszych wyrównanych meczach może dzisiaj liczyć na swój parkiet i specyficzną halę. Ja przede wszystkim liczę na mocną defensywę gospodarzy, bo to obok właśnie Barcy najmocniejsza defensywa w lidze. Liczę na bardzo niski wynik punktowy i under 74 pkt. gości. http://obstawianie.com/pozostale-ligi-2012-2013-vt123654.htm#1766196 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:16 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina.Zuzel Szwedzka Elitserien Spotkanie.Hans Andersen -Peter Ljung( -1) (Västervik - Piraterna) typ.2 kurs.2,20 buk.Tobet Data.05.06.2013 g.19.00 Analiza. Dzisiaj zalegle spotkanie w Szwedzkiej Elitserien pomiedzy zespolami Västervik - Piraterna.Faworytem wydaja sie byc tutaj gospodarze,ale ja znalazlem swietna para zawodnikow po fajnym kursie Hans Andersen -Peter Ljung( -1).Ljung na dzien dobry ma odjety 1 punkt,ale czy to duzo przeciwko Andersenowi ktory w tym sezonie w takim samym zestawie jak dzisiaj jadac na wlasnym torze w parze z Batchelorem zdobyl 4 punkty...a ten drugi 10 oczek?Ljung natomiast jechal z Jedzejakiem i ukulal 10 oczek.Od tamtego czasu wiele sie nie zmienilo i forma podobna a nawet lepsza u Ljunga...We wczorajszym meczu na wyjezdzie Ljung 10 oczek ,natomiast Andersen 4 punkty przy 2 wykluczeniach...i to jeszcze z rezerwy,wiec slabizna totalna...Dzisiaj oboje prawdopodobnie po 6 razy bo ZZ za Nermarka...Srednia na swoim torze obu zawodnikow to Ljung 2,0 na bieg a Hansio Lansio 1,0 na bieg.Nie widze tutaj zadnego plusa na strone Andersena ,a kursy raczej powinny wygladac odwrotnie...Polecam. http://obstawianie.com/speedway-elitserien-2013-vt125623.htm#1766198 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:17 ] 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamen0 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Europy U19 - Kwalifikacje - Druga runda Spotkanie:Hiszpania U19 - Polska U19 05.06.2013 18:00 Typ: 1 Kurs: 1.47 Bukmacher: Pinnaclesports Analiza: Dzisiaj o godzinie 18.00 odbędzie się mecz pomiędzy druzynami Hiszpani i Polski w kategorii do 19 lat. Faworytem w tym spotkaniu wydają się być Hiszpanie, jednak patrząc przez pryzmat tego, że cały turniej kwalifikacyjny odbywa się w Polsce, nadaje innego znaczenia. Kolejny fakt, mówiący o tym, że awans do turnieju finałowego zdobędzie tylko zwycięzca tegoż turnieju sprawi iż Hiszpanie podejdą na pewno mocno skoncentrowani do tego spotkania. Moim zdaniem mecz będzie bardzo interesujący i dopóki nie padnie pierwsza bramka dla Hiszpanów, możemy spodziewać się wyrównanej walki. Biorąc pod uwagę fakt iż Hiszpanie w poprzednim roku triumfowali w tym turnieju, brak zwycięzcy w turnieju finałowym byłby sporą niespodzianką. Moim zdaniem mecz wygrają Hiszpanie w stosunku 2:1 http://obstawianie.com/rozgrywki-mlodziezowe-vt7708,25.htm#1766202 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:18 ] 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Siena- VareseWŁOCHY: Lega A - Play Offy05.06.2013 20:10Ty: Siena -9.5Kurs: 2.28Buk: Bet365 Jest to już 6 spotkanie tych ekip stan gry na moment przed tym spotkaniem wygrywa Siena 3-2. Siena potrafiła przełamać stan gry i wygrać na wyjeździe jedno krotnie i dwu krotnie będąc bliżej. Siena jest faworytem tego spotkania, w ostatnich meczach tego niestety nie pokazała. Dwa ostatnie mecze kompletnie Siene zawiodły rzuty za 3 punkty. Dziś sytuacja powinna sie odwrócić i jeśli "trójki" zaczną wchodzi to Varese ma pozamiatane. Goście nie wygrali na boisku Sieny statystycznie od 2002 roku niestety wcześniejszych meczy nie posiadam i może ta passa trwać jeszcze dłużej. Dosyć często Siena wygrywa z Varese u siebie ponad 10 punktami. Dziś uważam, że jeśli Siena będzie prowadziła wysoko w q3 to Varese już zacznie faulować i przewaga będzie rosła a i w q4 ni będzie inaczej. Po obejrzeniu 3 z 6 meczy wiem, że wygrana Siena zależy od trójek i indywidualnych akcji. Goście natomiast dobrze grają akcje 2 punktowe, ale na pewno są słabsi w obronie. 6/10 http://obstawianie.com/pozostale-ligi-2012-2013-vt123654,100.htm#1766218 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:18 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polepa Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Koszykówka: Hiszpania - Liga ACB, godz. 21.00 Spotkanie: Gran Canaria – Barcelona Typ: 1 Kurs: 2,71 Bukmacher: Pinnacle Sports Trzeci pojedynek półfinału koszykarskiej ligi hiszpańskiej. Pierwsze 2 spotkania wygrała na własnym parkiecie Barcelona. Pierwsze z nich wygrali 69:63, natomiast drugie 77:73. Wyniki pokazują, że w obu meczach Gran Canaria nie odstawała zbytnio od faworyzowanej Barcelony. Jeśli gospodarze dzisiaj nie wygrają, stracą szansę na zwycięstwo w całych rozgrywkach. Gran Canaria na własnym parkiecie gra w kratkę, jednak w playoffach grają dosyć solidnie. Barcelona natomiast przegrała jeden z pojedynków z Bilbao w poprzedniej fazie playoffow. W ostatnich 5 pojedynkach H2H między Gran Canaria rozgrywanych na parkiecie dzisiejszych gospodarzy, Gran Canaria prowadzi 3:2. 2 ostatnie spotkania rozgrywane na parkiecie Gran Canarii padły łupem gospodarzy, sądzę że i dzisiejsze spotkanie wygrają. Wyjdą bardzo zmotywowani na dzisiejsze spotkanie, a w raz z nimi do hali przyjdzie wielu rządnych sukcesu kibiców. http://obstawianie.com/pozostale-ligi-2012-2013-vt123654,100.htm#1766220 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:18 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akrisu Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna - GWATEMALA: Liga Nacional Godzina: 23:10 Spotkanie: Universidad SC - Heredia Typ: Zakład bez Remisu - 2 Kurs: 3.50 Bukmacher: Unibet Czas na typ z bardzo pożądanym kursie o pewności 50% bo na pewno większych szans nie dam gospodarzom na wygranie tego meczu. Jest to pierwszy mecz ćwierć-finałowy fazy Play - Off w Gwatemalskiej pierwszej lidze. W sezonie zasadniczym gospodarze dzisiejszego meczu uplasowali się na 7 miejscu z bilansem bramkowym 28:32 i 30 uzyskanymi punktami. Goście za to skończyli na drugim miejscu ze stratą 6 punktów do lidera. W moich oczach Heredia nie stoi na przegranej pozycji a kursy nie wiem czemu tego nie potwierdzają. Powiem krótko - typ na czuja z podpartą statystyką opartą na pierwszej rundzie rozgrywek. W ostatnich ośmiu meczach po między tym drużynami gospodarze wygrali zaledwie raz... Co grubo potwierdza mój dość dobry wydawało by się typ po jeszcze lepszym kursie. W przypadku remisu zwrot stawki tak więc polecam. Mecz już za 20 minut. Rozpocznie się on o 23:10 czasu polskiego. http://obstawianie.com/pozostale-ligi-amerykanskie-vt119688,50.htm#1766015 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-11, 17:19 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi