GolkeeperSuczi Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2013 Dyscyplina: Tenis 09.06.2013 15:00 Spotkanie: Nadal - Ferrer Typ: Pierwszy set - over 10.5 Kurs: 3.50 Buk: Unibet Analiza: Dziś o 15:00 czasu polskiego dojdzie do ciekawie zapowiadającego się hiszpańskiego finału w tegorocznym tenisowym Roland Garrosie. Na kort wybiegną Dawid Ferrer do spółki z Nadalem. Faworyt tego meczu jest oczywisty - Nadal. Ale takie finały bywają najlepsze. Nadal w tym turnieju dużo gemów oddał swoim rywalom i myślę że dziś będzie podobnie. ierwszej rundzie Nadal zagrał z zawodnikiem Brands i pokonał go aż w czterech setach 3:1 a więc z tak słabym rywalem a oddał mu dużą ilosc gemów co jest kolejnym argumentem przemawiającym za moim typem. W drugiej rundzie zmierzył się z zawodnikiem Klizan i również wygrał 3:1 i również oddał dużo gemów co jest dla mnie dziwne bo Ferrer przetrwał do finału bez straty seta. A więc jak widać z tymi dwoma zawodnikami za dobrze nie grał. W trzeciej rundzie zmierzył się z zawodnikiem Fognini i już tamten mecz wygrał 3:0 ale za to rywalowi oddał aż 14 gemów. Tak więc w finale daję typ na czuja i uważam że ma on duże sznase spełnienia nie patrząc na kurs który większych sznas nie daje. Zapraszam na spotkaniek tóre rozpocznie się już za 15 minut na finałowym korcie Rolanda Garosa. Miejmy nadzieję na dobre widowisko i dużo emocji. To tyle. Jak jzu powiedziałem na tebn mecz polecam over 10.5 gema w pierwszym secie. Innej możliwości nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi