pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Teraz spróbuj, zwiększyłem o 7 miejsc, jak braknie miejsc dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Poszło podanie, załącznik przyjdzie pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Jak to zrobić bo nie mogę... trzeba mieć te zadanie wykonane jedno aby była opcja dostania się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Podaj nick to Ci wyślę zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Maciej Budziński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Wysłałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Poszlo <<< SMERF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 tez mam 15ty Eltondi Pierwszy jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 Poprzyjmowałem wszystkich, którzy chcieli, obecnie w klubie mamy 16 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 To jeszcze ja bym zgłaszał swój akces bo zapomnieli mendy o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 to i ja zaczne swoją przygodę gromsky86 1 serwer międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość socham Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 Można jeszcze jakieś miejsce dostać w klubie ? mam 15 poziom i 9 pkt prestiżu Mściciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 Ja rowniez wygralem ranking zoltodziobow Piona dla Sebigiego i wiertnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 Gratki --- x e i [Dzisiaj 16:58] scorpi223: robił ktoś 9-te zadanie z drugiego pakietu? x e i [Dzisiaj 16:58] scorpi223: tam muszę mieć limit energii 150, przebolałem te punkty bonusowe i mam 154 ale zadanie nadal zablokowane // już mam, muszę mieć 150 naładowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2013 pograłem pograłem ale szkoda czasu na takie pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2013 7 miejsc w klubie, jak ktoś chętny to wyślijcie zaproszenia, przyjmę Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2013 pograłem pograłem ale szkoda czasu na takie pierdoły co prawda to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2013 jak ktos chce to moge mu oddac konto - mam 370 kredytow wiec sobie zmienicie nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waclaw Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2013 http://s1.tennisduel.com/r111608 mój ref , potrzebuje znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2013 Wysyłał ktoś pocztówkę w celu zdobycia PP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuker Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2013 Imię i nazwisko - Kuker Kuker Serwer - 1 Międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2013 Potrzebujemy minimum jeszcze jednej osoby, aby się zarejestrowała z poniższego baneru Trzeba osiągnąć dany poziom, aby osoba została zaliczona. Zapraszamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Odświeżam, obecnie jesteśmy najlepszym polskim klubem, jak ktoś chce dołączyć do zabawy to zapraszamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paw91 Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2014 Szybko sie nudzi [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-03-19, 12:44 ] Nabijanie postów w gadańcu na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2014 Założyłem konto 2 tyg. wstecz i obecnie wygląda to u mnie tak ==> http://images69.fotosik.pl/76/e237ca5e046e0c5a.jpg Mam jednak pytanie w kwestii zaproszeń znajomych do gry (opcja widoczna po prawej stronie na zamieszczonym wyżej screenie). 30 kredytów za wdrożenie do Tennis Duel 3 przyjaciół, to ciekawa propozycja. Sęk w tym, że wpisując w puste pole e-mail znajomego, którego chciałbym do gry zaprosić - wyskakuje komunikat o błędnym adresie. Początkowo sądziłem, że Tennis Duel nie toleruje polskich skrzynek pocztowych. Na próbę posłużyłem się adresem z gmaila. Bez skutku... Czy ktoś orientuje się u jakich podstaw leży problem zapraszania do gry znajomych? A może zapraszać należy z linku referencyjnego? Jeśli tak, to gdzie takowy link znajdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi