pershing Napisano 25 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2013 pershing, masz 13 lvl to zerknij co to są te kluby. Można założyć swój team i przyjmować do niego zawodników? Jeśli tak to można pomyśleć o forumowym Kluby są dostępne po skompletowaniu zadań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mical14 Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2013 Ireneusz Domań (110223) Serwer - 1 miedzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2013 slavko (110125) Serwer - 1 miedzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Klub został założony, niestety na razie tylko wolne są 4 miejsca, więc przyjmujemy "najlepszych" - wg. levelu - minimum od 15-go !! Napiszcie w temacie jeżeli macie 15+lvl !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 szandek zara 16 level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 MISTRZ KRYSZTAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Dane Czarny SMERF s1 15 jeszcze nie mam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 jako ze nie chce mi sie wpisywac waszych nickow w wyszukwiarce wstawię tu linki żeby można sobie było elegancko od czasu do czasu zajrzeć jak komu idzie pershing goldberger funfel szandek Patryk23 scorpi223 dwikiel adii14 Sebigi wiertnik krysztalowyy Krzysiekow eltondi adek87 ma3iv mical14 JokerPila bizZZ socham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Nie wiecie jak zrobić trofeum Geniusz oraz Pracoholik? Pracoholik - 10 ukończonych zadań, niby tyle mam, ale trofeum nie posiadam, 10 zadań jako completed? Geniusz - 10 wytrenowanych umiejętności, przecież tyle mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2013 Trzeba się wylogować kilka razy, wtedy dopisują nagrody, za 50 ukończonych zadań dają 2 bańki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Persh jak bedziesz mial miejsce w klubie to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Moje dane:Imię i nazwisko - sukiBazooki Serwer - 1 międzynarodowy proszę o edycje bo zacząłem od początku wczoraj Imię i nazwisko - nakurwiaczek Serwer - 1 międzynarodowy jak narazie 12 lvl i pierwsze miejsce w rankingu zarejestrowanych (300 kredytów moje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Persh jak bedziesz mial miejsce w klubie to daj znac ja także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Spoko poko loko chłopaki, muszę wygrać klasyfikację żółtodziobów - wtedy otrzymam 300 kredytów ( a idziemy z jednym gościem łeb w łeb, pół dnia on liderem, drugie pół dnia ja ) Jest minimum w klubie na 5 użytkowników, każde następne dodane kosztuje 10 kredytów. Także trzymać za mnie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 To daj komuś "dostęp" tak, żeby na drugą zmianę mógł kliknąć, zawsze to troche do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Powie ktos jakie sa nagordy za zajecie 1-2-3 miejsca w "Zawodnik Dnia" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 RNK NAGRODA 1 20 540 2 15 800 3 11 850 4 10 270 5 8 690 Oczywiście dolce $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 15 lvl wbity, dopisuję się do kolejki Trzeba wysłać te kartki i będą punkty na rozwój klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość socham Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2013 Też sobie porywam Nieogarniety Nieogar mój nick. Ile leveli ma te zadanie z oglądaniem tenisa w TV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 dopisuje sie do kolejki na klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miałpiaty Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 mi sie jakos udało pracoholika i geniusza złapac moj nick Jo Wom Dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Nick: Szymon Kosior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Nieogarniety Nieogar mój nick. Ile leveli ma te zadanie z oglądaniem tenisa w TV? nie wiadomo, ja jestem tam na 19 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 15 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 15 lvl meeee toooo pershing ile leveli ma ścieżka w 3 zadaniu bo mam 20 i nie widać końca a żeby grać ze sparingpartnerem trzeba zaliczyć ? czy źle myśle ? :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 pershing ile leveli ma ścieżka w 3 zadaniu bo mam 20 i nie widać końca a żeby grać ze sparingpartnerem trzeba zaliczyć ? czy źle myśle ? Z pierwszym sparingpartnerem Lothar Manus żeby zagrać, trzeba zrobić zakładka początki tenisa - i zadanie numer 10 Z drugim sparingpartnerem Karol Kučeriak, zakładka zarejestrowani gracze - zadanie numer 5 Z trzecim sparingpartnerem, zakładka zarejestrowani gracze - zadanie numer 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii14 Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 ja również juz wbilem 15 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość socham Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 a ja sobie założyłem 2 konto może bana nie dostane chociaż jest to zabronione:D w tamtej postaci kredyty na jakaś lipę wydałem mój nowy profil to Mściciel 13 level. 1 lub 2 w rankingu żółtodziobów. a te zadania, które po pierwszym wykonaniu nie maja znaczka COMPLETED to są zadania, które nie mają końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Wygrałem ranking żółtodziobów, wyślijcie zgłoszenia do klubu, to Was poprzyjmuję, minimum 15 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2013 Brak wolnych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi