pershing Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Dzisiaj dopiero założyłem konto, także nic nie wiem o tej grze Moje dane: Imię i nazwisko - Pershing Pro Serwer - 1 międzynarodowy REJESTRACJA - KLIKNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - sukiBazooki Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 goldi ban !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - Maciej Budziński Serwer - 1 międzynarodowy O co kaman tu wogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 O co kaman tu wogóle ? jesteś tenisistą, zdobywasz umiejętności, większe levele, kupujesz coraz lepszy sprzęt, grasz turnieje, wykonujesz zadania, grasz z innymi przeciwnikami, sponsorzy, itd. Taka typowa gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - szandek Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Patryk Kościelniak 1 - Miedzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - Wacław Bobrzyk Serwer - 1 międzynarodowy pershing, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - dwikiel Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii14 Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imie i nazwisko: adii1921 Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 wyszedłem na miasto na 4h i z 27W zrobiło się 27W i 10L - dlatego nienawidzę tych gierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 wyszedłem na miasto na 4h i z 27W zrobiło się 27W i 10L - dlatego nienawidzę tych gierek ale jak masz zdeponowaną kasę w banku to nic się złego nie dzieje, poprzez sponsorów dużo nie zarobisz w tym czasie Teraz mam bilans 96W9L, akurat mam to szczęście, że do przy sesji mogę sobie spokojnie w to grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - Sebigi Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Nie kumam tego Emerald Lynch jest na 2 miejscu, a zdecydowanie lepsze różne opcje mam i jestem o kilka dobrych pozycji w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Pershing jak ty juz coś wymyślisz... no ale ok Moje dane: Imię i nazwisko - wiertnik Serwer - 1 międzynarodowy Gonie Cie sebigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 MISTRZ KRYSZTAL Serwer - 1 miedzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Nie kumam tego Emerald Lynch jest na 2 miejscu, a zdecydowanie lepsze różne opcje mam i jestem o kilka dobrych pozycji w dół może ranking masz gorszy, chociaż ja mam najlepsze staty, najwięcej wygranych pojedynków, najwięcej wykonanych zadań, najlepszy ranking, a widzisz, że jestem drugi, może chodzi o ranking krajowy, etc. Nie mam pojęcia, a nie chce mi się czytać FAQ-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - Krzysiekow Serwer - 1 międzynarodowy Także bójta się Jak to jest z tym rankingiem żółtodziobów ?? Jak nikt nie osiągnie tego 20 poziomu to gra się tak długo kto pierwszy czy koniec o północy??? Bo nie wiem czy się starać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Imię i nazwisko - Elton Pierwszy Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Jak to jest z tym rankingiem żółtodziobów ?? Jak nikt nie osiągnie tego 20 poziomu to gra się tak długo kto pierwszy czy koniec o północy??? Bo nie wiem czy się starać Gra tak się długo, aż ktoś osiągnie wymagany 20 poziom, na pewno to potrwa kilka dni, jestem w swoim rankingu drugi, także trwa to drugi dzień, a poziom mam 11-sty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 nie lepiej wziąć rakietę i iść na kort? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 nie lepiej wziąć rakietę i iść na kort? Tak też robię, ale nie mam sparingpartnerów na wsi, nikomu nie chce się grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Odbijaj lekko to zdążysz przebiec na drugą stronę Tak sam pograsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Odbijaj lekko to zdążysz przebiec na drugą stronę Tak sam pograsz Uwielbiam Twoje porady, na pewno wynikają z twego doświadczenia życiowego ! wielkie dzięki, na pewno skorzystam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 tymczasem pershing na serio wział porady od bepe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 remi jest prze-c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2013 Moje dane: Imię i nazwisko - Adrian Tkacz Serwer - 1 międzynarodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2013 pershing, masz 13 lvl to zerknij co to są te kluby. Można założyć swój team i przyjmować do niego zawodników? Jeśli tak to można pomyśleć o forumowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2013 Ryszard Klanowicz Serwer 1 gram od dzisiaj Jak ktos chce atakowac to nie warto brak kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi