yaras Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 USA: NHL - Play Offy 06.05.2013 04:00San Jose Sharks - Vancouver CanucksTyp:1 Kurs:2,10Stawka:6/10Bukmacher: Expekt Dziś w nocy odbędzie się ostatnie spotkanie między Rekinami i Orkami. Awans do następnej rundy zagwarantowali sobie już gospodarze ponieważ wszystkie z 3 pozostałych meczy wygrali. Pytanie teraz czy wygrają i to ?? Ja osobiście uważam że tak, grają przed własną publiką , spisują się bardzo dobrze i szczerze to nie wiem co mógłbym jeszcze dodać. Oglądając wszystkie mecze w tej rywalizacji to Orki po prostu są daleko za Rekinami. Nie wieże by w tym spotkaniu Sharks odpuścili sobie to wszystko i mogliby przerwać passe żadnego meczu nie przegranego z Vancouver. Mecz może okazać się okazać ciekawy ale nie lidze na grad bramek ze stron obu ekip. Sharks zmierza się w następnej rundzie ze zwycięzcą pary Blues - Kings. ALe nie wierzę w to że będą się oszczędzać skoro są w tak dobrej formie. Powodzenia. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1761773 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:04 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Tenis WTA Madryt 8.05 10:50 Carla Suarez Navarro - Kaia Kanepi typ: 2-0 2.5 WilliamHill Analiza Jutro kolejne spotkanie drugiej rundy turnieju WTA w Madrycie, a w nim reprezentanta gospodarzy, Carla Suarez Navarro spotka sie z Estonka Kaia Kanepi. Bedzie to jedno z ostatnich spotkan drugiej rundy. Niewatpliwa faworytka wydaje sie byc Hiszpanka, swietnie czujaca sie na nawierzchni ziemnej. W ubieglym tygodniu obie panie spotkaly sie w Estoril na podobnej nawierzchni, wtedy triumfowala w dwoch setach Suarez Navarro. Jutro powinno byc podobnie. Kaia Kanepi dlugo leczyla kontuzje i choc juz jej nic nie dolega, to nie wrocila jeszcze do pelni dyspozycji sprzed kontuzji. Oczywiscie jest juz duzo lepiej, nie jest to jednak blysk, jakim dysponowala Estonka. Popelnia jeszcze sporo bledow, odnosze wrazenie, ze nie najlepiej jest rowniez z kondycja. A w pierwszej rundzie zagrala wyczerpujace trzy sety z Wloszka, Penetta. Hiszpanka jak juz wspomnialem swietnie czuje sie na clayu. Jej styl gry wydaje sie bardzo nieodpowiadac Estonke na tej nawierzchni. Hiszpanka czesto zmienia rytm gry, biega do siatki, gra katowo, dla majacej odrobine nadwagi Estonki to moze byc katorga. Tak bylo w Estoril, a tutaj Suarez Navarro bedzie jeszcze bardziej zmotywowana do zwyciestwa, dlatego typuje jej pewny awans do kolejnej rundy. http://obstawianie.com/atp-madryt-wta-madryt-vt125486.htm#1761779 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:05 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Dyscyplina: Hokej,NHL Spotkanie: Ottawa Senators - Montreal Canadiens Typ: X Kurs: 3.80 Bukmacher: WH 08.05.2013 01:00 Analiza: Bardzo ciekawe widowisko się zapowiada.Gracze Senators nie odpuszczają play-offów i prowadzą w serii dwa do jednego.Dziś jednak myślę że czeka ich bardzo trudne zadanie aby zwyciężyć tak wysoko jak ostatnio.Dziś gracze Canadiens nie odpuszczą tego spotkania tak łatwo i będą walczyć z całych sił.Myślę że w końcu po trzech spotkaniach w ktorych nie było doliczonego czasu dziś to nastąpi.Oba zespoły są bardzo wyrównane i dziś z pewnością goście za wszelką cenę będą chcieli wyrownać stan rywalizacji i tym samym zrewanżować się za porażkę u siebie.Czeka ich ciężkie zadanie więc sądzę że dopiero dogrywka rozstrzygnie w czwartym spotkaniu kto jest lepszy.W ich poprzednich spotkaniach na przestrzeni lat pokazali ze mają mecze w których po trzech tercjach nie wyłaniały zwycięscy.Myślę że dziś takie spotkanie się powtórzy i kto wie być może dopiero po rzutach karnych dowiemy się czy Montreal wyrównał stan rywalizacji. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1761786 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:05 ] 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Puchar Polski Legia Warszawa -Śląsk Wrocław 08.05.2013 20:30 under 2,5 1,87 PinnacleSports Zapowiada sie wielkie święto w stolicy, kolejny puchar -1 trofeum dla Legii w tym sezonie .Wiadomo cel jakim jest mistrzostwo coraz bliżej. Sporo ważnych kluczowych spotkań zostało, tempo rozgrywek dla naszych piłkarzy zdecydowanie za szybkie. Wiadomo zrobiło sie ciepło, trzeba grac co 3 dni a wiec forma bardzo przeciętna żeby nie powiedzieć kiepska. Legie czeka bardzo trudny wyjazd do Białegostoku- na Jagę- wiadomo jaka jest mobilizacja na mecze z Legia.Kibice Jagi na pewno mocno zmobilizują swoich piłkarzy, a nie jest to łatwy teren dla stołecznych piłkarzy.Lech ma w miarę łatwą przeprawę u siebie z Widzewem. Rewanż jutro troszkę chyba nie po drodze Legii, mimo wszystko będzie dla nich formalnością- nie wierze żeby Śląsk wygrał 2-3 bramkami w stolicy, pewnie zobaczymy bardzo słabe spotkanie.Od 1 spotkania obu drużyn nie za wiele się zmieniło.Forma bardzo przeciętna- lepiej wygląda Legia, która dysponuje mocniejszym(szersza ławka)składem .Strasznie wymęczone zwycięstwo ze słabą Lechia, brak jakiegoś konceptu na grę -sporo długich piłek... tak nie powinna wyglądać gra Legii.Jutro na pewno nie zagra kilku kluczowych zawodników.Gra Sląska wygląda bardzo słabo,sporo błędów w obronie- troszkę lepiej broni Gikiewicz.Brak skutecznego napastnika-Mecz i wymęczone zwycięstwo 1-0 Z Pogonią to tylko potwierdza. Gol w koncowce meczu bodajże byl to jedyny celny strzał podopiecznych Levego.Cwielong, Mila i Sobota to najgroźniejsze ogniwa Wrocławian.Kto wygra jutro.. tego nie wiem- Legia nie musi , nie zaryzykuje i nie będzie przy osłabieniach forsować gry- zmiennicy będą walczyć, ale patrząc na formę będzie ciężko o overka w tym meczu. Kurs na under bardzo fajny. No chyba ze padnie szybki gol i obie drużyny zagrają... ale na to nie liczę puchar jest nasz. http://obstawianie.com/puchar-polski-vt119637.htm#1761793 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:06 ] 87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukkaz Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka nożna - Premier League Spotkanie: Chelsea Londyn – Tottenham Londyn Typ: over 3,5 Kurs: 2,75 Buk: William Hill Piłkarska wojna światów! Walka o Ligę Mistrzów w bezpośredniej konfrontacji! Derby Londynu. Walka o podium Premier League. To wszystko wydarzy się już dziś! W środę o godz. 20:45 na Stamford Bridge w Londynie zostanie rozegrany mecz pomiędzy Chelsea Londyn a Tottenhamem Hotspur. CFC zajmuję 3. Pozycję, Spurs 5. Obie ekipy dzielą 3 punkty w ligowej tabeli. Londyńska Chelsea wywalczyła awans do finału Ligi Europy, w którym zmierzy się z Benfiką Lizbona. Zanim jednak The Blues powalczą o tytuł w Amsterdamie, muszą wywalczyć awans do LM na angielskich boiskach. Walkę o miejsce w fazie grupowej/eliminacjach LM/ kwalifikacjach Ligę Europy toczą 3 londyńskie marki – Chelsea, Tottenham i Arsenal. Piłkarze Beniteza są w najlepszej sytuacji – okupują 3. Lokate, zdobyli 3 punkty na Old Trafford, mają mecz u siebie z najgroźniejszym rywalem w walce. Arsenal już rozegrał mecz w 36. kolejce i czeka na rezultat tej konfrontacji, a przed Kanonierami walka „o życie” z Wigan. Tottenham musi szukać punktów – tylko zwycięstwo sprawi, ze ich sytuacja ulegnie poprawie (2 punkty straty do Arsenalu). Chelsea jest niepokonana od 6 spotkań – oprócz wygranej z MU i zwycięskiego dwumeczu z Basel ekipa Beniteza wygrała również z Fulham oraz Swansea. Tottenham w 3 ostatnich meczach zgarnął 7 punktów – wygrał szczęśliwie z Southampton 0:1, zremisował z Wigan 2:2 (remis dla Spurs dzięki bramce samobójczej) oraz wygrał 3:1 z City. We wszystkich tych 3 pojedynkach do siatki trafiał Gareth Bale. Współczynnik domowy CFC to 11W-4R-2P. Na Stamford Bridgę w ciągu 17 meczy ligowych Chelsea straciło tylko 13 bramek. Wyjazdowy bilans Spurs to 9W-3R-5P. W ciągu 17 wyjazdów ekipa Villasa-Boasa strzeliła aż 33 bramki (więcej tylko na wyjazdach w tym sezonie strzeliło MU i LFC). Gospodarze zagrają bez Obi Mikela, Bertranta i Romeu. Dla Tottenhamu nie zagrają tacy piłkarze jak Kaboula i Sandro. Należy spodziewać się w Londynie chłodnego wieczoru (12-14 stopni), bardzo prawdopodobne są opady deszczu. Ostatnie dwie konfrontacje między tymi ekipami to wygrane wyjazdowe Chelsea 1:5 oraz 2:4. Przewidywane składy: Chelsea: Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole - Lampard, Ramires - Oscar, Mata, Hazard - Ba Tottenham: Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Lennon, Huddlestone, Dembele, Dempsey - Bale - Defoe Chelsea miałem przyjemność oglądać w wielu konfrontacjach w tym sezonie. Byłem świadkiem wielkich meczy Londyńczyków: jak w przypadku remisu i zwycięstwa CFC z MU w ¼ Pucharu Anglii, wyeliminowania ekipy Fergusona z Pucharu Ligi przez The Blues po zwycięstwie 5:4 w dogrywce, pogromu Aston Villi 8:0 czy też Nordsjaelland 6:1. Byłem również świadkiem spektakularnych porażek Chelsea w tym sezonie – w spotkaniu o Tarczę Wspólnoty z Manchesterem City, klęski z Atletico Madryt w Superpucharze Europy, przegranej w Pucharze Ligi ze Swansea, klęski w Klubowych MŚ oraz niedawnej porażki w Półfinale Pucharu Anglii z Manchesterem City 1:2. Widziałem różne twarze Tottenhamu – przegraną konfrontację z Basel, jak również powstanie z kolan na WHL i zwycięstwo z City 3:1. Szalone dwumecze jak z Interem Mediolan oraz upadek w derbach z Arsenalem. Jednym słowem – będzie to nieobliczalny mecz. Myślę, że obie ekipy zawalczą tutaj o całą pulę, postawią wszystko na jedną kartę. Będzie to mecz walki, ale również obfitujący w sporo akcji ofensywnych. Liczę na emocję i grad bramek, a jako fan Manchesteru City trzymam kciuki za The Blues. http://obstawianie.com/premier-league-anglia-vt119634,550.htm#1761797 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:06 ] 175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Wysłany: Dzisiaj 0:56 Odp: NBA 2012-2013 Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godzina 1:00 Spotkanie: New York Knicks - Indiana Pacers Typ: I kwarta powyżej 45.5 pkt Kurs: 1.98 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Wiem, że takie typy to raczej loteria, ale według mnie warto zaryzykować. Dzis o godzinie 1:00 w NBA mecze New York Knicks - Indiana Pacers, pierwszy mecz zakończył się wygraną Indiany Pacers 102:95, dziś myślę New York Knicks zagra na maxa w ofensywie, bowiem kolejny przegrany mecz to praktycznie brak awansu do kolejnej rundy. Mój typ jednak na to spotkanie to powyżej 45,5 pkt w I kwarcie, w pierwszym meczu w I kwarcie padł rezultat 27:22 dla gospodarzy, więc linia została spokojnie przekroczona. Ogólnie jednak bywało z tym różnie, np. w rywalizacji New York Knicks - Boston lina ta w 6 meczach została tylko raz przekroczona, ale myślę że bardziej było to spowodowane stylem gry Bostonu Celtics. Przykładowo w meczu z Charlotte padło w I kwarcie 47 punktów więc linia przekoroczona, czy w meczu z Clevland gdzie w I kwarcie padło aż 51 punktów. Co do gości to oprócz rywalizacji z New York I kwarty w rywalizacji z Atlantą Hawks wyglądały następująco: I kwarty, 41 pkt, 43 pkt, 43 pkt, 41 pkt, 44 pkt, 60 pkt jest to konfrontacja Play Off z Atlantą Hawks. Jeśli chodzi o sezon zasadniczy to wyglądało to różnie przykładowo z Brooklyn Nets aż 62 pkt w I kwarcie. Jeśli chodzi o bezpośrednie konfrontacje między tymi ekipami to 5 ostatnich to 2 powyżej mojej lini którą podałem na I kwartę oraz 3 poniżej właśnie tej lini. Wiadomo typ bardzo loteryjny wczoraj między innymi w I kwarcie w pojedynku Miami - Chicago under w I kwarcie, a w San Antonio Spurs - Golden State Warriors aż 53 punkty w I kwarcie. Typ ten to praktycznie loteria bo zależy od tego czy zawodnikom będą wchodzić rzuty, jednak linia nie jest według mnie aż tak wysoka jak na NBA. W obu ekipach są strzelcy i na nich liczę, jednak New York Knicks to przede wszystkim Anthony C. po stronie Indiany z kolei punkty zdobywa więc drużyna niż jeden zawodnik. Wszystko przemawia, że w I kwarcie nie będzie dużo pkt, mój instykt bukmachera podpowiada mi jednak co innego, typ wiadomo loteria, ale właśnie w bukmacherce trzeba liczyć przede wszystkim na szczęście bo hazard to hazard zawsze jest jakieś ryzyko. Jeśli wczoraj w lidze tureckiej przez 10 min zdobyto wczoraj 40 i 42 punkty to spokojnie w NBA gdzie kwarta trwa 12 minut zobaczymy te 6 punktów więcej, czy tak się stanie przekonamy się już nie bawem. Liczę na dobrą skuteczność zawodników obu ekip i około 50 pkt w I kwarcie. http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,275.htm#1761802 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:07 ] 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2013 Dyscyplina: Koszykówka, NBA Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies Typ: (HT/FT) Memphis Grizzlies/Memphis Grizzlies Kurs: 3,50 Godz: 08.05.2013 3:38 Bukmacher: Bet365 Analiza: To będzie drugi mecz pomiędzy tymi zespołami. Pierwszy mecz zakończył się szczęsliwym zwycięstwem Oklahomy. To było szczęśliwe zwycięstwo gdyż fakty są takie, że Memphis już miało Oklahomę "na widelcu", jednak kompletnie zawalili końcówkę. Memphis jest w bardzo dobrej dyspozycji, świetnie spisują się ich podkoszowi Zach Randolph i Marc Gasol. Grizzlies doskonale grali przeciwko Los Angeles Clippers, bo choć przegrywali w serii 0:2, to potem wygrali cztery kolejne spotkania wygrywając ostatecznie serię w stosunku 4:2. Oklahoma musi grać bez swojego drugiego najlepszego zawodnika Russela Westbrooka, a brak tego gracza osłabia ofensywę Oklahomy, a ofensywa to w końcu główna siła tej drużyny. W pierwszym meczu kapitalnie spisali się Durant i Martin. Szczególnie skuteczność tego drugiego robi wrażenie, bo wcześniej Martin grał dość przeciętnie. Ciężko będzie Martinowi znowu tak dobrze zagrać. Tym razem górą weług mnie będzie Memphis, które już drugi raz nie powinno w tak głupi sposób przegrać meczu. http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,275.htm#1761804 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:08 ] 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina:Piłka nożna - Włochy(Serie A) Spotkanie: Bologna - Napoli Typ: 2 Kurs:1.67 Godz:20.45 Bukmacher: WilliamHill Analiza: Dzisiaj zaproszę na boiska włoskiej Serie A, a mianowicie do Bolonii na mecz miejscowej Bologny przeciwko Napoli. Gospodarze dzisiejszego meczu kontynuują serię siedmiu meczów bez zwycięstwa,a ostatni mecz wygrali na wyjeździe z Interem 10 marca tego roku czyli prawie dwa miesiące temu. Napoli natomiast kontynuuje taką sama serię od 10 marca tego roku tylko meczów bez porażki. Dlatego patrząc na tabele, statystyki, a również umiejętności piłkarzy w obu klubach jedynym wyjściem jest postawić na dwójkę. http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,125.htm#1761840 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:09 ] 67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka nożna – Finał, Puchar Polski Spotkanie: Legia Warszawa – Śląsk Wrocław Typ: over 2.5 Kurs: 2.03 Bukmacher: Pinnacle Godz. 20:30 Analiza: Przed nami rewanżowe spotkanie finału Pucharu Polski, w pierwszym spotkaniu we Wrocławiu Legia osiągnęła fantastyczny rezultat 0:2 i pozostało im tylko lub aż 90 minut na własnym stadionie by utrzymać tą przewagę i po raz trzeci z rzędu zdobyć ten puchar. Wszyscy wiemy Legia gra na dwóch frontach i szachuje siłami. Do zdobycia pucharu Polski zostało im ostatnie 90 minut, liga natomiast będzie toczyła się do końca. W ostatnim meczu z Lechią wygrany 1:0 zagrali słabo, ale teraz nie styl a wyniki się liczą, widać że nie wszyscy gracze są w najlepszej dyspozycji. Śląsk w ostatnich dniach prezentuje się bardzo słabo, szczególnie defensywa wygląda na pogubioną. Przegrana w derbach 4:0 katastrofalne błędy w defensywie, porażka w pierwszym meczu z Legią też obrona słaba. Nie wdziałem ostatniego spotkania ligowego z Pogonią wygranego 1:0 ale z tego co czytałem nie było szału. Sytuacja kadrowa obu ekip wygląda następująco, trener Jan Urban nie będzie mógł skorzystać z obrońców Bereszyńskiego, Rzeźniczaka oraz Astiza który podobnie jak nieobecny w kadrze Ljuboja nabawili się drobnych urazów w ostatnim starciu przeciwko Lechi. Do składu wraca natomiast Dwaliszwili który w ostatnim meczu ligowym pauzował za kartki i jak dla mnie jest to w tej chwili zawodnik który dużo więcej robi w ofensywie niż nieobecny Ljuboja. W bramce jak zwykle zagra drugi bramkarz Skaba. Śląsk podobnie jak tydzień temu ma problemy w defensywie za kartki wypadło dwóch graczy Mariusz Pawelec i Marek Wasiluk. Pierwsze spotkanie zdecydowanie pod dyktando Legii, choć obie stworzyły sobie kilka sytuacji do strzelenia bramek jednak to goście byli dużo bardziej skuteczniejsi, Śląsk zagrał bez pomysłu. Ostatnie dwa spotkania rozegrane w Warszawie pomiędzy tymi ekipami kończyły się zwycięstwami gości po 1:2. Podsumowując wynik pierwszego pojedynku oznacza że goście będą musieli zaatakować od pierwszych minut, natomiast gospodarze będą spokojnie czekali na swoje okazję w kontrze. Jak dla mnie będzie to spotkanie na wymianę i zakończy się na minimum trzech bramkach. http://obstawianie.com/puchar-polski-vt119637,75.htm#1761859 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:09 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina.Piłka Nożna - Hiszpania - Hiszpańska Liga BBVA Spotkanie.Celta Vigo - Atletico Madrid Typ.under 2,5 gola Kurs.1,80 Bukmacher.Expekt Data.08.05.2013 g.19.30 Analiza. W hiszpanskiej Lidze BBVA dojdzie do pojedynku pomiedzy Celta Vigo - Atletico Madrid.Typuje w tym mewczu,ze padnie under bramkowy 2,5 gola.Za takim typem przemawia dosc duzo statystyk.Po pierwsze obie ekipy maja wiecej meczy underowych na swoim koncie niz overow.Obie ekipy na 34 mecze zanotowaly identyczny stosunek underow do overow 20-14 czyli 58,8% to undery.W dodatku ostatnie spotkania pomiedzy tymi ekipami to takze same undery... 21/12/12 PD At. Madryt - Celta Vigo 1:0 25/07/12 TK Celta Vigo - At. Madryt 1:0 28/01/10 CdR Celta Vigo - At. Madryt 0:1 21/01/10 CdR At. Madryt - Celta Vigo 1:1 Jesli do tych faktow dodamy,ze At. Madryt ma najlepsza defensywe w lidze-na 34 mecze tylko 27 goli straconych,a Celta z kolei ma jedna z najgorszych formacji ofensywnych w calej lidze-33 gole strzelone na 34 mecze to taki typ powinien wejsc spokojnie.Dodatkowo dzisiejsi goscie w meczach wyjazdowych malo strzelaja i malo puszczaja goli 17-17...Na koniec dodam,ze At. Madryt w ostatnich 3 meczach wyjazdowych ma stosunek bramek 1-0.Tak wiec wszystko wskazuje na to ,ze dzisiaj takze nie zobaczymy zbyt wielu goli...Typuje wynik 1-0 dla gosci. http://obstawianie.com/primera-division-vt123332,200.htm#1761863 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:09 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina : Piłka Nożna - POLSKA II Liga zachodnia Mecz: Jarota Jarocin-Raków Częstochowa Typ: 1 Kurs: 2.30 Bukmacher: Expekt Godz: 17:00 Dzisiaj dość sporo meczy w ofercie, także i grają zawodnicy w II lidze, ja wybrałem mecz swojej drużyny czyli Rakowa Częstochowa który na wyjeździe podejmie Jarotę Jarocin. Wyżej sklasyfikowani są Częstochowianie lecz ich gra niestety jest słaba...Brakuje tego czegoś i praktycznie w tej rundzie nie mieliśmy zbyt wielu okazji by cieszyć się ze zwycięstwa. Co najważniejsze było powiedziane. Trener Jurek Brzęczek robi rewolucje w składzie i będzie dawał ogrywać się zawodnikom z Juniorów którzy grają w makroregionie, natomiast zawodnicy z pierwszego zespołu w większości wylądują w rezerwach, lecz jest to wszystko przemyślane, w rezerwach po to by zrobić awans do 4 ligi. Dzisiaj na pewno zabraknie w zespole Rakowa, już dwóch podstawowych obrońców, lewego A. Łyska(13/0) oraz środkowego B. Soczyńskiego(23/0). Lecz co do składu ciężko określić kto będzie tutaj górował ponieważ w kadrze znalazło się 7 zawodników z Juniorskich kadr Rakowa i Ci na pewno co niektórzy dostaną szansę gry od pierwszej minuty. Raków jest rozbity nie walczy już o nic a w Jarocinie zawsze im się grało Ciężko. Jarota jeszcze nie może czuć się bezpieczna, lecz dzisiejszym meczem może się znacząco oddalić od strefy barażowo/spadkowej. są na 13 miejscu z dorobkiem 29 punktów, dzisiaj jest okazja bo dół tabeli gra ze sobą. Jarotę stać na pewno na 3 punkty ale też jak dla mnie jest to drużyna która często remisuje i tutaj też może być ciężko, mimo że wygrali oni ostatnio 2 mecze z rzędu w ostatniej kolejce wyjazdowy pojedynek z Wałbrzychem aż 0-3 i u siebie z Rowem Rybnik 1-0 ! Dzisiaj w zespole z Jarocina nie wystąpi zawieszony za kartki Ł. Białożyt(23/5), lecz do składu wracają ważne ogniwa tego zespołu, K. Czabański(21/0), M. Filipiak(7/1) oraz S. Kamiński(24/5). Jarota jest w stnie wygrać dzisiaj z Rakowe i są do tego spore szanse jak już wspominałem wyżej i mam nadzieje że pod kątem Bukmacherskim tak i będzie. http://obstawianie.com/polska-pozostale-ligi-vt119816,100.htm#1761869 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:10 ] 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coolmen7 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Tenis, ATP Madrid Spotkanie: Tommy Haas - Tommy Robredo Typ: 2 Kurs: 2.62 Bukmacher: William Hill Data: 08.05.2013 g.12.30 Turniej ATP w Madrycie na nawierzchni ziemnej. Jeden z ciekawszych meczy dzisiejszego dnia to pojedynek Tommy Haas kontra Tommy Robredo. Obaj wrócili do swojej gry którą prezentowali kilka lat temu, wiadomo może nie jest to jeszcze ta najlepsza forma ale już prezentują na prawdę solidny tenis. Haas w ubiegłym tygodniu wygrał turniej w Monachium pokonując po drodze m.in Gulbisa czy Kohlschreibera w finale. Tutaj też zaczął od wygranej pewnej z Seppim 6:1 6:2 i co ciekawe Włoch wyeliminował Robredo z turnieju również granym w ubiegłym tygodniu tylko, że w Portugalii. Ale pamiętajmy mecz meczowi nie równy tym bardziej, że Hiszpan rozegrał już sporo spotkań na mączce w tym sezonie wygrywając m.in turniej w Casablance gdzie pokonał po drodze Wawrinkę czy K.Andersona. Następnie w Barcelonie wygrana z Dimitrovem czy Berdychem. Tutaj kursy powinny oscylować ok. 1.70 do 1.90, trzeba wziąć pod uwagę, że Haas może odczuć kolejne kolejne spotkanie, a Robredo odpoczywał 3 dni dłużej. Ja po takim kursie biorę typ na Tommy Robredo. http://obstawianie.com/atp-madryt-wta-madryt-vt125486.htm#1761872 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:10 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 20:45 US Palermo - Udinese Calcio typ: 2 kurs: 3,75 Buk: Betclic Walczące o utrzymanie Palermo podejmuję będące ostatnie w dobrej formie Udinese. Gospodarze są w strefie spadkowej i do bezpiecznego miejsca tracą 3 punkty. Udinese natomiast wygrało pięć ostatnich meczy i awansowało na szóstą pozycję. We wczorajszym spotkaniu przegrała piata w tabeli Roma ,dzisiejsze zwycięstwo da więc Udinese awans o jedną pozycję i miejsce w Lidze Europejskiej,do końca sezonu zostaną dwie kolejki. Oba zespoły muszą wygrać,jednak patrząc na formę obu zespołów widać wyraźna przewagę gości.W zespole Udinese dobre noty zbiera ostatnio młody Polak,Zieliński. Dobry występ zanotował ostatnio również Di Natale,który strzelił dwa gole. Myślę,że ta mieszanka młodości z rutyną daję dużo w ostatnim czasie dla zespołu z Udine. Gospodarze są na ostrzu,noża bowiem spadek jest blisko. Jednak po wyrównanym spotkaniu sądzę,że wygrają goście. Warto przypomnieć spotkanie z lutego 2011 roku,kiedy to gospodarze przegrali z Udinese 0-7. Być może Udine ma jakiś patent na Palermo?? Przewidywane składy: Palermo: Sorrentino - Munoz, Von Bergen, Aronica, Morganella, Barreto, Rios, Kurtic, Garcia, Ilicic, Miccoli Udinese: Brkic - Benatia, Angella, Heurtaux, Allan, Basta, Badu, Gabriel Silva, Pereyra, Zieliński, Muriel http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,125.htm#1761875 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:11 ] 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swedrowski Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A Spotkanie: FC Torino - Genoa CFC Typ: Podwójna szansa - 12 Kurs: 1,92 Buk: Bet-at-home Witam, postanowiłem wrzucić tutaj mecz włoskiej ligi, którego kurs mnie zaskoczył. Po raz kolejny bukmacherzy ustalają kurs na remis w stylu 1.6 i myślę, że po raz kolejny się mylą. Nikt nie kalkuluje czy Palermo wygra z Udinese, każda z dwóch drużyn będzie chciała zagrać o pełną pulę. Torino podejmowało na swoim boisku w ostatnich meczach 3 trudnych rywali: Juventus, AS Roma, Napoli - każdy z tych meczów przegrali. Kibicie przychodzą na stadion po wygraną w każdym przypadku, chcą bramek i na to liczą i w tym spotkaniu. Obie drużyny potrzebują punktów dla bezpieczeństwa. Genoa zagra w niedziele z Interem - wtedy będzie ciężko o 3pkt, dzisiaj można zawalczyć - obie drużyny na podobnym poziomie. Zresztą 3pkt to także skok w tabeli i w końcowym rozrachunku większe pieniądze. Bezpośredniej konfrontacji nie biorę pod uwagę, gdyż ostatnie takie spotkanie rozegrało się 4 lata temu (wygrała Genoa). Ja postawiłem - czy warto zaryzykować, to się okaże. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:13 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_odra Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Serie A Spotkanie: Atalanta - Juventus Typ: 2 Kurs: 2,27 Data: 08.05.2013 20:45 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Juventus po zwycięstwie w ostatniej kolejce nad Palermo zapewnił sobie Scudetto. Stara Dama notuje również 8 zwycięstw ligowych pod rząd, więc mimo zapewnienia mistrzostwa podopieczni Conte na pewno nie odpuszczą żadnego meczu. Gospodarze tego spotkania zespól Atalanty ma już praktycznei zapewnione utrzymanie. Ostatnie spotkania to wyraźny spadek na formy o czym świadczą 2 zdobyte punkty w ciągu 4 ostatnich gier. Kolejny fakt statystyczny przemawiajacy za ekipą z Turynu to 5 zwycięstw ligowych nad Atalantą w ostatnich 5 spotkanaich z tą drużyną. Do tego wszystkiego dochodzi różnica klas, pewne podejście do spotkania po zdobyciu mistrzostwa oraz chęć poprawienia rekordu największej ilosci zdobytych punktów, a dodam jeszcze, że kurs również motywuje na postawienie na ekipę przyjezdnych. http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,125.htm#1761892 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:14 ] 127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (Serie A) Mecz: Palermo - Udinese Typ: Obie strzela gola Kurs: 1,70 Bukmacher: Betsafe Godz: 20:45 Analiza: Palermo zajmuje 18 miejsce w tabeli z 32 punktami bilans bramek 31:47 u siebie 21:20.Forma na ostatnie pięć spotkań dwie wygrane,dwa remisy,jedna przegrana.Przegrana z Juventus 1-0,wygrana z Inter 1-0,remis z Catania 1-1,remis z Bologna 1-1,wygrana z Sampdoria 3-1.Bilans bramek formy na pięć spotkań wynosi 6:4. Udinese zajmuje 6 miejsce w tabeli z 57 punktami bilans bramek 49:40 na wyjeździe 20:25.Forma na ostatnie pięć spotkań pięć wygranych.Wygrana z Sampdoria 3-1,wygrana z Cagliari 1-0,wygrana z Lazio 1-0,wygrana z Parma 3-0,wygrana z Chievo 3-1.Bilans bramek formy na pięć spotkań wynosi 11:2. Palermo walczy o utrzymanie się w lidze traci do 17 genoi trzy punkty.Udinese traci do 5 Romy tylko jeden punkt jeśli dziś wygrają będą zajmowali 5 miejsce w lidze.Ostatnie wyniki tych drużyn między sobą to 1:1,1:1.Dziś dla obu drużyn to jest ważne spotkanie i liczę że jedna i druga drużyna strzeli gola. http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,125.htm#1761935 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:15 ] 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (Premier League) Mecz: Chelsea - Tottenham Typ: Gareth Bale strzeli gola Kurs: 2,75 Bukmacher: WilliamHill Data: 08.05.2013 godz: 20:45 Analiza: W zaległym meczu Premier League spotkają się dziś walczące o udział w Lidze Mistrzów dwa londyńskie zespoły: Chelsea i Tottenham. W nieco lepszej sytuacji są gospodarze mający trzy punkty więcej. Koguty muszą dziś wygrać by nadal mieć swój los we własnych rękach, bowiem oprócz Chelsea wyprzedza ich również o dwa punkty Arsenal. To wszystko zwiastuje nie lada emocje i otwarty ofensywny mecz, przynajmniej ze strony gości. A kto ma strzelić dziś gola dla Kogutów jak nie najlepszy gracz sezonu Premier League i zdecydowany lider zespołu Gareth Bale? Gdy Walijczyk wypadł na kilka spotkań z powodu urazu Tottenham natychmiast wpadł w lekki dołek. Gdy tylko Bale wrócił do gry to strzela gole we wszystkich meczach: z Manchesterem City, Wigan i ostatnio zwycięski gol z Southampton. Nie jest może w aż tak wyśmienitej formie jak na początku roku, ale wciąż potrafi kapitalnie uderzyć z dystansu, a także znaleźć się w polu karnym. Każdy rzut wolny w jego wykonaniu to ogromne zagrożenie, co ważne egzekwuje też rzuty karne co także zwiększa szanse na zdobycie przez niego bramki w meczu. Spodziewam się dzisiaj dobrego meczu, oba zespoły są w formie, prowadzą w tabeli obejmującej pięć ostatnich spotkań. Strzelają sporo bramek i dzisiaj też nie powinno być inaczej. Zwłaszcza Tottenham nie może kalkulować, musi dzisiaj zaatakować i poszukać wygranej. A to oznacza że swoje szanse na pewno będzie miał Bale i uważam że po takim kursie warto zagrać na strzelenie przez niego gola. Ma już tych bramek w sezonie 20, trafiał w trzech ostatnich występach i ma szansę dzisiaj jeszcze poprawić ten dorobek. http://obstawianie.com/premier-league-anglia-vt119634,550.htm#1761971 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:15 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butelkaodpiwa Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (Serie A) Mecz: Bologna - Napoli Typ: Napoli (-1,5) HA Kurs: 2,6 Bukmacher: Bet365 Godz: 20:45 analiza: Mecz wydaje się być z kategorii o niskim ryzyku. ani jedni ani drudzy nie powinni czuć napięcia. Napoli jest niemal pewne drugiego miejsca. bologna nawet w przypadku przegranej może zapewnić sobie juz dzis utrzymanie. goście chcą wyrównać rachunki za dwie dotkliwe porażki z dzisiejszym rywalem: w pucharze i w lidze. sa w stanie to zrobic gdyz do formy wraca ich najwieksza armata - cavani. oba zespoły sa w diametralnie roznej dyspozycji. bologna w dołku w pieciu ostatnich meczach 4 remisy i to z drużynami z dolnej czesci tabeli. nie mozna nie wspomniec o porazce 6:0 z lazio. napoli z kolei na fali. w pieciu ostatnich meczach 4 wygrane w tym 3 roznica co najmniej 2 goli i jeden remis. uwazam, ze moj typ jak najbardziej moze sie sprawdzic, a i kurs do tego zacheca. http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,125.htm#1761990 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:16 ] 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usain Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpania Spotkanie:Real Madryt - Malaga Typ: Over 1.5 w I połowie Kurs:1.80 Godz:21:30 Bukmacher: Expekt Analiza: Dawno mnie tutaj nie było ale postanowiłam popisać sobie troszkę analiz . Na dzisiaj przygotowałam dla was typ do jakiegoś dubelka gdyż kurs 1.80 na over 1.5 w pierwszej połowie meczu Realu to spore Value . W szatni Realu ostatnio mocno się gotuje dużo się mówi o odejściu Mou. Dzisiejsza defensywa Realu będzie wyglądać następująco Albiol, Varane, Nacho i Coentrao od razu nasuwają się 2 słabe oblicza czyli Nacho i Albion . Drużyna Malagi do Madrytu przyjedzie też mocno osłabiona pod względem defensywy a co za tym idzie dzisiaj spodziewam się gradu bramek . Prawda jest taka że Real sam może wbić 2 bramki w pierwszej połowie ale również możemy spodziewać się zaskoczenia i tak jak w ostatnim meczu to przyjezdni zdobędą prowadzenie i Real będzie musiał gonić . W pierwszych połowach Realu zawsze pada dużo bramek gdyż przyciskają oni swojego rywala bardzo mocno . Dzisiaj powinno być podobnie , pozdrawiam. http://obstawianie.com/primera-division-vt123332,200.htm#1761996 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:17 ] 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin985 Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska, godz 20:45 Chelsea - TottenhamTYP: poniżej 5,5 kartek w meczuKURS: 1,65BUK: Tobet Analiza: Krótko będzie i na temat. Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 3 pozycji z dorobkiem 68 oczek i będą starali się bronić 3 miejsca przed zespołem Arsenalu który ma stratę 1 oczka. Na własym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 17 meczy w których to 11 meczy wygrali 4 mecze zremisowali i 2 mecze przegrali. W ostatnich meczach dobrze się prezentowali bo ostatnie 4 mecze wygrali. Natomiast goście tego meczu walczą o to aby znaleźć się na 4 pozycji a obecnie znajdują się na 5 pozycji z dorobkiem 65 oczek. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie 17 meczy w których to 9 meczy wygrali, 3 mecze zremisowali i 5 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 33 gole i stracili 25 bramek. Jak możecie zobaczyć stawiam na under 5.5 kartek w meczu a to dlatego że oba zespoły ostatnio nie łapią sporo kartek chociaż trafiają się mecze gdzie jest oczywiście over 5.5.Ale uważam że w tym meczu tak nie będzie ponieważ pomiędzy oboma zespołami ostatnie dwa mecze kończyły się liczbą 5 kartek i nie sądzę aby w tym meczu została ta liczba przekroczona. Przepraszam ze taka krótka lecz dzisiaj czasu nie miałem. http://obstawianie.com/premier-league-anglia-vt119634,550.htm#1761998 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-14, 19:17 ] 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi