Skocz do zawartości

Typy na dzień 09.05.2013

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

• 2 weeks later...

Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL

Spotkanie: New York Rangers - Washington Capitals

Typ: New York Rangers powyżej 2,5 bramki w meczu

Kurs: 2,01

Godz: 09.05.2013 1:38

Bukmacher: Pinnacle

Analiza: New York Rangers to jedna z tych drużyn, która jest wielkim rozczarowaniem w tym sezonie. Przed sezonem byli oni typowani na jednego z głównych faworytów całych rozgrywek, a tymczasem mieli problemy z dostaniem się do play off. Końcówka sezonu regularnego była już całkiem przyzwoita w wykonaniu NY Rangers, bo zdecydowaną większość spotkań pod koniec sezonu wygrywali. W play off w pierwszej rundzie grają z Washington Capitals. Pierwsze dwa mecze Rangers przegrali, jednak w meczu nr 3 na własnym lodzie zagrali solidne spotkanie i w tym meczu wreszcie pokazali swój potencjał. Rangers wygrali ten mecz 4:3 i tym samym dalej liczą się w walce. New York Rangers u siebie, a New York Rangers na wyjeździe to dwie zupełnie różne drużyny. W sezonie regularnym Rangers u siebie zdobyli aż 34 punkty, co daje im trzecie miejsce w konferencji w tej klasyfikacji. Dużo lepiej prezentuje się ofensywa Rangersów u siebie niż na wyjazdach, u siebie strzelają sporo bramek. Spodziewam się tutaj podobnego meczu jak w meczu nr 3, czyli sporo bramek i co najmniej trzy zdobyte bramki przez gospodarzy.

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1762023

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:40 ]

:plus: 101

Dyscyplina: NHL – hokej na lodzie

Data i godzina: 09.05.2013r. 04.00

Spotkanie: Anaheim Ducks vs Detroit Red Wings

Typ: Anaheim -1.5 gola

Kurs: 3.33

Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza:

Ostatnio coś nie mam szczęścia do NHL. Wczoraj Canucks radzili sobie całkiem nieźle, ale nie udało im się wygrać. Wcześniej LA nieco zawiodło mimo, że wygrali i byli lepsi. Mam nadzieje, że dzisiaj się to zmieni i że Ducks dadzą zarobić. W tej serii mamy remis 2-2. Wszyscy mówili, że Anaheim może mieć trudną przeprawę i w sumie nie mają łatwo. Jednak dla mnie są lepszym zespołem i w tej rywalizacji również lepiej wyglądają. Jak już wygrywają to pewnie. A jak przegrywają to minimalnie. Na swojej tafli powinni byli wygrać oba mecze, ale ten drugi źle im się ułożył. Dwie szybkie straty gola i gonienie wyniku. Z kolei w Detroit ciężko się grało, ale całkiem nieźle sobie radzili. Przy odrobinie szczęścia powinno być chociaż 3-1 dla Ducks. W tej parze to właśnie zespołowi z Anaheim kibicuje i liczę dzisiaj na dobry mecz i wysokie zwycięstwo. Ducks powinni dzisiaj spokojnie wygrać i być bliżej zwycięstwa w tej serii. Nie mogą pozwolić sobie na porażkę, bo kolejny mecz byłby ciężką przeprawą w Detroit. Jednak to nie tafla gra tylko hokeiści, a w Ducks ma kto strzelać. Kurs bardzo kuszący, a szanse spore (bo Ducks potrafili sporo bramek strzelić w tej rywalizacji dla Detroit.. dzisiaj jak wygrają, a powinni wygrać, to raczej pewnie i te dwie bramki więcej po stronie gospodarzy powinny się pojawić). Więc próbujemy.. GO Ducks!

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1762026

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:41 ]

:minus: 200

88611332159245516764.png46567005680968909025.png24186084332435523432.png

USA: NHL - Play Offy 09.05.2013 04:00

Anaheim Ducks - Detroit Red Wings

Typ:1

Kurs:2,15

Stawka:5/10

Bukmacher: Expekt

Dziś nad ranem czasu Polskiego a o godzinie 22:00 czasu Amerykańskiego rozpocznie się 5 spotkanie między Kaczorami i Czerwonymi skrzydełkami. W ogólnym rozrachunku jest remis 2-2, i wydaje mi się że ta batalia będzie się toczyła do samego końca i kto awansuje do następnej rundy dowiemy się dopiero gdy zostanie rozegrane siódme spotkanie. Anaheim wraca na własny obiekt po dwóch meczach wyjazdowych w których to pokazali klasę na obiekcie Wings. Wygrana 4:0 i remis w regulaminowym czasie a dopiero porażka po dogrywce to naprawdę niezłe wyniki. Dziś sądzę że to Anaheim wygrają to spotkanie ponieważ patrząc na ostatnie mecze to zaczynając kolejną serię meczy pierwszy z nich wygrywali oni drugi przegrywali po dogrywce, i wydaje mi się że Detroit nie dają rady wygrać tego meczu oraz liczę na to że Corey Perry się przełamie ponieważ w Play off coś mu nie idzie i ciężko mu zdobywać punkty , a przecież jest to moim zdaniem lider zespołu i musi nadejść ten moment by zacząć grać tak jak niedawno.

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1762029

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:41 ]

:minus: 100

Tenis, WTA Madryt 9.05 17:15

Ekaterina Makarova - Marion Bartoli

typ: 2-0

2,50

WilliamHill

Analiza

Jutro kolejna runda turnieju w Madrycie, a ja wybralem spotkanie pan, Ekateriny Makarovej z Marion Bartoli, w ktorym widze wyrazna faworytke spotkania w postaci Rosjanki. Francuzka ograla tutaj Vesnine po kreczu i Torro Flor w trzech setach. Przypomnijmy, ze Hiszpanka to nie poziom WTA nawet na clayu. Francuzka nigdy nie ukrywala ze maczka to dla niej najgrosza do gry nawierzchnia. Wyniku na clayu mowia same za siebie, Bartoli nie ma na koncie zadnego wartego odnotowania. Rosjanka ograla tutaj natomiast Safarova i Azarenke, szczegolnie zwyciestwo nad Bialorusinka musi robic wrazenie. Widac, ze Makarova zlapala forme i odpowiedni rytm. Jej styl gry jest duzo lepiej przystosowany do gry na ziemi od stylu gry Francuzki. Forma tez jest po jej stronie. Regularnosc? Sadze, ze rowniez co na ziemi ma ogromne znaczenie. Nie widze argumentow przemawiajacych za Bartoli, stad tez typ na zdecydowane zwyciestwo Rosjanki.

http://obstawianie.com/atp-madryt-wta-madryt-vt125486.htm#1762034

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:43 ]

:plus: 150

Dyscyplina:Hokej,NHL

Spotkanie: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

Typ: X

Kurs: 3,8

Bukmacher: WH

09.05.2013 01:00

Analiza:

Boston jak na razie prowadzi w serii dwa do jednego.Oba zespoły strzelają jak i tracą minimum po pięć bramek.Rozstrzelali nam się chłopaki ale jak to jest w sporcie i przyjdzie czas że wynik będzie niski.Myślę że dziś tak się stanie i wynik zakończy się na poniżej 5,5 bramki w całym spotkaniu.Ja obstawiam jeszcze przy tym że zakończy się remisem.Oba zespoły po rozegraniu trzech spotkań nie zanotowały jeszcze takiego rezultatu.Czyżby miało to nastąpić dziś.Sądzę że jest to możliwe gdyż w play-offach mało kiedy zespoły kończą rywalizację w której nie padł żaden wynik nie rozstrzygnięty w regulaminowym czasie.dziś stawiam że to nastąpi.Oba zespoły grają bardzo agresywnie i ofensywnie.Myślę że dziś sa w stanie strzelić taką liczbę bramek że wynik po tzrech tercjach będzie na poziomie remisowym.Klonowi dziś z pewnością będą chcieli rozstrzygnąć te spotkanie na swoją korzyść ale myślę że będzą musiały się pomęczyć z niedźwiadkami.Myślę że dopiero w doliczonym czasie poradzą sobie z nimi.

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,175.htm#1762039

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:43 ]

:plus: 250

FC Honka - Rovaniemi PS godz. 18:00

typ:1

kurs:1,91

Buk: William Hill

5 kolejka w lidze fińskiej,ostatnie w tabeli Honka podejmuję ósme Rovaniemi. Liga liczy 12 zespołów. Gospodarze zaliczyli nie udany start i do tej pory w czterech meczach zdobyli zaledwie jeden punkt,nie strzelili także do tej pory gola,tracąc pięć. Wydawało by się,że nie są faworytem tego spotkania,ja mam jednak inne zdanie. Cztery rozegrane mecze były z dość silnymi ekipami : HJK, MyPa,Vaasa oraz TPS Turku. Dosyć dobrze zagrali natomiast piłkarze Honki w pucharze gdzie wygrali z MyPa oraz KooTeePee.

Goście zdobyli do tej pory 4 punkty więc też nie są żadną rewelacją,na wyjeździe rozegrali jedno spotkanie przegrywając 3-1.

Myślę,że dziś przyjdzie czas na przełamanie gospodarze nie tylko strzelą gola ale postarają się o zwycięstwo. Warto przypomnieć ostatnie spotkania tych drużyn gdy gospodarzem było Honka, myślę,że gospodarzy wyraźnie "leży" ten przeciwnik:

21/09-11 Veikkausliga Honka vs. RoPS 5:2

15/05-11 Veikkausliga Honka vs. RoPS 1:0

04/10-09 Veikkausliga Honka vs. RoPS 9:0

Ponadto Honka wygrała również dwa ostatnie spotkania w Rovaniemi 2-1 i wcześniej 2-0. Tak więc sześć ostatnich meczy było na korzyść FC Honki. Sądzę,że ta dobra passa będzie jeszcze trać.

http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,25.htm#1762065

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:45 ]

:plus: 91

Dyscyplina:Piłka nożna - Finlandia(Veikkausliiga)

Spotkanie: Inter Turku ₋ Lahti

Typ: 1

Kurs:2.20

Godz:16.00

Bukmacher: WilliamHill

Analiza:

Sezon w Finlandii dopiero się zaczyna, a ja na dzisiaj wybrałem fińską Veikkausliigę w której zmierza się Inter Turku przeciwko Lahti.

Inter Turku po porażce w pierwszej kolejce z MyPą na wyjeździe wszedł na prawidłowe tory wygrywając u siebie z Jaro, remisując u siebie w bardzo ciężkim meczu z HJK i ostatnio ogrywając na wyjeździe Mariehamn.

Za to Lahti zremisowało oba mecze na wyjeździe i wygrało i siebie z Kups.

Różnica jest taka że Inter grał poza Jaro z drużynami z czołówki ligi ,a Lahti grało z drużynami które są w dolnej części tabeli.

Stawiam w tym meczu na jedynkę po bardzo dobrym kursie, uważam że Inter Turku to lepsza drużyna niż Lahti.

http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,25.htm#1762084

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:50 ]

:plus: 120

Dyscyplina: Piłka nożna – Finlandia, Veikkausliiga

Spotkanie: Inter Turku – Lahti

Typ: over 2.5

Kurs: 2.26

Bukmacher: Pinnacle

Godz. 16:00

Analiza:

Jesteśmy dopiero na samym początku zmagań w lidze finlandzkiej, za nami cztery kolejki.

Ekipa gospodarzy Inter Turku ma za sobą cztery spotkania w których zgromadzili siedem punktów, co na razie daje czwartą lokatę. Nie ma większego sensu zgłębiać się w tabelę bo tak jak wspomniałem jest to początek rozgrywek, można tylko powiedzieć że do lidera tracą trzy punkty. Inauguracja sezonu rozpoczęła się od porażki 1:0 z MyPa na wyjeździe, w następnej kolejce pierwsze zwycięstwo u siebie 1:0 z Jaro, kolejne spotkania to remis u siebie z HJK 2:2 (od paru lat zdecydowanie najlepszy zespół ligi), ostatnie spotkanie to zwycięstwo z Mariehamn 1:2. Podsumowując bilans u siebie to remis i zwycięstwo, trzy bramki strzelone i dwie stracone. Jak zwykle jak to na początku rozgrywek warto wrócić do poprzedniego sezonu. Inter zdobył wicemistrzostwo kraju z bilansem 17-7-9, co dało w sumie 58 punktów. Jeśli chodzi o bramki to mieli drugi najlepszy wynik w bramkach zdobytych 57, w obronie już nie byli tak rewelacyjni 42, w sumie skończyli ze średnią 3.0 (drugi rezultat), stosunek over/under – 19/14 – a więc zaliczamy ich zdecydowanie do overowych. Na własnym boisku mieli bilans 11-4-2, bramki 31:19 (ofensywnie oczywiście bardzo dobrze, w defensywie z czołowej siódemki najgorszy wynik). Atak ekipy podobnie jak rok temu bez osłabień z ubiegłorocznym zwycięstwo klasyfikacji strzelców z 17 bramkami na koncie Sirbiladze. Warto dodać że trenerem ekipy jest Holender a to zawsze oznacza większy nacisk na ofensywę.

Goście z Lahti mają na swoim koncie trzy spotkania jak do tej rozegrane, na stracie dwa remisy najpierw 1:1 na boisku beniaminka, druga kolejka to też wyjazd i bezbramkowy remis z JJk, ostatnie spotkanie to pierwsze zwycięstwo z KuPs. W sumie daje to pięć punktów i siódmą lokatę, bramki tylko 2:1 i wszystkie spotkania underowe i czwartego jak dla mnie nie będzie i tutaj trzeba wrócić do zeszłego sezonu. Zakończyli go na piątym miejscu z 50 punktami na koncie i charakterystyczną cechą było to że w każdym spotkaniu grali do 90 minut o komplet punktów bo na koniec mieli zaledwie dwa remisy!! przy 16 zwycięstwach i 15 porażkach, to miało przełożenie na bramki 45:49 – średnia 2.8. Na wyjazdach grali słabo 4-1-12 tracąc bardzo dużo bramek ale strzelać też potrafili 19:32. Atak na en sezon to dwójka Brazylijczyków Rafael i Dantas.

Jeszcze historia spotkań tych ekip. Rok temu trzy i tylko jedno skończyło się na dwóch bramkach 2:0, dwa pozostałe bardzo overowe 4:3 i 0:5. W tym sezonie obie spotkały się na przełomie stycznia i lutego dwa razy w ramach pucharu ligi jednak te wynik trzeba traktować z przymrużeniem oka a były one takie 0:1 i 2:1 gdyż był to okres przygotowawczy gdzie wiele się testowała a także były inne warunki atmosferyczne.

Krótko podsumowując, spotkanie dwóch ekip które defensywnego stylu gry nie preferują tak więc spodziewam się tu bramek.

http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,25.htm#1762090

Dyscyplina.Piłka Nożna - Holandia - Holenderski Puchar KNVB

Spotkanie.AZ Alkmaar - PSV Eindhoven

typ.obie druzyny strzela gola

Kurs.1,50

Bukmacher.Expekt

Data.09.05.2013 g.18.00

Analiza.

Final Pucharu Holandii i spotkanie pomiedzy AZ Alkmaar - PSV Eindhoven.Obie ekipy bardzo bramkostrzelne i dzisiaj nie moze byc mowy o murowaniu bramki.Mamy tutaj tylko jeden mecz i szachow tutaj nie bedzie.Obie ekipy w ostatnich meczach bardzo duzo bramek strzelaly i dzisiaj nie powinno byc inaczej.PSV ostatnio z Nijmegen 4-3 i Groningen 5-2,natomiast Alkmaar z Zwolle 4-0 i Heerenveen takze 4-0.Mecze pomiedzy soba takze obfitowaly zawsze w gole...

20/04/13 ERED Alkmaar - Eindhoven 1:3

02/09/12 ERED Eindhoven - Alkmaar 5:1

14/04/12 ERED Eindhoven - Alkmaar 3:2

07/08/11 ERED Alkmaar - Eindhoven 3:1

12/02/11 ERED Alkmaar - Eindhoven 0:4

22/08/10 ERED Eindhoven - Alkmaar 3:1

Na 6 ostatnich spotkan tylko 1 mecz zakonczyl sie strzeleniem goli tylko przez jedna z ekip.Teraz obie ekipy nie maja nic do stracenia a przy takiej formie strzeleckiej obu ekip nie powinno byc problemow z trafieniem tego typu.Polecam.

http://obstawianie.com/puchar-holandii-vt117971.htm#1762109

:plus: 50

Dyscyplina: Koszykówka, Holandia, godzina 16:00

Spotkanie: Leeuwarden - Den Bosch

Typ: Leeuwarden

Kurs: 3.08

Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Dziś o 16:00 w lidze holenderskiej mecz: Leeuwarden - Den Bosch. Stan rywalizacji to 2:1 dla Leeuwarden, więc już jest jakiś argument by grać na gsopodarzy, bowiem wygrywają w rywalizacji, a kurs na nich jest naprawdę niezły. Po drugie Leeuwarden to ekipa która świetnie gra w roli gospodarza, 11 meczy - 9 zwycięstw, oraz 2 porażki. Z kolei goście to Den Bosch, ostatnie 11 meczów wyjazdowych tej ekipy to 7 zwycięstw, oraz 4 porażki. Wysoki kurs na gospodarzy wynika z tego że sezon zasadniczy zakończyli na 4 miejscu, 20 zwycięstw, oraz 16 porażek, jednak u siebie bardzo mocni 15 zwycięstw oraz 3 porażki. Goście z kolei czyli Den Bosch zakończyli sezon zasadniczy na miejscu 1: 30 zwycięstw, oraz 6 porażek, na wyjeździe mocni ale nie tak jak Leeuwarden u siebie bowiem wyglądało to następująco: 13 zwycięstw oraz 5 porażek. Nie będę sypał tutaj nazwami drużyn bowiem mało kto się zna na koszykówce holenderskiej, ale statystyki wystarczą by według mnie dobrze wytypować. Stan rywalizacji to jak napisałem już 2:1 dla Leeuwarden wygrali na wyjeździe z Den Bosch 82:67, u siebie 62:60 oraz przegrali na wyjeździe aż 63:106. Nie wiem może ta wysoka porażka spowodowała taki wysoki kurs na gospodarzy, według mnie własna hala to atut, skoro dwa razy udało się już wygrać w play offs z Den Bosch, może i udał się tego dokonać 3 raz. Gospodarze mają passę 10 kolejnych zwycięstw w domu, w 2013 roku z Den Bosch u siebie mierzyli się dwa razy, i za każdym razem wygrali. Myślę że jest szansa na kolejne zwycięstwo gospodarzy, szanse oceniam na 50 %.

http://obstawianie.com/pozostale-ligi-2012-2013-vt123654,75.htm#1762157

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:51 ]

:plus: 208

Sweden - Canada 5/9/2013, 20-15

How many shots on goal will there be? (Regular time)

Pick: Under 60.5

1,85 Bwin

Postaram się krotko i na temat. Jak dla mnie bardzo fajny zakład poboczny -warty pogrania właśnie na uderka. Linia duża- Szwedzi po wczorajszym meczu i dość łatwym zwycięstwie, dzisiaj nie koniecznie będą przeważać i oddawać tyle strzałów co zawsze. Jak na razie maja ich najwięcej na turnieju 147.Zdeklasowali w tym elemencie wczoraj Norwegów 48-21 o dziwo Czechow, którzy graja jak na razie słabo 39-18 a tak z Białorusią 29-21 i Szwajcaria 31-24 czyli linia 60,5 została tylko raz przekroczona.Kanada zaczęła bardzo niemrawo ten turniej, jakby gwiazdom, które przyjechały się nie chciało albo po prostu była to dla nich jakaś kara... zamiast wakacji po odpadnięciu z rozgrywek o puchar Stanleya muszą grac ms w europie. 3 mecze i 93 strzały oddane z Dania 37-25 z rewelacja tego turnieju helwetami 21-29 i Norwegia 36-14.Również raz linia przekroczona. Bardzo dobrze bronią bramkarze obu ekip; Szwedzi na 1 miejscu prawie 94% 83-78- Kanada 6 ponad 92% 68-63.Kanadyjczycy powinni być bardziej wypoczęci od Szwedów, mobilizacji również nie powinno zabraknąć. Zapowiada się świetny mecz w miarę otwarty jak dla mnie z lekkim wskazaniem na chłopaków z ojczyzny hokeja. Obie drużyny zaczęły w końcu grac na miarę swoich nieprzeciętnych możliwości- zapowiada sie fajny mecz klasyk.Realnie patrząc, myślę ze Kanada będzie dominowała na tafli i odda więcej strzałów gdzieś w granicach 30-35 a Szwedzi 25-28.

http://obstawianie.com/mistrzostwa-swiata-w-hokeju-na-lodzie-vt125472.htm#1762191

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 16:53 ]

:plus: 85

Piłka nożna, Kolumbia Copa Postobon, godz. 22:30

Spotkanie: Cortulua - Depor

Typ: 1

Kurs: 2,0

Buk: Unibet

Analiza:

Już o 22:30 dojdzie do spotkania w Pucharze Kolumbii pomiędzy Curtuluą, a Depor. Nieznacznym faworytem są gospodarze i tak też na nich stawiam.Mimo iż oba zespoły nie grają w tamtejszej ekstraklasie to w pucharze poczynają sobie nieźle bo zdobyli 9 i 10 punktów.Przeanalizujmy tabelę. Cortulua zajmuje przedostatnie miejsce, jednak strata do drugiego miejsca premiowanego awansem to zaledwie 2 punkty.Z kolei goście są oczko wyżej i zajmują 4 miejsce. Gospodarze to jedyny zespół tej grupy który nie przegrał meczu.Mają na koncie zaledwie 1 wygraną i aż 6 remisów.Bilans bramkowy 6:3. Cortulua w ostatnim czasie jest w bardzo wysokiej dyspozycji.Na zapleczu ekstraklasy kolumbijskiej zajmują wysokie 5 miejsce.W ciągu ostatnich 20 spotkań zaledwie 3 razy schodzili z boiska pokonani!Jest to typowa drużyna własnego boiska.W ciągu ostatniego roku przegrali przed własną publicznością tylko raz!Zanotowali 17 zwycięstw i 7 remisów.Z kolei goście powinni bardziej skupić się na lidze niż pucharze Kolumbii.Obecnie są w środku tabeli i ciężko będzie walczyć o awans.W ostatnich meczach nie zachwycają.Przeplatają dobre mecze złymi.Wygrywają jedno spotkanie by kolene dwa przegrać.Tak zdarzyło się nie raz w tym roku.Tak więc widzimy że ekipa Depor nie ma ustabilizowanej formy.Na wyjazdach w tym roku grają bardzo słabo. W 11 meczach tylko 3 wygrane i aż 8 porażek.Do tego warto dodać H2H. Gospodarze nie przegrali jeszcze nigdy z ekipą Depor na własnym stadionie.Wygrywając wszystkie 5 rozegranych meczy.Podsumowując: Gospodarze w dobrej i równej formie, nie przegrywają meczy, drużyna własnego boiska.Z kolei goście grający w kratkę, z bardzo słabymi meczami wyjazdowymi, a do tego tragiczny na ich nie korzyść H2H. Także mój typ to: 1

http://obstawianie.com/pozostale-ligi-amerykanskie-vt119688,25.htm#1762229

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-05-15, 17:08 ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...