Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Boxing prediction

Gość RJJ

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry,

W założonym temacie, będę przedstawiał własne wizje związane ze zbliżającymi się pojedynkami pięściarskimi. Chciałbym, by temat ten był zachęta do zainteresowania się piękną dyscypliną sportu, jaką bez wątpienia jest pięściarstwo. Mam nadzieję, że będę mógł chociaż w minimalny sposób przekonać użytkowników forum, że na boksie można zarobić.

Na początek chciałbym poruszyć kilka spraw organizacyjnych. W kategorii Nasze Kupony znajduje się zapis: "W tym dziale podajemy tylko swoje kupony, bez analiz."

Mam nadzieję, że ta zasada nie jest przestrzegana rygorystycznie i przy każdym z typów mogę napisać kilka słów związanych z moją wizją pojedynku?

Już niedługo pierwsze propozycje.

Bermane Stiverne vs Chris Arreola

Z racji braku potwierdzenia informacji, związanej z rzekomymi analizami, będzie krótko: układ stylów na korzyść Stiverne. "Farbowany" Kanadyjczyk bije jak koń, co może okazać się bardzo mocnym argumentem, mając na uwadze fakt, że Areola uwielbia ofensywę, a jego znakiem firmowym jest blokowanie ciosów twarzą. Cristobal wykazuje powoli znaki rozbicia, przyjął w karierze niesłychanie dużo, a jego szczęka powoli się kruszy. Widzę dzisiaj dwie opcje. Wygrana Kanadyjczyka przed czasem, bądź też punktowa wygrana "farbowanego" Amerykanina. Przewidywany przebieg walki: Ciągłe wywieranie presji w wykonaniu Areoli i bardzo mozolne poczynania ze strony Stiverne. 12 rund to 36 minut, a w takim okresie czasu nie sposób jest nie ulokować przynajmniej kilku PP (power punch - mocny cios). Wyjścia są dwa - walka do jednej bramki i wysokie zwycięstwo punktowe Areoli, bądź też złapanie rywala przez Bermane i ciężkie KO na Chrisie. Owszem, jest również możliwość zafundowania czasówki na czarnoskórym zawodniku rodem z Haiti. Troszeczkę martwią wyniki z ważenia obu pięściarzy, którzy nieco "przesadzili" z dodatkowymi kilogramami.

Typy:

Stiverne by KO, TKO or DQ @6.00 Unibet 1/10

Areola after 12 rounds by points @6.50 Unibet 1/10

Początkowy stan konta: 1200zł

Wartość 1j: 30zł

witam będę zaglądał i trzymam kciuki na początek wybrałeś ciekawa walkę, myślę ze ona długo nie potrwa maks 5-6 rund. Obydwaj maja czym skończyć rywala -raczej długo nigdy nie boksowali, dobre rekordy- ko.1 typek bardzo ciekawy, 2-gi nie sadze ale to jest boks- Chris na pewno jest faworytem i jesli chce cos osiągnąć musi wygrać ta walkę :piwo1: