Skocz do zawartości

Reklamacja u buka

bruceu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

U jednego z buków obstawiałem live ilość interwencji sędziego stołkowego w spotkaniu Daniel Brands vs Nikolay Davydenko - Masters MONTECARLO 2013 (R1). W momencie obstawiania była już jedna i dałem under 1.5 tychże interwencji. Został ostatni gem i ... no właśnie, była interwencja czy nie. Jak myślicie?

1:16:30 zaczyna się ostatni gem. Sytuacja ma miejsce przy pierwszym punkcie.

http://www.youtube.com/watch?v=jsvko5JP8Vg

Wydaje mi się, że tej interwencji nie było. Sędzia wstał, zrobił kilka kroków i zawrócił bez podejmowania decyzji. Brands nie zgłaszał, że chce oceny sędziego. W mojej ocenie sędzie "wyrwał się przed szereg" ze stołka, ale jako takiej decyzji nie podejmował.

Ja tu jestem stronniczy :zdegustowany: więc w Waszej ocenie jak to wygląda?

Witam.

Przepraszam, że nie zakładam nowego tematu, ale również mam problem, a mianowicie chodzi o rzuty rożne w meczu Jose Galvez - Pacifico FC w peruwiańskiej lidze. Dzisiaj w nocy założyłem się, że Pacifico zdobędzie pierwsze 9 RR, ale niestety, jak to Bet365 ma w zwyczaju mnie zawsze oszukiwać w bodajże 61' nie przyznało kolejnego rożnego dla tego zespołu, pozostawiając na ich tablicy 6:1 dla Pacifico. Po rozegranym rożnych Bet365 zawiesił rynek z rożnymi, aby za chwilę je wycofać całkowcie. W sumie padło 9 ich dla gości, ale nie wiem, gdzie mam przekazać im te statystyki, lub jak udowodnić. Nie rozumiem całego zamieszania, jednak to już nie pierwszy raz.

Jedyne źródło jakie znalazłem to ESPN, jednak tam jakieś bzdury całkowite, raptem 6 rożnych, jak po pierwszej połowie było 5 dla gości, a do 74 padły kolejne trzy, a w 84' ostatnio dla przyjezdnych. W ogóle totaly brak profesjonalizmu ze strony ESPN. Dla przykładu w tym meczu napisali w rapocie:

44' - José Mesarina (José Gálvez) concedes a corner kick. - Oglądałem cały mecz i pod koniec pierwszej połowy, a konkretnie w 45 i 45+1 padły dwa pod rząd rogi dla gości, nie było żadnego rożnego dla gospodarzy u schyłku I poł.

Link tutaj do źródła:

http://espnfc.com/en/gamecast/362671/gamecast.html?soccernet=true&cc=null

Dziękuję serdecznie z góry za pomoc.

Pozdrawiam.