Gość alicja89 Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2013 Witam, mam na imię Alicja i jestem studentką Akademii Pedagogiki Specjalnej. Piszę pracę magisterską o e-hazardzie. Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich graczy uczestniczących KIEDYŚ lub OBECNIE w grach hazardowych ONLINE o wypełnienie ankiety: moje-ankiety. pl/respond-42106. html Kwestionariusz składa się z pytań zamkniętych, należy tylko wybrać pasującą odpowiedź spośród przygotowanych (co powinno zająć trochę ponad 5 minut). Badanie jest ANONIMOWE, zaś jego wyniki wykorzystane zostaną wyłącznie w celach naukowych. Z góry dziękuję za pomoc i szczere odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2013 tutaj konkretny link do ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-42106.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2013 alicja89 pokaż focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 sami hazardziści tutaj więc pewnie sporo ankiet pójdzie ja wypełniłem, fotka i numer może być na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 sami hazardziści tutaj więc pewnie sporo ankiet pójdzie ja wypełniłem, fotka i numer może być na pw Najpierw fotka, a później ewentualnie numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 done, żeby nie było, że tylko focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdarecki Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicja89 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 Dziękuję wszystkim, którzy dotychczas wypełnili ankietę Może ktoś jeszcze chętnie weźmie udział w badaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 no na pewno, ale musisz fotke wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicja89 Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2013 no na pewno, ale musisz fotke wrzucić Ale tak sobie myślę, że focia to nie pomoże w wypełnieniu ankiety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bukzaplac Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2013 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2013 no na pewno, ale musisz fotke wrzucić Ale tak sobie myślę, że focia to nie pomoże w wypełnieniu ankiety :P Zaufaj mi jak będzie dobra to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicja89 Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2013 Potrzebuję jeszcze kilku osób.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GrzechuRDT Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2013 wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi