Gość delpiero88 Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2013 Oficjalna strona Ligi Duńskiej Wyniki na żywo Oficjalna strona Ligi Norweskiej Wyniki na żywo Oficjalna strona Ligi Szwedzkiej Wyniki na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2013 Guif- Savehof Typ: Savehof (razem z dogrywką) Kurs: 1,71Bukmacher: Pinnacle Sports Dzisiaj o godzinie 19 rozegrane zostanie 4 spotkanie ćwierćfinałowe pomiędzy zespołami Giuf i Savehof. Obecnie stan rywalizacji jest 2-1 dla zespołu Savehof. Gramy do 3 zwycięstw, a więc zespół gości tego spotkania już dzisiaj może zapewnić sobie awans do półfinału. I wydaje mi się, że ten awans dzisiaj będzie wywalczony. Savehof jest to zespół posiadający lepszych zawodników od Guif, i grać w ręczną na pewno również potrafią, gdyż w tym sezonie występowali w Lidze Mistrzów. Wprawdzie nie wyszli z grupy, jednak u siebie pokonali taki zespół jak Atletico Madryt. Tutaj występują tacy zawodnicy jak Kristian Bliznac, Jesper Nielsen, Kent Robin Tonnesen czy Victor Friden. Na razie pomiędzy tymi zespołami 2 spotkania były bardzo wyrównane, natomiast ostatnie Savehof na własnym parkiecie rozgromiło Guif aż 27-15. Dzisiaj takiego pogromu raczej nie będzie, jednak wydaje mi się, że goście, nie będą chcieli przedłużać tej rywalizacji do decydującego spotkania u siebie, bo wtedy może się wydarzyć wszystko. A odpaść na fazie ćwierćfinałów to dla klubu z aspiracjami na mistrzostwo, byłoby prawdziwą klęską. W 3 spotkaniach play off w tym sezonie pomiędzy oboma klubami wygrywali na razie gospodarze tych spotkań. Dzisiaj będzie inaczej, Bo Savehof udowodniło już w tym sezonie w fazie zasadniczej, że na tej hali wygrywać potrafi o czym świadczy zwycięstwo z połowy listopada 24-28. Ja stawiam na zespół gości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi