pusheer Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Witam, Jestem krótko na forum, ale pomyślałem, że warto poprosić o pomoc, zwłaszcza, że nie dotyczy mnie tylko mojej koleżanki. Znajoma walczy o Casting w konkursie Lorea'l Paris na modelke etc... Każdemu chętnemu sprawa zajmie dosłownie sekundę. Jeśli macie wolny czas to wystarczy wejść w link i na dole po prawej kliknąć "GŁOSUJ". Dziewczyna jest naprawdę bardzo śliczna i ma zadatki na tego typu karierę, więc warto pomóc. Liczę na wiele życzliwych dusz ! Głosować można 1x dziennie do 14 kwietnia. LINK : https://apps.facebook.com/castingglossygirls/?redir=gallery&id=969 Pozdrawiam wszystkich i dziękuje z góry w imieniu koleżanki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 a co mi tam, poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 dostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Liczę na wiele życzliwych dusz ! mówisz i masz, poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamestyle Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 poszło ;d widzę ze koleżanka prowadzi w rankingu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 I ode mnie również poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusheer Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Prowadzi i bardzo dziękuje za głosy, mamy nadzieję, że uda się utrzymać pierwszą pozycję do końca Dzięki wszystkim za każdy głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusheer Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2013 Jeszcze 5 dni do końca i mała przewaga nad drugim miejscem, ale wciąż głosujemy i utrzymujemy pozycje Przypominam gdyby ktoś znalazł chwilkę wolnego czasu to GŁOSOWAĆ Można 1x dziennie do 14 kwietnia. Dzięki wielkie ode mnie i od Magdy również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2013 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi