Gość MacieqRuch Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2013 Witam Jestem nowy na forum i zakładam od razu na początku swój temat z kuponami. Bukmacherką interesuję się jakieś 1,5 roku i nie traktuje tego jako sposób na życie. Jest to moje hobby, po za tym interesuję się sportem rzecz jasna, motoryzacją, modą i życiem gwiazd. Myślę, że w trakcie dowiecie się więcej o mnie, a teraz wracając, to obstawiam wiele dyscyplin, najbardziej specjalizuję się w tenisie i piłce nożnej, ale hokej europejski czy NBA także lubię typować Mam nadzieję, że każdy coś znajdzie dla siebie i nie pokpię się wychodząc na minus, Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MacieqRuch Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2013 1. Kanada(-1,5s) - Portugalia 1 @ 1,48 Stawka: 3j 2. USA - Argentyna over 185,5 @ 1,90 Stawka: 2j 3. Kuba - Serbia DW 2:3 @ 5,50 Stawka: 1j Zysk/Strata po 3 kuponach(6st): 2,24j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MacieqRuch Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2013 4. Bugby - Moser 2 @ 1,57 Stawka: 2j 5. Craybas - Linette 2 @ 1,72 Stawka: 2j Zysk/Strata po 5 kuponach(10st): 1,38j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MacieqRuch Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2013 6. Francja - Bułgaria over 185,5 @ 1,90 Stawka: 2j 7. Włochy(-12,5pkt) - Niemcy 1 @ 1,85 Stawka: 2j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MacieqRuch Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2013 8. Suchitepequez - Halcones F 2 @ 6,50 Stawka: 1j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi