yaras Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2013 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leinad Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów Spotkanie: Juventus Turin - Celtic Glasgow Typ:over 2,5 Kurs: 1,75 Bukmacher: Unibet Data: 6.03.2013 20:45 Analiza: W środę 6 marca dojdzie do rewanżowego pojedynku pomiędzy Juventusem Turyn a Celticiem Glasgow. Bukmacherzy nie dają większych szans na zwycięstwo Szkotów, tymbardziej na ich awans. W ich pierwszym meczu w lidze mistrzów Szkoci przegrali bardzo wysoko, aż 3:0. Dlatego uważam, że mój typ jest jak najbardziej uzasadniony. Glasgow nie ma nic do stracenia i ten mecz będzie obfitował w dużą ilość zdobytych bramek. Na sześć ostatnio rozegranych spotkań Celtic wygrał aż trzy i to całkiem pewnie, z St Mirren 2:1, z Dundee aż 5:0, z Dundee Utd 6:2. 19 lutego przytrafił im się remis z Johnstone 1:1. Warto również zwrócić uwagę na fakt, że w zdecydowanej większości swoich spotkań padają co najmniej ponad gole. Ich strefa defensywna bardzo kuleje. W głównej mierze są nastawieni na agresywną grę, wiele akcji, podań. Jeśli chodzi o Juventus Turyn, prezentuje wyśmienitą formę. Na ostatnie sześć rozegranych spotkań wygrali aż cztery, 3:0 z Sieną, z Celticiem 3:0, z Fiorentiną 2:1, z Chievo 2:1. Ostatnia wpadka przytrafiła im się 16 lutego w meczu z Romą, której ulegli 0:1. 1 marca zaliczyli remis z Napoli. Uważam, że mój typ jest jak najbardziej uzasadniony, Celtic nie ma nic do stracenia i dlatego w tym meczu padnie wiele bramek. Spodziewam się wyniku min. 2:1 na korzyść Włochów. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742743 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 02:54 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina : Piłka nożna Austria Bundesliga Spotkanie - AC Wolfsberger : FC . Salzburg Typ - obydwie drużyny strzelą gola Kurs - 1.83 Buk - Bet365 Analiza : Spotkanie w Austriackiej Bundeslidze pomiędzy AC Wolfsberger a FC . Salzburg przykuło moją uwagę , gospodarze AC Wolfsberger który zajmuje aktualnie zajmuje 6 miejsce w ostatnim czasie dosyć dobrze sobie radzą i na ostatnie 5 spotkań polegli tylko raz 2 razy zdołali zremisować i 2 spotkania wygrali ale mnie zainteresowało coś innego a mianowicie gole i w tych 5 meczach ich bilans bramkowy to 11:11 , jak już wspomniałem są na 6 miejscu i jak na razie nie grozi im ani spadek ani nie wskoczą na miejsce gwarantujące grę w pucharach bo do 4 miejsce mają stratę 9 pkt , no ale zapewne w dzisiejszym spotkaniu tanio skóry nie sprzedadzą i powalczą o jak najlepszy wynik może to być trudne bo goście to wicelider tabeli ale i oni o tytule mistrza raczej mogą tylko pomarzyć bo strata do Austrii Wiedeń to 15 pkt no może ona się zmniejszyć bo FC.Salzburg ma o dwa mecze mniej rozegrane od lidera to jednak w przypadku wygrania tych spotkań to strata będzie 9 pkt, co w/g mnie i tak sporo , no ale nie interesuje mnie w tym spotkaniu kto wygra tylko bramki w wykonaniu obu drużyn . Obie spotkały się już w tym sezonie dwukrotnie no oczywiście dwa razy górą Salzburg najpierw wygrana Salzburga na AC Wolfsberger 2:0 i u siebie aż 4:1 tak więc jeżeli chodzi o gola w dzisiejszym spotkaniu w wykonaniu gości to chyba można być pewnym no a gol ze strony gospodarzy ? chyba również bo podglądam ich ostatnie mecze i tak ostatnie aż 17 spotkań które rozegrali to w każdym z nich przynajmniej 1 bramkę strzelili ostatni mecz w którym nie strzelili gola miał miejsce 18.08.2012 kiedy grali u siebie z Mattersburg i przegrali 0:1 no a wspomniana porażka z FC. Salzburg 0:2 u siebie to pierwsze spotkanie w tym sezonie , dlatego liczę właśnie że i oni tutaj na swoim terenie zdobędą gola ich bilans tego sezonie u siebie to 3-3-5 i bramki 18:20 no to może i dodam bilans Salzburga na wyjazdach 6-2-2 i 21:11 . Nie mogę jeszcze wklejać ! ale chciałem oddać typ a jest on też umieszczony w innym dziale . [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 02:59 ] 83 30 brak godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina: NHL, Hokej Spotkanie: Vancouver Canucks - San Jose Sharks Typ: over 4,5 Kurs: 1.72 Bukmacher: Unibet 06.03.2013 04:00 Analiza: A na dziś noc taki typ.Kurs ciekawy i wysoki.inne zespoły bez problemu osiągają takie wyniki więc dlaczego też w tym spotkaniu w końcu rekiny go nie osiągną.Goście już od ośmiu spotkań mają niemoc strzelecką.Aż tyle na taki zespół to jest jak dla mnie szok.gospodarze grają różnie, ale nie oszczędzają swojej skuteczności i często pada wynik powyżej 5,5 bramki z ich udziałem. Chociażby cztery ostatnie spotkania to same overy powyżej magicznej granicy 5,5.Dziś sądzę że to jest czas dla obu zespołów. Liczę tu bardziej na gości którzy w końcu strzelą więcej niż jedną bramkę w spotkaniu.tak ładnie zaczęli sezon ale później to jedna wielka porażka.Przegrywali mecz za meczem i przy tym skuteczność ich była na poziomie jednej bramki.Tyle gwiazd w składzie a tak słabo ze stzrelaniem.ostatnie spotkanie z drapieżnikami i 39 strzałów i zaledwie dwie bramki i wymęczenie wygranej po dogrywce.Marnie marnie ale do czasu.dlatego też myślę że dziś o orki nie powinienem się martwić ze strzeleniem minimum trzech bramek.Bracia Sedin trzymają formę i myślę że gracze z Kanady strzelą jakieś bramki.No i mam nadzieję że rekiny w końcu także dotrzymają kroku gospodarzom i dziś wynik będzie wysoki w sumie no i rekiny się w końcu odblokują z wygranymi jak i overami. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,50.htm#1742817 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:00 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina:Koszykówka, NBA Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers Typ: Oklahoma City Thunder under 111 Kurs: 1.90 Bukmacher: Unibet Godzina: 3:30 Analiza: Zapowiada się super pojedynek już w te noc Thunder na własnej hali zagrają z Lakers. Można mówić dużo, nawet bardzo dużo o tych drużynach, ja spróbuję złożyć kilka przydatnych zdań do analizy mojego typu. Typuję under 111 punktów Oklahomy, dlaczego? Uważam, że będzie to ciężki mecz dla Thunder. Lakers muszą grać dobrze i co najważniejsze muszą wygrywać żeby wskoczyć do TOP8 konferencji i zagrać w Play Offach, Play Off bez Jeziorkowców byłby niemałym zaskoczeniem. OKC ma świetny skład nawet jeśli Durant nie rzuci jakiegoś imponującego wyniku to mecz się nie zawali właśnie dzięki pracy reszty zespołu. Lakers nie ma takiej wygody w tym sezonie można zaryzykować stwierdzenie "uzależnieni od Koby'ego". To on zazwyczaj prowadzi zespół do zwycięstwa dokładając swoją cegiełkę w postaci wielu punktów. W tym meczu faworytem jest OKC, ale linia na 111 punktów dla OKC to moim zdaniem trochę za wysoko. Co prawda wygrali już w tym sezonie grając u siebie i zdobyli 114 punktów, ale to był początek sezonu i Lakers grali inaczej. OKC zdobywa bardzo dużo punktów, średnia na mecz to 105, ale i potrafią zakończyć mecz mając na koncie 120 punktów. Raczej nie tym razem, mecz powinien być wyrównany, OKC powinno wygrać i zdobyć 106-109 punktów. http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,250.htm#1742828 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:00 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów Spotkanie: Juventus Turyn vs Celtic Glasgow Typ: Handicap (0:2) Celtic Kurs: 1.80 Bukmacher: Betsson Godzina: 20:45 Analiza: Środowe spotkanie nie zapowiadają się może tak interesująco jak dzisiejsze starcia ale i tak powinno być ciekawie.W Turynie dojdzie do rewanżu pomiędzy Mistrzem Włoch a Mistrzem Szkocji.W 1 meczu Celtic został upokorzony przed własną publicznością przegrywając 3:0.Taki układ sprawia że Juve moim zdaniem nie będzie rzucać się do ataku tylko spokojnie będą grać swoją grę co nie powinno im przynieść wysokiego zwycięstwa.Sytuacja Juventusu jest wręcz wyborna.Tak duża zaliczka powinna zdecydowanie wystarczyć więc nie jestem pewny czy Juve zagra na 100% bo w lidze muszą jeszcze ostro walczyć o "majstra" bo choć mają 6 pkt przewagi nad Napoli to jednak cały czas muszą być czujny.Tak więc ja zastanawiam się czy dla Juve od meczu z Celticem ważniejszy nie będzie niedzielny mecz przeciwko Catanii.Celtic w lidze ma już zapewnione praktycznie mistrzostwo tak więc jutro na pewno będą chcieli pokazać że nie są tak słabi jak można było wywnioskować po meczu w Glasgow.Na pewno będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony by zamazać plamę z pierwszego meczu i choć oni nie mają już praktycznie szans na awans to mobilizacja powinna być po ich stronie.Juventus zagra najprawdopodobniej bez Mirko Vucinica którego powinien zastąpić Fabio Quagliarella.Prawdopodobnie nie zagrają również Vidal, Lichstieiner, Marchisio, Peluso czy też Caceres co pokazuje że trener Antonio Conte chce oszczędzić swoich najlepszych zawodników na mecz ligowy z Catanią.Celtic chyba zagra w pierwszym składzie więc pokusiłbym się o stwierdzenie że jutro może urwać nawet remis ale w moim typie nawet przegrana Szkotów 1 bramką daje zwycięstwo w zakładzie tak więc tu widzę spore szanse i nie pozostaje nic tylko grać patrząc na składy czy też mobilizację w obu drużynach. Przewidywane składy: Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Marrone, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah, Matri, Quagliarella Celtic: Forster – Matthews, Wilson, Ambrose, Izaguirre, Wanyama, Ledley, Mulgrew, Forrest, Samaras, Hooper Sędzia główny: Firat Aydinus http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742830 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:01 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodywilc Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Dyscyplina: NHL, Hokej Spotkanie: New York Rangers - Philadelphia Flyers Typ: Rick Nash strzeli gola w reg time Kurs: 3.20 Bukmacher: Betsson Godz. 01.30 Osttanio stwiałem na Nasha i dzisiaj równiez stawiam na niego, ze strzeli gola. Rangersi nie powalili ostatnio z Szablami, dzisiaj rywal teoretycznie silniejszy. Obroa Lotników jest jednak jedną wielka dziura w tym sezonie i tutaj zapoiwada sie overowy mecz. Lotnicy stracili 40 bramek na wyjedzie w tym sezonie w 12 spotkaniach, sporo tez strzelają, bo 35. Rangersi u siebie strzelajs średnio 3 bramki a mecz, ale defensywa równiez jakims wielkim monolitem nie jest. MOzna załozyc, że troche bramek w tym meczu wpadnie. A kto ma strzelac jak nie bedący w tak kapitalnej formie Nash? Po powrocie po kontuzji zagrał 2 spotkania z Tampa i z Buffalo, a do tego doozył 2 asysty. W ostatnim meczu z Szablami zagrał wyśmienicie, przy pierwszyj bramce obsłużył świetnie Stepana, a drugą zdobył sam. W dodatku dołozył gola w rzutach karnych i mozna mówic smiało, ze to on wygrał ten mecz. Po powrocie widac, że jest w fomie, reszta zawodników nieco zawodzi, ale potencjał w tej druzynie jest ogromny i tutaj Lotnicy jak zagrają tak z tyłu jak przeważnie prezentua sie w tym spotkaniu to wyjadą z bagażem bramek. Nash powinie zdobyc przynajmniej jedną. Najwięcej oddaje strzałów w tym sezonie w swoim zespole, troche szwankowała skutecznosc, ale ostatnio wszystko działa jak nalezy i jestem w stanie mu zaufac ponowanie. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,50.htm#1742853 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:01 ] 220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2013 Paris Saint Germain - CF Valencia godz. 20:45 typ:1 kurs: 1,92 Buk: Pinnacle Faworytem przed rewanżowym spotkaniem jak dla mnie są gospodarze. Kurs wydaję się dość wysoki. Pewnie dlatego,że w zespole z Paryża nie zagra Zlatan Ibrahimovic,który w końcówce meczu w Walencji otrzymał czerwoną kartkę. Mimo wszystko,uważam że gospodarze nie powinni mieć problemu z pokonaniem swojego rywala. Przypomnijmy ,że w pierwszym spotkaniu PSG wygrało 2-1. W miniony weekend Paryżanie niespodziewanie przegrali z Reims 1-0, Valencia natomiast zremisowała u siebie z Levante 2-2. Gościom nie pozostaję nic innego jak wygrać to spotkanie,lecz jeżeli zagrają zbyt ofensywnie mogą nadziać się na kontry,które bez problemów moga wykończyć Lavezzi lub Menez. W zespole gości nie zagrają Rami i Ricardo Costa . Brak tych obrońców może mieć duży wpływ na wynik tego spotkania. Prawdopodobne składy: PSG: Sirigu - Maxwell, Sakho, Alex, Jallet - Chantome, Matuidi, Lucas - Lavezzi, Gaimero, Menez Valencia: Guaita - Guardado, Mathieu, Ruiz, Pereira - Costa, Parejo, Feghouli, Banega, Jonas - Soldado http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742860 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:02 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, LM Spotkanie: Paris Saint-Germain - Valencia Typ: Valencia strzeli powyżej 1,5 bramki w meczu Kurs: 3,40 Godz: 06.03.2013 20:45 Bukmacher: Bet365 Analiza: Wszyscy już skazują Valencie na pożarcie po tym jak przegrali pierwszy mecz 1:2. Ja jednak wierzę w to, że Valencia przynajmniej powalczy i mocno zagrozi awansowi PSG. Valencia to w dalszym ciągu bardzo mocna drużyna, która zajmuje wysokie 5 miejsce w najlepszej lidze świata, a przynajmniej jednej z najlepszych. Dobrze ostatnio wygląda gra Valencii w lidze na wyjazdach. Na cztery ostatnie wyjazdowe mecze Valencia strzelała po dwa po minimum dwa gole w trzech z nich. Aktualna forma Paris Saint-Germain wydaje się nie być zbyt wysoka. Na trzy ostatnie mecze ligowe przegrali oni dwa razy: 0:1 z Reims i 2:3 z Sochaux. Valencia to bardziej doświadczona drużyna od PSG jeśli chodzi o grę w LM w ostatnich latach. Wynik pierwszego meczu zmusza Valencie do zaryzykowania i zaatakowania od pierwszych minut, a to zwiększa szanse na to, że strzelą w tym meczu minimum dwa gole. Widzi mi się tutaj wynik 2:2. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742881 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:02 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna- Liga Mistrzów Spotkanie: PSG-Valencia Typ: powyżej 5,5 kartek Kurs: 2,00 Godz: 20:45 Bukmacher: Bet365 Analiza: Po wczorajszym zwycięskim typie na kartki w spotkaniu Manchesteru Utd i Realu Madyt dzisiaj również postanowiłem pobawić się w wytypowanie takiego zakładu ale w spotkaniu pomiędzy PSG i Valencią. Oba zespoły mają jeszcze szanse na awans do kolejnej rundy Ligi Mistrzów, jednak w dużo lepszej sytuacji jest zespół z Francji. Jednak ja bym Valencie wcale nie skazywał na porażkę w tym dwumeczu. Ta ekipa na pewno nie odpuści i na pewno również nie dostawią nogi. PSG na pewno również zagra twardo, i to daje nam ostrą grę w tym pojedynku. W pierwszym spotkaniu zobaczyliśmy wprawdzie tylko dwie żółte i czerwoną co daje nam w rozliczeniu 4 pkt. Dzisiaj potrzeba jest jeszcze co najmniej 2 żółtych kartek i jestem prawie pewien, że to się wydarzy. Tym bardziej, że spotkanie poprowadzi Serb- Milorad Mažić. Może nie wszyscy kojarzą dobrze tego pana, ale uwierzcie mi na słowo, że on nie pozwoli na ostrą grę w tym spotkaniu. Sędzia ten lubi sięgać do kieszenie o czym świadczy choćby spotkanie w fazie grupowej pomiędzy Barceloną i Spartakiem Moskwa w którym pokazał 6 żółtych kartek. Jednak tamto spotkanie nie było o być albo nie być w Lidze Mistrzów. Dlatego mój dzisiejszy typ to powyżej 5,5 żółtych kartek w tym spotkaniu. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742893 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:03 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów, godzina 20:45 Spotkanie: PSG - Valencia Typ: over 2.5 gola Kurs: 1.90 Bukmacher: Expekt Analiza: Dziś o godzinie 20:45, kolejne mecze rewanżowe Ligi Mistrzów, PSG - Valencia, oraz Juventus - Celtic. Dużo ciekawiej zapowiada się spotkanie we Francji, Valencia przegrała u siebie 1:2, i żeby awansować dalej musi strzelić na pewno co najmniej dwie bramki, wiadomo frontalny atak Valencii, i okazje Francuzów do zdobycia gola nie powinno zabraknąć. Oba zespoły mają kim straszyć, w Valencii jest np. Soldado, a w PSG była gwiazda Napoli Lavezzi. Ekipie z Francji można strzelić bez problemu bramkę, mimo mocnego składu zespół często ma problemy w defensywie, skoro bramkę zdobył przeciwko PSG Krychowiak, to Valencia nie powinna mieć z tym większych problemów. O bramki po stronie gospodarzy również należy być spokojnym, ostatnie 5 meczy Paryżan na własnym terenie to 11 bramek zdobytych. Ostatnie 5 meczy na wyjeździe Valencii to z kolei 8 bramek po ich stronie. W każdym meczu w tym sezonie w LM gdy PSG było gospodarzem padł over 2.5 gola, 2:1 z FC Porto, 4:0 z Dynamo Zagrzeb, oraz 4:1 z Dynamo Kijów. Z kolei Valencia w LM na wyjeździe to 1:0 z Lille, porażka w Monachium z Bayernem 1:2, oraz wygrana na Białorusi z BATE 3:0. Jak widzimy wszystko przemawia za overem w tym spotkaniu. Ostatni mecz w lidze Valencii, remis 2:2 z Zaragozą pokazuje że mimo niezłej ofensywy, drużyna ma sporo problemów w obronie. Według mnie Valencia wyjdzie ofensywnie nastawiona, więc PSG będzie miało sporo szans do kontrataków. W obu wczorajszych meczach padł over 2.5 gola, dlaczego tutaj nie miałoby być inaczej? http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742903 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:04 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emil1serwusik Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: PSG- Valencia Typ: 1 Kurs: 1,90 Bukmacher: Expekt Data: 6.03.2013 godz. 20:45 Analiza: Zwycięstwo w pierwszym meczu stawia PSG w lepszej sytuacji gdyż rewanż grają przed własną publicznością. W pierwszym spotkaniu PSG oddało również dużo więcej celnych strzałów i zagrało lepszy mecz. Poza tym ostatni mecz Paryżanie przegrali na własnym stadionie 17 listopada. Od tego czasu wygrali aż 9 spotkań i 1 zremisowali a po ostatniej porażce w lidze będą chcieli udowodnić swoim kibicom iż był to tylko wypadek przy pracy. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:18 ] Już kaziu_boss podał taki typ, zapoznaj się dokładnie z regulaminem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina.Hokej | 1.Francja Spotkanie.Angers-Grenoble Typ.1 Kurs.1,50 Bukmacher.Bet365 Data.06.03.2013 g.20.30 Analiza. Liga Francuska w hokeju na lodzie i spotkanie pomiedzy zespolami Angers-Grenoble.Jest to juz cwiercfinal i drugie spotkanie tej serii.W pierwszym meczu pewnie wygrala ekipa Angers 3-0 i mysle,ze dzisiaj bedzie podobnie.Przemawia za tym kilka czynnikow...Po piewsze ekipa Angers to lider po rundzie zasadniczej w ktorej uzbieral 45 pkt,natomiast ekipa Grenoble zajela 9 miejsce z 27 oczkami....Po drugie ekipa Grenoble aby awansowac do cwiercfinalu musiala pokonac najpierw w serii do 3 wygranych ekipe Gap,gdy tymczasem ekipa Angers odpoczywala.Widac,ze wyszlo im to na dobre bo w pierwszym meczu pokonali ich pewnie 3-0.Po trzecie ekipa Angers swietnie sobie radzi z Grenoble na wlasnej tafli... 05/03/13 LMP Angers - Grenoble 3:0 15/01/13 LM Angers - Grenoble 4:1 01/10/11 LM Angers - Grenoble 4:2 03/12/10 LM Angers - Grenoble 7:0 20/02/10 LM Angers - Grenoble 4:5 Tak wiec na ostatnich 5 spotkan zanotowalismy tutaj 4 pewne wygrane gospodarzy i 1 porazke w czasach bardzo odleglych...To juz jest faza cwiercfinalu i tu zarty sie skonczyly i mysle,ze dzisiaj takze gospodarze odniosa pewna wygrana.Polecam. http://obstawianie.com/inne-ligi-hokejowe-mecze-miedzypanstwowe-vt123491,25.htm#1742915 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:04 ] 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polakko20 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Piłka nożna, Dania 1, godz. 18:30 Aalborg - Odense Powyżej 2.5 gola 1.83 Pinnacle Dzisiaj zostanie dokończona 21 kolejka spotkań w duńskiej Superliga. Zmierzy się ze sobą drużyna z Aalborgu i Odense. Gospodarze po 20 meczach plasują się na 4 pozycji w lidze ze sporymi szansami na włączenie się do walki o 2 miejsce czyli Ligę Mistrzów. Goście są o 1 pozycję niżej w tabeli i tracą tylko 1 punkt do dzisiejszych gospodarzy. Spodziewam się zatem zaciętego meczu, w którym nie zabraknie emocji bo 3 punkty dla jednej jak i drugiej ekipy mogą okazać się przepustką do europejskich pucharów. Moim zdaniem w tym meczu nie powinno zabraknąć również bramek. Typuję na powyżej 2.5 gola. Po pierwsze zarówno Aalborg jak i Odense w tym sezonie większość swoich meczy kończyli wynikiem 3 bramkowym lub wyższym. Gospodarze na 20 spotkań mieli aż 14 razy over 2.5 gola. Daje to bardzo dobrą średnią 70% ogółu wszystkich meczy. Aalborg w lidze zaliczył takie wyniki jak 4:0, 3:1, 3:2, 4:1 czy 3:0. Średnia bramek na mecz z udziałem Aalborgu to 3.10 gola. Jeśli chodzi o goście to oni również na 20 meczy mieli aż 14 razy over 2.5 gola. Średnia goli na mecz z udziałem Odense to 3.20 gola, a na swoim koncie mają takie rezultaty jak 3:2, 3:0, 5:0, 4:2, 4:0, 2:2 czy 7:2 (tutaj akurat puchar Danii ale warto wspomnieć tez o tym hokejowym wyniku). Jak widać obie drużyny grają ofensywnie. Strzelają dużo bramek ale też sporo tracą. Za wynikiem 3 bramkowym lub wyższym w tym meczu przemawia również bezpośrednia historia spotkań miedzy tymi dwoma duńskimi zespołami czyli tzw. H2H. Ostatnie mecze między Aalborgiem, a Odense to wyniki 4:0, 2:1, 1:2, 2:1. 2:1. Jak widać wszystkie 5 ostatnich spotkań między tymi ekipami to wyniki over 2.5 gola. Moim zdaniem sporo argumentów przemawia za tym, że w dzisiejszym meczu kibice Aalborgu zobaczą co najmniej 3 gole. Jako ciekawostkę podam fakt, że ostatni mecz ligowy Aalborgu to wynik 3:2, a Odense ... również 3:2. Zapowiada się więc w tym meczu na ostre strzelanie. Moim zdaniem zakończy się na wyniku 2:2, a zatem over 2.5 gola. http://obstawianie.com/dania-vt119660,25.htm#1742931 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:11 ] 83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 06.03.2013 (18:00) Piłka ręczna - Polska Wisła Płock - Zagłębie Lubin handi +10 Zagłębie Kurs: 1.85 Bet365 Spotkanie to rozpoczyna 20 kolejke Super Ligi w piłce ręcznej mężczyzn. Jeszcze przed kilkoma tygodniami ten zakład na pewno grałbym odwrotnie. Wszystko przez to, że widać pewien dołek w grze Wisły. Ostatnie spotkanie Wisły i VIVE pokazało to najlepiej. Wisła nie istniała w 1 połowie i początku drugiej, jedynie grając troszkę lepiej pod koniec tamtego spotkania odrobili nie znacznie różnicę. Również Wiśle nie wiedzie się w Pucharze EHF. Dodatkowo, Wisła może lekko odpuścić sobie dzisiejsze spotkanie i uznać jako solidną rozgrzewkę, ponieważ w sobotę grają ważne spotkanie z Mariborem Branik. Kolejna ważna rzecz to kontuzje i dyspozycje zawodników. Michał Kubisztal i Nikola Eklemovic przyjechali z Kielc poobijani, Ivan Nikcević dzisiaj nie wystąpi dzisiaj z powodu kontuzji chociaż wznowił treningi. Podobnie wygląda sprawa z Petarem Nenadiciem, chociaż sztab szkoleniowy liczy, że dzisiaj będzie mógł być dostępny. Nie wystąpią Michał Zołoteńko i zawieszony na 2 spotkania Muhamed Toromanovic. Zatem trener Lars Walther będzie miał do dyspozycji tylko jednego obrotowego Kamila Syprzaka. Do gry wraca po ciężkiej i długie kontuzji barku Piotr Chrapkowski, ale od niego nie należy teraz jeszcze wiele wymagać któremu brakuje rytmu meczowego. Teraz równolegle odbywają się Mistrzostwa Polski Juniorów i właśnie Wisła z nich też nie może skorzystać. Jest to nie wątpliwie szansa dla Zagłębie które wlaczy o play-offs. Do końca rundy zasadniczej zostały 3 kolejki i każdy zdobyty punkt będzie dużo znaczył. Wisła mimo wszystko jest faworytem, ale myślę, że taka linia jest do obstawienia. http://obstawianie.com/pilka-reczna-vt62,275.htm#1742954 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:11 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchary Europejskie - Liga Mistrzów Spotkanie: PSG - Valencia Typ: Obie drużyny trafią bramkę Kurs: 1.70 Godz: 20:45 Bukmacher: Bwin Analiza: Spotkanie w ramach Ligi Mistrzów odbywające się w Paryżu będzie bardzo emocjonujące głównie ze względu na wynik pierwszego meczu. Valencia pojedzie do stolicy Francji nieco osłabiona, braki szczególnie dokuczają formacji defensywnej ‘nietoperzy’. Jednakże słabość tą w ostatnich spotkaniach wynagradzają koledzy grający na pozycjach ofensywnych. Można zauważyć, że w bardzo dobrej dyspozycji jest Jonas, który ostatnio często wpisuje się na listę strzelców. Valencia w dzisiejszym meczu zapewne zagra agresywnie ofensywną piłkę. Mają jeszcze o co walczyć - w pierwszym spotkaniu w końcówce spotkania Rami uratował honor gospodarzy i tchnął nadzieję w swój zespół. Przynajmniej jedna bramka dla Valencii? Wydaje się prawdopodobne, szczególnie po ostatnich spotkaniach, w których strzelają przynajmniej po dwa gole. Przechodząc do PSG już na początku muszę napisać, że nie zagra nowa ikona klubu, Zlatan Ibrahimovic, który w głupi sposób wyeliminował się z tego meczu, otrzymując czerwoną kartkę w końcówce ostatniego spotkania. PSG u siebie gra dobrze, mają bardzo dobrych zawodników i zdecydowanie widać, że z meczu na mecz coraz lepiej się prezentują. Dawno nie było spotkania na własnym boisku, w którym paryżanie nie trafili bramki. Te argumenty dają bardzo dużą nadzieję przed tym spotkaniem. Uważam, że typ BTS w tym meczu można śmiało wrzucić na kupon. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742962 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:12 ] 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcliverpool Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 EUROPA: Liga Mistrzów - Play Offy Juventus - Celtic 06.03.2013 20:45 Typ Celtic strzeli bramkę kurs 1.85 buk Sportingbet Analiza: Teoretycznie faworytem tego meczu jest Juventus Turyn.W poprzednim pojedynku między tymi zespołami Celtic grał bardzo dobrze, dużo szczęścia i kontrowersyjne decyzje sędziego praktycznie wyeliminowały Celtic z gry o ligę mistrzów.Mimo rezultatu z pierwszego meczu Celtic będzie miał w tym meczu dużą stawkę którą jest prestiż. Piłkarzom włoskiego klubu bardzo ciężko grało się w powietrzu, często byli zmuszeni faulować.Goście w lidze nie mają żadnego rywala, mają aż 16 punktów przewagi nad drugim Montherwell tak więc wszelkie siły mogą zostawić na mecz ligi Mistrzów.Juventus ma za sobą bardzo ciężki mecz na wyjeździe z Napoli zremisowanym 1-1.Sytuacja Starej Damy w lidze nie jest tak prosta jak u Celtów, ma zaledwie sześć punktów przewagi nad Napoli po za tym do walki o tytuł niespodziewanie przyłączył się coraz lepiej grający AC Milan. Szanse na awans Szkotów są niewielkie ale możliwe takie wyniki jak 1-4, 2-5 dają im awans.W 2010roku Celtic także spotkał się z Juventusem w lidze mistrzów gdzie wygrał 4-3, ten wynik pokazuje jak nieprzewidywalna jest determinacja szkotów.Jeszcze niedawno celtic był w stanie pokonać Barcelonę 2-1, uważam że jeszcze wszystko jest możliwe. Przewidywane składy: Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Marrone, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah, Matri, Quagliarella Celtic: Forster – Matthews, Wilson, Ambrose, Izaguirre, Wanyama, Ledley, Mulgrew, Forrest, Samaras, Hooper Sędzia główny: Firat Aydinus http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1742972 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:12 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esiek81 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, KOLUMBIA: Copa Postobon Spotkanie: Huila-Tolima Typ:2 Kurs:2.10 Buk:Bwin Godz:21:30 Puchar w Kolumbii nie jest zbyt prestiżową zdobyczą,więc kluby grające w nim wystawiają rezerwowe składy wzmocnione uzdolnioną młodzieżą.Tak samo stanie się w tym meczu,więc dlaczego postawić na gości.Tolima jest lepszym zespołem grającym w copa Libertadores,i na pewno ma lepszy skła d rezerwowy od tego który wystawi Hulia.Trzeba tez powiedzieć ,że gospodarze w zimie stracili dobrych zawodników pozyskujać o wiele słbszych i uzupełnili go o swoich juniorów.Moim zdaniem oczywiste jest ,że alternatywny zespół Tolimy jest lepszy od takiego samego Hulii. http://obstawianie.com/pozostale-ligi-amerykanskie-vt119688,25.htm#1742990 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:13 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar1990kow Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Islandia, Puchar Ligi Spotkanie: Akranes - Breidablik Typ: over 3, 3,5 bramek Kurs: 2,1 Bukmacher: Bet365 Godzina: 21:00 Analiza: Dziś wieczorem kolejny mecz islandzkiego pucharu ligi. W tym kraju o ww. puchar walczą ekipy z 1 i 2 ligi, podzielone na 3 grupy po 8 drużyn w każdej. Faworytem dzisiejszej potyczki są goście, którzy po 2 rozegranych meczach prowadzą w grupie 2. po dwóch wygranych z drużynami: Valur (2:0) oraz Akureyri (3:1) . Gospodarze natomiast z bilansem 1 zwycięstwo (z Vikingur Reykjavik 2:1) oraz 1 porażka ( z Valur 1:3) zajmują w tej samej grupie 4 pozycję. Nie trzeba nikogo przekonywać, że cała Liga Islandzka jest mega bramkostrzelna, bardzo często zdarzaja sie tu overy. W zeszłym tygodniu we wspomnianym Pucharze Ligi , w 4 rozgrywanych tego dnia spotkaniach , w kazdym było powyżej 3,5 bramek. W niedzielę w 3 rozgrywanych meczach padło 16 goli (oczywiście over 3,5 w każdym). Nie pozostaje nic innego jak liczyć na to, że i dziś będzie podobnie...faworyci Breidablik pewnie zainkasują kolejne 3 punkty, ale gospodarze nie sa chłopcami do bicia i z pewnością ustrzelą chociażby jedną bramkę. Na ostatnich 5 spotkań na własnym boisku aż w 4 strzelali conajmniej gola. Breidablik natomiast w ostatnich 5 meczach wyjazdowych strzelał conajmniej 2 bramki...właściwie tylko raz (z Fram 2:3) pozostałe 4 to wygrane (4:3 z Valur, 4:2 z Gridavik, 4:0 z KR Reykjavik oraz 3:2 z Keflavik). Jak widać strzelaja bardzo dużo i nie sprawia im kłopotu to czy grają u siebie czy na boisku rywala. Liczę na 3:1 lub 4:1 dla przyjezdnych. http://obstawianie.com/islandia-vt119657.htm#1742995 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:17 ] 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna – Niemcy Regionalliga Sudwest Spotkanie: Alzenau - Worms Typ: over 3.5 Kurs: 3.00 Bukmacher: Unibet Godz. 18:30 Analiza: Taki oto typ znalazłem sobie na dzisiejszy dzień. Rozgrywki w odległej lidze Niemieckiej. Początkowy start rundy wiosennej był ustalony na 24 lutego ale od tamtej pory niektóre zespoły opuściły nawet po trzy kolejki ze względu na aurę i taki przypadek spotkał ekipę dzisiejszych gospodarzy dla których dzisiejszy mecz będzie pierwszym w rundzie. Alzenau w tej chwili zamyka tabelę z dorobkiem szesnastu punktów wywalczonych w 19 spotkaniach. Jak do tej pory udało im się wygrać trzy spotkania, siedmiokrotnie remisować a pokonani schodzili dziewięciokrotnie. Strata do bezpiecznej pozycji jest niewielka wynosząca zaledwie trzy oczka. Ekipa ma zdecydowanie najsłabszą defensywę w lidze z liczbą 40 bramek straconych co daje średnio ponad dwie na mecz, po stronie trafień mają prawie połowę mniej bo 22. Na własnym boisku wyglądają pod tym względem najgorszej w lidze bilans 2-2-6, trzynaście bramek strzelonych (średnio ponad jedna na mecz) przy dwudziestu straconych (średnio równo dwa na mecze). Ekipie gości udało już się zainaugurować rundę wiosenna co będzie ich małym atutem w tym pojedynku. Worms też nie spisuje się rewelacyjnie w lidze 24 punkty zdobyte daje im w tej chwili trzynaste miejsce, pięć zwycięstw dziewięć remisów i sześć porażek. Bramki zdobyte 24 , stracone 28 oba wyniki przyzwoite. Co istotne dla typu to na wyjazdach strzelają i tracą częściej 13:15. W jedynym spotkaniu w tej rundzie przegrali 2:0 z liderem rozgrywek co było dobrym przetarciem czyli tego czego nie doświadczyli jeszcze gospodarze. Faworytem tutaj wydają się być goście ale tak naprawdę niewiadomą jest dyspozycja obu ekip dlatego spróbuje tutaj pograć na bramki które wydają mi się bardzo realne w tej konfrontacji a skłania mnie ku temu kilka powodów. Po pierwsze o gospodarzach pisałem że mają tragiczną obronę a dodatkowo klub w zimie opuściło trzech obrońców, walczą o utrzymanie i szczególnie u siebie powinni punkty zdobywać dlatego o ich zdobycz bramkową jestem spokojny. Drugi aspekt o którym też wspomniałem to brak rytmu meczowego co może sprzyjać błędom. Goście przed przerwą zimową zanotowali aż siedem spotkań underowych z rzędu rzadki wyczyn w niższych ligach w Niemczech, pierwsze spotkanie rundy wiosennej wydłużyło tylko tą serię i myślę że dziś już będzie przełamanie bo rywal wydaje się być idealny. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 2:2, dziś myślę że możliwa powtórka z rozrywki. http://obstawianie.com/2-liga-i-ligi-nizsze-vt119667,75.htm#1743001 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:17 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchary Europejskie - Liga Mistrzów Spotkanie: PSG-Valencia Typ: X2 Kurs: 1.85 Godz: 20:45 Bukmacher: Bet365 Analiza: Pierwszy mecz między tymi drużynami zakończył się wygraną psg 2:1.Dziś przed tym meczem gospodarze są w lepszej sytuacji ale goście na pewno będą walczyć . Ostatni mecz psg przegrało z reims 1-0 , valencia zremisowała 2-2 z levante .PSG bez: Meneza, Veratti’ego, Ibry, Valencia bez: Rami i Costy. Wielki plus na gości że nie będzie ibrahimovica. Moim zdaniem dziś valencia powinna minimum zremisować lub pokusić się o wygraną . Dlatego zabezpieczam się X2 po dobrym kursie. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,225.htm#1743006 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:19 ] 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna – Puchary Europejskie - Liga Mistrzów Spotkanie: PSG - Valencia Typ: over 3.5 Kurs: 3.25 Bukmacher: Bet365 Godz. 20:45 Analiza Dzisiaj o 20:45 dojdzie w Paryżu do rewanżowego spotkania 1/8 fazy Ligi Mistrzów pomiędzy PSG i Valenci. Na Parc des Princes w bardzo komfortowej sytuacji znajdować się będą gospodarze którzy wygrali na Estadio Mestalla 2-1 po bramkach Lavezziego oraz Pastore. Drużyna Valenci zdołała strzelić w 90 minucie bramke konktaktową i stworzyła sobie troche lepszą sytuacje przed rewanżem. PSG zagra dzisiaj bez swojego gwiazdora Zlatana Ibrahimovicia co moim zdaniem pozwoli rezerwowym graczom na pokazanie się. Zawieszonym graczem za kartki również jest Marco Verratti a Thiago Motta nadal jest kontuzjowany. Ekipa z Valenci zagra w niepełnym składzie. Zabraknie Ramiego i Ricardo Costy. Dzisiaj obstawiam na over 3,5 bramki gdyż spodziewam się otwartego i ofensywnego spotkania obu zespołów. Valencia pokazała że potrafi strzelać bramki w 3 ostatnich meczach w lidze hiszpańskiej zdobyli 6 bramek. Natomiast PSG w 3 ostatnich spotkaniach u siebie nie strzeliła mniej niż 2 bramki w meczu. Przewidywane składy: PSG: Sirigu – Maxwell, Thiago Silva, Alex, Jallet – Chantome, Matuidi, Lucas – Lavezzi, Gaimero, Menez Valencia: Guaita – Guardado, Mathieu, Ruiz, Pereira – Costa, Parejo, Feghouli, Banega, Jonas – Soldado Liczę na gole Soldado oraz Lavezziego i obstawiam wynik 2-2 http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1743059 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:19 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamen0 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2013 Dyscyplina: EUROPA: Liga Mistrzów - Play Offy Spotkanie:PSG - Valencia 06.03.2013 20:45 Typ: under 3.5 Kurs: 1.40 Bukmacher: Bwin Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w 1/8 finału Ligi Mistrzów PSG podejmie na własnym stadionie Valencie. W pierwszym meczu padł wynik 1:2 dla PSG dlatego są oni w bardzo odbrej sytuacji przed rewanżem. Nietstey stracili oni Zlatana Ibrahimovicia, który w bezmyślny sposób otrzymał czerwoną kartkę w niemal doliczonym czasie gry. W mojej opinii bez niego siął ofensywna gospdoarzy nie będzie już tak mocna i nie strzelą oni zbyt wielu bramek. Moim zdaniem dzisiejszy mecz będzie wyrównany i padnie w nim mało bramek. Gospdoarze postawią dziś zapewne na twardą defensywę oraz grę z kontrataku. Mój typ to remis 1:1, po dość ciekawym meczy i bramce Beckhama z rzutu wolnego z 29metrów http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1743068 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-09, 03:20 ] 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi