yaras Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2013 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esiek81 Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2013 Dyscyplina:Piłka nożna:AMERYKA PÓŁNOCNA I CENTRALNA: CONCACAF Liga Mistrzów - Play Offy 13.03.2013 03:00 Spptkanie:Seattle -Tigres Typ:1 Kurs:2.71 Buk:Pinnacle Sports Drużyna Tigres zlekceważyła rozgrywki i przyjechała na ten mecz w rezerwowym składzie:Jorge Díaz de León ( gk 0/0), Aaron Fernández ( gk 0/0), José Rivas (df 13/0), Alonso Zamora (df 2/0), Hugo Rodríguez (df 0/0 ), Manuel Viniegra (mf 15/1), Jesús Dueñas (mf 25/0), Elías Hernández (mf 19/2), Jonathan Bornstein (mf 2/0), Alan Pulido (att 16/3), Abraham Stringel (df 0/0), Alberto Acosta (mf 10/3), Taufic Guarch (att 4/0), Jorge Espericueta (mf 0/0), Josué Aguilar (mf 0/0) y Martín Reyes (df 0/0) W tym składzie jest tylko 2 zawodników z pierwszej jedenastki ,ale prawdopodobnie zaczną mecz na ławce rezerwowych,więc Tigres zagra samymi rezerwowymi.W pierwszy meczu rozgrywanem tydzień temu Tigres wygrało 1-0 ale zagrało w swoim najlepszym składzie.Myślę ,żeby jak najszybciej grać bo kursy ida mocno w dół. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-concacaf-vt123563.htm#1745057 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:06 ] 171 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodywilc Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2013 Bilans (trafione/podane): 6/12 Liczba pkt: 227 Dyscyplina: Hokej - USA: NHL Godz. : 00.30 Spotkanie: Florida Panthers - Tampa Bay Lighnight Typ: Steven Stamkos strzeli gola w reg time Kurs: 2.20 Bukmacher: Betsson Analiza: Zapowiada się na overowy mecz przynajmniej ze strony Tampy. Pantery sa chyba najsłabszą ekipą w stawce w dodatku źle przygotowaną do sezonu i chyba nikt tego nie ukrywa. W obronie to tam nawet cięzko powiedzec, żeby były dziury, bo obrony w ogóle nie ma. Jak narazie w 26 meczach stracili 98 bramek. Dzisiaj przyjeżdża głodna zwycięstw ekipa Tampy, która w przodzie ma bardzo wiele atutów i największą armate ligi - Stamkosa, który strzelił do tej pory 19 bramek w 25 spotkaniach. W ostatnich 5 meczach strzelił 5 bramek, strzelał np. bramki Bostonowi i Montrealowi, które mają świetne defensywy, a jak przyszedł overowy mecz ze słbo spisującymi się z tyłu pingwinami to strzelił 2 gole. Dzisiaj okazji powinien miec sporo z jego skutecznoscią spokojnie coś trafi. Ja nie widze tutaj obrony Panter, a jak Tampa ma nastrzelac te 3 minimum w mojej ocenie to Steven musi cos trafic. Ostatnio obu ekipom idzie słabo tylko że dla Panter to norma, dla Tampy niekoniecznie. dzis liczę na przełamanie tampy, a w tym powinien pomóc Steven strzelając przynajmniej jednego gola. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,50.htm#1745115 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:07 ] 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2013 13.03.2013 (01:00) Koszykówka - NBA Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs handi -12.5 Spurs Kurs: 2.55 Bet365 Kolejna moja analiza przeciwko Timberwolves. Ostatnio przegrali z Dallas Mavericks 100:77 zatem nie widzę nic szczególnego, żeby Spurs wygrali podobną różnicą. Obie ekipy walczą w Konferencji Zachodniej. Mimo braku Tonego Parkera Spurs grają bardzo dobrze ograli ostatnio Oklahome przez co obronili 1 miejsce. Podczas nieobecności francuza trzeba pochwalić grę Dannego Greena, Thiago Splittera i Kawhi Leonarda. Podczas spotkania z OKC, Spurs miało aż 25 asyst przy 16 OKC. Dodatkowo dobrze spisują się zmiennicy w Spursach, na 105 pkt zdobytych 36 rzucili zawodnicy z ławki. Co by tu napisać o Leśnych Wilkach.....??? W sumie jest bez zmian, dalej kontuzjowani są Love, Pekovic, Budinger, Kirilenko, Lee no i emeryt Roy. Znowu trener Minnesoty będzie miał do dyspozycji 9 zawodników. Jak do tej pory rozegrali oni najmniej spotkań w swojej konferencji...jeśli będą mieli dalej taką passe....a jakiejś poprawy z takim składem im nie wróże za pare kolejek spadną na ostatnie miejsce w konferencji. Podstawowa linia u buków to +-8.5, jednak patrząc realnie nie formę i kadrę obu zespołów, to podany przez mnie handi wydaje się na prawdę dobrym typkiem. http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,250.htm#1745153 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:08 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2013 Dyscyplina: Hokej,NHL Spotkanie:Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks(-1.5) Typ: 2 Kurs: 3.00 Bukmacher: Tobet 13.03.2013 00:05 Analiza: Hmm, sądzę że to już dość farta kurtek.Od pięciu spotkań są niepokonani.W tym w tych pięciu spotkaniach aż czterokrotnie wygrywali po dogrywkach w tym ostatnim spotkaniu także.Co za zespół remisowy.Ale jak to w NHLu bywa takie passy się kończą po jakimś czasie.Nie wierzę że będą ciągle tak grali i stawiam na to że dziś ich passa zakończy się z kretesem za sprawą orek.Goście od czterech spotkań bez zwycięstwa.Ostatnie spotkanie w którym myślałem ze się przełamią też im nie przyniosła zwycięstwa.Ale dziś sądzę że już żadnych niespodzianek nie będzie i wyjadą z Columbus z kompletem punktów oraz zleją ich niemiłosiernie.Dość będzie z ich strony takich dziwnych spotkań na remis.Może w ostatnich spotkaniach Orki z Kurtkami nie wypadały za ciekawie ale dziś sądzę że nie dadzą im żadnych szans i wyjda zwycięsko z tej potyczki.Są mocnym zespołem więc taka zła passa nie powinna trwac długo.Mam nadzieję że zakończy się dziś w nocy.W sumie w NHL jest all możliwe ja jednak pozostaje przy tym ze dziś noc będzie należała w Columbus do Vancouver Canucks! http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,75.htm#1745191 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:09 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2013 Dyscyplina: Koszykówka (NBA) Mecz: Orlando Magic – Los Angeles Lakers Typ: Los Angeles Lakers (-13,5 handicap) Kurs: 3,00 Bukmacher: WilliamHill Data: 13.03.2013 godz: 00:05 Analiza: Nie walczące już o nic Orlando podejmie wciąż desperacko próbujących dostać się do play-off Lakersów. Forma gości ostatnio mocno się poprawiła – z ostatnich 10 spotkań wygrali aż 8 i wciąż są w grze o play-offy. Aby osiągnąć ten cel na pewno nie mogą pozwolić sobie na potknięcie z jedną z najsłabszych ekip ligi, jaką jest Orlando Magic. Gospodarze grają w kratkę, ale we własnej hali przydarzyło im się w ostatnich dniach kilka naprawdę kompromitujących porażek: 86:115 z Indianą, 82:108 z Memphis, 101:125 z Sacramento czy 94:118 z Cleveland. Kiedy liderzy zespołu nie mają swojego dnia to nie ma już recepty na przyzwoity występ i kończy się to wysoką porażką. Lakersi poprawili ostatnio defensywę, a że wciąż mają spory potencjał w ofensywie myślę że stać ich na wysokie pokonanie Orlando, nawiązanie do wyników które przedstawiłem powyżej i pokrycie nawet takiego dość wysokiego handicapu. http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,250.htm#1745196 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:11 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek000 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Hokej na lidzie - Czechy Mecz: Sparta Praha - Trinec Typ: Sparta Praga (-1,5 handicap) Kurs: 2,75 Bukmacher: Unibet Data: 13.03.2013 godz: 18:30 Analiza: To już czwarty mecz w play offach w lidze Czeskiej, w jednym z ćwierćfinałów grają Sparta Praga i Trinec, po trzech meczach dwóchw Trincu i jednym w Pradze prowadzą dzisiejsi goście 2:1, którzy wczoraj tu wygrali 4:3, dziś by Sparta zachować racjonalne szanse na awans do półfinału musi wygrać, ale z pewnością nie bedzie to łatwe zadanie, bo z Tryncem gra nim się u siebie ciężko. Sparta wygrała zaledwie 4 razy, padło pięć remisów i 8 razy wygrywali goście, jednak play offy mają swoje prawa. Dodam tylko że w sezonie regularnym oba kluby zdobyły tyle samo punktów. Dziś zaryzykuje i postawie na zwycięstwo gospodarzy minimum dwoma bramkami, dlatego że Sparta napewno bedzie chciała prowdzić gre w tym spotkaniu, a Trynen może mocno ryzykować odkrywając się w tyle. http://obstawianie.com/liga-czeska-2012-2013-vt123406,25.htm#1745285 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:12 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina- Piłka nożna, LM Spotkanie- Bayern v Arsenal Typ- Powyżej 2.5 bramki oraz Powyżej 6 kartek Kurs- 7.50 WilliamHill Godz 20:45 Już uzasadniam. Typ swój opieram głównie na podstawie statystyk z ostatniego spotkania oraz z wagi tego spotkania. Zacznijmy od ostatniego spotkania, z którego statystyki potwierdzają ten typ. Wynik: 3:1, Kartki: 8. Zarówno linia na bramki, jak i kartki pokryta z nawiązką. W tym meczu spodziewam sie jeszcze większej walki, niż w poprzednim. Szczególnie ze strony Arsenalu, który na pewno będzie starał sie o awans, pomimo, że są już praktycznie skazani na porażkę. Nie pozostaje jednak im nic innego jak zagrac otwartą piłke i od samego początku atakować, co przy twardej obronie Bayernu może skończyc się kilkoma kartkami dla Bayernu. Dużą szansę widzę też na kartki ze strony Arsenalu. Bayern zapewne nastawi sie na kontry, co powinn o tylko sprzyjać ostrym interwencją piłkarzy Arsenalu celem ich zatrzymania. Kolejne staty na których opieram swój typ na kartki ! W 5 ostatnich spotkaniach Arsenalu w tej edycji LM padło średnio 5,8 kartek, natomiast w 5 ostatnich meczach bayernu aż 7,8 !! Jeszcze co do sędziego. Sędzia z Czech - Pavel Kralovec. Ma średnia żółtych kartek w tej edycji LM 4,25, ale zaniża ją zdecydowanie mecz Real Madrid - Ajax, w którym pokazał tylko 2 żółte kartoniki, był to jednak mecz bez historii, gładko wygrany przez królewskich i brakowało w nim zacietej gry. Co do bramek, to myslę, że ta linia spokojnie powinna być pokryta. Bayern na swoim terenie rzadko schodzi poniżej 2 bramek, a Arsenalowi 1 spokojnie powinna wpaść. Także gorąco polecam. Mimo, że typ ryzykowny, po takim kursie grzechem było by tak nie zagrać http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1745298 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:12 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 FC Bayern München - Arsenal FC godz. 20:45 typ: Bayern Monachium i Obie strzelą kurs: 2,50 Buk: William Hill Dziś w Monachium dojdzie do rewanżowego spotkania pomiędzy Bayernem a Arsenalem,przypomnijmy,że w pierwszym spotkaniu wygrali Bawarczycy 3-1 i już jedną nogą są dalej. Jednak jak wiemy futbol jest nieobliczalny. Nie daję większych szans Londyńczykom jednak nie stawiam ich na straconej pozycji. Myślę,że stać ich na strzelenie gola w tym spotkaniu,nie mają nic do stracenia,muszą atakować. Jednak wiemy w jakiej dyspozycji jest Bayern praktycznie już wygrana w Bundeslidze,półfinał pucharu Niemiec i praktycznie ten sam etap w Lidze Mistrzów. Bayern namęczył się strasznie w weekend , w spotkaniu z Fortuną Dusseldorf wygrywając w końcówce 3-2 dwukrotnie odrabiają straty. Dlatego dzisiaj liczę na podobną sytuację ,Arsenal musi strzelić gola, jednak silniejszy Bayern nie da za wygraną. Myślę,że to ciekawa kombinacja i jak najbardziej do postawienia,sam zagrałem podobną ( Bayern i over 2,5) . W drużynie gospodarzy z powodu kontuzji zabraknie Holgera Badstubera, który ten sezon ma już z głowy. Mało prawdopodobny jest występ Francka Ribery. Francuz od paru dni skarży się na uraz kostki. Z powodu czerwonej kartki drugi mecz będzie pauzował Jerome Boateng. Za uzbierane żółte kartoniki z trybun najbliższe spotkanie poogląda Bastian Schweinsteiger. Sytuacja kadrowa przyjezdnych ze stolicy Anglii także nie jest najlepsza. Według ostatnich doniesień do Monachium nie udał się Wojciech Szczęsny. Podobno trener Arsenalu planuje dać szansę innemu bramkarzowi. Kontuzja kolana wyeliminowała ze składu gości Bacary’ego Sagnę. Do Francuza dołączył inny boczny obrońca – Kierran Gibbs. Anglik narzeka na uraz uda. Przez kontuzję łydki nie zagra Abu Diaby. Bardzo poważnym osłabieniem Londyńczyków jest przede wszystkim kontuzja Jacka Wilshere. Młody Anglik znów ma problemy z kostką. Do tego wysokiego pod znakiem zapytania stoi występ Lukasa Podolskiego. Myślę,że pomimo tych absencji kadra Bayernu jest tak szeroka i na wyrównanym poziomie,że pozwoli to podopiecznym Juppa Heynckesa wygrać dzisiejsze spotkanie. Mój typ 2-1,3-1. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1745313 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-16, 19:13 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Bilans: 5/5 +371 Dyscyplina: Hokej - SŁOWACJA: Extraliga, godz. 18.00 Spotkanie: Dukla Trencin - HK Nitra Typ: under 5,5 Kurs: 1.65 Bukmacher: Bet365 Analiza: Zakład na under 5,5 gola w spotkaniu nr 4 w 1/4 finału ligi słowackiej wydaje mi się dobrą opcją. Akurat w meczu tych ekip bardzo prawdopodobny. Na dzisiaj gospodarze stoją nad przepaścią, bo porażka w tym meczu eliminuje ich z rywalizacji w tym sezonie już po pierwszej rundzie playoff. Z Nitrą przegrali na wyjeździe 0:2 i 1:2 a wczoraj u siebie 0:4. Wydaje się, że i dzisiaj nie będzie ostrego strzelania. Gospodarze jak widać nie mają żadnych opcji w ofensywie. Bramkarz Nitry Laco (2,67GAA w sezonie zasadniczym) widać jest nie do pokonania. W 3 grach z Duklą wybronił (30, 27 i 24 strzały). U gospodarzy do tej pory bronił Nagy, w 3 grach puścił 7 goli (w pierwszym meczu 1 gol był do pustej bramki). Patrząc na sezon zasadniczy i playoffy to na 9 gier między tymi zespołami tylko 2 spotkania kończyły się overami. Były to 2 pierwsze mecze sezonu (6:3 i 3:3). Według mnie to bardzo ważny mecz, szczególnie dla gospodarzy. Nie ma mowy o otwartej grze, dodatkowo głupio stracona bramka może decydować o porażce. Stawiam tutaj na under bramkowy. http://obstawianie.com/liga-slowacka-2012-2013-vt123499.htm#1745353 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:55 ] 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Tenis, ATP Indian Wells Spotkanie: Kevin Anderson vs Gilles Simon Typ: Kevin Anderson 2:0 Kurs: 2.10 Bukmacher: Unibet Godzina: 19:00 Analiza: 1/8 finału bardzo prestiżowego turnieju Indian Wells.Ja wybieram typ na dokładny wynik w stronę Kevina i myślę że się nie zawiodę.Reprezentant RPA gra tutaj po prostu jak z nut.W pierwszym meczu pokonał Victora Hanescu co chyba nie było wielką niespodzianką.Potem jednak trafił na dużo lepszego rywala a mianowicie Davida Ferrera i choć był skazywany na porażkę to jednak po świetnym meczu wygrał 2:1.W meczu 1/16 po prostu rozbił Jarrko Nieminena i tym samym awansował do dalszej fazy gdzie dzisiaj zagra z Francuzem Simonem.Gilles w tym turnieju gra średni tenis o czym świadczą wyniki.W 2 rozegranych meczach rozegrał dwie 3-setówki mimo iż rywale nie byli z najwyższej półki a takiej na pewno jest Anderson.Pokonanie Paire oraz Lorenziego można było zakładać w ciemno jednak teraz wydaje mi się że będzie to koniec przygody tego tenisisty w tym turnieju.Trafia on bowiem na zawodnika którego ja widzę w roli faworyta do półfinału.Kevin gra tutaj swój najlepszy tenis.Oglądając jego mecz z Nieminenem na pewno nie można było odczuwać różnicy między nim a zawodnikami takimi jak Federer,Djokovic czy też Murray.Simon ma bardzo niestabilny serwis co pokazał jego mecz z Paire gdzie bez żadnego asa zaserwował 8 podwójnych błędów co o czymś świadczy.Anderson też nie gra jakiegoś zabójczego serwisu jednak potrafi sobie ułożyć akcję podaniem i często szybko kończy wymiany przy swoim serwisie.To co rzuca się w oczy to skuteczność wygranych piłek przez Kevina po 1 serwisie.W ostatnim meczu z Nieminenem miał w tej statystyce 96% skuteczności co jest rewelacyjnym wynikiem.Jak dla mnie to Kevin zamelduje się w kolejnej fazie turnieju i dziś bez problemu pokona swojego bardziej utytułowanego rywala. http://obstawianie.com/atp-indian-wells-wta-indian-wells-vt124774.htm#1745398 Proszę o usunięcie poprzedniego posta gdyż zapomniałem podać link. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:56 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomOlej Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 ANGLIA: Puchar FA [13.03.2013 20:30] Spotkanie: Blackburn - Millwall Typ: 2 DNB Kurs: 2.55 Buk: Bwin Ostatnimi czasy boje się zaryzykować w końcu nie ma się co dziwić moje analizy zawodzą Powiedziałbym że dzisiejszy typ jest pewny jak śmierć. W ramach rozgrywek FA Cup zmierzą się dzisiaj dwie drużyny na co dzień grające w Championship do tego sąsiadują w tabeli (16 i 17 miejsce). Formą nie zachwycają oba zespoły, gdyby nie informacje o brakach w składach trudno było by wyłonić faworyta w tym spotkaniu. Przyglądając się liście nieobecnych jestem zdania że to Millwall jest dziś zdecydowanym faworytem. Zaraz przybliżę wam tą listę : Henley (O 15-0), Kazim-Richards (N 23-3), Williamson (P 1-0), Olsson (O 28-0), Etuhu (P 20-1), Stewart (P 2-0), Jones (P 2-1) oraz niepewni występu są: Orr (O 7-0), Bentley (P 4-0). Zaś co do Millwall to nie zagrają tylko: Henry (P 29-5), Woolford (P 9-1), Robinson (O 3-0). W pierwszym meczu który zakończył się wynikiem 0-0 zdecydowanie stroną dominującą był Millwall który oddał aż 15 strzałów zać Blackburn tylko 4. Do dzisiejszego meczu zespoły przystąpią w podobnych składach wiec liczę że dziś Millwall zdoła w końcu pokonać bramkarza Blackburn. http://obstawianie.com/fa-cup-vt121401.htm#1745417 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:57 ] 155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina - Piłka nożna Austria Bundesliga Spotkanie - Trenkwalder Admira : Red Bull Salzburg ( 2013.03.13 godz. 18:30 ) Typ - powyżej 4,5 gola Kurs - 5.00 Buk - Bet365 Analiza : Na dziś wybrałem spotkanie w Austriackiej Bundeslidze pomiędzy Trenkwalder Admira a Red Bull Salzburg , gospodarze na dziś to ostatnia drużyna Austriackiej Bundesligi z dorobkiem zaledwie 20 pkt na koncie no ale ciągle mają szanse aby pozostać w Bundeslidze bo ich strata do bezpiecznego 9 miejsca to zaledwie 1 pkt , jednak jest mały problem otóż Admira w ostatnich 5 kolejkach zaliczyła 1 zwycięstwo i aż 4 porażki jakby tego było mało to w tych 5 meczach piłkarze zdobyli zaledwie 4 gole tracąc aż 11 , dzisiaj podejmują jednak wicelidera który dotychczas w 24 kolejkach zdobył 57 bramek tracąc 27 a w ostatnich 5 meczach ich bilans bramkowy to 17:7 no i jak już jesteśmy przy tych bramkach to w dwóch meczach w tym sezonie w ich bezpośrednich spotkaniach padły następujace wyniki najpierw na Admirze wynik 4:4 w rewanżu w Salzburgu 5:0 dla aktualnego mistrza Austrii dlatego nie pozostaje mi nic innego aby zaryzykować iż dzisiaj zobaczymy sporo goli po cichu liczę może na 4:1 dla gości . http://obstawianie.com/austria-vt119692,25.htm#1745422 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:57 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fredi88 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina - Piłka nożna Remes Puchar Polski Spotkanie - Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin ( 2013.03.13 godz. 18:30 ) Typ - 1 Kurs - 2,6 Buk - Bet365 Analiza : Atut własnego boiska oraz paru młodych ambitnych piłkarzy przemawia moim zdaniem na korzyść Ruchu bilety sprzedawane na Puchar polski przy ulicy Cichej w promocyjnej cenie 5zł przyciągną wielu sympatyków Niebieskich którzy będą dla nich 12 zawodnikiem. Statystyki przemawiają na korzyść gospodarzy 5-5-3. Dla niebieskich PP jest bardzo ważny po zeszło rocznym Vice mistrzostwie polski przy obecnym stanie ligowym Ruchu na cichej jest wielki niedosyt z zajmowanej pozycji dla tego ostatnią nadzieją ruchu na jakieś osłodzenie atmosfery jest właśnie PP w którym w ubiegłych latach również dochodzili do wysokich lokat a dwu krotnie do finału. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:58 ] 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina.Piłka Nożna - Polska - Puchar Polski Spotkanie.Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin Typ.obie druzyny strzela gola Kurs.1,81 Bukmacher.Betsson Data.13.03.2013 g.18.30 Analiza. Dzisiaj rewnzowe spoptkanie Pucharu Polski pomiedzy zespolami Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin.W pierwszym spotkaniu padl wynik 2-2,a wiec goscie chcac dalej awansowac musza dzisiaj strzelic gola...a gdy sie im to uda to mecz sie otworzy i gospodarze takze rusza do atakow.Taki jest moj scenariusz na ten mecz...A oto kilka innych argumentow za takim typem...Ruch od trzech spotkan w kazdym meczu strzela gole,Zaglebie natomiast czyni to w ostatnich czterech meczach...Po drugie za typem przemawia historia spotkan... 27/02/13 PP Zagłębie L. - Ruch Chorzów 2:2 22/09/12 EKST Ruch Chorzów - Zagłębie L. 2:1 10/03/12 EKST Zagłębie L. - Ruch Chorzów 1:1 09/09/11 EKST Ruch Chorzów - Zagłębie L. 2:1 10/03/12 EKST Zagłębie L. - Ruch Chorzów 1:1 09/09/11 EKST Ruch Chorzów - Zagłębie L. 2:1 06/05/11 EKST Ruch Chorzów - Zagłębie L. 2:2 I tak na ostatnie 7 meczy pomiedzy tymi zespolami,za kazdym razem notowalismy strzelenie bramki przez oba zespoly,co dobrze wrozy na dzisiejszy typ.I tak jak juz wspomnialem Zaglebie nie ma nic do stracenia bo na chwile obecna sa w srodku tabeli i maja bezpieczna przewage nad strefa spadkowa i Puchar Polski to dla nich priorytet na chwile obecna dlatego licze,ze powalcza dzisiaj o awans.To raczej gospodarze moga kalkulowac bo sa na trzecim miejscu od konca w tabeli...Mysle,jednak,ze dzisiaj zobaczymy poodobne widowisko co w pierwszym meczu i historia sie powtorzy i oba zespoly beda dzisiaj sie cieszys ze strzelenia goli.Polecam. http://obstawianie.com/puchar-polski-vt119637,75.htm#1745474 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 11:59 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bmw00 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna (FA Cup) Mecz: Blackburn - Millwall Typ: X2 Kurs: 1,72 Bukmacher: Bwin Data: 13.03.13 r. godz: 20:30 Analiza: Pierwszy meczy zakończył się wynikiem 0-0 , na pewno nie cieszyli się gospodarze z tego wyniku . Porównuje statystyki z poprzedniego meczu . Millwall 48% Posiadanie piłki 52% Blackburn 15 Sytuacje bramkowe 4 5 Strzały na bramkę 1 10 Strzały niecelne 3 0 Interwencje bramkarzy 3 Millwall o dał aż 15 strzałów na bramkę tylko 5 celnych aż 10 nie celnych dostali nauczkę dziś będą bardziej skuteczni.Dziś gram x2 po naprawdę dobrym kursie 1.72 u innych buków . Goście moim zdaniem wyciągną z tego meczu chociaż remis i typ wejdzie . http://obstawianie.com/fa-cup-vt121401.htm#1745494 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 12:00 ] 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin985 Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów godz 20:45 CF Malaga - FC Porto TYP: over 2 KURS: 1,70 BUK: Pinnacle Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 rozpoczną się ostatnie dwa mecze które zadecydują o awansie do ćwierćfinałów. Ja wybrałem mecz pomiędzy Malagą a zespołem Porto. W tym meczu jeszcze wszystko jest możliwe ponieważ Porto na własnym terenie wygrało skromnie 1:0. Malaga w tym meczu będzie atakować ale czy im się uda. J Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 4 pozycji z dorobkiem 44 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 14 meczy w których to 7 meczy wygrali, 4 mecze zremisowali i 3 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 27 goli i stracili 14 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 13 meczy w których to 5 meczy wygrali, 4 mecze zremisowali i 4 przegrali. Strzelili oni w tych meczach 11 goli i tyle samo bramek stracili. A więc jak widać źle nie grają. Ostatni mecz w lidze rozegrali oni z Valladolid i zremisowali tamten mecz 1:1. Ostatni mecz na własnym stadionie rozegrali z zespołem Atletico Madryt i bezbramkowo tamto spotkanie zremisowali. Natomiast goście tego meczu w lidze Portugalskiej znajdują się na 2 pozycji z dorobkiem 56 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 12 meczy w których to 11 meczy wygrali i 1 mecz zremisowali. Strzelili oni w tych meczach 31 bramek i stracili 3 bramki. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie 10 meczy w których to 6 meczy wygrali i 4 mecze zremisowali. Ostatni mecz rozegrali z zespołem Estoril i wygrali oni 2:0. Ostatni mecz wyjazdowy rozegrali ze Sportingiem i bezbramkowo zremisowali tamto spotkanie. Moim zdaniem ten mecz zakończy się remisem a dla graczy którzy nie lubią ryzykować niech dadzą remis z podpórką np.: 1X albo można dać over 2 ponieważ w tym meczu może paść tyle goli http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1745513 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 12:00 ] zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GolkeeperSuczi Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów 13.03.2013 20:45 CF Malaga - FC Porto TYP: Remis KURS: 3.30 BUK: Pinnacle Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 rozpoczną się ciekawie zapowiadające się spotkanie w rewanżowym meczu 1/8 piłkarskiej ligi mistrzów. Hiszpania ma już dwie drużyny w najlepszej ósemce, Barcelona odrobiła straty z Mediolanu, pewnie wygrywając u siebie 4:0 i w całym dwumeczu 4:2 a Real Madryt również w drugim meczu zdołał wygrać, królewskim przyszło mierzyć się z Manchesterem Utd, którego w dwu meczu zdołał ograć w stosunku 3:2. Czy dziś Malaga dołączy do tej dwójki ? O to będzie niezwykle ciężko, gdyż w pierwszym meczu Malaga nie zagrała wielkiego futbolu i przegrała w Portugalii 1:0. W dzisiejszym meczu stawiam zdecydowanie na remis. Nie widzę w tym meczu faworyta, co na pewno sprzyja mojemu typowi. Kurs 3.30 na pewno zachęca. Porto u siebie przeważało, gdzie u siebie w 1 meczu miało 11 rożnych.W pierwszym spotkaniu absolutna dominacja FC Porto. Malaga oddała w całym meczu tylko 1 strzał. Poza tym piłkarze Malagi od meczu z Porto zdobyli tylko 2 punkty i tych meczy nie grali rewelacyjnie nie sądze by Malaga sie przełamała. Tak więc dziś, opytmalnie widzę remis! Zapraszam na spotkanie, które rozpocznie się już za 15 minut na popularnej eNce. http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1745538 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 12:00 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Europejskie puchary - Liga Mistrzów Spotkanie: Malaga - FC Porto Typ: Isco strzeli bramkę Kurs: 3.45 Godz: 20:45 Bukmacher: Betsafe Analiza: W jednym z z dzisiejszych dwóch spotkań rozgrywanych w ramach Ligi Mistrzów w hiszpańskiej Maladze gospodarze podejmą FC Porto. Pierwsze spotkanie zakończyło się przewagą FC Porto, jednakże zwycięstwo 1-0 nie daje pewności awansu. Dzisiaj piłkarze z andaluzji staną przed szansą na odrobienie strat i awansu do kolejnej rundy. W tym meczu Malaga z pewnością wierzy w jednego ze swoich świetnych pomocników - Isco. Ten młody jak na piłkarza zawodnik ma świetny sezon, strzela sporo bramek i wypracowywuje dużą przewagę dla swojej drużyny. Został obdarzony dużym zaufaniem przez trenera i swoich kolegów z zespołu - jest wykonawcą rzutów karnych, kiedy u swojego boku ma sporo bardziej doświadczonych zawodników. Isco, który dostał nagrodę za odkrycie ligi hiszpańskiej dzisiaj będzie mógł zdobyć swoją trzecią bramkę w Lidze Mistrzów i zapewnić awans swojej drużynie. Profil gracza: http://www.malagacf.com/es/malaga/plantilla/isco/191/440 http://obstawianie.com/liga-mistrzow-2012-2013-vt123219,250.htm#1745541 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-03-18, 12:01 ] 245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi