mar1990kow Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2013 Kasa za wypełnianie ankiet. Wreszcie jakaś normalna stronka. Wymagana podstawowa znajomośc angielskiego bądź odpalony tłumacz google 25 $ za każdą zaproszoną osobę. Są wypłacalni bo moja koleżanka z pracy niecały tydzień temu ponad 200 $ wypłaciła. Minimum do wypłaty (na paypal - trzeba mieć tam konto) 15 $. Dobra opcja . Link http://paidviewpoint.com/?r=3cjvqz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 23 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2013 ja kiedyś zainstalowalem z nudów 20surf dollar i po 2 latach uzbierałem 20$ a kasa jeszcze niedoszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar1990kow Napisano 23 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2013 miałem podobne doświadczenia do tej pory ale ta stronka fajna i za darmo , nie widzę przeszkód żeby probować , będzie na taśmy hajs zarejestrujcie się chociaż w 4 osoby 100 $ dostanę , zlece wypłate i zobaczymy czy wypłacalni są (ale rzeczywiście koleżanka dostała, 24 h po zleceniu kasa na koncie była) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi