Gość luko20 Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2013 Witam. Otóż jestem zielony w tym systemie i mam kilka pytań odnośnie niego Pierwsza sytuacja - stawiam taki kupon imageshack us/photo/my-images/197/kupon1 jpg/ Jeśli postawie np 4z8 to place tylko za kombinacje do tego poziomu a jak wejdzie np 5 meczy to zysk sie nie powieksza ? Druga sytuacja imageshack us/photo/my-images/560/kupon2 jpg Stawiam 8z8 i już przy 3 trafionych meczach stawka mi sie zwraca i nieinwestujac wiecej mam szanse na wygranie prawie 2x wiekszej kwoty. Tak to powinno dzialac? Bo jesli tak to jaki jest sens stawiac 7z8 i nizej miedzy imageshack i us oraz kupon1/kupon2 i jpg trzeba wstawic kropke bo mi linkow nie chcialo wstawic (potrzebuje odpowiedzi na szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuder14 Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2014 Przy Twoim 4z8 powinno Ci się zwrócić a przy 5z8 na bank juz zarobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi