Skocz do zawartości

Matura z j. polskiego

mlody113a

Rekomendowane odpowiedzi

Swoja droga to co to za matura teraz. Wykuć opowiadanie na pamięć i z głowy. Dawniej to sie człowiek opisał tych ściąg jak poj***ny %-)

Jeszcze niech wprowadzą to samo na matmie. Dwa miesiące przed egz. podać zadania i średnia bedzie najwyższa w Europie. A dla ministra edukacji 40tys. nagrody :fp:

Gość Profesor10
Swoja droga to co to za matura teraz. Wykuć opowiadanie na pamięć i z głowy. Dawniej to sie człowiek opisał tych ściąg jak poj***ny %-)

Jeszcze niech wprowadzą to samo na matmie. Dwa miesiące przed egz. podać zadania i średnia bedzie najwyższa w Europie. A dla ministra edukacji 40tys. nagrody :fp:

Przecież podają zadania %-) Prawie zawsze są te same, trochę tam może zmieniają %-) Zresztą poziom trudności tych zadań nie jest jakiś wysoki, delcie wystarczy, że ktoś potrafi liczyć i wyciuła 30% %-)

Wracając do pracy z polaka, też miałem ten temat %-) Jak chcecie to mogę wam nawet napisać na jaki tam temat chcecie, pisałem trochę tego %-)

Gość Profesor10

Ja mogę sprzedać wam jeszcze wszystkie zeszyty z lo klasy 1-3 %-) Polecam, zajebiste notatki :smiech: