mlody113a Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2013 Nie było takiego tematu Ale gdyby ktoś miał temat "Motywy fantastyczne w literaturze" to proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2013 Swoja droga to co to za matura teraz. Wykuć opowiadanie na pamięć i z głowy. Dawniej to sie człowiek opisał tych ściąg jak poj***ny Jeszcze niech wprowadzą to samo na matmie. Dwa miesiące przed egz. podać zadania i średnia bedzie najwyższa w Europie. A dla ministra edukacji 40tys. nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2013 Swoja droga to co to za matura teraz. Wykuć opowiadanie na pamięć i z głowy. Dawniej to sie człowiek opisał tych ściąg jak poj***ny Jeszcze niech wprowadzą to samo na matmie. Dwa miesiące przed egz. podać zadania i średnia bedzie najwyższa w Europie. A dla ministra edukacji 40tys. nagrody Przecież podają zadania Prawie zawsze są te same, trochę tam może zmieniają Zresztą poziom trudności tych zadań nie jest jakiś wysoki, delcie wystarczy, że ktoś potrafi liczyć i wyciuła 30% Wracając do pracy z polaka, też miałem ten temat Jak chcecie to mogę wam nawet napisać na jaki tam temat chcecie, pisałem trochę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2013 Ja mam do sprzedania temat: Motyw ogrodu na podstawie utworów literackich Lic też mogę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2013 Ja mogę sprzedać wam jeszcze wszystkie zeszyty z lo klasy 1-3 Polecam, zajebiste notatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi