Skocz do zawartości

Typy na dzień 22.02.2013

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

a

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

• 3 weeks later...

Gość alvaro

22.02.13 / 20:45

Piłka nożna, Ekstraklasa

Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk

Typ: 2

Kurs: 2,85

Buk: Expekt

Nie bede się rozpisywał, argumenty za powyższym typem zna każdy kto śledził zimowe okienko transferowe. Polonia się sypie w całej rozciągłości, świetna runda jesienna, ale na wiosnę raczej nie ma szans na utrzymanie się w czołówce bo nawet miejsce w TOP5 można chyba rozpatrywać w kategoriach cudu patrząc co się dzieje przy Konwiktorskiej. Na chwilę obecną z klubem pożegnali się: Marcin Baszczyński (Ruch Chorzów), Tomasz Brzyski i Wladimer Dwaliszwili (obaj Legia Warszawa) Łukasz Teodorczyk (Lech Poznań) i Dorde Cotra (jeszcze nie wiadomo gdzie pójdzie, kontrakt rozwiązany za porozumieniem stron). 5 zawodników i cała 5 to byli gracze podstawowego składu. I efekt jest taki, że u Czarnych Koszul nie ma teraz ani obrony ani ataku, nie wiem jak tu myśleć o dobrych wynikach przy takich ubytkach kadrowych, zwłaszcza, że atmosfera w klubie jest fatalna bo prezes Król ma problemy z wywiązywaniem się ze zobowiązań finansowych względem zawodników. W takim układzie trudno o motywację do walki w każdym kolejnym meczu gdy trzeba się prosić o zaległą wypłatę sprzed miesiąca czy nawet dwóch. Pierwszy mecz rundy wiosennej zweryfikuje na co będzie stać Polonie w obecnym składzie personalnym i z wszystkimi problemami z jakimi boryka się klub. Dlatego dziwią mnie tak wysokie kursy na zwycięstwo Lechii w Warszawie, która co ciekawe jest wiceliderem ligi jeśli chodzi o bilans meczów wyjazdowych (5-1-2). W Gdańsku ekipa w tym sezonie w miarę solidna, o TOP5 powinni walczyć. Lechia wie o problemach Polonii dlatego przy Konwiktorskiej na pewno nie będą się murować, tylko ruszą do zdecydowanych ataków. Bo przed kim mają się bronić? Napastników w Polonii na poziomie już nie ma, obrońców także. 3 punkty Lechii są w takich okolicznościach niemalże obowiązkiem.

http://obstawianie.com/ekstraklasa-2012-2013-vt123287,150.htm#1738447

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:45 ]

:minus: 150

Dyscyplina: Hokej,AHL

Spotkanie: Lake Erie Monsters(-1.5) - Milwaukee Admirals

Typ: 1

Kurs: 3.30

Bukmacher: Bet365

22.02.2013 01:00

Analiza:

Czekam czekam i doczekać się nie mogę na tą wygraną w końcu Lake Erie. Od ośmiu spotkań bez wygranego spotkania więc jestem już troszkę w szoku ze to tyle to trwa z tym przerwaniem czarnej passy.wygrali bezpośrednio szesnaście spotkań co jest tylko o jeden mniej od dzisiejszych przeciwników.No a teraz mają tą czarną serię więc statystyk sobie nie poprawiają.W każdym razie w tabeli zajmują o trzy pozycję lepiej niż Admirals. Admirals słabiej grają na wyjazdach więc dziś myślę że mnie nie zaskoczą i przegrają te spotkanie.Sądzę że w końcu Lake się obudzą i rozbiją w puch przyjezdnych.No może w ostatnich spotkaniach tego nie pokazywali ale w końcu muszą przerwać tą fatalną passę i liczę na to że nastąpi to właśnie dziś.

http://obstawianie.com/usa-ahl-vt123699,25.htm#1738905

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:47 ]

:plus: 230

Dyscyplina: Hokej USA NHL 01.00

Spotkanie: Philadelphia Flyers - Florida Panthers

Typ: Philadelphia Flyers 60`

Kurs: 2.21

Bukmacher: PinnacleSports

Dziwne rzeczy dzieją się z kursami na ten mecz. Rano były mniej więcej wystawione na 2.00, potem doszły do ok 2.20 u niektórych bukuów, a potem u niektóych znowu spadły. Niektóre zaś w ogóle ich nie dotykały i zostawiły jak było. Nie wiem co jest powodem takiego niezdecydowania, ale w mojej ocenie wszystko dzisiaj wskazuje na gospodarzy oprócz tego, ąe grają b2b. Jakie sa fakty? Florida to słaby team, który nie został odpowiednio przydotowany do sezonu o czym sie wiele mówi. Obrona to totalne dno, goalie w niczym nie pomagają, nie ma ani ustawienia, ani konsekwencji, ani jakości w defensywie. Ostatnio seria przegranych meczy w liczbie 5. Dzisiaj kompletnie nie widzę przełamania. Do słabej obrony dostosował się atak i ze strzelaniem mają spore problemy. Punktują rzadko i głównie u siebie. W innej sytuacji sa Lotnicy. Słaba pozycja jak na tą drużynę bierze się z trudnego dosyc kalendarza, bo jak narazie grali najwięcej spotkań wyjazdowych z całej ligi. dzisiaj wracają znowu do swojej hali gdzie w tym sezonie przegrali 2 spotkania na 6 rozgrywanych, o dziwo jedno z dzisiejszymi rywalami. 7 lutego Pantery wygrały 3-2 po karnych, ale od tamtego czasu zaliczyły mocną zniżkę formy w odróżnieniu od Lotników, którzy zaczynają łapać wiatr w żagle. Po dwóch przegranych na cięzkich terenach z Diabłami i MOntrealem zmiażdzyli wręcz Wyspiarzy 7-0, a potem wygrali na wyjeździe w bardzo preztiżowym meczu z Pingwinami 6-5. 13 bramek w dwóch meczach. Jak dzisiaj Pantery mieliby ich powstrzymać? Nie mam pojęcia. Na począrku sezonu dodam Lotnicy wygrali na wyjeździe z Panterami 7-1 i dzisiaj myślę wynik będzie bardziej podobny do tego spotkania niż do tego meczu przegranego. Zbyt silna ofensywa mierzyć się bedzie ze słabiutką defensywą. Licze również na Bryzgalowa, który sezonu złego nie ma i powinien byc dzisiaj pewnym pkt zespołu. U siebie pokonali już w tym sezonie Tampę, Carolinę czy Rangersów więc Pamntery nie sa dla nich wiekszym wyzwaniem. Są na fali po dwóch spektakularnych zwyciestwach i myśle, że nawet b2b im nie straszne.

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,25.htm#1738923

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:48 ]

:minus: 100

Dyscyplina: Tenis, Buenos Aires

Spotkanie: Tommy Robredo vs Julian Reister

Typ: Tommy Robredo 2:0

Kurs: 2.00

Godzina: 17:55

Analiza:

Ćwierćfinał turnieju w Buenos Aires.O 1/2 finału w tym spotkaniu powalczy Julian Reister oraz bardzo znany Tommy Robredo.Hiszpan to jak dla mnie duże zaskoczenie tego turnieju mimo tego iż jest już bardzo renomowanym zawodnikiem.Wczoraj sądziłem że Diego Sebastian Schwartzman może pokonać dużo bardziej utytułowanego zawodnika jednak Tommy pokazał wielką klasę wygrywając bardzo łatwo 6:3, 6:1.Wcześniej równie łatwo uporał się z Elisaem wygrywając 6:3, 6:0.Pokazuje to że Robredo czuje się tu bardzo dobrze i patrząc na jego rywala zdziwię się jeśli nie pojawi się w półfinale.Julian Reister to zawodnik który dość szczęśliwie zaszedł aż tak daleko w turnieju.Jako iż grał w kwalifikacjach ma już za sobą 5 spotkań w Buenos Aires.Żadne z nich nie było łatwo wygrane przez Reistera.Prawdę mówiąc już w 1 rundzie kwalifikacji Reister miał wielkie problemy gdyż gdyby nie problemy Pashańskiego, Juliana nie byłoby najprawdopodobniej w głównej drabince.Potem także bez trudu wygrywał z Jungueirą, Olivo, Alundem oraz Bedene (3 z 5 meczy kończyły się 3 setami).Myślę że takie natężenie meczów może mieć spore znaczenie i Julian nie będzie tak świeży jak w pierwszych spotkaniach tego turnieju.Jak na razie dość szczęśliwie przechodzi przez kolejne rundy ale chyba czas zatrzymać się na Tommym Robredo który w Buenos Aires prezentuje świetny tenis.Tommy ma bardzo dobre statystyki w dotychczas rozegranych spotkaniach.Popełnia bardzo mało błędów i dość skuteczny w wykorzystywaniu break poitnów (w meczu ze Schwarztmanem 4/8 więc 50%) czego nie może powiedzieć o Reisterze który w meczu z Bedene wykorzystał 4 na 13 break pointów co daje skuteczność 13%.Trzeba też powiedzieć że Reister jest bardzo nieregularny.Potrafi bardzo łatwo wygrać 1 seta jak to było z Bedene a w 2 partii kompletna odmiana i bardzo zła gra Niemca.Taka gra z Robredo to na pewno nie sposób na ugranie choćby seta gdyż Hiszpan na pewno wykorzysta każdy błąd Reistera.Sądzę że ten typ jest bardzo możliwy patrząc na grę obu zawodników oraz na to że Julian rozegrał już w tym turnieju aż 5 spotkań co może się trochę odbić na jego formie fizycznej dlatego polecam postawić 2:0 na wygraną Robredo bo może to przynieść zysk.Panowie jeszcze nigdy ze sobą nie grali więc statystykami H2H nie można się wzorować.

http://obstawianie.com/atpmemphismarsyliabuenos-aires-wtamemphisdubajbogota-vt124648.htm#1739016

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:49 ]

:plus: 100

Hiszpania: Primera Division

Data i godzina: 22.02.2013 21:30

Spotkanie: Athletic Bilbao - Real Sociedad

Kurs: 3,25

BUK: William Hill

2/10

Analiza:

Dzisiaj o godzinie 21.30 rozpocznie się 25 kolejka w lidze Hiszpańskiej. Ja wybrałem mecz pomiędzy zespołem Bilbao a zespołem Real Sociedad. Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 15 pozycji z dorobkiem 26 oczek. Na własnym stadionie w tym sezonie rozegrali oni 12 meczy w których to 5 meczy wygrali, 2 mecze przegrali i 5 spotkań przegrali. Strzelili oni w tych meczach 15 goli i stracili 17 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni również 12 meczy w których to 2 mecze wygrali, 3 mecze zremisowali i aż 7 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli a stracili aż 30 bramek. W tym sezonie bardzo słabo się spisują. Zdecydowanie lepiej idzie gością ponieważ znajdują się na 6 pozycji z dorobkiem 37 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 13 meczy w których to 7 meczy wygrali, 4 mecze zremisowali i 2 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 21 goli i stracili 9 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie 11 meczy w których to 3 mecze wygrali i zremisowali i 5 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 17 goli i stracili 21 bramek.

Sądzę że bardzo atrakcyjny kurs jak na remis lub zwycięstwo gości. Gospodarze grają w kratkę jeden mecz potrafią wygrać wysoko a kolejny przegrać wysoko. Mają strasznie nie ustabilizowaną formę. Gospodarze w ostatnich 5 meczy zgromadzili 5 punktów. W tym czasie zremisowali z Betis i Valladolid, wygrali wysoko z Atletico Madryt 3:0 i w ostatnim czasie dwie porażki u siebie z Espanyol aż 4:0 i na wyjeździe z Malagą przegrali 1:0. A więc jak widać grają po prostu fatalnie i mają nierówną formę. O tym samym nie można powiedzieć o zespole gości. W ostatnim czasie grają bardzo dobrze. W ostatnich 5 meczach zgromadzili oni aż 11 punktów. Wygrali oni z zespołem Barcelony, Mallorcy i zespołem Zaragozy a zremisowali z zespołem Levante i Celtą. A więc grają bardzo dobrze.

Do tego gospodarze mają poważne braki kadrowe ponieważ w tym meczu nie wystąpią kilku ważnych graczy:

Gurpegi PO M:18 G:0

Ekiza OB M:14 G:0

Inigo Perez PO M:5 G:0

Inigo Ruiz PO M:3 G:0

De Marcos PO M:23 G:5

Muniain PO M:21 G:0

Fernando Amorebieta PO M:11 G:0

A więc jak widać poważne braki kadrowe ma zespół Bilbao i w tym meczu na pewno będzie im ciężko wywalczyć choćby remis.

Natomiast zespół gości bez poważnych braków kadrowych. Jedynie nie zagra jeden zawodnik który wchodził dotychczas z ławki rezerwowych:

Elustondo PO M:6 G:1

Moim zdaniem warto jest na zwycięstwo gości ponieważ mają bardzo wiele atutów i ja również zagram ten typ :)

http://obstawianie.com/primera-division-vt123332,150.htm#1739049

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:49 ]

:plus: 225

Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa, g.18.00

Spotkanie: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin

Kurs: 2.10

Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza:

Piłkarze piłkarskiej Ekstraklasy wracają po zimowej przerwie na boiska! W pierwszym wiosennym spotkaniu będziemy świadkami starcia Zagłębia Lubin i Pogoni Szczecin. "Miedziowi" to drużyna specyficzna, ekipa ta regularnie słabo zaczyna sezon, rundę jesienną zamiast na wysokim miejscu jakie jest jej "przyznawane" przed sezonem loduje w dolnej części ligowej tabeli nieraz muszą na wiosnę walczyć o utrzymanie. Wiosną jednak jak to bywało w poprzednich sezonach gra zdecydowanie lepiej i przez wielu Zagłębie uznawane jest tym samy mianem "rycerzy wiosny". Czy w tym roku będzie podobnie? Po części na to pytanie odpowiedź znajdziemy już dziś w starciu z Pogonią. Ja osobiście uważam, że dzisiejsze starcie z "portowcami" Zagłębie powinno wygrać.

Po pierwsze Zagłębie ma zapewne w pamięci porażkę ze Szczecina 0-3 (najwyższą w tym sezonie) i dziś będą chcieli zrehabilitować się za tamten wynik wygrywając z Pogonią u siebie. Warto również zwrócić uwagę, że Zagłębie zimą dokonało chyba jednych z ciekawszych transferów. Do drużyny dołączyli Adrian Błąd z Zawiszy, Wojciech Trochim z Warty, Đorđe Čotra z Polonii oraz Boris Godál ściągnięty ze Słowacji. Z klubu natomiast odeszli niechciani lub ci którzy po prostu nie sprawdzili się w zespole z Lubina czyli Darvydas Šernas, Ivan Hodúr, Roman Sloboda i Sergio Reina. Transfery więc można uznać na plus jeśli chodzi o Zagłębie. W Pogoni natomiast postawiono na stabilizację, odeszli podobnie jak w Zagłębiu zawodnicy, którzy nie byli potrzebni drużynie czyli : Grzegorz Bonin, Sergei Mošnikov, Błażej Radler, Mateusz Szałek, Mouhamadou Traoré i Łukasz Zwoliński. Kadrę zimą w Pogoni uzupełnili Tomasz Chałas z Zawiszy, Takuya Murayama z Gwardii Koszalin i Julien Tadrowski z Arki.

W dzisiejszym spotkanie w barwach Pogoni nie zobaczymy Maciej Dąbrowski (14/1) - kartki ,Adrian Budka (9/1) i Radosław Wiśniewski (6/0). W Zagłębiu natomiast nie zagrają Paweł Widanow (15/0) - kartki, Arkadiusz Woźniak (13/1) i Csaba Horváth (1/0). W "PS" można było również wyczytać, że w ekipie "Miedziowych" mogą nie zagrać Adam Banaś (10/0) i Costa Nhamoinesu (11/1) z różnych powodów ale wszystko wskazuje na to, że obaj wybiegną dziś w podstawowym składzie jaki desygnuje na ten mecz trener Hapal.

Myślę, że atut własnego boiska oraz fakt, że Zagłębie w ostatnich latach zdecydowanie lepiej radziło sobie na wiosnę niż jesienią, a Pogoń jak pamiętamy w poprzednim sezonie w I lidze start rozgrywek wiosennych wyglądał w ich wykonaniu dość słabo to dziś warto zagrać zwycięstwo Zagłębia Lubin.

http://obstawianie.com/ekstraklasa-2012-2013-vt123287,150.htm#1739061

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:50 ]

:plus: 110

Dyscyplina : Hokej,Szwajcaria 2

Spotkanie : Lions-Lagenthal

Typ : Lagenthal

Kurs :1,57

buk :Bet365

godz:20:00

Po rundzie zasadniczym obie ekipy dzieliły przepaść.GCK Zürich zajmowalo 7miejsce z dorobkiem70pkt,zaś ekipa gości Lagenthal 2miejsce z 103-ma punktami na koncie.Lagentahl mierzy znow wysoko i pewnie bedą chcieli wejsc do NLA. W pierwszym spotkaniu tych dwoch ekip dzielilo i rządzilo Lagenthal,w drugim zaś na wyjezdzie wygrali 5-3, wtrzecim spotkaniu u siebie juz troszke sie meczyli ,ale wygrali 4-2.Dzis mysle ze zakonczy sie ta seria w stosunku 4-0 dla faworyta tej ligii.W tych spotkaniach bardzo dobrze spisywał sie Brent Kelly ktory asystowal i strzelal jak na zawołanie ,dzis tez licze na niego ,a takze na Jeffa Campbella.

http://obstawianie.com/inne-ligi-hokejowe-mecze-miedzypanstwowe-vt123491,25.htm#1739073

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:51 ]

:plus: 57

Dyscyplina: Piłka nożna, Francja Ligue 2

Spotkanie: Nimes - Istres

Kurs: 1,83

Bukmacher: Pinnacle Sports

Godzina: 20;00

Przed nami 26 kolejka Francuskiej 2 ligi. Drużyna Nimes podejmować będzie piłkarzy z Istres.

Spotkanie rozpocznie się o godzinie 20:00. Sytuacja w tabeli wygląda następująco. Gospodarze

Zajmują obecnie 6 miejsce tracąc do lidera 10 punktów, do tej pory zdołali wygrać 12 razy, 4 razy zremisować oraz 9 razy przegrać.

Natomiast Istres znajduje się na 12 miejscu mając na koncie 30 punktów, zdołali wygrac 8 spotkań, 6 zremisować oraz 11

przegrać. Aktualna forma Nimes to Z-Z-P-Z-Z, zaś gości P-Z-Z-P-P. Nimes przed własną publicznością nie przegrało meczu

od 5 spotkań. Bezpośrednie pojedynki między drużynami na Stadionie "Stade des Costières' (Nîmes) kończyły się 4 krotnie

zwycięstwem gospodarzy, raz padł remis oraz 1 raz wygrali goście było to w meczu towarzyskim.

Drużyna gospodarzy posiada w swoim zespole Gragnic'a który ma na swoim koncie 13 bramek co plasuje go na 4 pozycji

w królach strzelców.

Mój typ 2:0.

http://obstawianie.com/francuska-ligue-2-i-nizsze-ligi-vt119669,75.htm#1739080

:plus: 83

Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Hiszpańska

Spotkanie: Ath. Bilbao-Real Sociedad

Typ: BTS Tak

Kurs:1.57

Godz:21.30

Bukmacher: William Hill

Analiza:

Dzisiaj przed nami derby kraju Basków ostatnie takie na starym stadionie . Dzisiejsze spotkanie również będzie setnym spotkaniem w lidze Hiszpańskiej dla trenera Bielsy . Dzisiejszy mecz według mnie będzie obfitował w wiele sytuacji pod bramkowych bo te derby będą naprawdę wyjątkowe i oba zespoły dadzą dzisiaj z siebie wszystko co do absencji to niektórzy zawodnicy tacy jak Muniain czy De Marcos są w kadrze na to spotkanie ale nie wiadomo czy zarają w tym spotkaniu . Oba zespoły mają mocną siłę rażenia z jednej strony Vela a z drugiej Aduriz.. O bramkę dla gospodarzy jestem dziwnie spokojna a o bramkę dla gości na pewno pomocne będą braki w obronie gospodarzy i lekkie kontuzje Ekizy i Amorebiety .Drużyna gości notuje dużą ilość BTS na wyjazdach co dzisiaj skłania mnie do zagrania BTS po już dość nie korzystym kursie 1.57 lecz na piątek nie widzę nic innego ciekawego do zagrania dlatego uważam że na typ dnia nadaje się to znakomicie . Pozdrawiam

http://obstawianie.com/primera-division-vt123332,150.htm#1739114

:plus: 57

Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia - Eerste Divisie

Spotkanie: Almere - Maastricht

Kurs: 1,80

Godz: 20:00

Bukmacher: Expert

Analiza:

Znów krótko, bo jak dla mnie sprawa jest jasna. Maastricht walczy ze Spartą Rotterdam o mistrza, a Almere o bezpieczną pozycję w lidze. H2H jak i obecna forma zdecydowanie na korzyść gości. W bezpośrednich spotkaniach na obiekcie gospodarzy grali ze sobą 7 razy, czterokrotnie wygrywali goście, raz był remis i jedno zwycięstwo Almere. Obecna forma gospodarzy na swoim boisku jest tragiczna 3-0-8, najgorsza w lidze, a Maastricht jest najlepsze w meczach wyjazdowych 6-3-0. Jak dla mnie będzie to zwycięstwo pewne Maastricht, parę bramek powinno paść, bo ofensywa gości się znów odblokowała i w końcu stwarzają wiele sytuacji. A Almere w sumie nie ma kim postraszyć, dodam jeszcze, że w pięciu spotkaniach (na ostatnich 8) przegrywali przynajmniej dwoma bramkami. Kurs na moje jest bardzo dobry jak na wygraną gości, więc chętnie go pobieram i zachęcam do grania.

http://obstawianie.com/holenderska-eerste-divisie-i-ligi-nizsze-vt119671,50.htm#1739185

Dyscyplina: Koszykówka, Euroliga mężczyzn

Data rozpoczęcia: 22.02.2013 17:00

Spotkanie: Anadolu Efes - CSKA Moscow

Typ : 2(-3.5)

Kurs: 2.08

Analiza:

Witam serdecznie. Dziś o godzinie 19:00 rozpocznie ciekawie zapowiadające się spotkanie w koszykarskiej lidze mistrzów. Na parkiet wybiegną trzecia i druga drużyny grupy E. Jak na razie Anadolu Efes zajmuje drugie miejsce z bilansem 6-1. Jednak myślę że po tym meczu obie drużyny będą miały taki sam bilans a mianowicie 6-2. Typ tak jak wczoraj, na czuja podparty dobrą, mocną statystyką. Przypomnę że w pierwszym meczu tych drużyn CSKA rozprawiła się z gości ówczesnego spotkania w stosunku 90:71. Ten wynik mówi sam za siebie, mówi kto ma lepszą drużynę oraz kto ma większe szanse na ugranie czegoś w tegorocznej Lidze Mistrzów. Więc na razie gospodarze mają tylko jedną porażkę z właśnie CSKA i to dość dotkliwą. CSKA przegrało dwa mecze z tego jeden po dogrywce z wielkim Realem Madryt a drugi u siebie z Unicaja. Tak więc czy będziemy świadkami drugiej porażki Anadolu Efes ? Czy będziemy świadkami szóstego zwycięstwa Rosjan ? Myślę że tak! Dla mniej odważnych proponuję czystą dwójkę po również dość okazałem kursie jaki proponuje bet 365 a mianowicie 1.70! Życzę miłego dnia i wysokich wygranych. Na jutro proponował bym under w Atlancie oraz czystą dwójkę Legionistów.

http://obstawianie.com/euroliga-2012-2013-vt123533,50.htm#1739189

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:52 ]

t-mobile ekstraklasa 22.02.2013 g.20.45

polonia warszawa-lechia gdansk

czerwona kartka w spotkaniu-tak

kurs-3.55

Expekt

Drugi mecz wiosennej rundy polskiej ekstraklasy pomiedzy 3 Polonia a szosta Lechią moze byc odpowiedzią na polskie przygotowanie fizyczne i taktyczne.Polonia w przerwie miedzy rundami rozegrala11 spotkan 3 wygrane 4 remisy i 4 porazki bramki strzelone 17 bramki i 21 straconych .W tych porazkach jest na liscie Lechia która pokonala stoleczny klub 4:0 .Z warszawskiego klubu odeszlo paru zawodnikow min.Teodorczyk,klub wciaz zalega z platnosciami dla pilkarzy wiec nie wiemy jak podejda do gry .Lechia grala 7 razy w ciagu przygotowan 3 zwyciestwa,3 remisy,1 porazka.

http://obstawianie.com/ekstraklasa-2012-2013-vt123287,150.htm#1739193

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:53 ]

:minus: 200

Dyscyplina.Piłka Nożna - Francja - Francuska 2. Liga

Spotkanie.Auxerre - Guingamp

Typ.obie druzyny strzela gola

Kurs.1,80

Bukmacher.William Hill

Data.22.02.2013 g.20.00

Analiza.

Dzisiaj swoje mecze rozgywa Francuska Ligue 2,a ja wybralem na typ dnie mecz pomiedzy zespolami Auxerre - Guingamp i typuje,ze obie ekipy strzela dzisiaj po bramce.Na ekipe Auxerre na taki zaklad gralem juz w dwoch poprzednich jej meczach i typy wchodzily jak w maslo.Auxerre kiedys znane z bardzo solidnej defensywy jest juz tylko wspomnieniem...Ostatnie mecze tej ekipy wygladaja nastepujaco...

15/02/13 L2 Istres - Auxerre 0:3 25

08/02/13 L2 Auxerre - Tours 3:2 24

01/02/13 L2 Laval - Auxerre 4:5 23

25/01/13 L2 Auxerre - Le Mans 1:1 22

12/01/13 L2 Auxerre - Caen 1:2 20

Tak wiec ostatnie 5 meczy Auxerre to 13 bramek strzelonych i 9 straconych.Ogolnie w 24 meczach 37 strzelonych goli i 37 straconych czyli przeszlo 1,5 bramki strzelonej i p1,5 straconej na mecz.Natomiast ekipa Guingamp to 3 ekipa tabeli walczaca o awans i zapewne dzisiaj takze powalczy o wygrana.W ofensywie takze swietnie i 37 strzelonych goli i 28 puszczonych bramek.

Ostatnie mecze ekipy Guingamp w lidze.

16/02/13 L2 Guingamp - Nantes 2:1 25

08/02/13 L2 Chateauroux - Guingamp 3:1 24

05/02/13 L2 Guingamp - Angers 2:1 21

01/02/13 L2 Guingamp - Chamois 4:3 23

26/01/13 L2 Monaco - Guingamp 2:2 22

Dodam,ze obie ekipy w ostatnich swoich 5 pojedynkach zawsze strzelaly minimum po golu,a w meczu prawie na szczycie przy tak ofensywnych zespolach napewno zobaczymy pare goli.Ja typuje tutaj wynik remisowy 2-2.Polecam.

http://obstawianie.com/francuska-ligue-2-i-nizsze-ligi-vt119669,75.htm#1739204

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:54 ]

:plus: 80

Dyscyplina - Piłka nożna : Belgia 2 liga

Spotkanie - Mouscron Peruwelz vs Oostende

22.02.2013 godz. 20:30

Typ - obie druzyny strzela gola

Kurs - 1.75

Buk - Bwin

Analiza : Dzisiaj o godzinie 20:30 na Stade Le Canonnier druzyna gospodarzy Mouscron Peruwelz ktora zajmuje wysokie 4 miejsce podejmowac bedzie lidera klase Tweede druzyne Oostende.Goscie na 5 ostanich kolejek w lidze strzelali minimum jednego gola,godpodarze zas na 5 ostatnich kolejek nie strzelili tylko gola w ostatniej grajac na wyjezdzie z St.Truiden przegrywajac 2:0. Ostatni mecz obu druzyn mial miejsce 13/10/2012 o godz.20:00 na stadionie Oostende Albertpark Stadion zakonczony wynikiem 1:1. A wiec graja ze soba druzyny z czolowki ligi powinny strzelic obydwie gola.Mozna dodac ze jest to liga overowa takze uwazam moj typ za bardzo dobry

Powodzenia

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:54 ]

Dyscyplina: Hokej na lodzie, Francja Ligue Magnus, godz. 20.30

Spotkanie: Gap - Grenoble

Typ: under 6,5 bramek

Kurs: 1.65

Analiza: W francuskiej lidze hokeja mamy już sezon zasadniczy za sobą. Po 26 kolejkach dzisiaj rozpoczynają się mecze tzw. preplayoffu. Można to nazwać 1/8 finału, ponieważ zespoły z miejsc 5-12 grają o 4 wolne miejsca w ćwierćfinale. Gospodarze zajęli 8 miejsce w sezonie zasadniczym, ugrali tylko 28 pkt., ale co ciekawe goście z 27 pkt. zajęli miejsce niżej. Trudno wskazać faworyta tego pojedynku, za to nie sądzę, aby w tym spotkaniu było ostre strzelanie.Gospodarze to najbardziej underowy team w lidze francuskiej. Zespół ten strzelił tylko 65 goli, najlmniej w lidze. Poza tym średnia z 26 gier tego zespołu w sezonie 2012/13 wynosi 5,5gola/mecz, a na swoim lodowisku 5,3gola/mecz. Goście to trochę bardziej overowy team. W sezonie 12 overów dla tak ustawionej granicy, a średnia 6,3gola/mecz. W sezonie w L'Alp' Aréna (Gap) było 4:1 dla gospodarzy. W Grenoble 4:0 dla Grenoble. Według mnie w tym spotkaniu nie powinno być więcej jak 6 goli. Tym bardziej, że w tej fazie gramy do 3 wygranych. Każdy mecz będzie tutaj sporo ważył, a głupio stracona bramka może kosztować utratę awansu. Obie ekipy będą raczej uważać na grę defensywną, a tym bardziej gospodarze nie powinni pozwolić na over bramkowy.

http://obstawianie.com/inne-ligi-hokejowe-mecze-miedzypanstwowe-vt123491.htm#1739217

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-23, 14:55 ]

:plus: 65

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...