Skocz do zawartości

Typy na dzień 25.02.2013

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

a

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

• 4 weeks later...

Dyscyplina: Hokej USA NHL 02.00

Spotkanie: Anaheim Ducks - Colorado Avalanche

Typ: Anaheim Ducks (-2 AH)

Kurs: 3.60

Bukmacher: Bet365

trzeba szukac duzego kursu, bo czołówka odskoczyła, a mało czasu do końca. Dzisiaj stawiam na rozbicie Lawin przez Kaczki. Jedyne co mnie nurtuje to forma Kaczek po dłuższej przerwie, ponieważ ostatnio mecz grali 6 dni temu i mam nadzieje, że w tym czasie nie wybili się z rytmu. Przed przerwą mieli świetną passę, bili niemalże wszystkich tylko jeden mecz przegrali w ciągu ostatnich 10 spotkań. W miedzy czasie udało im się chociażby zatrzymać Chicago, które jest najlepszą ekipa jak narazie w lidze. Kaczki swietni wyglądają w każdej formacji. Defensywa i ofensywa nie ma prawie minusów, a dzisiaj rywalem zespół,który po pierwsze na wyjazdach nic prawie nie pokazuje, a po drugie wczoraj grali z Królami i zostali rozbici 4-1. teraz podobny wynik moze być w Anaheim. Na wyjazdach Lawiny trac,a prawie 4 bramki na mecz, strzelają ledwo 2. U siebie Kaczki bardzo przyzwoicie, wygrali 5 razy, a grali tylko 6 jak narazie u siebie. Większośc meczów grali jak dotąd na wyjeździe, a i tak ich punktowanie było bardzo regularne. Ostatnio typowałem, że rozbiją u siebie Kurtki, nie udało się , ale Kurtki grają ostatnio bardzo dobry hokej, oczywiście jak na swoje możliwości. teraz zmęczone i słabe Colorado powinno dostac lekcje hokeju od Kaczek. Mam nadzieje, ze 6-dniową przerwę Ci wykorzystali do maksimum i wyjdą zmobilizowani i w świetnej formie i zainkasują łatwe 2 pkt.

http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,25.htm#1739742

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-25, 18:31 ]

:minus: 200

Dyscyplina : koszykowka, nba

Spotkanie : Portland - Boston

Typ : Boston +6,5pkt

Kurs : 1,43

Buk : Bet365

godz 03:05

Dziesiejszej nocy spotkają sie druzyny ktore mają podobne cele czyli wejscie do Po ,obie ekipy troszke rozczarowują a zwłaszcza Celtowie ,Portland mimo mizernej lawki radzi sobie przywoicie.Ostatnio gracze Riversa wygrali dosc wysoko w Suns przedtem ulegli w Lakers i Nuggets.Portland przegralo u Kobiego i niespodziewanie ulegli Suns u siebie.Tak jak juz pisalem na początku mysle ze wiecej wsparcia ze strony lawki mają Celtowie dodatkowo przyszedl niedawno Jordan Crawford, Jeff ostatnio nie zawodzi ,dwoi sie i troi ,dobrze zbiera i punktuje.Linard i Lamarkus pewnie znow bedą musieli liczyc tylko na siebie i mecz bedzie w miare wyrownany ,zadecydują pewnie ostatnie minuty o zwyciestwie jednej z druzyn dlatego mysle ze handi +6.5pkt jest bezpieczną opcją.

http://obstawianie.com/nba-2012-2013-vt123624,225.htm#1739782

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-25, 18:33 ]

:plus: 43

Dyscyplina : Piłka nożna

Spotkanie : West Ham v Totenham

Typ : 1X

Kurs : 1.6

Buk : William Hill

godz 20:00

Derby Londynu o co akurat w Premier League niespecjalnie trudno:) Ten mecz ma jednak szczególną stawkę dla gości. Po niedzielnej porażce Chelsea na Etihad Stadium, Spurs mogą przegonić Niebieskich w tabeli ale nie dokońca . Jeśli więc wygrają na Upton Park wskoczą na miejsce na pudle. I choć na dogonienie drużyn z Manchesteru nie mają realnych szans, to i tak skończenie sezonu z brązowym medalem byłoby wielkim sukcesem drużyny z White Hart Lane. W lidze Młoty przegrały u siebie w tym sezonie z Arsenalem, Liverpoolem i Evertonem. Moim zdaniem szanse, że przegrają także z Kogutami są duże ale myślę że równiedobrze może być remis gdyż jeszcze w tym tygodniu nie było remisu w Angielskiej Premier lig i proponuje trochę zaryzykować i postawić na 1X .

http://obstawianie.com/typy-na-dzien-25022013-vt124535.htm

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:34 ]

:minus: 100

Dyscyplina: Hokej: Rosja - KHL, godz. 16.30

Spotkanie: Severstal Cherepovets - Lokomotiv Yaroslavl

Typ: under 4,5

Kurs: 1.65

Bukmacher: Expekt

Analiza: Po raz kolejny stawiam na góra 4 gole w tym spotkaniu. To już czwarty mecz pierwszej rundy fazy playoff w lidze KHL. Pierwsze dwa odbyły się w Jarosławiu. Pierwszy Severstal wygrał 2:1, drugi ekipa gospodarzy w takim samym stosunku. Przenieslismy się do Ledovyj Dvorec (Cherepovets). Wczoraj było 3:2 dla gospodarzy. Gol nr 5 dla gospodarzy padł w 19.27 w 3 tercji. W tej serii w pierwszym meczu padły tylko 3 gole, a gdyby nie naładowany adrenaliną Kazionov, kóry wyleciał na 25 minut po 31 sek. gry 1 tercji to byłoby goli jeszcze mniej. Bo już w 2 minucie gospodarze strzelili gola na 1:0, grając w przewadze. W drugim mało było wykluczeń, ale i tak 2 gole padły w grach w przewadze (po jednym dla obu ekip). W 3 meczu wynik 2:2 utrzymał się do 60 minuty, niestety padło 5 goli. W tym sezonie obie ekipy miały o wiele więcej wyników bardzo niskich niż meczów, które obfitowały w bramki. Lokomotiv zaliczył 28 underów, a Severstal 29 na 52 rozegrane mecze dla granicy 4,5 gola. Poza tym na 7 spotkań w tegorocznym sezonie między tymi zespołami zanotowano 6 underów. Padły wyniki 1:0, 2:0, 2:2 oraz 1:3 stawiając na pierwszym miejscu Lokomotiv. No i oczywiście mecze w playoff także 2 z underem. Koszeczkin w bramce gospodarzy oraz Sanford znają swój fach i z pewnością 5 lub więcej bramek dzisiaj także nie zobaczymy. Granica dość niska, ale przy playoffach, przy tych zespołach i przy tej lidze adekwatna

http://obstawianie.com/kontinental-hockey-league-2012-2013-vt123402.htm#1739857

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 19:15 ]

:plus: 65

Dyscyplina: Piłka nozna, Włochy Serie A

Spotkanie: Udinese - Napoli

Typ: BTS

Kurs: 1.75

Bukmacher: Bwin

25.02.2013 19:00

W dzisiejszy wieczór odbędzie się dokończenie 26 kolejki włoskiej ekstraklasy. Na przeciw siebie staną drużyny

Udinese oraz Napoli. Zapowiada się ciekawy mecz.

Gospodarze znajdują się obecnie na 9 lokacie z dorobkiem 36 punktów. Wygrali 9 meczy, 9 zremisowali oraz 7 przegrali.

Strzelali 35 krotnie oraz 34 razy wyciągali piłkę z siatki. Ich forma (5 meczy) P-Z-P-Z-P. W lidze na własnym stadionie

nie przegrali meczu od 11 meczy. Najwięcej w drużynie bo aż 14 goli trafił Antonio Di Natale co pozwala mu zajmować 3 lokatę w

królach strzelców.

Goście zajmują fotel wicelidera ze stratą 7 punktów do 1 miejsca. Zdołali wygrać 15 meczy, 6 zremisować oraz 4 przegrać.

Ich bilans bramkowy to 46 gole strzelone oraz 21 wpuszczone. Obecna forma (5 meczy) R-R-Z-Z-R. Drużyna ta

ma w swoich szeregach obecnego Króla strzelów Edinsona Cavani'ego, który strzelił do tej pory aż 18 razy.

Bezpośrednie pojedynki obu zespołów od 2010 roku 5/6 razy kończyły się BTS. Oraz 5/6 z nich kończyły się wynikiem over 2,5 gola.

Myśle że spotkanie zakończy się dużą ilością goli.

Mój typ 1:2

http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,75.htm#1739911

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:40 ]

Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy - 2 Bundesliga

Spotkanie: Hertha - Kaiserslautern

Typ: Do przerwy lub na koniec meczu - X

Buk: Bwin

Kurs: 1,70

Godzina: 20:15

Analiza:

Jak dla mnie to będzie bardzo wyrównany mecz. Goście dobrze grają na wyjeździe, a gospodarze dobrze graja na swoim terenie. Na oficjalnej stronie Herthy można znaleźć 10 powodów dla których warto obejrzeć to spotkanie (m.in dlatego, że jeśli Hertha wygra to obejmie prowadzenie w II Bundeslidze). Goście nie mogą tracić punktów, bo Koln traci do nich 3 punkty, więc ewentualny remis jest tutaj bardzo możliwy, nie będą chcieli na pewno przegrać. Tutaj mamy bilans spotkań pomiędzy oboma zespołami. Widać, ze są to wyrównane spotkania i myślę, że dziś do przerwy lub na koniec meczu padnie remis. Z tego co wiem to obie ekipy w mocnych składach także polecam też obejrzeć to spotkanie. Powodzenia.

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:41 ]

brak linka, nie wliczam do stat

Dyscyplina.Piłka Nożna - Francja - Francuska 2. Liga

Spotkanie.Monako - Lens

Typ.obie druzyny strzela gola

Kurs.2.10

Bukmacher.Bet365

Data.25.02.2013 g.20.30

Analiza.

Dzisiaj zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 26 kolejki Ligue 2 pomiedzy zespolami Monako - Lens .Faworytem tego spotkania jest zespol gospodarzy ktory lideruje tabeli z dorobkiem 50 pkt,a podejmuje 10 Lens ktore uzbieralo 36 oczek.Ja jednak typuyje po o wiele wiekszym kursie ,ze obie ekipy dzisiaj cos strzela po kursie 2,10...Monaco gra w tym sezonie swietnie i duzymi krokami zbliza sie do Ligue 1,natomiast Lens to sredniak Ligue 2...Dlaczego taki typ na ten mecz...

Po pierwsze zespol Monako od 5 spotan,zawsze strzela bramke...

Po drugie to samo czyni zespo Lens...

Po trzecie historia ostatnich spotkan wskazuje,ze dzisiaj bedzie podobnie...

21/09/12 L2 Lens - Monaco 0:4

30/01/12 L2 Monaco - Lens 2:2

29/08/11 L2 Lens - Monaco 2:2

15/05/11 L1 Monaco - Lens 1:1

Po czwarte obie ekipy maja w swoich szeregach dobrych napastnikow...Monaco-Toure Ibrahima i Germain Valere .Natomiast Lens to Valdivia Pierrick i Touzghar Yoann.Mysle,ze dzisiaj Ci zawodnicy nie zawioda i ustrzela cos dla swoich druzyn.Po glowie chodzil mi jeszcze typ na remis,ale wybralem to zdarzenie...Czas pokaze czy dobrze...

http://obstawianie.com/francuska-ligue-2-i-nizsze-ligi-vt119669,75.htm#1739943

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:42 ]

:plus: 110

Dyscyplina: Piłka Nożna, Ligue 2

Spotkanie: AS Monaco vs Lens

Typ: Monaco wygra i under 3.5 bramek

Kurs: 2.25

Bukmacher: Bwin

Godzina: 20:30

Analiza:

Mecz kończący 26 kolejką zaplecza Ligue 1.Mecz pomiędzy liderem tabeli i 10 drużyną zapowiada się bardzo ciekawie i myślę że jest to mecz fajny do obstawienia.AS Monaco to zdecydowany faworyt dzisiejszego spotkania i chyba nie ma się czemu dziwić.Podopieczni Claudio Ranierego są na fali i mają 2 punkty przewagi nad Nantes mimo tego że jeszcze niedawno nie byli liderem.Teraz na pewno będą chcieli powiększyć tą przewagę i jest na to realna szansa.Lens to drużyna środka tabeli która nie ma chyba większych ambicji w tym sezonie bo nie mają już szans na awans do Ligue 1 a spadek też im chyba nie grozi.W 1 meczu Monaco pokazało swoje ambicje rozbijając na wyjeździe Lens aż 4:0 po hattricku najlepszego strzelca Ligue 1 Ibrahimy Toure.Teraz chyba na Monaco będzie ciążyć większa presja gdyż chęć powiększenia przewagi może troszkę zdeprymować drużynę Monaco jednak nie spodziewam się by nie zdobyli w tym meczu 3 punktów.Są po prostu lepszą drużyną niż Lens i dziś powinni to pokazać na boisku.Toure na pewno zadba o zdobycz strzelecką drużyny gospodarzy i myślę że sam strzeli przynajmniej jedną bramkę.Nie spodziewam się jednak kanonady w dzisiejszym meczu i spodziewam się skromnej wygranej Monaco która pozwoli im już realnie myśleć o zajęciu 1 miejsce w Ligue 2 i awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej we Francji.Lens ostatnio nie za dobrze radzi sobie poza własny stadionem gdyż notują dużo porażek i remisów.Dziś przyjeżdżają na Stade Louis II i na pewno nie będą chcieli narazić się na dużą stratę bramkową więc na pewno zabezpieczą tyły.Ibrahima Toure i spółka z pewnością strzelą przynajmniej jedną bramkę a liczę na to że Monaco skończy mecz z czystym kontem tak więc musiałby to być pogrom którego się nie spodziewam.Liczę na wygraną 1:0 lub 2:0 po bramkach Toure lub Germaina który ostatnio troszkę lepiej spisuje się niż Ibrahima.Ja wierzę jednak że Toure się dziś przełamie i wraz z Germainem doprowadzą do wygranej Monaco.

http://obstawianie.com/francuska-ligue-2-i-nizsze-ligi-vt119669,75.htm#1739951

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:42 ]

:plus: 125

Dyscyplina: Piłka Nożna Czechy

Spotkanie: Brno-Plzen

Typ: 2/2

Kurs:2.25

Godz:18:00

Bukmacher: William Hill

Analiza:

Typ dnia wkracza w decydujące fazę dlatego dzisiaj gramy na czeski zespół z Pilzna w konfrontacji z Brnem . Powiem szczerze że typ jak dla mnie to ciekawe Value po ciekawym kursie 2.25 na wina do przerwy i na koniec wygląda obiecująco . Dzisiejszy typ patrzę pod względem formy bo wczoraj niestety nie wzięłam pod uwagę formy Aptekarzy i zagrali nie skutecznie z przodu i tylko remisik . Na dzisiaj również miałam atakować BTS w meczu Udine ale jednak kolega mnie ubiegł potem mi przyszło do głowy Udine 1x patrząc na formę obecną formę Napoli ale ostatnie gramy to po wysokim kursie . Te 2 mecze jak nie patrzeć mają ze sobą wspólną wież a mianowicie mecz w lidze Europy gdzie oba te kluby ze sobą rywalizowały jak pamiętamy jak się to zakończyło . Taki wynik dwu meczu zaskoczył wszystkich a taki zastrzyk pozytywnych morali dla drużyny czeskiej dzisiaj może być decydujący bo liga rusza i trzeba uciekać przed Spartą . Dzisiaj do tego będzie dobra droga bo Brno sezon przygotowawczy przepracowało prawidłowo przegrali z naszym Ślaskiem Wrocław . Uważam że dzisiejszy mecz zakończy się totalną dominacją ze strony gośći .

http://obstawianie.com/czechy-vt119655,25.htm#1739967

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:43 ]

Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy, Serie A, g.21:00

Spotkanie: Lazio Rzym - Pescara

Typ: Powyżej 3.5 bramek

Kurs: 2.75

Bukmacher: William Hill

Analiza:

Pierwszy mecz tych ekip na Stadio Adriatico zakończył się przekonującym zwycięstwem Lazio 3:0, myślę, że dzisiaj bramek nie powinno również zabraknąć a patrząc na statystyki można liczyć, że w meczu na Stadio Olimpico padnie jeszcze więcej bramek niż w spotkaniu pierwszym tych drużyn.

Pescara to ekipa, która w tym sezonie traci najwięcej bramek spośród wszystkich drużyn Serie A - 51 bramek. Ponadto jest to drużyna, która zdecydowanie słabiej radzi sobie w meczach wyjazdowych - 27 bramek straconych w 12 wyjazdach. Co mocniejsze ekipy potrafią to wykorzystywać i strzelać sporo bramek właśnie przeciwko drużynie Pescary, ostatnio Sampdoria wygrała 6-0, wcześniej Milan 4-1 czy Napoli 5:1. Lazio natomiast to drużyna która potrafi wykorzystać atut własnego boiska. Ponadto zdecydowanie więcej bramek zdobywa Lazio w meczach u siebie strzeliła 23 gole spośród wszystkich 35 jakie mają na swoim koncie w tym sezonie.

Postanowiłem zagrać tutaj over nie tylko dlatego, że liczę na to, że Lazio jest mocne u siebie i strzela na własnym obiekcie zdecydowanie więcej bramek niż na wyjazdach czy też Pescara jest drużyną grającą najsłabiej w defensywie i tracącą najwięcej bramek w Serie A. Liczę również na to, że Pescara będzie potrafiła również stwarzać sobie okazje do zdobycia bramek i liczę również, że będą potrafili je wykorzystywać. Lazio bowiem ostatnio nie spisuje się najlepiej w lidze nie wygrali bowiem meczu od 13 stycznia czyli od 5 spotkań ligowych. W każdym z tych spotkań Lazio Rzym traciło przynajmniej jedną bramkę w sumie w tych 5 meczach stracili 9 bramek. Szansę na to, że Pescara coś z przodu strzeli myślę, że są i to spore m.in. z tego właśnie powodu, że Lazio ostatni gra słabiej i traci te bramki dość regularnie w ostatnich swoich spotkaniach.

Jeśli chodzi o nieobecnych to w Lazio nie zobaczymy Miroslava Klose, Cristiana Brocchiego, Stefano Mauriego, Mickaëla Cianiego, Luisa Pedro Cavandy i Mariusa Stankeviciusa. W drużynie goście natomiast nie zobaczymy natomiast Quintero, D'Agostino, Togniego i Sforziniego.

http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,75.htm#1740002

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:43 ]

:minus: 150

Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy, Serie A

25.02.2012 21:00

Spotkanie: Lazio Rzym - Pescara

Typ: Lazio Rzym (-1.5)

Kurs: 1.93

Bukmacher: Bet365

Analiza:

Pierwszy mecz tych ekip na Stadio Adriatico zakończył się przekonującym zwycięstwem Lazio 3:0, myślę, że dzisiaj bramek nie powinno również zabraknąć

Oj nie powinno, nie powinno, tylko myślę że jak już ktoś się ma dziś rozstrzelać to będzie to przede wszystkim Lazio. Lazio które obecnie zajmuje trzecią lokatę w ligowej tabeli, ale jeśli dziś pokona gości to wskoczy na trzecie miejsce wyprzedzając Milan który aktualnie posiada 45 oczek. Jedno mniej mają właśnie dzisiejsi gospodarze z Rzymu. Pescara zajmuje aktualnie 17 pozycje, a więc znajduje się w strefie spadkowej, z której to nic nie wskazuje aby miała się wydostać w najbliższym czasie. Pięc oczek jakie tracą piłkarze gości do 17 Genoy wydaje mi się że już raczej nie odrobią. Wiem że do końca zostało jeszcze dużo kolejek aczkolwiek sądzę żę Pescara pożegna się z Serie A w tym sezonie. Taka mała ciekawostka potwierdzająca moją tezę mówiącą że gospodarze dziś rozjadą gości... Jak na radzie Lazio zgromadziło ponad dwa razy więcej punktów od swojego dzisiejszego rywala strzeliło 1.5 razy goli więcej i straciło o 22 bramki mniej! Tak więc dziś faworyt może być tylko jeden. Zapraszam na spotkanie które rozpocznie się już za kilka chwil.

http://obstawianie.com/serie-a-vt123383,75.htm#1740076

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-26, 18:44 ]

:plus: 93

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...