yaras Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2013 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów a Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Dyscyplina - hokej,NHL Spotkanie - Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers Typ - over 6,5 Kurs - 3.60 Buk - Bwin 26.02.2013 02:30 Analiza : Spotkanie które moim zdaniem będzie obfitowało w bramki.Gra lider rozgrywek z zespołem zajmującym miejsce trzynaste.Faworyt wydaje się tylko jeden w tym meczu aczkolwiek ja myślę że może być to zacięte spotkanie.Jak to bywa w Nhlu tutaj nie ma pewniaków i na takich meczach można się sparzyć.Myślę że tu Chicago będzie miało cięzki orzech do zgryznienia tak jak wczoraj z Kurtkami.strzelili zaledwie jedną bramkę ale też nie dali strzelić nic przeciwnikowi.Goście od trzech spotkań bez meczu w którym mogli by postrzelać trochę.gospodarze od dwóch spotkań bez wyniku powyżej chociaż 5,5 bramki.Dziś myślę że obie ekipy się odblokują i będzie to ofensywna gra pełna bramek.jak się wstrzelą już w pierwszej tercji to myślę że worek z bramkami się rozpocznie i wynik końcowy będzie oscylował w granicach ośmiu krązków w siatce.Mecze underowe w końcu muszą się kiedyś skończyć a dla Chicago tym bardziej gdyż mając tyle gwiazd w składach sądzę że w końcu one dadzą w tym spotkaniu znać o sobie. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,25.htm#1740091 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:25 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Dyscyplina: Tenis, WTA Florianopolis Spotkanie: Kristina Mladenovic vs Anna Keothavong Typ: Kristina Mladenovic 2:0 Kurs: 2.10 Bukmacher: Bet365 Godzina: 14:00 Analiza: Pierwsza runda kobiecego turnieju we Florianopolis.Rozstawiona z numerem 7 w tym turnieju i dobrze się ostatnio spisująca Kristina Mladenovic podejmuję Annę Keothavong która ostatnio bardzo obniżyła swoje loty.Zacznijmy jednak od młodej Francuzki.Mladenovic to moim zdaniem jedno z objawień początku tego sezonu patrząc chociażby na jej wiek.Kristina zadziwiła wszystkich w Paryżu kiedy to pokonała Wickmayer, Kvitovą Goerges i przegrała dopiero z Moną Barthel w 1/4 finału co było postrzegane jako bardzo dobry wynik.W Fed Cupie po bardzo zaciętym meczu przegrała z Niemką Julia Georges ale również zaprezentowała się z dobrej strony i wielu ekspertów chwaliło Francuzkę.W Memphis nie udało jej się podbić amerykańskich kortów i przegrała w ćwierćfinale z późniejszą finalistką Sabine Lisicki choć chyba taki wynik w tak młodym wieku można uznać za sukces.Trzeba sobie jasno powiedzieć że Mladenovic to jedno z odkryć tego sezonu i wielu ekspertów przygląda jej się widząc w niej gwiazdę młodego pokolenia i chyba nie bez powodu.Oglądałem kilka meczy w Paryżu oraz w Memphis mecz z Lisicką i muszę przyznać że Kristina wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie grając miły dla oka tenis.Teraz przejdźmy do jej rywalki czyli Anny Keothavong.Brytyjka kiedyś była zawodniczką która potrafiła narobić problemów lepszym tenisistkom.Teraz jednak gra bardzo przeciętny tenis i nie wydaje mi się by miała szanse z tak perspektywiczną zawodniczką jak Mladenovic.Gdy tylko napotka na jakąś silniejszą rywalke od razu ma wielkie problemy o czym świadczy chociażby łatwa przegrana z Robertą Vinci pod koniec 2012 roku.W tym sezonie Keothavong nie zagrała jeszcze z żadną lepszą zawodniczką a i tak nie zachodziła zbyt daleko w turniejach w których startowała.Jej gra jest bardzo nieregularna i tenis prezentowany przez Brytyjkę to na pewno nie poziom Mladenovic która mimo młodego wieku gra bardzo fajny tenis.Obstawiam tu łatwe zwycięstwo Francuzki która ostatnio nie zwykła przegrywać w 1 rundzie, co innego jej rywalka.Nie liczyłbym w tym meczu na 3 sety lecz na szybką wygraną Mladenovic która ma bardzo fajną drabinkę i droga do finału lub przynajmniej półfinału jest jak najbardziej realna więc na pewno będzie się starać podbić korty we Florianopolis.Polecam ten typ gdyż kurs jest dość wysoki a szanse w moim odczuciu bardzo duże tak więc trzeba grać. http://obstawianie.com/atpdubajacapulcodbeach-wtafloripaklumpuracapulco-vt124691.htm#1740109 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:45 ] 110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usain Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Dyscyplina: Piła Nożna Puchar Króla Spotkanie:Barcelona-Real Typ: Awans Real Kurs:2.90 Godz:21:00 Bukmacher: Unibet Analiza: Osobiście na początku napisze że jestem kibicem Barcelony ale niestety po pierwszym meczu widać że to różnie może zwłaszcza że to Real gra na wyjezdzie . Pierwszy mecz 1:1 i teraz każda bramka dla Realu to jest ogromna przewaga każdy remis premiuje dalszej gry przez zespół Realu . Niestety obecna forma Barcelony nie pozwala mi nie postawić inaczej niż tak w jutrzejszym spotkaniu a kurs 2.90 to ogromne Value na tego typu zdarzenie . To będzie również test dla Realu jak sobie poradzą przed rewanżem w LM . Oba zespoły z pewnością będą gryzły jutro trawę i obawiam się meczu na remis który bardzo Realowi będzie pasował . Mogą być przeróżne scenariusze ale w tym meczu stawiam na 2:2 . Real będzie chciał się odgrysc za przegraną już ligę . Pozdro http://obstawianie.com/copa-del-rey-vt117693,75.htm#1740118 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:44 ] 190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodywilc Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Dyscyplina - hokej,NHL Spotkanie - Los Angeles Kings - Anaheim Ducks Typ - remis Kurs - 3.60 Buk - Bet365 26.02.2013 04.30 Dzisiaj stawiam na remis w meczu Królow z Kaczkami. Królowie juz powoli zaczynaja wygladac jak mistrzowie, w końcu jakas seria dobrych meczów i kilku zwycięstw z rzędu. Dzisiaj jednak najtrydniejsze spotkanie w ostatnim czasie. Nie oszukujmy się mecze z Edmonton, Calgary czy Avalanche nie zweryfikowały formy mistrzów gdyż są to słabsze ekipy w stawce. teraz będące na fali kaczki, które wczoraj pokonały Lawiny po dogrywce. MIeli wczesniej 6 dni przerwy i byli chya troche zardzewiali. Dzisiaj juz zagraja z pełna mobilizacją i na pełnym gazie. Jeżeli chodzi o remisy tych druzyn to Anaheim zanotowało ich juz 6,a Króloie dopiero 3. Mecz w mojej ocenie bardzo na styku, Krolowie jak pisałem wracaja do formy, a Anaheim to jedna z najlepszych ekip w tym sezonie. Mecz powinien byc bardzo ciekawy i ama nadzieje ze bedzie trwał dłużej niz 60 minut. http://obstawianie.com/nhl-2012-2013-vt124379,25.htm#1740137 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:26 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski, g. 18:15 Spotkanie: Legia Warszawa - Olimpia Grudziądz Typ: Powyżej 3.5 goli Kurs: 3.10 Bukmacher: Sportingbet Analiza: Typ nieco ryzykowny ponieważ Olimpia Grudziądz to ekipa, która w I lidze jest typową drużyną underową, strzelającą mało ale też tracąca mało bramek. W dodatku dzisiaj w ekipie gości brakuje Adama Cieślińskiego (19 meczów/7bramek) czyli najskuteczniejszego zawodnika w drużynie z Grudziądza. Nie będę jednak tutaj wielkim odkrywcą jeżeli napiszę, że bramki będą tutaj wymagane od zawodników Legii, która nie tylko chce zrehabilitować się za falstart wiosną, a także będą chcieli wypracować sobie zaliczę przed rewanżowym spotkaniem. Na początek może o nieobecnych. W Olimpii wspomniałem już o nieobecności Cieślińskiego, ale również pauzujących za kartki Dariusza Gawęckiego (8/0), Dariusza Kłusa (19/0) a także nowych nabytków czyli Marcina Kokoszki i Jana Pawłowskiego. W Legii w porównaniu do meczu z Koroną nie ma w kadrze Danijela Ljuboji (22/14) i Jorge Salinasa (15/1) ponadto wciąż poza kadrą meczową są Dickson Choto (2/0) Marko Šuler (9/0) Michał Kopczyński (3/1) i Michał Żyro (16/5). Wracają jednak do typy na over 3.5. Legia nawet bez Ljuboji mają bardzo mocną linię ofensywną z powracającym Saganowskim nowym nabytkiem Dwaliszwili czy mocną drugą linią z Koseckim czy Radoviciem, nic więc dziwnego, że Legia w Ekstraklasie jest najskuteczniejszą drużyna - ma na swoim koncie 34 bramek. Martwić może natomiast słabsza dyspozycja podopiecznych Jana Urbana w grze defensywnej. Sam szkoleniowiec Legii miał po mecz z Koroną sporo pretensji właśnie do tej formacji o stracone bramki - wszak Korona po 15 kolejkach jesiennych potrafiła strzelić raptem 12 bramek swoim rywalom a Legii w jednym meczu 3. W meczach kontrolnych Legia też raczej regularnie traciła bramki więc jest spora szansa na to, że Olimpia dzisiaj nie przegra do zera, bo to, że przegra wydaje się więcej niż pewne. Podsumowując myślę, że Legia dzisiaj wygra, podopiecznych Urbana stać na strzelenie dziś 3,4 bramek Olimpii ale również Olimpia wcale nie musi zakończyć spotkania z zerowym dorobkiem jeśli chodzi o zdobycze bramkowe, bo jak mogliśmy się przekonać formacja obronna Legii nie należy do monolity i nie jest jakimś wielkim problemem strzelić im bramkę. Mój typ to powyżej 3.5 bramek w pierwszym starciu o półfinał Pucharu Polski pomiędzy Legią a Olimpią Grudziądz. http://obstawianie.com/puchar-polski-vt119637,50.htm#1740154 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:44 ] 210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina : Hokej,Szwajcaria 2 Spotkanie :Martingy-Ajoie Typ : Ajoie(Zwyciestwo)liczy sie bez ot Kurs :1,7 buk :Bet365 godz:20:00 W dziesiejszym 6-stym juz spotkaniu w Po zmierzą sie ekipy Martingy i gości Ajoie.Po rundzie zasadniczej Ajoie mialo na koncie 105pkt i zdeklasowało dziesiejszego rywala ktory ledwo co z ósmego miejsca wszedl do Po.Jednak niespodziewanie dobrze radzą sobie w tej rywali gospodarze ktorzy juz dwa razy pokonali Ajoie,oba te zwyciestwa odbyly sie na tafli rywali.Wygrali pierwsze spotkanie 6-2 po czym przegrali 3 kolejne spotkania.Dzis licze szczegolnie na dwojke z gosci Stéphane Roya ktory ostatnio strzela bramki i na asystujacego James Desmarais.Sadze ,ze dzis wlasnie zakonczy sie rywalizacja 4-2 http://obstawianie.com/inne-ligi-hokejowe-mecze-miedzypanstwowe-vt123491,25.htm#1740178 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:28 ] zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Hokej, 1. liga - Play-offs, Czechy. godz. 18.00 Spotkanie: Sportovni klub Kadan - SK Trebic Typ: under 5,5 Kurs: 1.65 Bukmacher: Bwin Analiza: Mecz nr 4 w pierwszej rundzie fazy playoff w 1 lidze czeskiej. Gospodarze są w tej chwili pod ścianą, po 2 spotkaniach w Trebicu oraz wczorajszej porażce u siebie przegrywają w serii 0:3. Co prawda gra się do 4 wygranych, ale jeśli myślą o przedłużeniu szans to dzisiaj muszą wygrać. Ja jednak wolę postawić na under bramkowy. W Trebicu było 3:1 i 3:2. W sezonie zasadniczym gospodarze zaliczyli 33 undery i 21 overów, goście 32u/22o. W meczach między tymi zespołami było 1:1 2:1(OT), 2:1 i 4:3 dla Trebic oraz 1:0 dla Kadan. Według mnie dzisiaj także nie będzie 6 lub więcej bramek. To mecz o wielkiej wadze, szczególnie dla Kadania. Porażka to jużkoniec sezonu dla tego zespołu. Obie ekipy posiadają jedne z lepszych defensyw w lidze, o czym zresztą świadczą wyniki pierwszych trzech spotkań. Ponadto bramkarze w obu ekipach, Strmen u gospodarzy (2,8GAA z sezonu zasadniczego) oraz Ciliak (2,19GAA z sezonu zasadniczego) to jedni z lepszych fachowców w lidze. Mecz wielkiej wagi, więc nie liczę na otwartą grę. http://obstawianie.com/liga-czeska-2012-2013-vt123406.htm#1740218 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:31 ] 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Titto11 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Cypr - Pierwsza Dywizja Spotkanie: Paphos - Apollon Typ: over 2,5 Kurs: 1,75 Godz: 17:00 Bukmacher: Bet365 Analiza: Nie ma co za dużo pisać, u gospodarzy bardzo zła sytuacja, piłkarze nie otrzymują pensji, ogólny strajk w klubie, Cypryjski związek Piłki nożnej odjął im 9 punktów, są na ostatnim miejscu z 6 punktami i oczywistością jest, że spadną z ligi. W 2013 odeszło już 3 zawodników, do nich może dołączyć jeszcze kilku jeśli władze klubu nie poprawią swojej sytuacji. Odmienna sytuacja za to jest w u gości, zajmują dobre 6 miejsce i miejsce w czołówce prawdopodobnie utrzymają. Over jest po bardzo dobrym kursie, patrząc na H2H (na 8 spotkań na stadionie gospodarzy tylko raz nie padł over) i sytuację obu zespołów, myślę, że nawet sam Apollon jest w stanie pokryć tą linię. Chodził mi po głowie BTS' bo na 8 spotkań tylko raz nie padły bramki z obu stron, jest po kursie @3 jak dla mnie warty ryzyka, ale ja pobieram bezpieczniejszą opcję z overem. Pozdrawiam. http://obstawianie.com/cypr-vt119682.htm#1740224 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:43 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootTyp Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Hokej, 1. liga - Play-offs, Czechy Spotkanie: Kadan - Trebic Typ: 2 (koniec meczu, po ewentualnej dogrywce) Kurs: 2,05 Bukmacher: Bwin Godzina: 18:00 Dzisiaj o godzinie 18;00 przed nami mozliwe ze ostatni mecz w czeskiej 1 rundzie fazy play off. Przed sobą staną drużyny Kadan oraz Treibc. Obecnie między drużynami wynik z 3 poprzednich meczy (z fazy play off) to 0:3. Jezeli wygrają dzisiejszą bitwe goście, wygrają cała wojnę z Kadan. Mecze o których wspomniałem kończyły się 3 krotnymi wygranymi Trebic (3;2, 3:1, 1:2). Myślę że dzisiejsze spotkanie również zakończy się ich wygraną. Obecnie goście nie przegrali meczu na wyjeździe od 5 spotkań. Oba zespoły radziły sobie dosyć dobrze w sezonie zasadniczym, co może mieć na widowisko. Myślę że dzisiejsze zagranie na gości jest dosyć ciekawe i i moze dobrze wytypowane:) Mój typ 2:3 http://obstawianie.com/liga-czeska-2012-2013-vt123406.htm#1740270 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:38 ] 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina.Piłka Nożna - Francja - Francuska 2. Liga Spotkanie.Sedan - Auxerre Typ.obie druzyny strzela gola Kurs.1,91 Bukmacher.William Hill Data.26.02.2013 g.19.30 Analiza. Dzisiaj jeden mecz w Ligue 2 i jesli gra w tym spotkaniu druzyna Auxerre to typ moze byc tylko jeden,a mianowicie,ze obie ekipy strzela gola...Gram ostatnio na kazde spotkanie w ktorym wystepuje ekipa Auxerre i ostatnio cztery typy weszly bez problemu na takie zdarzenie.Martwi mnie dzisiaj tylko zespol gospodarzy bo ogolnie nie strzelaja oni zbyt duzo goli,ale skoro graja u siebie i chca opuscic dolne rejony tabeli to musza strzelac bramki i wygrywac mecze.O ekipe Auxerre jestem spokojny ,ze cos strzela bo ostatnie ich spotkania to zawsze jakis gol z ich strony a na dodatek w ostatnich 5 spotkaniach strzelili oni 14 goli tracac przy tym 8 goli.Tak wiec reasumujac,ekipa Auxerre jest w takiej formie strzeleckiej,ze na pewno cos strzela a ,ze goscie walcza o kazdy punkt aby sie utrzymac w Ligue 2 to takze rusza do atakow,a przy tak slabej obronie jaka ma Auxerre to powinni cos umiescic w ich bramce.Polecam. http://obstawianie.com/francuska-ligue-2-i-nizsze-ligi-vt119669,75.htm#1740273 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:43 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joachim1983 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 data:26.02.2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania - Puchar Króla Spotkanie: FC Barcelona-Real Madryt Typ: Real strzeli powyzej 1,5 gola Kurs: 2.55 Godz: 21:00 Bukmacher: Expekt Dzis rewanzowe spotkanie polfinalowe Copa Del Rey pomiedzy Barceloną a Realem Madryt .Pierwszy mecz zakonczyl sie podzialem punktow 1:1.Real musi strzelic przynajmniej 1 gola i nie przegrac meczu,puchar krola musi zdobyc Real bowiem juz lige przegral 16 punktow straty do lidera Barcelony i w lidze mistrzow wydaje sie byc stracony bowiem nie wykorzystal atutu wlasnego boiska i na Santiago Bernabeu tylko zremisowali z Manchesterem UTD.Na Old Traford bedzie ciezko uzyskac awans do kolejnej fazy .Barca jeszcze gorzej zagrala w lidze mistrzow bo przegrala a San Siro z Milanem 2:0 .W Primiera Division ostatnio zarowno Barcelona jak i Real wygraly 3 ostatnie mecze jednak juz bez wielkich wynikow a nawet z problemami .Jordi Roura nie jest Vilanowa a tym bardziej nie jest Guardiola co jest widoczne w grze Barcy ktora w kazdym meczu traci przyajmniej 1 gola Dzis Real strzzeli im minimum2 bramki i awansuje do finalu . http://obstawianie.com/copa-del-rey-vt117693,75.htm#1740311 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:42 ] 155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GolkeeperSuczi Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania - Puchar Króla 26.02.2012 21:00 Spotkanie: FC Barcelona-Real Madryt Typ: Messi nie strzeli. Kurs: 2.30 Bukmacher: Expekt Analiza: Dziś o 20:45 na murawie w Mediolanie pojawią się dwie wielkie firmy które są rozpoznawane na całym świecie. Mowa tutaj o gościach z Hiszpanii - a mianowicie FC Barcelonie oraz gospodarzach dzisiejszej potyczki czyli AC Milanie. Według bukmacherów faworytem tego spotkania jest Barca. Ja do końca nie podzielam ich zdanie, a nawet jeśli jest faworytem to raczej nie tak dużym jak sugerują to kursy. Tak więc odradzałbym stawianie tu czegokolwiek w stronę 1X2. Powiem do rzeczy, w tym meczu zdarzyć się może wszystko, począwszy od hat-tricka Iniesty skończywszy na 0-0. Mój typ na ten mecz to że Messi nie strzeli gola. Typ powiem szczerze troczę na czuja, bo statystyki raczej nie potwierdzają tezy mówiącej że Argentyńczyk nie wpisze się na listę strzelców. W lidze strzela jak na zawołanie. 37 bramek strzelone w 24 meczach, to mówi samo za siebie... Jednak dziś FCB nie gra z Rajo Vallecano, czy też Sportingiem na Cum Nou wypełnionym po brzegi, wspierającym Leo. Dziś Barcelona gra w Lidze Mistrzów, gra na wyjeździe, gra w Mediolanie gdzie o bramki ciężko. Teoria na zwycięstwo z Dumą Katalonii nie jest trudna ( na pewno trudniej ją wykonać ) chodzi o wyłączenie z Gry właśnie Messiego. Myślę że dziś drużyna Milanu wyjdzie w pełni skoncentrowana głównie na Messim - wysuniętym graczu Barcelony. Kurs na to zdarzenie, jak na wagę tego spotkania bardzo kuszący tak więc polecam spróbować. Na pewno jest to bardziej opłacalny interes niż granie na gola Messiego po śmiesznym kursie 1.40 No więc to było 6 dni temu. Typ okazał się strzałem w dziesiątkę. Czy dzisiaj będzie podobnie? Myślę że jak najbardziej. Messi ma duże szansę zostać tak jak to było z Milanem wyłączony z gry. Jest to rewanż, a więc kolejnego meczu nie będzie. Tutaj będzie się trzeba skupić głównie na tym żeby gola nie stracić ( chodzi o Barcelonę ) więc myślę że szaleńczego tępa w tym meczu nie zobaczymy. Messi na pewno dostanie solidny plaster. Jest to gracz na którego każda drużyna grająca z FCB poświęca najwięcej uwagi ale prawie żadnej to nie wychodzi. W pierwszym meczu padł wynik remisowy 1:1 i dziś 0:0 w pełni satysfakcjonuje Barcelonę, jednak chyba nikt nie postawi ani grosza na Under 0.5 w tym meczu. Wracając do typu. Nie ma co tu dużo gadać, trzeba zaprosić na wielkie derby Hiszpanii które rozpoczną się już za 1.5 godziny. Wszystkim polecam w tym czasie włączenie TVP 1 bo na tym programie 'poleci' pojedynek Barcelony z Realem. Czy dziś Messi również nie strzeli ? Myślę że tak. Obawiam się tylko jakiegoś karnego, ewentualnie rzutu wolnego, jednak granie po kursie 1.40 na gola Argentyńczyka naprawdę nie ma głębszego sensu. http://obstawianie.com/copa-del-rey-vt117693,75.htm#1740335 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:42 ] 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin985 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska godz 20:45 Leicester City - Blackburn Rovers TYP: X/1 (HT/FT) KURS: 4,90 BUK: Unibet Analiza: Dzisiaj o godzinie 20.45 rozpocznie się spotkanie między zespołem Leicester z zespołem Blackburn. Według bukmacherów faworytem są gospodarze lecz ja taki pewien bym nie był. Gospodarze tego meczu znajdują się na 5 pozycji z dorobkiem 54 punktów. Na własnym stadionie rozegrali oni 16 meczy w których to 11 meczy wygrał, 2 mecze zremisował i 3 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 36 goli i stracili 14 bramek. Na wyjeździe w tym sezonie rozegrali oni 16 meczy w których to 5 meczy wygrali, 4 meczy zremisowali i 7 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 17 goli i stracili 14 bramek. A więc jak widać w tym sezonie nawet dobrze się spisują. Natomiast goście tego meczu znajdują się na 10 pozycji z dorobkiem 45 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 17 meczy w których to 8 meczy wygrali, 3 mecze zremisowali i 6 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 19 goli i stracili 17 bramek. Na wyjeździe rozegrali 16 meczy w których to 3 mecze wygrali, 9 meczy zremisowali i 4 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 23 gole i stracili również 23 gole. A więc jak widać średnio w tym sezonie grają lecz potrafią wygrać na wyjeździe pokazali to w meczu z Arsenale. Jeśli chodzi o osłabienia to gospodarze będą musieli poradzić sobie bez Jeff Schlupp i prawdopodobnie nie wyjdzie lecz na ławce rezerwowych się znajdzie zawodnik Matt James. Natomiast goście tego meczu będą musieli poradzić sobie bez Ian Evatt i Robert Harris. Ale nie są ważnymi punktami zespołu. Sądzę że w tym meczu w pierwszej połowie padnie remis lecz w drugiej gospodarze wezmą się i strzelą dwa gole i mecz wygrają 2:0 http://obstawianie.com/premier-league-anglia-vt119634,475.htm#1740345 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:41 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamen0 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2013 Dyscyplina: HISZPANIA: Copa del Rey Spotkanie:Barcelona - Real Madrid 26.02.2013 21:00 Typ: Czy Xabi Alonso otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? TAK Kurs: 1.85 Bukmacher: Expekt Analiza: Dzisiaj o godzinie 21.00 odbędzie się spotkanie w Copa del Rey pomiędzy zespołami Barcelony i Realu Madryt. W pierwszym meczu tych ekip padł bramkowy remis a spotkanie zakończyło się wynikiem 1:1. Z racji tego iż El Clasico to odbędzie się na Camp Nou, większe szanse na awnas do finału mają gospdoarze. Katalończycy zagrają ofensywnym ustawieniem. Taki obrót sprawy może prowadzić do licznych przewinień ze strony graczy Realu Madryt. Jak dobrze wiemy, albo i nie Xabi Alonso jest to zawodnik bardzo inteligentny boiskowo, jednak w meczach z najlepszymi często zdarzają mu się faule taktyczne, za które otrzymuje upomnienia. W moich odczuciach dzisiejsze spotkanie będzie bardzo emocjonujące. Osobiście licze na wyski wynik, czerwoną kartke i... boiskowe bijatyki Jak wiemy między graczami Barcy i Realu często dochodzi do różnych spięć. Dlatego jestem pozytywnie nastawiony do tego meczu, oraz licze na powodzenie w moim typie. Więc krótko: Otwieram piwko, delektuje się komentarzem Darka Szpakowskiego i czekam na kosmiczne emocje, jak po uderzeniu asteroidy w Czerabińsku. http://obstawianie.com/copa-del-rey-vt117693,75.htm#1740358 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-02-27, 17:40 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi