Skocz do zawartości

Sportowiec Roku 2012 Onet.pl

Piter

Kto z dwójki Kamil Stoch - Robert Lewandowski bardziej zasłużył na tytuł Sportowca Roku 2012?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto z dwójki Kamil Stoch - Robert Lewandowski bardziej zasłużył na tytuł Sportowca Roku 2012?

• Kamil Stoch
      4
    • Robert Lewandowski
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! :) Mam do was wielką prośbę, przy okazji myślę, że może na tym skorzystać więcej osób.

Część z was być może już zauważyła codzienny sondaż przeprowadzany na onecie, w którym możemy głosować na sportowca roku 2012. Co więcej Betsafe.com oferuje kursy na te zdarzenia, więc możemy każde z nich obstawić według własnego uznania.

Z tym właśnie wiąże się moja prośba do was wszystkich: w niedzielę od godz. 12:00 startuje pojedynek Kamil Stoch - Robert Lewandowski i chciałbym na podstawie oddanych przez was głosów oszacować kto z tej dwójki może awansować do półfinału, ponieważ śledząc do tej pory wyniki udało mi się wytypować wszystki pary bezbłędnie, natomiast w tym wypadku przyznam, że jest to naprawdę ciężkie zadanie. Wiem, że próbka będzie mała, ale zawsze da to jakąs orientację:

wystarczy po prostu zagłosować na tego zawodnika, który wg was bardziej zasłużył na awans do następnej rundy

Z góry wielkie dzięki za wypełnienie tej ankiety ;)