WielkiELitTyper Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Myśle, że jako najbardziej doświadczony powinienem zabrać głos w temacie. Otóż ,żeby było jasne i zrozumiałe nie mam nic do twojej kuzynki, bo jej nawet nie znam. szczerze jej rzycze by zajęła jak najlepsze miejsce w tym Plebiscycie, ale nie uważasz ,że prośba twoje jest nieco śmieszna i dziecinna. Podajesz bowiem liste nazwisk innych jej rywalek, które absolutnie nic nikomu nie mówią.Nikt nie zna ani tych osób (być może bardziej zasłuzyli na głos), ani twojej kuzynki. Nic nie wiemy o jej sukcesach czyli nawiasem mówiąc na jakiej podstawie mamy odawać głos akuratnie na twoją kuzynkę? Czy tylko dlatego,że ty jesteś członkiem tego forum i my nim jesteśmy? Ja osobiście nie mogę ci pomóc gdyż lubie wiedzieć na co i na kogo głosuje i dlaczego akuratnie na niego , a nie inną osobę. Nie wiem jakie jst zdanie innych,ale wiesz mój szwagier też bierze udział w Konkursie na sołtysa pewnej wsi. ZAGŁOSUJESZ na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 zrobione Wielki ty masz chyba coś z głową co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Elit jest mi wybitnie wszystko jedno co o tym myślisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 kolega prosi o pomoc. Kto chce to pomoże, Ty nie musisz i daruj swoje wywody, bo nudzisz chłopie może jeszcze jej fotke ma Ci podesłać ? już lepiej nic nie pisz "doświadczony" wiertnik wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adin88 Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Twoja wiadomość została wysłana. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Prosiłbym o usunięcie tych komentarzy z tematu, zupełnie nic nie wnoszą, każdy umiejący czytać ze zrozumieniem wie czego temat dotyczy [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2013-01-22, 20:40 ] z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2013 Trochę, źle podzieliłem temat ale trudno a tu wchodze w temat z zaciekawieniem myśląc o tym ile będe mógł dorzucić na jakąs operacje czy inne potrzebne medykamenty, a tu jakiś kabaret. Normalnie szkoda słów a tu wchodzę zobaczyć czy może w końcu coś mądrego napisałeś - niestety to jednak nie jest możliwe... Skąd wiecie ci ,którzy oddaliście głos ,że inna dziewczyna nie zasłużyła bardziej na wasz głos? Wali nas to kto bardziej zasłużył, a kto nie - kto ma moc ten wygrywa Natomiast wiem, że nikt inny na bana bardziej nie zasłużył. Przetrwałeś po raz trzeci na forum zaledwie 2 tygodnie - choć myślałem, że krócej to potrwa. Nic się nie zmieniłeś, jednak w twoim przypadku powiedzenie, że im człowiek starszy tym głupszy sprawdza się w 100%. Nie pasujesz do tego forum - nigdzie chyba nie pasujesz Nie zakładaj więcej konta bo i tak będzie zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi