Skocz do zawartości

Elit

WielkiELitTyper

Rekomendowane odpowiedzi

Myśle, że jako najbardziej doświadczony powinienem zabrać głos w temacie. Otóż ,żeby było jasne i zrozumiałe nie mam nic do twojej kuzynki, bo jej nawet nie znam. szczerze jej rzycze by zajęła jak najlepsze miejsce w tym Plebiscycie, ale nie uważasz ,że prośba twoje jest nieco śmieszna i dziecinna. Podajesz bowiem liste nazwisk innych jej rywalek, które absolutnie nic nikomu nie mówią.Nikt nie zna ani tych osób (być może bardziej zasłuzyli na głos), ani twojej kuzynki. Nic nie wiemy o jej sukcesach czyli nawiasem mówiąc na jakiej podstawie mamy odawać głos akuratnie na twoją kuzynkę? Czy tylko dlatego,że ty jesteś członkiem tego forum i my nim jesteśmy? Ja osobiście nie mogę ci pomóc gdyż lubie wiedzieć na co i na kogo głosuje i dlaczego akuratnie na niego , a nie inną osobę. Nie wiem jakie jst zdanie innych,ale wiesz mój szwagier też bierze udział w Konkursie na sołtysa pewnej wsi. ZAGŁOSUJESZ na niego?

kolega prosi o pomoc. Kto chce to pomoże, Ty nie musisz i daruj swoje wywody, bo nudzisz chłopie :fp: może jeszcze jej fotke ma Ci podesłać ?

już lepiej nic nie pisz "doświadczony"

wiertnik wypełnione

Trochę, źle podzieliłem temat ale trudno %-)

a tu wchodze w temat z zaciekawieniem myśląc o tym ile będe mógł dorzucić na jakąs operacje czy inne potrzebne medykamenty, a tu jakiś kabaret. Normalnie szkoda słów

a tu wchodzę zobaczyć czy może w końcu coś mądrego napisałeś - niestety to jednak nie jest możliwe...

Skąd wiecie ci ,którzy oddaliście głos ,że inna dziewczyna nie zasłużyła bardziej na wasz głos?

Wali nas to kto bardziej zasłużył, a kto nie - kto ma moc ten wygrywa %-) Natomiast wiem, że nikt inny na bana bardziej nie zasłużył. Przetrwałeś po raz trzeci na forum zaledwie 2 tygodnie - choć myślałem, że krócej to potrwa. Nic się nie zmieniłeś, jednak w twoim przypadku powiedzenie, że im człowiek starszy tym głupszy sprawdza się w 100%. Nie pasujesz do tego forum - nigdzie chyba nie pasujesz %-) Nie zakładaj więcej konta bo i tak będzie zbanowane. :nara: