goldberger Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2013 w takim razie ja też dodam freebecika z WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2013 Kilka wygranych i kilka przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bicek Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2013 Gdybym wiedział, że wejdzie kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2013 No ku**a mac pech to za malo powiedziane Dzisiaj ostatnie podejscie, jak nic sie nie wygra trzeba robic przerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2013 Wiem o czym mówisz Memphis w 1 kwarcie remis pozostałe 3 wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2013 Wczorajszy All in!! 15:0 Prowadził Dimitrov to poszło przełamanie I Księgowane Chwila zamieszania i Karny dla Tel Avi a zakład wisiał i można było grać! Skusiłem się na szybciutko I Karny wykorzystany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2013 Pisałem o tym typie na SB Pierw za 200zł później ATAK za 300zł Czute przełamanie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2013 Nowy dzień Nowy POST Dzisiaj nie miałem czasu na grę ale Plus ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2013 nie było źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saru111 Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2013 Po 10 kuponach z rzedu z jednym bledem wkoncu cos siadlo ale za jaka stawke jakbym zagral za 50 to bankowo by nie weszlo, nie mowie o 100 zl Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2013 Lopez masa błędów, zagrałem 1 przełamanie w tym meczu i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2013 Ktoś wczoraj pisał że takie typy to może sebigi grac a jednak się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2013 Bayern-Barca zamykały kupon i lekki stres był bo do 87 minuty tylko 3 kartki ale potem się posypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidekZKS Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2013 Jedni stawiali na Charlotte, inni na Portland. Ja, z tego co pamiętam, to kursy były porównywalne. Dla zabawy dałem na remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2013 Hattricka się bałem, kurs przeraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidekZKS Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2013 Jeszcze takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2013 Kupon podstawowy ale ze nic ciekawego sie nie dzialo i basel cos tam działał to poszło przy 0-1 chelsea i 0-0 w turcji: ale jeszcze w ostatniej chwili dałem szanse chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2013 Świeżynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2013 real to jest firma jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saru111 Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jak zwykle 1 max 2 spotkania jakbym gral single chociaz po 100 zl to za dzisiejsze kursy bylo by ze 3 tys zysku, to tylko czesc z tego co gralem. Trzeba obrac inna strategie bo ta jest bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 dobry run racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miałpiaty Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 Można się wku***?? można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 Dobry freebet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 a i jeszcze singla 2.5 za 4stow poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi