darak Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2014 xxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2014 xxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Nic specjalnego Prof ten twoj kupon ... a ty Darak, możesz edytować posty a nie spamujesz po te PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Nic specjalnego Prof ten twoj kupon ... a ty Darak, możesz edytować posty a nie spamujesz po te PR Mam nadzieję, że po tej edycji dogodziłem Twemu wyrafinowanemu gustowi i temat jest bardziej przejrzysty pozbawiony spamu. Punktów reputacji niestety nie mogę usunąć Z chęcią przeznaczyłbym je na jakiś dom dziecka. P.S. smacznych schabowych z szampanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Nic specjalnego Prof ten twoj kupon ... a ty Darak, możesz edytować posty a nie spamujesz po te PR 5:48 miłośniku schabowych, wbij na LC tam jest masa idiotów z którymi sobie pogadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Cały czas mylicie mnie z inną osobą Ale mi to wali to po 1 Po 2 pamiętam te czasy, kiedy sami pisaliście na sb o osobie która wklejała kupon z ako 2/3 nic specjalnego i to tyczy się ciebie Prof (Jeszcze za czasów twojego MODowania) co do ciebie darak to tylko chodzi o SYF który robisz bo kupony spoko i oby tak dalej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2014 wczoraj Federer zwalił dw 2:0 na 860zł, to dzisiaj się odkułem. na Expekt nie wyszło z cashbackiem to na betclicku gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2014 że nie ma ako 2-3 to się mogę pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2014 co do ciebie darak to tylko chodzi o SYF który robisz bo kupony spoko i oby tak dalej!! Jaki syf ? To luźny dział, gdzie posty nie są naliczane, bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2014 jest pier*** nięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2014 Moja dobra passa tenisowa również trwa Tylko skarpeta zje**ł sprawe wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2014 Nie wiem czy dobry dział, ale za przegrany kupon sporo wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzanski Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2014 Szkoda, że tak późno zagrałem, ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2014 Technik84, MASZ zdrowie do tego wta...a deble grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2014 Nie..... pary są czesto przypadkowe, grają na zasadzie ze jak już przyjechaliśmy na turmiej to jeszcze na debla się zapiszmy. No chyba że na Bryanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 15 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2014 zamknięty 2:0 dla Legi a do wygrania więcej o 8zł a tu jeszcze 45min Legia w formie ale ...(Polska piłka różne cuda się zdarzały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2014 żre dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2014 https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM5MDA0MjMyNTMxNzcwMDo0XI1DDeIBwLe5J8g%3D&kind=MAIN :fp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2014 raidenn, trza bylo cos dobic do 200 i bezpiecznego zawsze na bro by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2014 z nudów wpłaciłem 20 zł i wpadło 300 na czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi