Skocz do zawartości

Nasze wygrane\przegrane kupony

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Gość betboast

Pierwszy mecz to 3cie spotkanie finalowe w siatkówce kobiet w Hiszpanii. Murillo wygralo 2 spotkania zdecydowanie i dzisiaj przypieczetuje tytul. Drugi mecz to floorball(unihokej) turniej towarzyski w Czechach. Szwedzi sa w to najlepsi na swiecie i po prostu zawsze na nich stawiam. 3 mecze najbardziej ryzykowny - Estonia w obu polowach strzeli tyle samo goli. Innymi slowy albo nie strzeli wogóle albo ratuje mnie jeszcze po jednej bramce w kazdej polowie. Ryzykowny typ ale Estonia slabiutka, moim zdaniem nie beda upuszczac swojej polowy i raczej nic nie strzela

post-134777-14150902232432_thumb.jpeg

Kupon zagrany dla beki bardziej aczkolwiek z nadzieją że coś wejdzie bo tegoroczne playoff przynoszą dużo remisów. 2 weszły a i 3 był blisko oglądając sobie Brooklyn...no ale chłopki w ostatnie 2 minuty nie rzucili jednego pkt chociażby i niestety. Co nie zmienia faktu że kuponik na byle jaki plus ale jest :D

RemisyNBA

Sp(ierdolona) Moskwa dzięki. Niedawno tu pisałem chyba że moje kupony zawsze przełamią jakąś passę i tak dzisiaj Spartak przegrał swoje spotkanie w siebie z Kubaniem drugi raz...ostatnia porażka i to jedyna(do dziś kurczaki) miała miejsce w 2003 roku. To ja i moje szczęście. Arsenal na 1 i Juve na X2 pewnie wejdą...

Icałymisternyplanw

Kupon zagrany dla beki bardziej aczkolwiek z nadzieją że coś wejdzie bo tegoroczne playoff przynoszą dużo remisów. 2 weszły a i 3 był blisko oglądając sobie Brooklyn...no ale chłopki w ostatnie 2 minuty nie rzucili jednego pkt chociażby i niestety. Co nie zmienia faktu że kuponik na byle jaki plus ale jest :D

RemisyNBA

Dobrze liczę jak by to weszło było by ponad 1.7kkk zł :smiech:

Bylo by po Fortunie hehe...

Przed screenem jeszcze szybka historia tego zdarzenia.

Otóż nie miałem możliwości dostępu do kompa więc zagrałem sobie ten typek na live na smartfonie. Chciałem postawić ten zakład za 60zł jednak los chciał, że akurat na moment mój smartfon się przyciął i wbiło mi aż kwote zakładu 600zł i automatycznie postawiło zakład. Fartownie akurat się typek trafił bo rzucili razem 55 bramek, ale co nerwów się niepotrzebnie najadłem to szkoda opisywać.

fart1.jpg