scorQpion Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2014 live z małym ryzykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Isia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Zagrałem w tym tyg 3 kupony dwa na plus i wtopa 100zł (Chelsea) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Wygrana dzięki Polske +470zł a na dzisiaj Twente-Psv Eindhoven pilka nożna kobiet AH-1.5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 odbiłem sie od dna kurs 17 izolda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Wek 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 lubię remisy tylko nad stawkami trzeba popracować ale dopiero bonus rozkręcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2014 Pierwszy mecz to 3cie spotkanie finalowe w siatkówce kobiet w Hiszpanii. Murillo wygralo 2 spotkania zdecydowanie i dzisiaj przypieczetuje tytul. Drugi mecz to floorball(unihokej) turniej towarzyski w Czechach. Szwedzi sa w to najlepsi na swiecie i po prostu zawsze na nich stawiam. 3 mecze najbardziej ryzykowny - Estonia w obu polowach strzeli tyle samo goli. Innymi slowy albo nie strzeli wogóle albo ratuje mnie jeszcze po jednej bramce w kazdej polowie. Ryzykowny typ ale Estonia slabiutka, moim zdaniem nie beda upuszczac swojej polowy i raczej nic nie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2014 Week 2/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2014 BRAWO KRZYSZTOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2014 przegranych tez troche było ale i tak mega plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Moriamini Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 Gratuluje wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 Kilka weszlo, w kilku brakło po jednym ale ogólnie na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudinho Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 Kupon zagrany dla beki bardziej aczkolwiek z nadzieją że coś wejdzie bo tegoroczne playoff przynoszą dużo remisów. 2 weszły a i 3 był blisko oglądając sobie Brooklyn...no ale chłopki w ostatnie 2 minuty nie rzucili jednego pkt chociażby i niestety. Co nie zmienia faktu że kuponik na byle jaki plus ale jest RemisyNBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudinho Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 Sp(ierdolona) Moskwa dzięki. Niedawno tu pisałem chyba że moje kupony zawsze przełamią jakąś passę i tak dzisiaj Spartak przegrał swoje spotkanie w siebie z Kubaniem drugi raz...ostatnia porażka i to jedyna(do dziś kurczaki) miała miejsce w 2003 roku. To ja i moje szczęście. Arsenal na 1 i Juve na X2 pewnie wejdą... Icałymisternyplanw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 http://obstawianie.com/foto/?v=screenshot2dvd.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal2d Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2014 została ponad złotówe to mówię większe ako i się udało http://naforum.zapodaj.net/36f540008ee5.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2014 te ciekawsze z ostatnich dni, wszystko na live real iziii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryczy Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2014 Kupon zagrany dla beki bardziej aczkolwiek z nadzieją że coś wejdzie bo tegoroczne playoff przynoszą dużo remisów. 2 weszły a i 3 był blisko oglądając sobie Brooklyn...no ale chłopki w ostatnie 2 minuty nie rzucili jednego pkt chociażby i niestety. Co nie zmienia faktu że kuponik na byle jaki plus ale jest RemisyNBA Dobrze liczę jak by to weszło było by ponad 1.7kkk zł Bylo by po Fortunie hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2014 i taka czutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 1 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2014 Przed screenem jeszcze szybka historia tego zdarzenia. Otóż nie miałem możliwości dostępu do kompa więc zagrałem sobie ten typek na live na smartfonie. Chciałem postawić ten zakład za 60zł jednak los chciał, że akurat na moment mój smartfon się przyciął i wbiło mi aż kwote zakładu 600zł i automatycznie postawiło zakład. Fartownie akurat się typek trafił bo rzucili razem 55 bramek, ale co nerwów się niepotrzebnie najadłem to szkoda opisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 na live, 91min 3-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 [ Komentarz dodany przez: daVinci77: 2014-05-03, 18:47 ] te Hiszpanki to się chyba ustawiły pierwszy set przegrany, a w drugim już miała w plecy 0:3, a potem izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 Ja atakowałem jakoś przy 1-3 w drugim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 Stawka i wygrana życiówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 Stawka i wygrana życiówki Obrazek Oj ale niedźwiadki Cię pewnie o mało co do zawału nie doprowadziły ale pięknie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi