drobbs Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2014 A było tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drobbs Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2014 A było tak blisko Kupon zagrałem tak 20 Typów z czego 10 typów to pewniaki w systemie 10p + 5 z 10. Wygrana przy założeniu że wszystkie wejdą miał wynieść 10 tys zł ale że 3 nie weszły wygrana wyniosła 775 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2014 free od betvictora ... miazga co mi nie wchodzi 7 corner Valenci w 92 minucie !!!! co więcej na początku jak wszedłem na buka po otrzymaniu freebeta chciałem puścić ze we wszystkich 4 meczach LE bramka padnie po 28 minucie ale zrezygnowałem bo pomyślałem ze to nierealne :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2014 nie bylo wiecej kasy a byla gruba peffka pograne w przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2014 Pograne po 1 secie A po 3secie kurs na Gojowczyka 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Nie zwróciłem uwagi, że w SB jest wirtualny sport a pamiętam jak za czasów STS z 5zł robiło się 50-100 Dzisiaj dla zabawy wszedłem zagrać jeden kupon i w dodatku zamiast 20zł postawiłem 200zł (tutaj gra się tylko 1 kupon, bo zabierze wszystko) Ale efekt zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Seba spoko,ale po co takie "śmieci" wrzucać? dla prv czy dla kursu 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Ziomki z Expektu po owaleniu ich na 8 baniek w Kasynie wysłali mi bonus marketingowy - no i historia lubi się powtarzać bonus wynosił 20.90zł nie wiem za co i z jakim obrotem tutaj screen po dwóch dniach zabawy a tutaj perełka z tejże zabawy ogólnie do wypłaty poszło 960 zł także Expekt vs. Goldi 0 do 2K a weekend się jeszcze nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andradiel Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2014 Petkovic pograna po 1 secie A tutaj Schalke psuje kuponik na 1400zł .... Nie miałem jeszcze takiego wek 50zł=2890 (2750 wyplacone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2014 w sumie gromek masz racje łap lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 taki kupon z braku laku - mało brakło do przytulenia jednego KA ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2014 baskecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2014 MAM ZŁOTO NA KLACIE MÓW MI OCH TY WARIACIE !!!! w paru zdaniach, Kupon zescreenowany na 2 razy bo się nie mieścił na ekranie stawka pół koła, zagrane systemem 12/14 dla bezpieczeństwa, wszystko siadło jak w masełko - 7K przytulone PS. bez systemu byłoby jakieś 11 kółek oczywiście mój PERSONAL BEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2014 A było tak blisko 6000 zł... puściłem taśmę for fun za 2 zł i zabrakło jednej bramki kurs prawie 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2014 graty, widzę Mallboro się pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2014 goldberger, masz zdrowie graty...a ty nowix, mega pecha takie kursowi na Wasylów...życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi